- 9 Aralık 2013
- 2.621
- 448
- Konu Sahibi elaprensess
- #2.881
gunaydinnn iyi pazarlarrrr:80:
ayilmak icin kahve iciyorummm suan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dilviin gel saclarima el at bir senedir uzasin diye kestirmiyorum 6 senelik kuaforumden il degistirince ayri kaldim simdi supurge gibi oldu saclarim krepe balyaj var saclarimda da oyy oyy napayim uzamasi icin bilgin vardir senin :/
Gececi olarak yine burdayim benn :) 1 haftada 1 kilo cok ideal ve super 1.5 aya kalmaz biter bu is 💃💃😊
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
gunaydinnn iyi pazarlarrrr:80:
Canim menun yine cok guzel ayrica sporlarina bayiliyorum 😊 incelmeyi olctun mu canim
Çok sıkı calisiyormussun gercekten. Cok tebrik ederim. Cok yaramis. Devamini dilerim. ^_^
bendede var o etken kalkma durumu canlari sag olsunnnnCanım teşekkürler inşallah başaracağım, hedefim 13 Haziran. Sınavına üzülme, illaki kurtarırsın.
Günaydın arkadaşlar, her h.sonu uyucam diyorum evdeki cadı yüzünden erkenden kalkıyorum.. Dışarda da hava nasıl kapalı, iyi ki dünü güzel değerlendirmişim.
sole bir sirkelennn nette fotolara bak... fistik gibi kizlar varrr acik moralini boz ole bir motive olursun kigünaydın herkeseeee!
yağmur yağıyor, o yüzden evde bisiklet çeviricem kardiyo olarak da, ben rahat rahat salonda spor yapmayı planlıyordum, annemler yakındaki yazlığa gideceklerdi günübirlik ama yağmur yağdığı için gitmiycekler. odamda nasıl yapcam bilmiyorum motivasyon kalmıyor bende.
sabah uyanır uyanmaz da 30 kalori harcadım, hopladım zıpladım biraz :) metabolizmam çalışsın diye.
Günaydın kızlar
Dün gayet sağlıklı şeyler yedim kaçamak yapmadım annemin ısrarlarına rağmen :) Bugün de az önce 50 gram dondurma yedim ama onu kaçamaktan saymıyorum. 80 kaloriymiş. Bir de ben market dondurmalarını hiç sevmiyorum dondurmacıdakileri seviyorum. Hem de daha doğal, onlardan yediğim için de kaçamak gözüyle bakmadım Siz neler yaptınız? Sayfalar uçmuş annem hasta olduğu için onunla ilgileniyorum ben pek giremiyorum canlarım öptüm sizi arada bildirim yapmaya girerim
Ölçtüm tatlım yazmıştım bir yerlere bu topicte ama tekrar yazayım.
1 mart: 2 mayıs:
kol: 26cm...............24
bel: 71cm...............67
karın: 82.................77
kalça: 94.................89
üst bacak:52............50
alt bacak: 34............33
İnşallah canım benim saol
nasilsiniz kizlar
benim misafirim var pek giremedim
sabah:
1 tam tahilli ekmek
1 kibrt. kut. büy. beyaz peynir
1 ince dilim salam
oglen:
1 pohca 1 sekersiz cay ve kahve ceviz buyuklugunde bir cikolata( agzima ati verdim teyzem getirmis) lokum felanda getirmis agzimi vurmadimmm
aksam
1 tabak manti yogurtlu( yag ve sos yok suzdum)
Merhaba canım, hava bozuk diye evdeydik ama sonradan da çok güzelleşti. Bugün tembellik günümdü.
Misafire rağmen çok kaçırmamışsın gayet güzel bence. Bu arada sana yazmıştım kilomu ama güncellemeye vaktin olmamış. Hatırlatayım yinede.
27 Nisan:55 diyelim
3 Mayıs: 54. Yalnız tartım mekanik olanlardan en kısa zamanda digital tartı alacağım.
gecmis olsun esracimmm.. annecigine... dondurma gayet hafif guzel bir tatli kacamaktan sayma zaten...bol cevizli fistikli karamel cikolata soslu olmadigi surece...benimde misafirim gelicek esim almaya gitti bizde sabah kahvaltisini disarda ormanda yerler var burda orda yapicaktik.. ama hava cok pis kapali belki ogleden sonra kahve icmeye gideriz bakalimmm duruma bagli
Esracığım maşAllah çok incelmişsin. Henüz yeniyim burda o sebeple seni de tanımıyorum. Yazmışsındır ama tekrar sorayım. Nasıl , neyaparak ve ne zamandan beri (1 ay arayı belirtmişsin ama öncesini merak ettim) böyle inceldin. Zira geçen gün göbeğin en şiş yerinden ölçtüm 87 cm geldi. Tabi doğru mu ölçtüm bilmiyorum ama göbek epey var
Bir de yaş kaç güzelim? Hedefin 34 beden mi o yola doğru gidiyorsun.
Insallah basarcaksin basarcaz canim benim hedefimde 23 haziran 7 hafta var tam 7 kilo gitsee ah cok mukemmel olur 😊 insallah kurtaririm calismaya baslamam lazim :/Canım teşekkürler inşallah başaracağım, hedefim 13 Haziran. Sınavına üzülme, illaki kurtarırsın.
Günaydın arkadaşlar, her h.sonu uyucam diyorum evdeki cadı yüzünden erkenden kalkıyorum.. Dışarda da hava nasıl kapalı, iyi ki dünü güzel değerlendirmişim.
Esraa karin bel ne kadar guzel gitmis basenlerinden sorunluydun degil mi ?? Iste onlar bence bu ay gider gobek bel birakmamissin resmen tebrik ederim superr olmuus 👏👏😚😚Ölçtüm tatlım yazmıştım bir yerlere bu topicte ama tekrar yazayım.
1 mart: 2 mayıs:
kol: 26cm...............24
bel: 71cm...............67
karın: 82.................77
kalça: 94.................89
üst bacak:52............50
alt bacak: 34............33
İnşallah canım benim saol
Ayni da ablacim size karsi sorumluluk hissediyorum o yuzden utandim yazamadim😔 bu sabah tartida 56.4u gordum ama 2 gun once 2.5 kilo daha fazlaydi cok dikkat ediyorum 2 gundur odem gitti hep o kadar cok yemistim ki sismistim resmen birde regl oldum 2.gun onunda etkisiyle yiyeceklere bu hafta fena sarmistim 😕😕axilll niye utaniyosunnn ... hepimizin derdi ayni.. ogle olsa ben giremem.. sunu yedim su egzersizi yaptimmm ama kilo az veriyorum kesin kacamak yapmistir bu derler
sinavin icin uzuldumm( insallah telafi edersinnnnn...
Canim cok gecmis olsun annen umarim biran once sagligina kavusurGünaydın kızlar
Ayni da ablacim size karsi sorumluluk hissediyorum o yuzden utandim yazamadim😔 bu sabah tartildim 56.4 kilo ama acikca soylemek gerekirse 2.5 kilo verdim 2 gunde kesin odemdi o kadar cok yemistim ki ..
hayiir ben oyle dusunmuyorum o kadar kilo verdikten sonra vucut direniyodur o yuzden arada bi duraklamalara giriyo bence 😊
Dün gayet sağlıklı şeyler yedim kaçamak yapmadım annemin ısrarlarına rağmen :) Bugün de az önce 50 gram dondurma yedim ama onu kaçamaktan saymıyorum. 80 kaloriymiş. Bir de ben market dondurmalarını hiç sevmiyorum dondurmacıdakileri seviyorum. Hem de daha doğal, onlardan yediğim için de kaçamak gözüyle bakmadım Siz neler yaptınız? Sayfalar uçmuş annem hasta olduğu için onunla ilgileniyorum ben pek giremiyorum canlarım öptüm sizi arada bildirim yapmaya girerim
6 yemek kasigi dondurma yedimmm kakaolu cikolata parcali(((
evet canım yogunum maleseff hele uzmanlık sınavı baslayınca bu sefer bende kalp agrısı olmaya basladıı ((Dondurmayi bir senedir yemiyorum dilviiin bana deme dondurma en son 1 temmuzda yemistim 2 temmuzda diyete baslamistim ordan hatirliyorum 😄😄
Iyiyim valla bende sinavdan 38 almak gibi bisey yaptim simdi de evde bizimkilerin ders calis diye ignelemelerine maruz kaliyorum ama hakkaettim simdi Allah var sen napiyosuun valla ozledim ya 😊😊 nasil yine yogun musun :/
Ben buralara giremiyorum ama valla aklimdasiniz 🙈🙈 hatta kilo bildirimi yapmadim dun fazla ciktim utandim soylemeye 😔 yarin sabah tartilip soylesem kabul olur mu
oriel cok cokkkkkk yıpratır sacıı yakar o anlatılmaz zararı onun yazık etme sacına ben peroksitle acıyorum sadecesacim belimi geciyodu bir karis kestim ben kendim ( 3 ay icinde 3 kere kestim yani toplam bir karis oldu)... simdi belimde ..kivircik oldugu icin... kendim kesiyorum.. (artik cunku kuafor cok kesiyo)suan memnunum rofle istiyodum ... kuafor iyi yapti kopma uzama olmadi... kayinvalideme sehir disina gidince yaptiriyorum.. burdada bir kere dip yaptilar..aralarda koyular var roflenin cizgili olusunu pek sevmiyorum ama sanirim bir daha attirirsam gider o cizgilik... kuafor aslinda tam istedigim gibi yapmadi (renk acisindan cizgilik var )ama islemden memnunum yipranma olmadi kopma felan... oriyal kullanmadi anca bole olur dedi... yoksa yipranirmis.. mayis sonunda gidicem bakalim tekrar dugun var.. ama burdada bulursam bir kuafor giderimm sari zor cunku.. burdada bir sene olmadi tasinali...tecrube ettigim bir yer yok
Dilvincim.hicbir sey senin sagligindan senden degerli degil lutfen biraz dikkat et kendine en iyisi olma da bi tık altinda ol ama bu sekilde kendine sakın zarar verme lutfenevet canım yogunum maleseff hele uzmanlık sınavı baslayınca bu sefer bende kalp agrısı olmaya basladıı ((
calış calışşşş anamm gelecegimiz simdi :
canım eger bu sınavları gecemezsem uzmanlığım elimden alınır normal diplomalı biri olurum ki dayanamam bunaaa bu sene son sonra mesleğe baslıyorum inşallahDilvincim.hicbir sey senin sagligindan senden degerli degil lutfen biraz dikkat et kendine en iyisi olma da bi tık altinda ol ama bu sekilde kendine sakın zarar verme lutfen
canım eger bu sınavları gecemezsem uzmanlığım elimden alınır normal diplomalı biri olurum ki dayanamam bunaaa bu sene son sonra mesleğe baslıyorum inşallah
sen beni ders çalıştırmaktan durdur ben seni biraz ders konusunda gaza getiriyimmmm
axill o zman benden cekecegin var ben takıntının önde gideniyim mükemmelliyetliğim çok fazlaaAa calis o zaman bosver sen benim dedigimi saka bir yana kendine yine de dikkat et olmaz oyle ..
Aa bak olur valla benim kadar sorumsuzu yok sanirim :/ birbirimize soralim surekli 😊