hedef 50 kilo olmak.. :)))

kızlarr sabah aç karnına tartıldığınız kiloyumu veriyorsunuz haftalık kilo bildiriminde:26:

aynen sabah uynadıktan sonra wc ye gidip sonrada tartılıyoruz cuma günü kilo bildirimi günümüz elaprenses bildirimlerden sonra tablo yapıyor ve kim ne kadar vermiş geçen haftalardaki durumu neymiş ortaya çıkıyor

Anladım cnm çok sağol
Bende yarın spora gitmeden verim kilomu bari

Son düzenleme:
merhabalar canım ben de 50 kilo olmak istiyorum ona yaklaşsamda çok mutlu olacağım aranıza katılabilir miyim en son tartıldığımda diyetisyen de 61.7 şimdi kaçım bilmiyorum ama cumartesi tartılacağım

yarin tartil tabloya senide ekleyelimmm:))) yada diyetisyende tartiliyorsan cumarteside yazariz

Gidiyorsa super canim belli zaten vucut baya su tutmus yarin tarti gununde ekside bile olabilirsin 😊
axillcim kusura bakma unutmusumdur birazdan yazayiiim canim)
Onemli degil eksik kalmak istemedim yine de
axillcim esracim btacim gunaydin

btacim.. 3 kilo senin bunyen icin farkedilir..eminim farkrdeceklerdir.. tekrar bisiklete baslamana sevindimmm:)))))
Gunaydiin 😊 bende hemen hemen hergun leslie ile yuruyorum evde 😊👣👣

Gunaydiin :) yarin nolcak hic bilmiyorum tarti beni sasirtiyo baya ..boyunuz uzun muydu kisa miydi boy uzun olunca verilen kilo daha az farkediliyo ama minyonsaniz baya hemen anlasiliyor ☺

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

boy 160 minyonum malesef :)))

öğle yemeğim : 12.10
2 kepçe domates çorbası
4 yemek kaşığı sebze yemeği
1 su bardağı yoğurt
2 dilim çavdar ekmeği

bol su içmeye devammm ve yeşil çay tabiikiii

selam yazdiklarinin hepsini yani daha öncekileri pek okuyamadım ama diyete baslamadan once ne istiyorsan kusana kadar ye herseyden hevesini al sonra basla diyete ve yine olmuyorsa başladıktan sonra da haftada bir gun odul gunun olsun ki belki sirf o gun yemek icin gaza gelip daha cok kilo verirsin

kız axilll nerelerdesin bacım sennnn
Haklisin valla canim sana da donemedim artik utandim yazamadim
Yok canim ben kac kere oyle bu kez son diye yiyip 2 gun diyet yapip aldigim kiloyla kaldigimi bilirim bi kere yiyince bende devami geliyo birde hakkaten lanet bi metabolizmam var 1 hafta diyet yaparim o bir gun odul yaparim ya o kiloyu geri alirim yada diger hafta kilo veremem oyle bisey var simdi mesela ptesiden beri kacamak yok 1 haftada 1 kez yedim oyle abur cubur o da hakkaten cok kisitliydi icim gide gide yedim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar ben yine regl oldum :26: Sanırım biraz da onun ödemi varmış. Ama bu ay içinde 3.regl oluşum. Bugün nasılsa hastanedeyim, gittim bir kan verdim hormonlarıma baktım. Her şey normal gibi görünüyor hocama da gösterdim. Stres yapmışsındır dedi. Stresim yok çok şükür hayatımda her şey çok güzel, sınavları filan da stres yapan biri değilim... Ama heralde diyetten diyorum. İstanbula denk gelmeseydi ama keşke, şimdi rahat rahat gezemeyeceğim :/ Bir de bu durum devam ederse sıkıntı, düşünsenize sadece 5 gün temizim sonra tekrar 4 gün kanama. Bakalım umarım bir son bulur

merhaba kızlar akşam yemeğimi yedim
akşam yemeğim : 18.00
2 kepçe çorba
2 yemek kaşığı bulgur pilavı
2 kk beyaz peynir( ben et yemediğim için )
1 domates,2 salatalık

buyuk bir ihtimal diyet ve sporla ilgilidir.. hocan kadin dogumcumuydu... ? insallah tekrar etmez.. normal bir durum gibi gozukmuyo cunku... 3 kez olmak ... cokmu oluyosun lekelenme seklinde mi??

merhaba kızlar akşam yemeğimi yedim
akşam yemeğim : 18.00
2 kepçe çorba
2 yemek kaşığı bulgur pilavı
2 kk beyaz peynir( ben et yemediğim için )
1 domates,2 salatalık
afiyet olsunnn))

Son düzenleme:
merhaba kızlar
bi kaç gündür diyete devam ediyorum, ama yazamadım buraya artık daha aktif olcam :)
bakalım yarın kaç kilo çıkarım çok merak ediyorum
ama artık o mola bitti yani diyete devam çok salmıştım kendimi cipler kolalar çikolatalar pastalar ohhooo bi sürü şey
yine de aşırı yememe rağmen kilo almadım emzirdiğimden
ama düzenli üç öğün yediğimde ve üç ara öğün yaptığımda iyi kilo veriyorum ve sütüm de maşallah iyi oluyor
bakalım 50leri görebilirsem ne mutlu bana ya sonra gelsin 48

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…