- 9 Aralık 2013
- 2.621
- 448
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #2.901
Selam kızlar
Haftasonu giremedim nete ama canım çok sıkkın çoook geçen hafta Regl oldum yemeğe içmeye sardım niyeyse tutamadım kendimi Cumartesi günü hırs yaptım çok karı bir diyete başladım sporlar da desteklemeyi planlıyorum moralimi bozmamak için tartılmadım bir süre de tartılmayacağım ama başlığı sürekli takip etmeyi planlıyorum bana şans dileyin lütfen kafaya koydum Temmuz'da planladığım tatile 34 beden gideceğim başka yolu yok incelik olmak istiyorum tekrar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende sporumu yaptımda geldim
Bu hafta bi kaç gram gitmesi ümidiyle
akillim16, çok teşekkür ederim hızlı cevabın için. işin ilginç yanı tatlı vs. yemedim, 10 nisan tarihinde tatlıyı bıraktım, o gün bugündür ağzıma ne yapay ne doğal tatlı hiçbirşey girmedi, canım da çekmiyor artık. saçma sapan ekmek, galete, o salak diyet krakerlerden yedim, ama bildiğin çok yedim. haaa pardon unutmadan bir de kuruyemiş yedim. gereksiz oldu yani.
hani derler ya bir alışkanlığı bırakmak 21 gün sürüyormuş diye, şekeri bırakırken bu yöntemden faydalandım. cumartesi günü de karar verdim, unlu, hamurişi yiyecekler ve kuruyemişi de bu yöntemle bırakacağım. bugün 3. günüm, aynı zamanda dediğim gibi oldukça katı bir diyete de başladım. biliyorum çok sağlıklı değil ama ne yapayım çok oyalandım çok vakit kaybettim. sporla destekleyerek kilo verme hızını arttırmak niyetindeyim.
moralimi bozmamak için ay sonuna kadar tartılmayacağım ama tam gaz devam edeceğim. inşallah buraya ay sonunda güzel bir kilo yazmak nasip olur :):)
Canim benim ofis isi ama ben dukkanda tekim o yuzden cok sknti olmuyo ..
Bu arada gercekten kutlarim ben tatliya dayanamam serbetli tatlilari sevmem hic ama çikolata vs dayanamiorum ama tabi bunye alisio zamanla... mesela oglrnde iki incr dlim kepek ekmegine peynir koydum yedim yetio insana ya artik mide kuculuo git gide daha 1 ay olcak yarin. 46 beden pantolan giyiyodum ve dun arkadasimin 42 beden pantolunana girdim ben cok cabuk kilo veriorum ama yavas yavas vercem ki snradan geri almim. Bi ayda 12 kilo vermistim geri almistim ama şimdi 5 kilo verdim geri almamak icin yavas yavas..
Hadi insss citi piti kizlara donucezzz cok hirsliyimmm :))
benim hikayemi ismi : Buyuk degisim)
46'dan 42 bedene çok güzel inmişsin, umarım 30'lu bedenleri de görebilirsin. ben de normalde tatlı çok seven biriyimdir, yedim mi ciddi de yerim hani. benim için çikolata, sütlü tatlı, şerbetli vs. değişmiyor, içinde şeker olan herşeyi yiyebilen bir kapasitem vardır :):) sonra bir yerde okudum hani 21 günde alışkanlıklar kazanılıyor yada bırakılıyor deniyor ya, bırakma kısmında konu şuymuş, 21 gün boyunca tekrar edilmeyen bir bilgiyi beyin unutuyormuş. hani hatırlarsanız küçükken öğretmenlerimiz hep tekrar edin unutmamak için derlerdi. neyse dedimki kendi kendime yeme şekerli birşey, 21 günde bakalım noolcak,her canım çektiğinde de az sabret 21 gün geçsin, baktın hala canın istiyor yersin. benim bünye 15 günde bitirdi olayı :):) bende şaşırdım, bak iştahım kapandı vs. demiyorum, tatlı görünce içim çekmiyor bile, yani cebelleşmiyorum, sadece içgüdüsel olarak tatlı sevdiğimi biliyorum ama inan birçok şeyin tadını hatırlamıyorum bile.
aynı sıkıntıyı unlu hamurişi gıdalarda yaşadım, normalde pilav-makarna vs. hiç yemem, aramam da, o tarz yiyecekleri 40 yemesem inan hatırlamam, mesela herkes mantıya falan bayılır, azğıma sürmem, çünkü sevmem. işte cumartesi dedimki madem şekeri bitirdim, hamurişini de bitirebilirsin, 21 günlük deneme sürecine başladım cumartesi günü. inşallah becerebilirim.
bu bende işe yarayan yöntem, herkesde olacak diye bir kural yok, belki denemek isteyen çıkar diye yazıyorum. umarım hiç olmazsa birilerinde faydalı olur.
inşallah hepimiz istediğimiz kilolara inmeyi başarabiliriz. ben şu tatile kadar bir versem 8-9 kilo başka şey istemem. artık kızıyorum kendime, gırtlağımdan geçen gramın hesabını yapar hale geldim mecburen. 34 beden tonla giysim var, hiçbirine giremiyorum. haziran başına kadar tartılmayacağım, kendimi yeni düzene adapte etmek için de elimden geleni yapacağım.
46'dan 42 bedene çok güzel inmişsin, umarım 30'lu bedenleri de görebilirsin. ben de normalde tatlı çok seven biriyimdir, yedim mi ciddi de yerim hani. benim için çikolata, sütlü tatlı, şerbetli vs. değişmiyor, içinde şeker olan herşeyi yiyebilen bir kapasitem vardır :):) sonra bir yerde okudum hani 21 günde alışkanlıklar kazanılıyor yada bırakılıyor deniyor ya, bırakma kısmında konu şuymuş, 21 gün boyunca tekrar edilmeyen bir bilgiyi beyin unutuyormuş. hani hatırlarsanız küçükken öğretmenlerimiz hep tekrar edin unutmamak için derlerdi. neyse dedimki kendi kendime yeme şekerli birşey, 21 günde bakalım noolcak,her canım çektiğinde de az sabret 21 gün geçsin, baktın hala canın istiyor yersin. benim bünye 15 günde bitirdi olayı :):) bende şaşırdım, bak iştahım kapandı vs. demiyorum, tatlı görünce içim çekmiyor bile, yani cebelleşmiyorum, sadece içgüdüsel olarak tatlı sevdiğimi biliyorum ama inan birçok şeyin tadını hatırlamıyorum bile.
aynı sıkıntıyı unlu hamurişi gıdalarda yaşadım, normalde pilav-makarna vs. hiç yemem, aramam da, o tarz yiyecekleri 40 yemesem inan hatırlamam, mesela herkes mantıya falan bayılır, azğıma sürmem, çünkü sevmem. işte cumartesi dedimki madem şekeri bitirdim, hamurişini de bitirebilirsin, 21 günlük deneme sürecine başladım cumartesi günü. inşallah becerebilirim.
bu bende işe yarayan yöntem, herkesde olacak diye bir kural yok, belki denemek isteyen çıkar diye yazıyorum. umarım hiç olmazsa birilerinde faydalı olur.
inşallah hepimiz istediğimiz kilolara inmeyi başarabiliriz. ben şu tatile kadar bir versem 8-9 kilo başka şey istemem. artık kızıyorum kendime, gırtlağımdan geçen gramın hesabını yapar hale geldim mecburen. 34 beden tonla giysim var, hiçbirine giremiyorum. haziran başına kadar tartılmayacağım, kendimi yeni düzene adapte etmek için de elimden geleni yapacağım.
selammm kızlarrrrr
nasılsınız bakalım diyetler nasıl gidiyorr
benim yeme düzenim yerine oturuyor gibi
dün (pazartesi) oructum bugünde orucum nasipse
sahurda baharatlı acı yogurt yiyorum yanında bı kaç bişey peynir küçük bi salata tabagı gibi
abartmıyorum uyumadan da bitki cayı soda içiyorum zaten ne zamandır sabahlıyorum ders çalışınca ev işi geceye kalıyo daha yeni bir kanepe dolusu ütüyü bitirdim şimdi bulaşık var bide zaten bi kırgınlık vardı iyice grip:2::2::2:
oldum agzımda yara cıkıyo sıkıntıdan heralde
ama mutlaka hareket yapıyorum hiç degilse 15 dakika durmadan mekik yan hareketler yapıyorum ama zor hareketler 15 dakikada terliyorum
gecen yaz her gün 300 tane belli bi hareketim vardı onu yapardım belimin ince kalması için dün 50-50 yaptım ama bugün belimin karnımın agrısından duramadım ısınma egzersizi yapmama ragmen
iftarda ise 1 tabak corba yine baharatlı yogurt yiyorum bol suyla
az yemek ne kadar güzel bir şeymişşş
bu arada her şeyimi yiyorum ama nefsimi tatmin edicek kadar hiç bişeyi abartmıyorum ister kalorisi çok az olsun ister çok olsun fark etmez sadece herşeye bi sınır getirdim 50 kiloyu görene kadarda dondurma yok ne zaman 50'yi gördüm o zaman arkadaşşş
dediğiniz gibii kornetci Dilvin gitti Şeyda Coşkun'un versiyonu olan Dilvin geldiiiii:13:
iftardan önce baya bi moral verici tartıyla başbaşaydım ondan dahada gaz geldi bana yaaa
selammm kızlarrrrr
nasılsınız bakalım diyetler nasıl gidiyorr
benim yeme düzenim yerine oturuyor gibi
dün (pazartesi) oructum bugünde orucum nasipse
sahurda baharatlı acı yogurt yiyorum yanında bı kaç bişey peynir küçük bi salata tabagı gibi
abartmıyorum uyumadan da bitki cayı soda içiyorum zaten ne zamandır sabahlıyorum ders çalışınca ev işi geceye kalıyo daha yeni bir kanepe dolusu ütüyü bitirdim şimdi bulaşık var bide zaten bi kırgınlık vardı iyice grip:2::2::2:
oldum agzımda yara cıkıyo sıkıntıdan heralde
ama mutlaka hareket yapıyorum hiç degilse 15 dakika durmadan mekik yan hareketler yapıyorum ama zor hareketler 15 dakikada terliyorum
gecen yaz her gün 300 tane belli bi hareketim vardı onu yapardım belimin ince kalması için dün 50-50 yaptım ama bugün belimin karnımın agrısından duramadım ısınma egzersizi yapmama ragmen
iftarda ise 1 tabak corba yine baharatlı yogurt yiyorum bol suyla
az yemek ne kadar güzel bir şeymişşş
bu arada her şeyimi yiyorum ama nefsimi tatmin edicek kadar hiç bişeyi abartmıyorum ister kalorisi çok az olsun ister çok olsun fark etmez sadece herşeye bi sınır getirdim 50 kiloyu görene kadarda dondurma yok ne zaman 50'yi gördüm o zaman arkadaşşş
dediğiniz gibii kornetci Dilvin gitti Şeyda Coşkun'un versiyonu olan Dilvin geldiiiii:13:
iftardan önce baya bi moral verici tartıyla başbaşaydım ondan dahada gaz geldi bana yaaa
Bta çım haklısın valla koşturmacadan her zaman giremiyorum sen bana bakama ben de 34 beden takıntısı var boyum 1.72 Herkes 34 beden olunca çirkinleştiğimi söylüyor ama derdim güzellik diilki inşallah hepimiz istediğimiz kilolara inebiliriz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi