hedef 50 kilo olmak.. :)))

Diyete öyle ara verip bir iki gün cozutmak gerçekten harika oluyor :) İnsan özlediği şeyleri yeyince daha bir iyi hissediyor. Moral topluyor. Tabi tartı hemen artışa geçmezse

buyuk bir ihtimal diyet ve sporla ilgilidir.. hocan kadin dogumcumuydu... ? insallah tekrar etmez.. normal bir durum gibi gozukmuyo cunku... 3 kez olmak ... cokmu oluyosun lekelenme seklinde mi??

Lekelenme değil elacım aynen normal adet gibi Hocam kadındoğumcuydu evet. Takip edeceğim yapacak bir şey yok. Dediğin gibi diyet ve spordan olabilir.

Diyete öyle ara verip bir iki gün cozutmak gerçekten harika oluyor :) İnsan özlediği şeyleri yeyince daha bir iyi hissediyor. Moral topluyor. Tabi tartı hemen artışa geçmezse

ben nerdeyse 3 haftadır cozutmuştum iyiki kilo almadım ama baya bi herşeyi yedim artık gözüm de doydu diyete devam

ben nerdeyse 3 haftadır cozutmuştum iyiki kilo almadım ama baya bi herşeyi yedim artık gözüm de doydu diyete devam

Biz neden böyleyiz ya :/ Erkek arkadaşım bazen en sevdiği yemek bile olsa canı istemiyor iki çatal alıp bırakıyor. Gün içinde ana öğünler dışında hiçbir şey yemiyor. Arada bir şeyler atıştırmıyor, abur cubur almak hiç aklına gelmiyor. Benim iştahımsa çok açık yani bana istediğin gibi ye kilo almayacaksın deseler sınırsız yerim bütün gün. O kadar zevk alıyorum, iştahım o kadar açık ki Ergenliğimden beri sürekli dikkat ettiğim için zayıfım ama dikkat etmesem obez bile olabilirdim. Kendimi bildim bileli canımın istediğinden daha az yiyorum hep. Diyette olmasam bile.

benimde aklım sürekli abur cuburda tatlıda ve bir kaşıkla doymak falan değil illa midem tıka basa doyacak ayrıca hamur işlerini çok seviyorum, ama yine de kilo artışı olduğunda hemen dikkat etmek zorunda kalıyorum ve çoğunu yemeği kestiğim oluyo kilo verince tekrar yemeye devam off cidden kadınların işi zor, kocamın önüne yemek getirmesem karnı aç mı değil mi farketmez ama ben hemen acıkıyorum. Kocam gün boyu yemese açım demez ya da şunu yiyelim demez sanırım kadınlar daha bi zevkine düşkün bu konuda

iste aynen bende oleyim hayat boyu dikkat ettim.... normal kilolardaydim.. ama hamilelik olunca dikkat etmedim iyice yedimmm.. iste o nokta cok pis oluyo kisa bir obrezlik yasadim..kararinda yemeyi bilseydim bunlar olmicakti..o yuzden yemesini ogrenmemiz lazim.. daha saglikli ve daha kararinda... kizlar siz bari istediginiz kiloya geldikten sonra saglikli ve daha kaliteli seyler yiyin ben cok pismanim gerci veriyorum kilolarimi veremeyen biri degilim ama eski vucudum yok artik.. sarkma var onu bi sekilde hallediyorum ya catlak???o kaldi malesef... o yuzden bir an once hedefe ulasip yasam biciminizi degistirin... ayni sey benim icinde gecerli:)))

esracim senin hedefin kacti??

Uffff yarın tarti gunu degil miii? Kesin kilo aldim bu hafta. T.T Cok kacamak yaptim.

insallah almamissindirr .. ))

47 canım... İstanbuldan sonra 1 ay daha düzenli devam edersem ulaşabilirim diye düşünüyorum umarım...

insallah 1 ay sonra istedigin kiloya gelirsinnn...sonra duzenli bir sekilde devam edersin...

Günaydınnn
İlk bildirim benden olsun
54.600 çıktım..
bi ilerleme var gibi haydi bakalım

günaydınnn kızlarr

gecen hafta:62.4
bu hafta.61.4

bir kilo tabi gecen hafta regly dim 500 fazla çıkıyodu... yani 500 vermişim gibi oldu... :)))

günaydınlar herkese

kilom bu hafta 55,4 uzun süredir görmediğim kiloyu gördüm yehhu gram da gitse gitti işte

günaydın çıtırlar :))) ben aynı yerde sayıyorum geçen hafta 53,0 kg bu haftada 53,0 kg neyse aynen devam :))

Günaydınnn
İlk bildirim benden olsun
54.600 çıktım..
bi ilerleme var gibi haydi bakalım

ahhhh canım keşke ben senin kilonda olsam ne isterim geçen hafta diyetisyene tartılmıştım 61.7 çıkmıştım bakalım yarın kontrol günüm ne olacak dilerim 60 ları görürüm ondan sonra 5 li rakamlara gelirim boyun kaç şekerim ?

bugünki menüm: diyetisyenimin verdiği liste
günaydın kızlar bugünkü menüm :
sabah:07.00
1 haş.yumurta
1 kk b.peynir
5 zeytin
maydonoz+nane
1 domates
2 dilim çavdar ekmeği

ara öğün: 10.10
bir armut

öğle: 12.10
4 yemek kaşığı bulgur pilavı
4 yemek kaşığı patlıcan sebze yemeği
1 su bardağı yoğurt
2 dilim çavdar ekmeği

ara öğün: 15.10
bir portakal

akşam: 18.10
2 yemek kaşığı bulgur pilavı
2 kepçe çorba
2 kk beyaz peynir
söğüş 1 domates 1 salatalık

ara öğün:20.30
bir su bardağı yoğurt

spor: okulda zaten hiç yerinde durmayan bir öğretmenim ama leslie videosunu 1 saat yapabilirim dansa karşı düşkünlüğüm var leslie yi denedim hiç zorlanmadım sürekli okulda dans gruplarını hazırlama ve eğitmenin yararları

2 haftadır spora gidiyorum ama çokda az yiyorum ancak 700 gr fln gitmiş
boyum:1.68
Az olsun öz olsun
İnşallah sende görürsün istediğin rakamları cnm

Bu arada diyet lisstene bayıldım çok doyurucu,çok besleyici tok tutar az kalorili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…