- 28 Eylül 2010
- 1.253
- 292
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #3.021
merhaba kızlar
bi kaç gündür diyete devam ediyorum, ama yazamadım buraya artık daha aktif olcam :)
bakalım yarın kaç kilo çıkarım çok merak ediyorum
ama artık o mola bitti yani diyete devam çok salmıştım kendimi cipler kolalar çikolatalar pastalar ohhooo bi sürü şey
yine de aşırı yememe rağmen kilo almadım emzirdiğimden
ama düzenli üç öğün yediğimde ve üç ara öğün yaptığımda iyi kilo veriyorum ve sütüm de maşallah iyi oluyor
bakalım 50leri görebilirsem ne mutlu bana yasonra gelsin 48
buyuk bir ihtimal diyet ve sporla ilgilidir.. hocan kadin dogumcumuydu... ? insallah tekrar etmez.. normal bir durum gibi gozukmuyo cunku... 3 kez olmak ... cokmu oluyosun lekelenme seklinde mi??
Diyete öyle ara verip bir iki gün cozutmak gerçekten harika oluyor :) İnsan özlediği şeyleri yeyince daha bir iyi hissediyor. Moral topluyor. Tabi tartı hemen artışa geçmezse
ben nerdeyse 3 haftadır cozutmuştum iyiki kilo almadım ama baya bi herşeyi yedim artık gözüm de doydu diyete devam
Biz neden böyleyiz ya :/ Erkek arkadaşım bazen en sevdiği yemek bile olsa canı istemiyor iki çatal alıp bırakıyor. Gün içinde ana öğünler dışında hiçbir şey yemiyor. Arada bir şeyler atıştırmıyor, abur cubur almak hiç aklına gelmiyor. Benim iştahımsa çok açık yani bana istediğin gibi ye kilo almayacaksın deseler sınırsız yerim bütün gün. O kadar zevk alıyorum, iştahım o kadar açık kiErgenliğimden beri sürekli dikkat ettiğim için zayıfım ama dikkat etmesem obez bile olabilirdim. Kendimi bildim bileli canımın istediğinden daha az yiyorum hep. Diyette olmasam bile.
axilll duymayayım bi dahaaaaHaklisin valla canim sana da donemedim artik utandim yazamadim
axilll duymayayım bi dahaaaa
inan ki anlıyorum seni o yüzden cekinmee
Biz neden böyleyiz ya :/ Erkek arkadaşım bazen en sevdiği yemek bile olsa canı istemiyor iki çatal alıp bırakıyor. Gün içinde ana öğünler dışında hiçbir şey yemiyor. Arada bir şeyler atıştırmıyor, abur cubur almak hiç aklına gelmiyor. Benim iştahımsa çok açık yani bana istediğin gibi ye kilo almayacaksın deseler sınırsız yerim bütün gün. O kadar zevk alıyorum, iştahım o kadar açık kiErgenliğimden beri sürekli dikkat ettiğim için zayıfım ama dikkat etmesem obez bile olabilirdim. Kendimi bildim bileli canımın istediğinden daha az yiyorum hep. Diyette olmasam bile.
Diyete öyle ara verip bir iki gün cozutmak gerçekten harika oluyor :) İnsan özlediği şeyleri yeyince daha bir iyi hissediyor. Moral topluyor. Tabi tartı hemen artışa geçmezse
Lekelenme değil elacım aynen normal adet gibiHocam kadındoğumcuydu evet. Takip edeceğim yapacak bir şey yok. Dediğin gibi diyet ve spordan olabilir.
esracim senin hedefin kacti??
Uffff yarın tarti gunu degil miii? Kesin kilo aldim bu hafta. T.T Cok kacamak yaptim.
47 canım... İstanbuldan sonra 1 ay daha düzenli devam edersem ulaşabilirim diye düşünüyorum umarım...
günaydınnn kızlarr
gecen hafta:62.4
bu hafta.61.4
bir kilotabi gecen hafta regly dim 500 fazla çıkıyodu... yani 500 vermişim gibi oldu... :)))
Günaydınnn
İlk bildirim benden olsun
54.600 çıktım..
bi ilerleme var gibi haydi bakalım
ahhhh canım keşke ben senin kilonda olsam ne isterim geçen hafta diyetisyene tartılmıştım 61.7 çıkmıştım bakalım yarın kontrol günüm ne olacak dilerim 60 ları görürüm ondan sonra 5 li rakamlara gelirim boyun kaç şekerim ?
Bu arada diyet lisstene bayıldım çok doyurucu,çok besleyici tok tutar az kalorilibugünki menüm: diyetisyenimin verdiği liste
günaydın kızlar bugünkü menüm :
sabah:07.00
1 haş.yumurta
1 kk b.peynir
5 zeytin
maydonoz+nane
1 domates
2 dilim çavdar ekmeği
ara öğün: 10.10
bir armut
öğle: 12.10
4 yemek kaşığı bulgur pilavı
4 yemek kaşığı patlıcan sebze yemeği
1 su bardağı yoğurt
2 dilim çavdar ekmeği
ara öğün: 15.10
bir portakal
akşam: 18.10
2 yemek kaşığı bulgur pilavı
2 kepçe çorba
2 kk beyaz peynir
söğüş 1 domates 1 salatalık
ara öğün:20.30
bir su bardağı yoğurt
spor: okulda zaten hiç yerinde durmayan bir öğretmenimama leslie videosunu 1 saat yapabilirim dansa karşı düşkünlüğüm var leslie yi denedim hiç zorlanmadım sürekli okulda dans gruplarını hazırlama ve eğitmenin yararları