hedef 50 kilo olmak.. :)))

Canlarım bugün yediklerim:

Sabah: 1 dilim peynir, 1 dilim kepek ekmeği, 1 domates

Ara: 2 kurabiye (evde vardı... neyse ki bitti)

Öğlen: 2 dolma

Ara: 4 kuru kayısı 10 badem

Akşam: 3 küçük nugget, yarım kase yoğurt, 1 domates, maydanoz

Ara: 1 elma yiyeceğim

Toplam 1000 kalori ve spor yaptım 1 saat 15 dakika

aaiiiyyy noldu ya ben mi kırdım birini benim yazdıklarım tamamen benle alakalıydı anlamadım:26:

yaa ben haftalardır kola içmiyordum bugün 2 bardak içirdiler zorla (muhabbet koyuydu)
sabah kahve-kurabiye
öğlen tavuklu pilav-tatlı(kuran vardı)
arada kahve
akşam 2 bardak kola
sapıttım kendime dışarı çıkmayı ,misafirliğe gitmeyi yasaklıyorum

evde olsam ne güzel salatamı yerdim,çok tahıllı ekmeğimi yerdim ki

ama hiç ekmek yemedim çikolata vs tek tesellim bu.

o zaman senin adına sevindim tatlım bitlis o taraflar çok kötü bakalım benim de haftaya tercihler başlıyor stresliyim şu ara eloşşşşşşşş

kac sene oldu orda puanin yetermi?? birde mersin merkezmi istiyosun sadece..
stress yapmaya hayirlisi neyse o olur insallahhh

yemisin tatliyi misafirlik zor ben bir yere gidicem zaman bir hafta once telasim basliyo... ayy gitsem gelsemde diyetime devam etsem diye

canım puanım 116 dört yıldır burdayım dua edin benim için kızlar

kızlar yanlışlık varsa uyarın beniii

canım yok ortada bir yanlışlık oldu mesajlar karıştı sorun yok şekerim canım bir bardak kolanın içinde 23 tane küp şeker var arz ederim ama canım zaten aşırı aman aman yememişsin şekerimmmmmm halledersin sen

eloşşş bu arada senle kilolarımız aynıymış ben de 61.7 idim yarın diyetisyene gideceğim öğrenirim inşallah biz de 5 li rakamları görürüz şekerim yarın beni de eklersin kuzucuğum

yarin ekleriz o zaman seni fistikim:)) evet ayni kilodayiz boyumuzda ayniydi galiba:)) yaa az kaldi 5 li rakama...
insallah yarin kilo vetmissindirrr)) tamam al bakalim pilleri diyetisyendekiyle aynimi tartiyo acaba??

yarin ekleriz o zaman seni fistikim:)) evet ayni kilodayiz boyumuzda ayniydi galiba:)) yaa az kaldi 5 li rakama...
insallah yarin kilo vetmissindirrr)) tamam al bakalim pilleri diyetisyendekiyle aynimi tartiyo acaba?

aynıydı genelde canım zaten düzenli diyet kontrollerim var şekerim test edip onaylarım canım ya burdaki kızların kilosuna azmine bakınca kendimi yürüyen boğa zannetmeye başladım kız hadi biz de azimli olalım zayıflayalım kızzzzzz

valla ben kararliyim 50 gorucem...
sen kacta basladin yenimi basladin diyete...??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…