elacim sen hic yürüyüş yapabiliyir musun kizinla disari cikip hergun bi saat yürüyüş yapsan daha cabuk vereceksin kilolari.
ebrucum benim kiz disarda arabaya zor biniyo.. ille kucakta yada yuruycem diyo arabasina attim gezemiyorum.. birde ben 3 kattayim.. 3 katli bina asansor yok.. arabasini indirmem mumkun degil.. arababa cok agir kizim zaten 15 kilo:)) ama aksamlari babasi gelince cikiyoruz.. parka yada kapali avm ye kiz yurusun diye enejisini atsin diye.. ..sen simdi babasina verip parkta bir iki tur ata bilirim dersin simdi..
ama sole bir sorunumuz var.. kizim bana cok duskun... babada hic durmuyo yikiyo ortaligi ille ben tutucam ben kucagima alicam.. gozunun onunden ayrilirsam.. kiyameti kopariyo:)))
yurus bandim var kizim uyuyunca binmek cok istiyorum.. ama hep is guc yemek zaten uyudugu bir saat... gunduzleri. ...aksamda 10 yatiyo halim kalmiyo.. anca banyomu yapiyorum.. zaten yatsada demistimya 20 dk da bir ya su mama emzik yada sallamayla geciyo yani uyusa bile rahat vermiyo...
bahane degil gercekten bunlar esim cok uzuluyo bana...cok yoruyo seni der.. yazik esim cogu zaman tamam sen kizla ilgilen ben sunu yaparim bunu yaparim der( ev isi) ben alim azicik diyo kizi ama gitmiyo yere atiyo kendini...
gunduzleri ufak capli egzersizlerim simdilik bana yetiyo..aksamda yapiyorum.. daha kolayima gidiyo aglasada hemen mudahale ediyorum yataginin yaninda yapiyorum uyudugunda.. insallah buyudukce rahatlarimmm
((