hedef 50 kilo olmak.. :)))

kızlarr sabah aç karnına tartıldığınız kiloyumu veriyorsunuz haftalık kilo bildiriminde:26:

aynen sabah uynadıktan sonra wc ye gidip sonrada tartılıyoruz cuma günü kilo bildirimi günümüz elaprenses bildirimlerden sonra tablo yapıyor ve kim ne kadar vermiş geçen haftalardaki durumu neymiş ortaya çıkıyor

aynen sabah uynadıktan sonra wc ye gidip sonrada tartılıyoruz cuma günü kilo bildirimi günümüz elaprenses bildirimlerden sonra tablo yapıyor ve kim ne kadar vermiş geçen haftalardaki durumu neymiş ortaya çıkıyor

Anladım cnm çok sağol
Bende yarın spora gitmeden verim kilomu bari:KK31:

Son düzenleme:
merhabalar canım ben de 50 kilo olmak istiyorum ona yaklaşsamda çok mutlu olacağım aranıza katılabilir miyim en son tartıldığımda diyetisyen de 61.7 şimdi kaçım bilmiyorum ama cumartesi tartılacağım

yarin tartil tabloya senide ekleyelimmm:))) yada diyetisyende tartiliyorsan cumarteside yazariz

Evet canım şimdiden gidiyor bile... Barsaklarım da çalışsın diye sabah kalkar kalkmaz kuru kayısı yiyorum, gün içinde de sürekli salata. O iki gün su da içmemiştim onun için de vücut çok su tuttu sanırım. Şimdi atıyor bol bol suyu :KK1:
Gidiyorsa super canim belli zaten vucut baya su tutmus yarin tarti gununde ekside bile olabilirsin 😊
axillcim kusura bakma unutmusumdur birazdan yazayiiim canim:KK66:)
Onemli degil eksik kalmak istemedim yine de :KK53:
axillcim esracim btacim gunaydin:KK3:

btacim.. 3 kilo senin bunyen icin farkedilir..eminim farkrdeceklerdir.. tekrar bisiklete baslamana sevindimmm:)))))
Gunaydiin 😊 bende hemen hemen hergun leslie ile yuruyorum evde 😊👣👣
günaydın kızlar yarın kilo bildirimi günü nasılız bakalım ? ben çakılı kaldım ama iyi hissediyorum p.tesi salı akşamları 1 saat bisiklet çevirdim (1 saat = 550 kalori) dün yemek yaptım ev işlerim vardı vakit bulamadım bugün Allah kerim akşama 2 makina ütü beni bekliyor erken bitirebilirsem bisiklete binicem haftaya İstanbul yolcusuyum en son İstanbula gittimden bu yana 3 kilo vermişim bakalım fark edecekler mi? :)))

Gunaydiin :) yarin nolcak hic bilmiyorum tarti beni sasirtiyo baya ..boyunuz uzun muydu kisa miydi boy uzun olunca verilen kilo daha az farkediliyo ama minyonsaniz baya hemen anlasiliyor ☺

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gidiyorsa super canim belli zaten vucut baya su tutmus yarin tarti gununde ekside bile olabilirsin 😊

Onemli degil eksik kalmak istemedim yine de :KK53:

Gunaydiin 😊 bende hemen hemen hergun leslie ile yuruyorum evde 😊👣👣

Gunaydiin :) yarin nolcak hic bilmiyorum tarti beni sasirtiyo baya ..boyunuz uzun muydu kisa miydi boy uzun olunca verilen kilo daha az farkediliyo ama minyonsaniz baya hemen anlasiliyor ☺

boy 160 minyonum malesef :)))

öğle yemeğim : 12.10
2 kepçe domates çorbası
4 yemek kaşığı sebze yemeği
1 su bardağı yoğurt
2 dilim çavdar ekmeği

bol su içmeye devammm ve yeşil çay tabiikiii:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

Haklisin aklim fikrim bedenimde .. zayiflasam sunu giyebilirim geceleri istedigim kiyafetle kizlarla cikabilirim , giydiklerim yakisir alisveris yapabilirim , saclarimi kestiririm boyatirim (bunu bile bagladim dusun ) , etek giyerim sunu yaparim bunu yaparim boyle uzayip gidebilir liste .o kadar bagliyim ki buna ..hakkaten bozuk biseyler var biliyorum ama psikologa gidemem canim hakkaten bunu annemlere acmak istemiyorum .annem canim benim zayiflamami o kadar istiyor ki inan geliyo benimle spor yapiyo hadi kalk spor yapicaz diyo sen zayifla bak hergun alisveristeyiz diyo yani cok istiyor sonra hergun dolaba yemek listesi asiyorum hergun markete gidip aliyor biseyr elimi atsam listende yok yeme kizim diyetini bozma diyor ..ama soyle bisey var benim evde erkek kardesim var annem yemek yaptiginda ve ben onu bitirdigimde kardesim yedi saniyolar bende tutup ben yedim demiyorum diyemiyorum dahasi benimde superisi gibi gizli yediklerim oluyor marketten alip gece yediklerim bu bir hastalik biliyorum .ama 2 haftadir iyiyim ben ..aylar sonra hakkaten iyiyim ..gecen diyeti bozdum ama naptim durdum durdurdum kendimi normal olarak yedim tatlimi yemegimi ve diyeti bozdum diye devam ettirmedim .ben anoreksiya baslangicindan kendim kurtuldum bundan da kurtulacagima inaniyorum ve sorunum temelde su nasilsa zayiflayamicam ki ben yiyeyim gitsin ..bu ama simdi oyle degil tarti beni mutlu ediyor cunku saglikli besleniyorum birde dedigim su instagram hesabi beni engelledi orda insanlari gorunce bende zayiflayip before after yapicam neden yapamayim ki dedim inan motivasyonum tam oldu ..yurtdisina gittigimde napicam birtek bunu bilmiyorum ama soyle bisey var orda cogu zaman disarda olucam surekli insan icinde o zaman aklima yemek yemek gelmiyor belki zayiflarim bile bu sekilde simdilik dusunmemeye calisiyorum cok uzun oldu ozur dilerim camambercim :/

selam yazdiklarinin hepsini yani daha öncekileri pek okuyamadım ama diyete baslamadan once ne istiyorsan kusana kadar ye herseyden hevesini al sonra basla diyete ve yine olmuyorsa başladıktan sonra da haftada bir gun odul gunun olsun ki belki sirf o gun yemek icin gaza gelip daha cok kilo verirsin

bazen bende cok bosluyorum.. tek uyudugunda yapa biliyorum..
oda bazen baska islerim ola biliyo ama hic yapmasam bile 50 mekik cekmedn yatmiyorum..bir ic bacak birde karin bel sorunum var aslinda heryerin orantiliydi dogumdan sonra az karin kaldi...

elacim sen hic yürüyüş yapabiliyir musun kizinla disari cikip hergun bi saat yürüyüş yapsan daha cabuk vereceksin kilolari.

elacim sen hic yürüyüş yapabiliyir musun kizinla disari cikip hergun bi saat yürüyüş yapsan daha cabuk vereceksin kilolari.

ebrucum benim kiz disarda arabaya zor biniyo.. ille kucakta yada yuruycem diyo arabasina attim gezemiyorum.. birde ben 3 kattayim.. 3 katli bina asansor yok.. arabasini indirmem mumkun degil.. arababa cok agir kizim zaten 15 kilo:)) ama aksamlari babasi gelince cikiyoruz.. parka yada kapali avm ye kiz yurusun diye enejisini atsin diye.. ..sen simdi babasina verip parkta bir iki tur ata bilirim dersin simdi.. :KK1: ama sole bir sorunumuz var.. kizim bana cok duskun... babada hic durmuyo yikiyo ortaligi ille ben tutucam ben kucagima alicam.. gozunun onunden ayrilirsam.. kiyameti kopariyo:)))
yurus bandim var kizim uyuyunca binmek cok istiyorum.. ama hep is guc yemek zaten uyudugu bir saat... gunduzleri. ...aksamda 10 yatiyo halim kalmiyo.. anca banyomu yapiyorum.. zaten yatsada demistimya 20 dk da bir ya su mama emzik yada sallamayla geciyo yani uyusa bile rahat vermiyo...
bahane degil gercekten bunlar esim cok uzuluyo bana...cok yoruyo seni der.. yazik esim cogu zaman tamam sen kizla ilgilen ben sunu yaparim bunu yaparim der( ev isi) ben alim azicik diyo kizi ama gitmiyo yere atiyo kendini...

gunduzleri ufak capli egzersizlerim simdilik bana yetiyo..aksamda yapiyorum.. daha kolayima gidiyo aglasada hemen mudahale ediyorum yataginin yaninda yapiyorum uyudugunda.. insallah buyudukce rahatlarimmm:KK43:((

kız axilll nerelerdesin bacım sennnn :KK3:
Haklisin valla canim sana da donemedim artik utandim yazamadim :KK70:
selam yazdiklarinin hepsini yani daha öncekileri pek okuyamadım ama diyete baslamadan once ne istiyorsan kusana kadar ye herseyden hevesini al sonra basla diyete ve yine olmuyorsa başladıktan sonra da haftada bir gun odul gunun olsun ki belki sirf o gun yemek icin gaza gelip daha cok kilo verirsin
Yok canim ben kac kere oyle bu kez son diye yiyip 2 gun diyet yapip aldigim kiloyla kaldigimi bilirim bi kere yiyince bende devami geliyo birde hakkaten lanet bi metabolizmam var 1 hafta diyet yaparim o bir gun odul yaparim ya o kiloyu geri alirim yada diger hafta kilo veremem oyle bisey var simdi mesela ptesiden beri kacamak yok 1 haftada 1 kez yedim oyle abur cubur o da hakkaten cok kisitliydi icim gide gide yedim

Kızlar ben yine regl oldum :26: Sanırım biraz da onun ödemi varmış. Ama bu ay içinde 3.regl oluşum. Bugün nasılsa hastanedeyim, gittim bir kan verdim hormonlarıma baktım. Her şey normal gibi görünüyor hocama da gösterdim. Stres yapmışsındır dedi. Stresim yok çok şükür hayatımda her şey çok güzel, sınavları filan da stres yapan biri değilim... Ama heralde diyetten diyorum. İstanbula denk gelmeseydi ama keşke, şimdi rahat rahat gezemeyeceğim :/ Bir de bu durum devam ederse sıkıntı, düşünsenize sadece 5 gün temizim sonra tekrar 4 gün kanama. Bakalım umarım bir son bulur :KK31:

merhaba kızlar akşam yemeğimi yedim
akşam yemeğim : 18.00
2 kepçe çorba
2 yemek kaşığı bulgur pilavı
2 kk beyaz peynir( ben et yemediğim için )
1 domates,2 salatalık

Kızlar ben yine regl oldum :26: Sanırım biraz da onun ödemi varmış. Ama bu ay içinde 3.regl oluşum. Bugün nasılsa hastanedeyim, gittim bir kan verdim hormonlarıma baktım. Her şey normal gibi görünüyor hocama da gösterdim. Stres yapmışsındır dedi. Stresim yok çok şükür hayatımda her şey çok güzel, sınavları filan da stres yapan biri değilim... Ama heralde diyetten diyorum. İstanbula denk gelmeseydi ama keşke, şimdi rahat rahat gezemeyeceğim :/ Bir de bu durum devam ederse sıkıntı, düşünsenize sadece 5 gün temizim sonra tekrar 4 gün kanama. Bakalım umarım bir son bulur :KK31:

buyuk bir ihtimal diyet ve sporla ilgilidir.. hocan kadin dogumcumuydu... ? insallah tekrar etmez.. normal bir durum gibi gozukmuyo cunku... 3 kez olmak ... cokmu oluyosun lekelenme seklinde mi??

merhaba kızlar akşam yemeğimi yedim
akşam yemeğim : 18.00
2 kepçe çorba
2 yemek kaşığı bulgur pilavı
2 kk beyaz peynir( ben et yemediğim için )
1 domates,2 salatalık
afiyet olsunnn:KK66:))

Son düzenleme:
merhaba kızlar
bi kaç gündür diyete devam ediyorum, ama yazamadım buraya artık daha aktif olcam :)
bakalım yarın kaç kilo çıkarım çok merak ediyorum
ama artık o mola bitti yani diyete devam çok salmıştım kendimi cipler kolalar çikolatalar pastalar ohhooo bi sürü şey
yine de aşırı yememe rağmen kilo almadım emzirdiğimden
ama düzenli üç öğün yediğimde ve üç ara öğün yaptığımda iyi kilo veriyorum ve sütüm de maşallah iyi oluyor
bakalım 50leri görebilirsem ne mutlu bana ya:KK9: sonra gelsin 48 :KK6:

Son düzenleme:
X