hedef 50 kilo olmak.. :)))

Dun sabah 5e kadar ders calistim ve bil bakalim noldu 😄😄 ders iptal edildi ( ee napiyosun canim nasil gidiyor diyet devam ediyor muu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
iyi gidiyo gibi ama hareket yapamıyorum dedigin gibi nerdeyse sabaha kadar ders calıyorum ve sızıyorum

Kızlar kilo bildirimim
geçen hafta 57.5
bu hafta 56.6
fark -900 gramm:92:

2 haftadır spora gidiyorum ama çokda az yiyorum ancak 700 gr fln gitmiş
boyum:1.68
Az olsun öz olsun
İnşallah sende görürsün istediğin rakamları cnm

canım bence boyuna göre gayet idealsin boşver acele etme zaten fit görünüyorsundur ... yavaş gitse de sorun yok tatlım vücudundaki yağ oranı düştükçe vücut daha geç kilo verir tatlım

günaydın çıtırlar :))) ben aynı yerde sayıyorum geçen hafta 53,0 kg bu haftada 53,0 kg neyse aynen devam :))
bu hafta koruyorsun bu bile buyuk basari btacimm:))) kilon az oyuzden bisikletle desteklemelisin
olsun canım harika yine de düşünsene her zaman her hafta böyle verdiğini
cok guzel olur.. ben az veriyorum bu aralar.. ama olsun az da olsa gidiyo ya sen beden egitimi ogretmenimisin???

2 haftadır spora gidiyorum ama çokda az yiyorum ancak 700 gr fln gitmiş
boyum:1.68
Az olsun öz olsun
İnşallah sende görürsün istediğin rakamları cnm

700 gr da cok iyi.. bazen hizlanacak daha cok gidecegide olacak bazen duracak... yilmak yokkkk.. spora devam et.. boyunda cok guzel

kızlar hareket yapabilsem hem sıkılaşıcam hem daha da kilo gidicek ama olmuyo napabilirim sizceee
bide dün aynada kendime bakarken sanki adoniz kasım belli belirsiz denecek kadar cıkmmışşşş bir sevindirik oldummm

Bu arada diyet lisstene bayıldım çok doyurucu,çok besleyici tok tutar az kalorili

evet şekerim gayet sağlıklı zaten yağdan veriyor hiç kaçamak yapmadığın zaman inanılmaz bir haftada 3 kiloya kadar verdiriyor tabiki bünyeye göre değişir bitanem ama sanırım biraz daha kilo verince diyetisyenim azaltacağını söyledi şekerim canım işin sırrı az ve sık yemek bu arada tatlım tuz çok önemli bir gr tuz insan vücudunda 250mm su topluyor inanılmaz değil mi canım sen de belki çok az yediğinden bu da metabolizma hızını düşürür ve geç kilo vermene en büyük etken benim listem her sağlıklı bünyeye uygun ondan azaltmalar yaparak fikir alabilirsin
ayrıca akşamları peynir yememin sebebi ben et yiyemiyorum onun yerine o ölçüde et tavuk balık yenilebiliyor şekerim
aman tanrım sanırım diyetisyenleşmeye başlıyorum

canım zumba var dans ederek zayıflıyorsun zumba dans kategorisinde ara tatlım hem dans ediyorsun stres atıyorsun hem de bayağı sıklaşıyorsun canım bu arada dans etme yeteneğin de gelişiyor hıı şöyle daha kıvrak estetik oluyorsun

canım bence boyuna göre gayet idealsin boşver acele etme zaten fit görünüyorsundur ... yavaş gitse de sorun yok tatlım vücudundaki yağ oranı düştükçe vücut daha geç kilo verir tatlım
yağ oranım normaldeymiş kemik oranım azıcık düşmüş onuda sporla dengelersin dedi hoca bakalım.
canım ben 3 aydır gram veremiyordum bunada şükür diyorum
ama ben bişe anlamadım koşu bandının ayarını 6.2 ayarlıyoruz arkadaşta yürüyo bende aynı anda o 135cal yakarken ben 100 ancak yakıyorum bazen
Anlamadım gitti:26:
yağ oranım daha düşük olduğundanmıdır ki acaba
Canım tuzsuzda olmuyo
Ben tuzu hiç kullanmam nerdeyse(diyet vs için değil tuz midemi yakıyo sevmiyorum)
Mesela salataya,yumurtaya,yeşilliğe ekstra tuz katılması gereken hiç bir şeye tuz atmıyorum
tuzsuz ekmeğide çok seviyorum
Eşim bile yemeklerde az tuza alıştı
Ama tansiyonum düşük benim aslında tuzlu yemem lazım ama yiyemiyorum..

Bence sağlıklı beslenmeyi öğrenmişsin sen
Hayatımızı böyle devam ettirmeliyiz zaten sen öğren bizede öğret tatlım..

Son düzenleme:

[

Canım tuzsuzda olmuyo
Ben tuzu hiç kullanmam nerdeyse(diyet vs için değil tuz midemi yakıyo sevmiyorum)
Mesela salataya,yumurtaya,yeşilliğe ekstra tuz katılması gereken hiç bir şeye tuz atmıyorum
tuzsuz ekmeğide çok seviyorum
Eşim bile yemeklerde az tuza alıştı
Ama tansiyonum düşük benim aslında tuzlu yemem lazım ama yiyemiyorum..

Bence sağlıklı beslenmeyi öğrenmişsin sen
Hayatımızı böyle devam ettirmeliyiz zaten sen öğren bizede öğret tatlım..[/QUOTE]

canım sağlıklı öğrenmeyi öğrendim bir de kaçamak yapmasam baksana 6 lı rakamlarda sürünüyorummm tamam her türlü bilgi tarafımdan arz edilir şekerim yeter ki hep beraber zayıflayalımmm

elaa hiç sorma yaa akşam ev işlerinden fırsat buldukça bisiklete biniyorum eşim artık dalga geçiyor bisiklet olimpiyatlarına hazırlananlar senin kadar antreman yapmıyordur diyo bunu derkende her zaman elinde ya çekirdek yada cips vs bişi oluyor :)))

dilvincim jillian michaels yapamazmisin tekrar... haftada 3 gun yapsan...

jillianı çok merak ediyorum geçen gün kk forumda bir konu açılmış hakkında 1 ay yapanlar öncesi sonrası fotoları koymuş inanılmazdı. haftaya istanbulda cd ye indirip başlamayı planlıyorum ebru şallı skiin jeans dvd sini almayı planlıyordum o yorumları ve fotoları görünce kafam karıştı hangisini yasam acaba diye :))

cips mi )) vay hayin vay bosver sen ona aldirma fistigim :))) bak 3 cm inceldin

Son düzenleme:

valla yapa bilirsen ikiside etkilidir diye dusunuyorum... yeterki yapilsin...jillian michaels evet cok farkli sonuclar var nette ...bende cok isterdim yapmayi.. ama ebruyu yapmistim demistimya... memnundum ondann...

çatlak dilvin adonis kasını erkekler bile belirginleştirmek için can veriyorlar sporda sen nasıl yaptın o kası oturduğun yerde :))) kız sana bayılıyorum yaa süprizlerle dolusun :)

canım ebru şallı ile sknny jeans gercekten düzenli uygulandığında şekil verdiriyor vücuda bi hafta kadar ara vermeden yaptım kötü bi tarafı var bıkıp bırakabiliyorsun benim gbi ☺️

valla yapa bilirsen ikiside etkilidir diye dusunuyorum... yeterki yapilsin...jillian michaels evet cok farkli sonuclar var nette ...bende cok isterdim yapmayi.. ama ebruyu yapmistim demistimya... memnundum ondann...

ben ikisini birden üst üste yapamam daha o kapasiteye gelemedim :)))

tr lelli yag oranin dusuktur yada onun metobolizma farkili bosver kimseyle kiyaslama herkes farkli... sonucta vermeye baslamissin asil guzel olan kismi o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…