hedef 50 kilo olmak.. :)))

canım ebru şallı ile sknny jeans gercekten düzenli uygulandığında şekil verdiriyor vücuda bi hafta kadar ara vermeden yaptım kötü bi tarafı var bıkıp bırakabiliyorsun benim gbi ☺️

1 haftada incelme oldumu bacaklarında kalçalarında benim onu tercih etmem o bölgeleri çalıştırdığı için :)

yok ikisini yap demedim kis ikiside iyidir sen yeterki sec birini

en etkilisini seçmek istiyorum :)) sanırım jilliana kayıcam o komple çalıştırıyor galiba her ne kadar kalça ve bacaklarımdan şikayetçisemde komple çalışmak daha iyi bence :)

arkadaşlar Merhaba. geçen hafta hasta oldugum icin verememistim ve kilo bildirimi yapamadım simdi ancak vakit bulabildim bu hafta sabah tartildim 53.8 ciktim gecen haftayi saymazsak 500 gr vermisim hedefe 800 gr kaldi.

tıp mı okuyosun esracım? jinekologa gitsen? çok garipmiş, az beslenmekten adet kesilmesi duymuştum da diyetten sık sık adet olmayı hiç duymadım. geçmiş olsun bebişim.

kızlaaar ve de ela başgan,
ben tekrar diyete başlıcam ya çünkü çok fazla abartıyorum böyle. burası iyi oluyodu herkes az yiyo

Merhabalar, herkese hayırlı cumalar... Sabah bilerek tartılmadım. Çünkü yeni tartımla salı sabah tartılmıştım ve 3 gün için tartılmayım dedim. Ben salı sabahları bildirim yapsam olur mu?

kızlaaar ve de ela başgan,
ben tekrar diyete başlıcam ya çünkü çok fazla abartıyorum böyle. burası iyi oluyodu herkes az yiyo
basla fistigimmm:))))

Merhabalar, herkese hayırlı cumalar... Sabah bilerek tartılmadım. Çünkü yeni tartımla salı sabah tartılmıştım ve 3 gün için tartılmayım dedim. Ben salı sabahları bildirim yapsam olur mu?

nasil istersen ama grupla ayni gun tartilmak onun uzerinde konusmak herkezin heyacani ve o gunu beklemek daha motive ediyo insani.. bende tartimi degistirdim kizlar bilir.. hic eski kilomu dusunmeden (ki bende pazar tartilmistim) cuma yazdim.. sonra o donguye donuyosun bir haftada ..istersen yarin ac karnina tartil onu yazalimm..simdi yemissindir bu saate.. cok cikar...

gecen sene hem zumba hem jillian yaptım canım inceciktimm artık o tempoyu tekrar ele geçirmek istiyorummmmm ama işte tam sınav dönemi
sen spor olarak ne yapıyorsun tatlımm
dilvincim jillian michaels yapamazmisin tekrar... haftada 3 gun yapsan...
valla düşünüyorum o kadın bağımlılık yapıyo bende dersleri bırakıp yapıyodum ben gecen senee
babam bakıyo odamın ısıgı hala yanıyo gece bizim kız yine jillianla takıldı gece derdi anneme
çatlak dilvin adonis kasını erkekler bile belirginleştirmek için can veriyorlar sporda sen nasıl yaptın o kası oturduğun yerde :))) kız sana bayılıyorum yaa süprizlerle dolusun :)
valla beta baskan mekik cekecegim zaman yan cekiyorum fitness hocama sormuştum nasıl yapabilirim diye adonisi mekik cekerken aniden yana dön ani hareketlerle calısır demişti bana fitnessci bende her mekiğimde hemde her mekiğimde öyle yapıyorum 1 dün yürümedim ve mekik cekmedim her gün mutlaka 15 dakika yapıyorum
bugün baya bi spor yapmayı planlıyorum ama bakalımmmm
sende nasıl durumlar okudum su olimpiyat olayınııı
sen olimpiyat dedin aklıma ne geldiii benim futbolcu bi arkadasım var devamlı onunla konuşuyoruz cocuk kendi yaptıgı bacak hareketlerini bana yaptırıyo 1 dakika olmadan ben yerdeeeee

tr lelli yag oranin dusuktur yada onun metobolizma farkili bosver kimseyle kiyaslama herkes farkli... sonucta vermeye baslamissin asil guzel olan kismi o

bunu bana nazaran söylemişsen çok ayıp etmişsin bu uslübun nedenini anlayamadım sana başarılar kurduğun cümle tarzı hiç hoş değil kaldı ki ben o arakadaşa fikir verdim sonuçta burda hepimiz birbirimize yardımcı olmalıyız önemli olan asıl olan şaşırtıcı kurduğun cümle başarılar formunda...

Tamam canım haklısın böyle de kopukluk oluyor. Sabah tartılırım. O halde benim eski kilo bilgilerim yanlış oldu. Katılımı bu hafta sayalım biz. Öncekiler sayılmasın. Bakalım kaç çıkacağım.

tr lelli kendi arkadasi icin soylemis canim bende kendi arkadasini kiyasladim...seninle nazaran felan degil seni kasttetmedim...yalnis anladin sanirim.. kurdugum cumlede cok sasirtici degil.. neden sasirdin asil senin tutumun sasirtici... kimse kimseyle yag yakimdi felandi kiyaslayip
moral bozmasin dedim ne varki bunda..
ama kirdiysam ozur dilerimmm.... sanada basarilar....

Son düzenleme:

tamam ole yapalim yeniden basliyormus gibi oteki tarti zaten bir kilo fark vardi... silip yenisini yazarimm.. yarin

wuhuuuu yakında amino asitler protein bıdı bıdılarına da geçersin :) biz dilvin kilo vermeye çalışıyor derken dilvin üçgen vücut olurmuş :))) şaka bi yana spor yapmana sevindim :)) kilo vermen hızlanmış :))

tıp mı okuyosun esracım? jinekologa gitsen? çok garipmiş, az beslenmekten adet kesilmesi duymuştum da diyetten sık sık adet olmayı hiç duymadım. geçmiş olsun bebişim.

Evet tatlım tıp okuyorum. Jinekolog hocama göründüm zaten... Çok az kalorili diyetlerde olabiliyormuş, bu aralar 500-600le besleniyordum ya. İşte onu bırakmam lazımmış. 1000in altına düşmemeye çalışacağım artık

Bu arada bugün tartıldım kızlar spordan önce. 50 kiloyum, geçen haftaya göre artıdayım. Kafama domatesi yedim sanırım

canım sen çok fazla zorladın çünkü. bu hafta domates atmaz ela sana :) biliyoruz biz seni çünkü artık, kontrollüsün. sürekli 500 kalori almak bayağı etkiliyormuş demek ki... umarım iyileşirsin hemen.

amino asitler ne kızzzzzzz
sporcuların beslenme düzeni miiii
üçgen vucut istemem kuzumm adonis kasım olsun yeterr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…