hedef 50 kilo olmak.. :)))

Canım teşekkürler inşallah başaracağım, hedefim 13 Haziran. Sınavına üzülme, illaki kurtarırsın.

gunaydinnn iyi pazarlarrrr:80:
ayilmak icin kahve iciyorummm suan

Günaydın arkadaşlar, her h.sonu uyucam diyorum evdeki cadı yüzünden erkenden kalkıyorum.. Dışarda da hava nasıl kapalı, iyi ki dünü güzel değerlendirmişim.

günaydın herkeseeee!
yağmur yağıyor, o yüzden evde bisiklet çeviricem kardiyo olarak da, ben rahat rahat salonda spor yapmayı planlıyordum, annemler yakındaki yazlığa gideceklerdi günübirlik ama yağmur yağdığı için gitmiycekler. odamda nasıl yapcam bilmiyorum motivasyon kalmıyor bende.
sabah uyanır uyanmaz da 30 kalori harcadım, hopladım zıpladım biraz :) metabolizmam çalışsın diye.

Canim menun yine cok guzel ayrica sporlarina bayiliyorum 😊 incelmeyi olctun mu canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ölçtüm tatlım yazmıştım bir yerlere bu topicte ama tekrar yazayım.

1 mart: 2 mayıs:
kol: 26cm...............24
bel: 71cm...............67
karın: 82.................77
kalça: 94.................89
üst bacak:52............50
alt bacak: 34............33

Çok sıkı calisiyormussun gercekten. Cok tebrik ederim. Cok yaramis. Devamini dilerim. ^_^

İnşallah canım benim saol

Günaydın kızlar

Dün gayet sağlıklı şeyler yedim kaçamak yapmadım annemin ısrarlarına rağmen :) Bugün de az önce 50 gram dondurma yedim ama onu kaçamaktan saymıyorum. 80 kaloriymiş. Bir de ben market dondurmalarını hiç sevmiyorum dondurmacıdakileri seviyorum. Hem de daha doğal, onlardan yediğim için de kaçamak gözüyle bakmadım Siz neler yaptınız? Sayfalar uçmuş annem hasta olduğu için onunla ilgileniyorum ben pek giremiyorum canlarım öptüm sizi arada bildirim yapmaya girerim

bendede var o etken kalkma durumu canlari sag olsunnnn

sole bir sirkelennn nette fotolara bak... fistik gibi kizlar varrr acik moralini boz ole bir motive olursun ki

gecmis olsun esracimmm.. annecigine... dondurma gayet hafif guzel bir tatli kacamaktan sayma zaten...bol cevizli fistikli karamel cikolata soslu olmadigi surece...benimde misafirim gelicek esim almaya gitti bizde sabah kahvaltisini disarda ormanda yerler var burda orda yapicaktik.. ama hava cok pis kapali belki ogleden sonra kahve icmeye gideriz bakalimmm duruma bagli

Günaydın
2 kupa çay
2 dilim börekle güne başladık bismillah

Benim hafta sonu sporum yok
Yarın sabahı iple çekiyorum sabah olsunda yakim azıcık daha kalori..

Evde spor yapamayanlardanım:26:

Ama yürücem az sonra 1 saat yağmurda dindi miss gibi toprak kokusu oohh misss..

Esracığım maşAllah çok incelmişsin. Henüz yeniyim burda o sebeple seni de tanımıyorum. Yazmışsındır ama tekrar sorayım. Nasıl , neyaparak ve ne zamandan beri (1 ay arayı belirtmişsin ama öncesini merak ettim) böyle inceldin. Zira geçen gün göbeğin en şiş yerinden ölçtüm 87 cm geldi. Tabi doğru mu ölçtüm bilmiyorum ama göbek epey var
Bir de yaş kaç güzelim? Hedefin 34 beden mi o yola doğru gidiyorsun.

nasilsiniz kizlar
benim misafirim var pek giremedim
sabah:
1 tam tahilli ekmek
1 kibrt. kut. büy. beyaz peynir
1 ince dilim salam

oglen:
1 pohca 1 sekersiz cay ve kahve ceviz buyuklugunde bir cikolata( agzima ati verdim teyzem getirmis) lokum felanda getirmis agzimi vurmadimmm
aksam
1 tabak manti yogurtlu( yag ve sos yok suzdum)

Son düzenleme:

Merhaba canım, hava bozuk diye evdeydik ama sonradan da çok güzelleşti. Bugün tembellik günümdü.

Misafire rağmen çok kaçırmamışsın gayet güzel bence. Bu arada sana yazmıştım kilomu ama güncellemeye vaktin olmamış. Hatırlatayım yinede.
27 Nisan:55 diyelim
3 Mayıs: 54. Yalnız tartım mekanik olanlardan en kısa zamanda digital tartı alacağım.

55 bir onceki cumaya 54 de bu cumaya saydim.. cumadan cumaya bildirim oldugu icin.. telden duzelttim pc dende bakarim birazdan olmusmu diye telden liste cok gozukmuyo)

Son düzenleme:

Teşekkür ederim elacım geçmiş olsun dileklerin için...

Tatlım benim üst bedenim 34 alt bedenim 36. O da 34 olsun istiyorum bir de biraz göbekten gitsin. Ne yaptığımsa günaşırı spor yapıyorum. Bir de diyet yapıyorum canım uzun uzun yazmaya vaktim olunca yazarım ama kendi günlüğüm var oraya da bakabilirsin :))

Bugün yediklerim: Sabah: 1 dilim peynir, 1 dilim tam tahıllı ekmek, 2 tatlı kaşığı reçel, 1 domates, 1 haşlanmış yumurta, 4 yeşil zeytin. Arada 50 gr dondurma. Öğlen yarım porsiyon ekmeksiz patlıcan kebabı. Akşam balık ızgara ve salata. Toplam 900 kalori :))

Insallah basarcaksin basarcaz canim benim hedefimde 23 haziran 7 hafta var tam 7 kilo gitsee ah cok mukemmel olur 😊 insallah kurtaririm calismaya baslamam lazim :/
Esraa karin bel ne kadar guzel gitmis basenlerinden sorunluydun degil mi ?? Iste onlar bence bu ay gider gobek bel birakmamissin resmen tebrik ederim superr olmuus 👏👏😚😚
axilll niye utaniyosunnn ... hepimizin derdi ayni.. ogle olsa ben giremem.. sunu yedim su egzersizi yaptimmm ama kilo az veriyorum kesin kacamak yapmistir bu derler

sinavin icin uzuldumm( insallah telafi edersinnnnn...
Ayni da ablacim size karsi sorumluluk hissediyorum o yuzden utandim yazamadim😔 bu sabah tartida 56.4u gordum ama 2 gun once 2.5 kilo daha fazlaydi cok dikkat ediyorum 2 gundur odem gitti hep o kadar cok yemistim ki sismistim resmen birde regl oldum 2.gun onunda etkisiyle yiyeceklere bu hafta fena sarmistim 😕😕
hayiir ben oyle dusunmuyorum cok fazla kilo verdiginiz icin artik vucut direniyo bence o yuzden yavas gidiyo ya da durakliyo 😊

Tesekkur ederim ablacim duzeltmeye caliscam yoksa durumum vahim (
Canim cok gecmis olsun annen umarim biran once sagligina kavusur
Dondurma niyeyse bana hep cok saglikli geliyor ama magnum falan onlar baya kalorili ..buz parmak olsun twister olsun cok masumlar bence 😊
6 yemek kasigi dondurma yedimmm kakaolu cikolata parcali(((

Ablacim bu saatte mi yedin yoksa sabah yedigin mi😯

evet canım yogunum maleseff hele uzmanlık sınavı baslayınca bu sefer bende kalp agrısı olmaya basladıı ((
calış calışşşş anamm gelecegimiz simdi elimizdeeee

oriel cok cokkkkkk yıpratır sacıı yakar o anlatılmaz zararı onun yazık etme sacına ben peroksitle acıyorum sadece
ve karamel gibi suan sacım istesem biraz daha acarım ama herkes bana orielle mi actın neden yıpranmadı diyoo işin püf noktasını bilcenn

evet canım yogunum maleseff hele uzmanlık sınavı baslayınca bu sefer bende kalp agrısı olmaya basladıı ((
calış calışşşş anamm gelecegimiz simdi :
Dilvincim.hicbir sey senin sagligindan senden degerli degil lutfen biraz dikkat et kendine en iyisi olma da bi tık altinda ol ama bu sekilde kendine sakın zarar verme lutfen

canım eger bu sınavları gecemezsem uzmanlığım elimden alınır normal diplomalı biri olurum ki dayanamam bunaaa bu sene son sonra mesleğe baslıyorum inşallah
sen beni ders çalıştırmaktan durdur ben seni biraz ders konusunda gaza getiriyimmmm

Aa calis o zaman bosver sen benim dedigimi saka bir yana kendine yine de dikkat et olmaz oyle ..
Aa bak olur valla benim kadar sorumsuzu yok sanirim :/ birbirimize soralim surekli 😊

Kizlar gunaydin haftasonu hic musait olamadim yazamadim size
Bugun regl oldum cok sukur :)
Kahvalti
Ilik su bi bardak
Yarim dlim kepek ekmegi azpeynir
:)

benim hikayemi ismi : Buyuk degisim )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…