hedef 50 kilo olmak.. :)))

kız ela başkan ben o tr jellinin mesajını okuyamamış kusura bakma başkan bak mahçup oldam sana karşı tatlım şaşırtıcı dediğim hani senin kurduğun cümle değil neden bana öyle cümle yazdın beni kasttettin diye kız ben de akıl mı kaldı öğrencilerden veledlerden bu aralar tayin meselem de kusura bakma canım özür dilerim sen bizim takım kaptanı olarak baştacımız olacaksın

iyi yanlis anlamadigina sevindim.. uzmek istemem cunku kimseyi:))) bende cok hizli ve kopuk yaziyorum... telden girince insan..yanlis birseymi yazdim diye uzuldum..
yok kusur canim benimm.. olur zaten kafa karisik olunca insanin...))
nerde ogretmensinn...

zaten esracim hedefin az 1000 de yeter sana.. sporda yapiyorsun..
spor icin bisey dedimi peki
yapma felan diye
domates atsam mi atmasam mi bilemedim simdi neyse hastasin atmiyalimm bari kikiki )

canım mersinin bir köy gibi ilçesinde merkeze tayin isteyeceğim bu sene haftaya tercihler tayin dönemi başlıyor stresli bir dönem mayıs ayının sonunda her şey belli olacak tatlım ya anlayışın için çok tşk. ederim tatlım başkanımız bizim

canım sen hangi ildesin

baskan degilim kiss ben aslinda kendime gunluk acmistim... bastaki yazilarimi hep sildim...artik arkadaslarimin burasi yani sizin sadece benim listeyi duzeltme sansim var:))) ayy neyse uzatmiyim...
insallah merkeze cikar.. zor oluyodur ilcede... kuzenimden biliyorum oda erzurumun ilcesinin koyunde suan... umarim hersey istedigin gibi olur canim..

Son düzenleme:
zaten esracim hedefin az 1000 de yeter sana.. sporda yapiyorsun..
spor icin bisey dedimi peki
yapma felan diye
domates atsam mi atmasam mi bilemedim simdi neyse hastasin atmiyalimm bari kikiki )

At elacım at, at ki gaza geleyim. Gerçi pazar günü istanbula gidince orda diyet yapamam hiç kusura bakmayın, zaten erkek arkadaşımın da tepesi atıyor ben diyetteyim deyince "off ne diyeti, bitsin artık şu diyet" deyip duruyor

Bu arada spora bir şey demedi elacım, haftada 4 gün yaptığın bir buçuk saatlik spor sağlıklı bir şey, ondan değildir dedi ama sen o bir buçuk saatte zaten en az 400 kalori harcıyorsun, o gün de 500 kalori yiyorsan işte o zaman bünyen çok zayıf düşüyor dedi. Sporu bırakma ama kalorini artır dedi canım :))

ayy evet hakli ben hic o acidan dusunmemistim... zaten 500 kalori alip 500 yakinca... neyse insallah duzelir reglin.. istanbulda yapma zaten
cocukla bir tatil yapacaksiniz burnundan getirme bari...

Son düzenleme:
Teşekkür ederim tatlım :) sen ne durumdasın canım bu hafta

ben saldım çayıra mevlam kayıra durumundaydım da, bu hafta tekrar başlıorum kilo aldığım kesin, o yüzden yine tartılmıcam, bacak ölçülerimden gidicem.

başkan diilsin başgansın en tatlı başgan hem de muuuckkks

Gıcıkkk at bakayım havanı inşallah canım çıkar çok tşk ederim

merkez dedim diyemi valla simdi neresi bolunun felan demeden cvp verim dedim))
birakta atiyim havami kis.. bende gecensene bitlisin ilcesindeydim yaaa...

ayy utanma isareti :))) ( telden bilmiyom kac numero )))) ) sen daha tatlisin camamberimm

amino asitler ne kızzzzzzz
sporcuların beslenme düzeni miiii
üçgen vucut istemem kuzumm adonis kasım olsun yeterr

evet canım şu her tarafı kaslarla dolu adamlar varya şampiyonalar katılanlar onlar bu tür şeyleri tüketerek kaslarını kuvvetlendiriyormuş

dilvincim sana şaşırıyorum dogrusu.bi insan ancak bu kadar asabilir kendini.

o zaman senin adına sevindim tatlım bitlis o taraflar çok kötü bakalım benim de haftaya tercihler başlıyor stresliyim şu ara eloşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…