- 9 Aralık 2013
- 2.621
- 448
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #2.861
cok guzel gecmis gunun ela basgan :) ben artik diyet yapamiyorum normal yiyorum. bi de bole sporla deniyim bakalim.
misafiri ne zaman gidiyo?
Merhaba canım, ben haftada 3 veya bazen 4 gün spor salonuna gidiyorum. Yani bir gün gidip bir gün gitmiyorum hep günaşırı. Orada önce 10 dakika bisikletle ısındıktan sonra yer hareketleri yapıyorum işte mekik filan, karın hareketleri bacak kalça bel kol hareketleri. O hareketler toplam 30 dakika filan sürüyor. Ondan sonra da kardiyo yapıyorum çünkü yer hareketleri ancak sıkılaştırır, yağ yakmak için kardiyo gerekli. Kardiyom toplam 50-55 dakika sürüyor, 6dakika eliptik, 15 dakika bisiklet, 35 dakika da hızlı yürüyüş (3dk 6km/sa, 3dk 6,5km/sa, 3dk 7km/sa hızında sürekli dönüşümlü 35dk boyunca) yapıyorum. Toplam aşağı yukarı bir buçuk saat sürüyor tamamı :))
sabah 9:00
5 ince dilim baharatli salam
1 bardak ananas suyu
ara öğün 14:00
2 küçük parça simit
2 üçgen peynir
portakal suyu taneciklii
akşam 17:00
zeytinyaglı salata
6 lahana sarması
1 dilim meyve parcacıklı kek
18:00
soda
bol bol ev işi yaptım bugünn
akşama amuda kalkma
mekik ve yan hareketler yaparım halim kalırsa jillian teyzemi yaparım
birazdan annemle hava almaya ve sac boyası almaya markete cıkıcaz umarım dogru rengi seçerimm:18::18::18:
Amuda kalkmanin etkisi nedir dilviin 😊 aksam o kek olmasaydi onu oglene atsaydin cook daha guzel olurdu ama menun guzel 😚😚sabah 9:00
5 ince dilim baharatli salam
1 bardak ananas suyu
ara öğün 14:00
2 küçük parça simit
2 üçgen peynir
portakal suyu taneciklii
akşam 17:00
zeytinyaglı salata
6 lahana sarması
1 dilim meyve parcacıklı kek
18:00
soda
bol bol ev işi yaptım bugünn
akşama amuda kalkma
mekik ve yan hareketler yaparım halim kalırsa jillian teyzemi yaparım
birazdan annemle hava almaya ve sac boyası almaya markete cıkıcaz umarım dogru rengi seçerimm:18::18::18:
Ela ablacim menun cok guzel makarna bile olsa kepekli olmasi arti diger ogunlerinin az olmasindan dolayi dengeler ☺kizim oglen uykusu kaydi acik anca yatira bildim simdi.. 100 er daha hareket yapicam:118:
oglen light yogurt ve kepekli gisini yedim..
kahvaltim, 1 haslanmis yumurta ,1 tam tahilli ekmek, biraz beyaz peynir, orta boy domates bir avuc maydonoz ve yesil cayy
aksama da kepekli light yogutlu yagsiz suzme makarna yiycem..
detoks bugun yapamadim malzemeleri haslayamadim neyse misafirim gitsin regl de biter o zamana)
Canim menun yine cok guzel ayrica sporlarina bayiliyorum 😊 incelmeyi olctun mu canimTeşekkür ederim sen de harikasın, çok güzel vermişsin :)))
Merhaba canım, ben haftada 3 veya bazen 4 gün spor salonuna gidiyorum. Yani bir gün gidip bir gün gitmiyorum hep günaşırı. Orada önce 10 dakika bisikletle ısındıktan sonra yer hareketleri yapıyorum işte mekik filan, karın hareketleri bacak kalça bel kol hareketleri. O hareketler toplam 30 dakika filan sürüyor. Ondan sonra da kardiyo yapıyorum çünkü yer hareketleri ancak sıkılaştırır, yağ yakmak için kardiyo gerekli. Kardiyom toplam 50-55 dakika sürüyor, 6dakika eliptik, 15 dakika bisiklet, 35 dakika da hızlı yürüyüş (3dk 6km/sa, 3dk 6,5km/sa, 3dk 7km/sa hızında sürekli dönüşümlü 35dk boyunca) yapıyorum. Toplam aşağı yukarı bir buçuk saat sürüyor tamamı :))
Çok teşekkür ederim elacımm gaza gelmene çok çok sevindimben de gaza geldim gerçekten. Şimdi annemlerin evindeyim. Kahvaltıda peynir, haşlanmış yumurta, domates, zeytin ve kepek ekmeği yedim. Arada elma, öğlen yoğurt yedim. Akşam balık ızgara yapacağız. Bir de acıkırsam portakal yerim annemin tüm ısrarlarına rağmen kararlıyım :
ananas suyu tameğin portakal suyu cappy tanecikli buralarda yok abla doğal sıkılmışı eski sitemizde falan vardııananas portakal suyu konsantre mi dilvin... hazir degil umarim...
hangi renk boyayacaksin saclarini:))))
farkındayım beybi ama dayanamadım oo meyveliyeeeeAmuda kalkmanin etkisi nedir dilviin 😊 aksam o kek olmasaydi onu oglene atsaydin cook daha guzel olurdu ama menun guzel 😚😚
Ela ablacim menun cok guzel makarna bile olsa kepekli olmasi arti diger ogunlerinin az olmasindan dolayi dengeler ☺
Canim menun yine cok guzel ayrica sporlarina bayiliyorum 😊 incelmeyi olctun mu canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Amuda kalkmanin etkisi nedir dilviin 😊 aksam o kek olmasaydi onu oglene atsaydin cook daha guzel olurdu ama menun guzel 😚😚
Ela ablacim menun cok guzel makarna bile olsa kepekli olmasi arti diger ogunlerinin az olmasindan dolayi dengeler ☺
Canim menun yine cok guzel ayrica sporlarina bayiliyorum 😊 incelmeyi olctun mu canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benim gecen sene en iyi arkadasım kuafördü ve 1 yıl onun yanına gittim dersten sonra boya cila işini cok güzel yaparım annemin sacını ben keserim mesela ki annem takıntılıdır illa kat kat ve yakışcak yüzüne içine zor siner kesimimi begenir elimde iyidit cabuk uzar saclarrdivincin ombre ye baktim cahillimi maruz gorbilmedigim icin cok begenirim o saci ben balyaj diye bildigim icin eminim sana cok yakisiyordur.. setle kendin yapman zor olmuyomu )
benim gecen sene en iyi arkadasım kuafördü ve 1 yıl onun yanına gittim dersten sonra boya cila işini cok güzel yaparım annemin sacını ben keserim mesela ki annem takıntılıdır illa kat kat ve yakışcak yüzüne içine zor siner kesimimi begenir elimde iyidit cabuk uzar saclarr
ben şimdiki ombre mi daha türkiyede ombre seti falan yoktu kendim acıcıyla yaptım ama aktı dedim akmışken setiyle yapayım denemiş olrum
ne cahilliği abşa estagrufullahh
abla ben kapalıyım saçımı gören hayret ediyo ilk öğretmenlerim nasıl yaptın hangi kuaförde yaptın falan diyolardı tek tek hepsine anlatıyodum kuaföre boşa para vermeyin diyemasallahh ne marifetli kisinnn fistikim)
bende sacimi boyatmadan once o modellere baktim hep balyaj diye.. ama ben sacimi hep toplamak zorundayim kizimdan dolayi.. toplarsam dipten cikmis gibi durur diye vaz gectimm..kople rofle yaptirdim ama cok begeniyorum ilerde belki:))
bakk gitmisss.. iyi uani durmamis canim.. 88. kaydediyorum regl oldunmu peki??
abla ben kapalıyım saçımı gören hayret ediyo ilk öğretmenlerim nasıl yaptın hangi kuaförde yaptın falan diyolardı tek tek hepsine anlatıyodum kuaföre boşa para vermeyin diye
senin sac rengi ve uzunluguna bakmak gerek nasıl ne gider diye eger degisiklik istersen araştırırım zevkleee
ben zevk alıyorum saclarımla oynamaklaa sacı kestirince psikolojik çöküyodum ben şimdi kuaförüm buldum kuafördde cok önemli istedigin gibi yapmalıı
Hyr olmadim cnm daha
benim hikayemi ismi : Buyuk degisim)
Dondurmayi bir senedir yemiyorum dilviiin bana deme dondurma en son 1 temmuzda yemistimananas suyu tameğin portakal suyu cappy tanecikli buralarda yok abla doğal sıkılmışı eski sitemizde falan vardıı
sacım belime kadar sonları ombre yeniliycektim istedigim ombre setini bulamadım sadece watsons ve gratiste varmış
farkındayım beybi ama dayanamadım oo meyveliyeeee
ne zamandır dondurma yemiyorum biliyonuz muzzz
ama şimdii sporlar eriticem ben onuuuu
sen nasılsınnn
axill nerdesin kis cingann??
Dilviin gel saclarima el at bir senedir uzasin diye kestirmiyorum 6 senelik kuaforumden il degistirince ayri kaldim simdi supurge gibi oldu saclarimbenim gecen sene en iyi arkadasım kuafördü ve 1 yıl onun yanına gittim dersten sonra boya cila işini cok güzel yaparım annemin sacını ben keserim mesela ki annem takıntılıdır illa kat kat ve yakışcak yüzüne içine zor siner kesimimi begenir elimde iyidit cabuk uzar saclarr
ben şimdiki ombre mi daha türkiyede ombre seti falan yoktu kendim acıcıyla yaptım ama aktı dedim akmışken setiyle yapayım denemiş olrum
ne cahilliği abşa estagrufullahh
Kimse yok ama ancak girebildim hemen sabah aç karnına tartıldığım kilomu yazayım. 54
27 Nisan : Kahvaltı sonrası 56 ama biz 55 diyelim.
3 Mayıs : Sabah aç karnına 54.
Bugün akşama kadar dışardaydım, epey de yürüdüm yediklerimi dengelemiş oldum. Kararlıyım 50 yi görcem, sonrasında hedefim 48.
İyi geceler...
evet ben de 1 beden için 4-5 kilo diye biliyorum ama neren 1 cm incelsin istiyorsun? bel çevresi için haftada 1 cm olabilir ama bacak vs için daha zor olur bence. bu konuda çok bi fikrim yok açıkçası. benim hedefime ulaşabilmem için bacağımın haftada en az yarım cm incelmesi gerek. ilk haftalar daha hızlı sıkılaşırım bence, sonra zorlaşır. bakalım kendimi denek olarak sunuyorum size. ama günde 2 seans pilates yapıyorum artık.