hedef 50 kilo olmak.. :)))

Selam kızlar nasılsınız :))

Annem hasta olduğu için onunla ilgilenmekten giremedim girsem de yazamadım... Pazartesi ve salı çok yedim maalesef. Ama bugün tartıldığımda 3 kilo fazla çıktım lütfen bana 2 günlük kaçamakla 3 kilo almanın mümkün olmadığını söyleyin, acayip moralim bozuldu 1 aylık emeğim boşa gitti gibi hissediyorum

Ödemdir diye bugün maydanoz suyu içmeye başladım. Karnım baya şiş, İstanbula pazar günü gidiyorum o zamana kadar bu ödemleri atmam lazım. Bir kısmı da barsaklarda biriken yiyeceklerdir muhtemelen... Sabahları maydanoz kaynatıp içiyorum şimdi, haşlanmış o maydanozla da gün içinde sadece salata yemeyi planlıyorum. 3 öğünden önce de şu yoğurt kürünü yapıyorum, yarım kase yoğurda zencefil, zerdeçal ve tarçın atarak.

2 günde 3 kilo alamam değil mi kızlar

esracim simdiye kadar.. hep gunluk 500 600 kalori aliyodun... 2 gun yiyince malesef o kadar cikiyo.. ama tekrar ayni duzene donunce bir haftada veriyosun... malum yemekler tuzlu odem oluyo.. cok yiyince bagirsaklar doluyo... mide felan... bende diyeti birakinca bir/ iki kilo alirim bir haftada.. tabi bu benim kendi tecrubelerim...
simdi regli diycem ama iki kez oldun sanirim regli degildir

Yok tatlım regl değil 1 hafta arayla 2 kez oldum o da yeni bitti zaten... Gerçekten moralim bozuldu. Dediğin gibi ödemdir inşallah pazara kadar maydanoz suyuyla yoğurtla ve salatayla atarım ödemi... Bugün yaptım şimdiden 1 kilosu gitti bakalım kalan 2 de gider inşallah.

dedigim gibi az yemeye alisinca azicik doz asinca biraz aliyo insan ama gecici bir durum uzulme yarin birazdaha gidecek bak gor
o yuzden ben 50 degilde 49 da birakip alistirarak birdendegilde normal yemeye gecmeyi dusunuyorum... artik saglikli ve kontrollu devam etmeyi... gazli icecek iki senedir icmiyorum hazir meyva sularini felan olede devam edicemmm...
uzulme bak cumaya bile gider o kilo:)))

Çok teşekkür ederim elacım :)) Sen nasılsın nasıl gidiyor diyetin? Girip okumaya vaktim olmadı pek...

harikaaa :)) umarım öyle olucak :)

Çok teşekkür ederim elacım :)) Sen nasılsın nasıl gidiyor diyetin? Girip okumaya vaktim olmadı pek...

benim sanirim 9 ay doldu rejimde.. o yuzden.. iki gun bir yere gitsek ayni durum bendede oluyo.. ama hemen toparliyorsun.. benim iyi gidiyo diyetim biraz egzersiz az yapiyorum.. ama mutlaka azda olsa yapiyorum kizdan zaman buldukca anca.. bu aralar yavas ama emin gidiyorum... daha 12 kilom var... sanirim agustosa kadar surer..

Haklisin aklim fikrim bedenimde .. zayiflasam sunu giyebilirim geceleri istedigim kiyafetle kizlarla cikabilirim , giydiklerim yakisir alisveris yapabilirim , saclarimi kestiririm boyatirim (bunu bile bagladim dusun ) , etek giyerim sunu yaparim bunu yaparim boyle uzayip gidebilir liste .o kadar bagliyim ki buna ..hakkaten bozuk biseyler var biliyorum ama psikologa gidemem canim hakkaten bunu annemlere acmak istemiyorum .annem canim benim zayiflamami o kadar istiyor ki inan geliyo benimle spor yapiyo hadi kalk spor yapicaz diyo sen zayifla bak hergun alisveristeyiz diyo yani cok istiyor sonra hergun dolaba yemek listesi asiyorum hergun markete gidip aliyor biseyr elimi atsam listende yok yeme kizim diyetini bozma diyor ..ama soyle bisey var benim evde erkek kardesim var annem yemek yaptiginda ve ben onu bitirdigimde kardesim yedi saniyolar bende tutup ben yedim demiyorum diyemiyorum dahasi benimde superisi gibi gizli yediklerim oluyor marketten alip gece yediklerim bu bir hastalik biliyorum .ama 2 haftadir iyiyim ben ..aylar sonra hakkaten iyiyim ..gecen diyeti bozdum ama naptim durdum durdurdum kendimi normal olarak yedim tatlimi yemegimi ve diyeti bozdum diye devam ettirmedim .ben anoreksiya baslangicindan kendim kurtuldum bundan da kurtulacagima inaniyorum ve sorunum temelde su nasilsa zayiflayamicam ki ben yiyeyim gitsin ..bu ama simdi oyle degil tarti beni mutlu ediyor cunku saglikli besleniyorum birde dedigim su instagram hesabi beni engelledi orda insanlari gorunce bende zayiflayip before after yapicam neden yapamayim ki dedim inan motivasyonum tam oldu ..yurtdisina gittigimde napicam birtek bunu bilmiyorum ama soyle bisey var orda cogu zaman disarda olucam surekli insan icinde o zaman aklima yemek yemek gelmiyor belki zayiflarim bile bu sekilde simdilik dusunmemeye calisiyorum cok uzun oldu ozur dilerim camambercim :/

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Degiiil esracim degil olur mu oyle sey odemdir o ama dikkat et yine de cok kacirma normal olarak ye en azindan 500 600 kaloriden sonra vucut bi sok olmustur ondan bence ..arada boyle yiyerek vucudumuzu sasirtmak lazimmis ama arada 2 gun ustuste degil 3.su olmasin canim o 3 kilo yapismasin 😊 odem icin ise 1 gunluk saf protein yesen karbonhidrat almadan atabilirsin yada 1 2 gunluk pirinc detoksu yapsan atarsin gibime geliyor maydanoz suyuda harika 👍

Ablacim sen artik oturtturmussun kafanda gayet saglikli gidiyorsu gider kalan 12 kilonda sagliklica cok yorum yazamiyorum buraya ama takipteyim 😊

Birde ela abla beni 56.4 kilo olarak yazar misin gecen hafta ctesi soylemistim sayilirsa orda carpi yerine kilom olsa daha guzel olur 😊

hobulduuuk enerjiniz cok yüksek dahil olayım dedım :) yaşım 26 boyum 164 kilom 58 canm 50 de tam istediğim ölcülere sahip oluyorum :)

günaydın rapunzel hoş geldin ocak ayında 57,5 kilo ile diyete başladım boyum 160 şimdi 52,5 ile 53 arası gidip geliyorum sana uzun gelebilir 4 ay ama ben bu 4 ayda hayatımdan sadece tatlıları ( arada çikolata yada küçük bir dilim yiyorum ) ve abur cuburları çıkardım hergün ortalama 1400 kalori alıyorum haftada 3 gün bisiklet çeviriyorum yani ne aç kaldım nede bişiyden mahrum kaldım sadece bir gün fazla kaçırdıysam ertesi gün dengeledim hedefim 51-52 arası olmak inş sende sağlıklı bir şekilde istediğin hedefe ulaşırsın :))

günaydın kızlar yarın kilo bildirimi günü nasılız bakalım ? ben çakılı kaldım ama iyi hissediyorum p.tesi salı akşamları 1 saat bisiklet çevirdim (1 saat = 550 kalori) dün yemek yaptım ev işlerim vardı vakit bulamadım bugün Allah kerim akşama 2 makina ütü beni bekliyor erken bitirebilirsem bisiklete binicem haftaya İstanbul yolcusuyum en son İstanbula gittimden bu yana 3 kilo vermişim bakalım fark edecekler mi? :)))

Evet canım şimdiden gidiyor bile... Barsaklarım da çalışsın diye sabah kalkar kalkmaz kuru kayısı yiyorum, gün içinde de sürekli salata. O iki gün su da içmemiştim onun için de vücut çok su tuttu sanırım. Şimdi atıyor bol bol suyu

axillcim esracim btacim gunaydin

btacim.. 3 kilo senin bunyen icin farkedilir..eminim farkrdeceklerdir.. tekrar bisiklete baslamana sevindimmm:)))))

btacim.. 3 kilo senin bunyen icin farkedilir..eminim farkrdeceklerdir.. tekrar bisiklete baslamana sevindimmm:)))))

merhabalar canım ben de 50 kilo olmak istiyorum ona yaklaşsamda çok mutlu olacağım aranıza katılabilir miyim en son tartıldığımda diyetisyen de 61.7 şimdi kaçım bilmiyorum ama cumartesi tartılacağım

inş ben kilo verdiğimi söylemicem bakalım ne tepkiler alıcam :)) fırsat buldukça binmeye çalışıcam yapcak bişi yok bu popo başka türlü erimez :))

kızlarr sabah aç karnına tartıldığınız kiloyumu veriyorsunuz haftalık kilo bildiriminde:26:

inşallah canım :) ben cok rahat verip cokta rahat alıyorum malesef bende kahvaltıda az miktarda beyaz peynir kaşar ve 1 adet domates yedim mümkün oldukcada spor yapıyorum calıstım için zor oluyo malesef hepimize bol irade ve sans diliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…