hedef 50 kilo olmak.. :)))

cok guzel gecmis gunun ela basgan :) ben artik diyet yapamiyorum normal yiyorum. bi de bole sporla deniyim bakalim.
misafiri ne zaman gidiyo?

sporla gayet iyi incelirsin..ama yinede.. dikkat et yediklerine kizartmalar asiri yagli seyler yeme..asitli icecekler felan.. gerci sen daha iyi biliyorsum ama insan agzini vurdukca gerisi geliyoya ondan diyim dedimm..
misafirim yarin sabah geliyo teyzem geliyo.. cok iyi anlasirizzz.. beraber kahveler sohbetler:))) en fazla 3 gun kalir.. her halde...

Çok sıkı calisiyormussun gercekten. Cok tebrik ederim. Cok yaramis. Devamini dilerim. ^_^

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
sabah 9:00
5 ince dilim baharatli salam
1 bardak ananas suyu

ara öğün 14:00
2 küçük parça simit
2 üçgen peynir
portakal suyu taneciklii

akşam 17:00
zeytinyaglı salata
6 lahana sarması
1 dilim meyve parcacıklı kek

18:00
soda

bol bol ev işi yaptım bugünn
akşama amuda kalkma
mekik ve yan hareketler yaparım halim kalırsa jillian teyzemi yaparım
birazdan annemle hava almaya ve sac boyası almaya markete cıkıcaz umarım dogru rengi seçerimm:18::18::18:

ananas portakal suyu konsantre mi dilvin... hazir degil umarim...
hangi renk boyayacaksin saclarini:))))

Son düzenleme:
Amuda kalkmanin etkisi nedir dilviin 😊 aksam o kek olmasaydi onu oglene atsaydin cook daha guzel olurdu ama menun guzel 😚😚
Ela ablacim menun cok guzel makarna bile olsa kepekli olmasi arti diger ogunlerinin az olmasindan dolayi dengeler ☺
Canim menun yine cok guzel ayrica sporlarina bayiliyorum 😊 incelmeyi olctun mu canim

ananas portakal suyu konsantre mi dilvin... hazir degil umarim...
hangi renk boyayacaksin saclarini:))))
ananas suyu tameğin portakal suyu cappy tanecikli buralarda yok abla doğal sıkılmışı eski sitemizde falan vardıı
sacım belime kadar sonları ombre yeniliycektim istedigim ombre setini bulamadım sadece watsons ve gratiste varmış
farkındayım beybi ama dayanamadım oo meyveliyeeee
ne zamandır dondurma yemiyorum biliyonuz muzzz
ama şimdii sporlar eriticem ben onuuuu
sen nasılsınnn

axill nerdesin kis cingann??

divincin ombre ye baktim cahillimi maruz gor bilmedigim icin cok begenirim o saci ben balyaj diye bildigim icin eminim sana cok yakisiyordur.. setle kendin yapman zor olmuyomu)

Son düzenleme:
divincin ombre ye baktim cahillimi maruz gor bilmedigim icin cok begenirim o saci ben balyaj diye bildigim icin eminim sana cok yakisiyordur.. setle kendin yapman zor olmuyomu)
benim gecen sene en iyi arkadasım kuafördü ve 1 yıl onun yanına gittim dersten sonra boya cila işini cok güzel yaparım annemin sacını ben keserim mesela ki annem takıntılıdır illa kat kat ve yakışcak yüzüne içine zor siner kesimimi begenir elimde iyidit cabuk uzar saclarr
ben şimdiki ombre mi daha türkiyede ombre seti falan yoktu kendim acıcıyla yaptım ama aktı dedim akmışken setiyle yapayım denemiş olrum
ne cahilliği abşa estagrufullahh

masallahh ne marifetli kisinnn fistikim)
bende sacimi boyatmadan once o modellere baktim hep balyaj diye.. ama ben sacimi hep toplamak zorundayim kizimdan dolayi.. toplarsam dipten cikmis gibi durur diye vaz gectimm..kople rofle yaptirdim ama cok begeniyorum ilerde belki:))

abla ben kapalıyım saçımı gören hayret ediyo ilk öğretmenlerim nasıl yaptın hangi kuaförde yaptın falan diyolardı tek tek hepsine anlatıyodum kuaföre boşa para vermeyin diye
senin sac rengi ve uzunluguna bakmak gerek nasıl ne gider diye eger degisiklik istersen araştırırım zevkleee
ben zevk alıyorum saclarımla oynamaklaa sacı kestirince psikolojik çöküyodum ben şimdi kuaförüm buldum kuafördde cok önemli istedigin gibi yapmalıı

sacim belimi geciyodu bir karis kestim ben kendim ( 3 ay icinde 3 kere kestim yani toplam bir karis oldu)... simdi belimde ..kivircik oldugu icin... kendim kesiyorum.. (artik cunku kuafor cok kesiyo)suan memnunum rofle istiyodum ... kuafor iyi yapti kopma uzama olmadi... kayinvalideme sehir disina gidince yaptiriyorum.. burdada bir kere dip yaptilar..aralarda koyular var roflenin cizgili olusunu pek sevmiyorum ama sanirim bir daha attirirsam gider o cizgilik... kuafor aslinda tam istedigim gibi yapmadi (renk acisindan cizgilik var )ama islemden memnunum yipranma olmadi kopma felan... oriyal kullanmadi anca bole olur dedi... yoksa yipranirmis.. mayis sonunda gidicem bakalim tekrar dugun var.. ama burdada bulursam bir kuafor giderimm sari zor cunku.. burdada bir sene olmadi tasinali...tecrube ettigim bir yer yok

Son düzenleme:
suan kahve iciyorum.. kizim yeni yatti..yaparsam 50 mekik ve biraz bacak hareketi yapip yaticamm
bir an once 50 lere gelmek istiyorum..

Kimse yok ama ancak girebildim hemen sabah aç karnına tartıldığım kilomu yazayım. 54

27 Nisan : Kahvaltı sonrası 56 ama biz 55 diyelim.

3 Mayıs : Sabah aç karnına 54.

Bugün akşama kadar dışardaydım, epey de yürüdüm yediklerimi dengelemiş oldum. Kararlıyım 50 yi görcem, sonrasında hedefim 48.

İyi geceler...

Dondurmayi bir senedir yemiyorum dilviiin bana deme dondurma en son 1 temmuzda yemistim 2 temmuzda diyete baslamistim ordan hatirliyorum 😄😄
Iyiyim valla bende sinavdan 38 almak gibi bisey yaptim simdi de evde bizimkilerin ders calis diye ignelemelerine maruz kaliyorum ama hakkaettim simdi Allah var sen napiyosuun valla ozledim ya 😊😊 nasil yine yogun musun :/
axill nerdesin kis cingann??

Ben buralara giremiyorum ama valla aklimdasiniz 🙈🙈 hatta kilo bildirimi yapmadim dun fazla ciktim utandim soylemeye 😔 yarin sabah tartilip soylesem kabul olur mu

Dilviin gel saclarima el at bir senedir uzasin diye kestirmiyorum 6 senelik kuaforumden il degistirince ayri kaldim simdi supurge gibi oldu saclarim krepe balyaj var saclarimda da oyy oyy napayim uzamasi icin bilgin vardir senin :/

Gececi olarak yine burdayim benn :) 1 haftada 1 kilo cok ideal ve super 1.5 aya kalmaz biter bu is 💃💃😊

Camamberrr ben sana en son yazamadim ama okudum coook haklisin biz stres yaptikca veremiyorum dedikce daha cok kilo aliyoruz daha cok yiyoruz oysa oyle akisina biraksak gider kilolar hatta ayda 2 kilo versek bile yada hadi 1 olsun 6 ay icinde istedigimiz vucuda sahip olabilcezz 😊😊
Nasil gidiyor simdi diyetin nasilsin 😊

axilll niye utaniyosunnn ... hepimizin derdi ayni.. ogle olsa ben giremem.. sunu yedim su egzersizi yaptimmm ama kilo az veriyorum kesin kacamak yapmistir bu derler

sinavin icin uzuldumm( insallah telafi edersinnnnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…