- 21 Mart 2014
- 669
- 24
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #3.081
tr lelli kendi arkadasi icin soylemis canim bende kendi arkadasini kiyasladim...seninle nazaran felan degil seni kasttetmedim...yalnis anladin sanirim.. kurdugum cumlede cok sasirtici degil.. neden sasirdin asil senin tutumun sasirtici... kimse kimseyle yag yakimdi felandi kiyaslayip
moral bozmasin dedim ne varki bunda..
ama kirdiysam ozur dilerimmm.... sanada basarilar....
canım sen çok fazla zorladın çünkü. bu hafta domates atmaz ela sana :) biliyoruz biz seni çünkü artık, kontrollüsün. sürekli 500 kalori almak bayağı etkiliyormuş demek ki... umarım iyileşirsin hemen.
kız ela başkan ben o tr jellinin mesajını okuyamamış kusura bakma başkan bak mahçup oldam sana karşıtatlım şaşırtıcı dediğim hani senin kurduğun cümle değil neden bana öyle cümle yazdın beni kasttettin diye kız ben de akıl mı kaldı öğrencilerden veledlerden bu aralar tayin meselem de kusura bakma canım özür dilerim sen bizim takım kaptanı olarak baştacımız olacaksın
Evet tatlım tıp okuyorum. Jinekolog hocama göründüm zaten... Çok az kalorili diyetlerde olabiliyormuş, bu aralar 500-600le besleniyordum ya. İşte onu bırakmam lazımmış. 1000in altına düşmemeye çalışacağım artık
Bu arada bugün tartıldım kızlar spordan önce. 50 kiloyum, geçen haftaya göre artıdayım. Kafama domatesi yedim sanırım
canım sen çok fazla zorladın çünkü. bu hafta domates atmaz ela sana :) biliyoruz biz seni çünkü artık, kontrollüsün. sürekli 500 kalori almak bayağı etkiliyormuş demek ki... umarım iyileşirsin hemen.
iyi yanlis anlamadigina sevindim..uzmek istemem cunku kimseyi:))) bende cok hizli ve kopuk yaziyorum... telden girince insan..yanlis birseymi yazdim diye uzuldum..
yok kusur canim benimm.. olur zaten kafa karisik olunca insanin...))
nerde ogretmensinn...
canım sen hangi ildesiniyi yanlis anlamadigina sevindim..uzmek istemem cunku kimseyi:))) bende cok hizli ve kopuk yaziyorum... telden girince insan..yanlis birseymi yazdim diye uzuldum..
yok kusur canim benimm.. olur zaten kafa karisik olunca insanin...))
nerde ogretmensinn...
canım mersinin bir köy gibi ilçesinde merkeze tayin isteyeceğim bu sene haftaya tercihler tayin dönemi başlıyor stresli bir dönem mayıs ayının sonunda her şey belli olacak tatlım ya anlayışın için çok tşk. ederim tatlım başkanımız bizim
canım sen hangi ildesin
zaten esracim hedefin az 1000 de yeter sana.. sporda yapiyorsun..
spor icin bisey dedimi peki
yapma felan diye
domates atsam mi atmasam mi bilemedim simdineyse hastasin atmiyalimm bari kikiki )
At elacım at, at ki gaza geleyim. Gerçi pazar günü istanbula gidince orda diyet yapamam hiç kusura bakmayın, zaten erkek arkadaşımın da tepesi atıyor ben diyetteyim deyince "off ne diyeti, bitsin artık şu diyet" deyip duruyor
Bu arada spora bir şey demedi elacım, haftada 4 gün yaptığın bir buçuk saatlik spor sağlıklı bir şey, ondan değildir dedi ama sen o bir buçuk saatte zaten en az 400 kalori harcıyorsun, o gün de 500 kalori yiyorsan işte o zaman bünyen çok zayıf düşüyor dedi. Sporu bırakma ama kalorini artır dedi canım :))
ben boludayim merkezde:)))
Teşekkür ederim tatlım :) sen ne durumdasın canım bu hafta
baskan degilim kissben aslinda kendime gunluk acmistim... bastaki yazilarimi hep sildim...artik arkadaslarimin burasi yani sizin sadece benim listeyi duzeltme sansim var:))) ayy neyse uzatmiyim...
insallah merkeze cikar.. zor oluyodur ilcede... kuzenimden biliyorum oda erzurumun ilcesinin koyunde suan... umarim hersey istedigin gibi olur canim..
Gıcıkkk at bakayım havanıinşallah canım çıkar çok tşk ederim
ben saldım çayıra mevlam kayıra durumundaydım da, bu hafta tekrar başlıorum kilo aldığım kesin, o yüzden yine tartılmıcam, bacak ölçülerimden gidicem.
başkan diilsin başgansınen tatlı başgan hem de muuuckkks
amino asitler ne kızzzzzzz
sporcuların beslenme düzeni miiii
üçgen vucut istemem kuzummadonis kasım olsun yeterr
53,7 idim gecen hafta. Bu haftaki kilom 54,1. Maalesef kilo almisim, tahmin etmiştim. T.T
53,7 idim gecen hafta. Bu haftaki kilom 54,1. Maalesef kilo almisim, tahmin etmiştim. T.T
gecen sene hem zumba hem jillian yaptım canım inceciktimm artık o tempoyu tekrar ele geçirmek istiyorummmmm ama işte tam sınav dönemi
sen spor olarak ne yapıyorsun tatlımm
valla düşünüyorum o kadın bağımlılık yapıyo bende dersleri bırakıp yapıyodum ben gecen senee
babam bakıyo odamın ısıgı hala yanıyo gece bizim kız yine jillianla takıldı gece derdi anneme
valla beta baskan mekik cekecegim zaman yan cekiyorum fitness hocama sormuştum nasıl yapabilirim diye adonisi mekik cekerken aniden yana dön ani hareketlerle calısır demişti bana fitnessci bende her mekiğimde hemde her mekiğimde öyle yapıyorum 1 dün yürümedim ve mekik cekmedim her gün mutlaka 15 dakika yapıyorum
bugün baya bi spor yapmayı planlıyorum ama bakalımmmm
sende nasıl durumlar okudum su olimpiyat olayınııı
sen olimpiyat dedin aklıma ne geldiii benim futbolcu bi arkadasım var devamlı onunla konuşuyoruz cocuk kendi yaptıgı bacak hareketlerini bana yaptırıyo 1 dakika olmadan ben yerdeeeee
basla fistigimmm:))))
napican kiloyu saglikliysa hic onemli degil... tartida bir kac gram gorceksindiye.. bosver... ben pekmez veriyodum artik onuda vermiyorum.. dun canan karatay cikti.. cocuklariniza pekmez vermeyin diyo 5 yasina kadar karacigeri 5 yasina kadar gelisiyomus... pekmez laktoz sirf dedi.. sonra ilerde insulin direnci seker hastasi adayi oluyorlar felan.. gibi seyler dedi tam net yazamadim ama... daha oncede duymustum o yuzden vermiyodum...
biliyorum herkez zayif felan diyodur.. insan sinirleniyo.. sana...
ama biz esimle cok uzuluyoruz kizim cok tombis... belkide 16 olmustur.. arkadasimin kizi 18 kilo 4- 4,5yasinda dusun...tasimak okadar zorki birde cok gec yurudu.. belki simdi hareketlenince verir.. mama cok yiyo uyku problemi olunca gece sanirim o yapiyo.. yoksa istahlida degil ... sut vericektik ama sut laktozuna alerjisi var mecbur mama iciyo... onuda birakinca zayiflar...
evet herkes zayiflamis diyor en cok da bizim gelin ..her gelmesinde cocuga birsey söylüyor canim
sıkılıyor. takmiyorum ama canim sıkılıyor kalbi kirilmasin diye birseyde diyemiyorum.
merkez dedim diyemivalla simdi neresi bolunun felan demeden cvp verim dedim ))
birakta atiyim havami kis.. bende gecensene bitlisin ilcesindeydimyaaa...
ayy utanma isareti :))) ( telden bilmiyom kac numero)))) ) sen daha tatlisin camamberimm