hedef 50 kilo olmak.. :)))

gunaydinnn dilvincimm:KK3:
bende 1 kilo vermeyi hedefledim reglimim 3. gunu odem bu sabah gitmis:KK62: insallah bu hafta iyi olur hepimiz icinn:))))
benim yarin misafirim gelicek 2 yada 3 gun kalir.. o sira bozmayi dusun muyorum.. ama bilemem tabii:KK43:
yaramazlik diz boyuu:KK1: anca nete baka bildimmm sen nasilsinnn???
iyiyim abla hazır izinliyken annemle temizlik yapıyoruz perdeleri indirdik buyurun yardıma ev işini haftada bir yapınca vuucut alışık degil bende nefes nefese kalıyorum ter içinde ki ben cabuk terleyemem o yüzden bugünlük sporum bu olur gibime geliyo akşam arkadasım yürüyüşe cagırırsa giderim ama sporu cok cok özledigimi fark ettim ablam iyi ki varsınızzz deyse kendime gelemezdim

iyiyim abla hazır izinliyken annemle temizlik yapıyoruz perdeleri indirdik buyurun yardıma ev işini haftada bir yapınca vuucut alışık degil bende nefes nefese kalıyorum ter içinde ki ben cabuk terleyemem o yüzden bugünlük sporum bu olur gibime geliyo akşam arkadasım yürüyüşe cagırırsa giderim ama sporu cok cok özledigimi fark ettim ablam iyi ki varsınızzz deyse kendime gelemezdim

kolay gelsinnn dilviincimmm:KK34:
valla sizde iyiki varsınız yoksa kendi kendime takılıyo olurdum:KK14: insan destek alınca çok daha iyi motive oluyoooo:21::KK52:

bugun yaz gelmis kizlar buralara... ay stres oldum lazer epilasyona da gitmedim. onumuzdeki hafta icin randevu aliyim bari.
kalin kiyafetlerimi kaldirinca geriye kucuk tisortler etekler sortlar kaliyo, su anda giyemem hicbirini hooooooof

kolay gelsinnn dilviincimmm:KK34:
valla sizde iyiki varsınız yoksa kendi kendime takılıyo olurdum:KK14: insan destek alınca çok daha iyi motive oluyoooo:21::KK52:
kuzum sen acmasan toplanamazdık bizzzz :KK1:
Ela hanıma mucuk mucukk :KK54::KK54::KK54:
bugun yaz gelmis kizlar buralara... ay stres oldum lazer epilasyona da gitmedim. onumuzdeki hafta icin randevu aliyim bari.
kalin kiyafetlerimi kaldirinca geriye kucuk tisortler etekler sortlar kaliyo, su anda giyemem hicbirini hooooooof
valla ben kabanı kaldırdımmm ince ceketleri giymek zorundayımmmm iyi motive oldum o yüzden fazlalıklar bariz bellii
sen benim menümüü gördün mü camamberimmm:KK1:
buraya yaz geldi dün yürüyüşte bi kız gördüm straplez ve tayt giymiş yürüyodu önümdee ve inceciktiiiiiii saclar up uzunnn kalçaya kadarrr:KK53:

evet artik bir iki yagarsa yagmur yagar yagmasa artik yazdayizzz... nasil gidiyor sporr camamberrr???
ben simdi biraz egzersize baslicammm:118:

kuzum sen acmasan toplanamazdık bizzzz :KK1:
Ela hanıma mucuk mucukk :KK54::KK54::KK54:

valla ben kabanı kaldırdımmm ince ceketleri giymek zorundayımmmm iyi motive oldum o yüzden fazlalıklar bariz bellii
sen benim menümüü gördün mü camamberimmm:KK1:
buraya yaz geldi dün yürüyüşte bi kız gördüm straplez ve tayt giymiş yürüyodu önümdee ve inceciktiiiiiii saclar up uzunnn kalçaya kadarrr:KK53:

bir lokma su bir lokma bu diye yazdigin menuyu gordum :) eskiye gore iyisin baya ama. burda ceket de diil su an kisa kollu havasi ama sort da giyilir yani. giyen giyer yani :)

evet artik bir iki yagarsa yagmur yagar yagmasa artik yazdayizzz... nasil gidiyor sporr camamberrr???
ben simdi biraz egzersize baslicammm:118:

dun tamamladim sporumu, forumda spor bolumunde de baslik actim hemen, buldumcuk oldugum icin :) ben de birazdan yapicam bugunku sporumu, aksam da yuruyus. ama artik sabah da gitmeyi dusunuyorum yuruyuse acayip iyi geliyor. birkac ay evdeyim cunku okul falan yok, zamanim var. bi de haziranin 20sinden sonra bi suru eski arkadasimla goruscem, 45 cmlik bacaklarimla gorsunler beni :)

dun tamamladim sporumu, forumda spor bolumunde de baslik actim hemen, buldumcuk oldugum icin :) ben de birazdan yapicam bugunku sporumu, aksam da yuruyus. ama artik sabah da gitmeyi dusunuyorum yuruyuse acayip iyi geliyor. birkac ay evdeyim cunku okul falan yok, zamanim var. bi de haziranin 20sinden sonra bi suru eski arkadasimla goruscem, 45 cmlik bacaklarimla gorsunler beni :)

madem evdesin bencede sabahda git.. haziran 20 si...ne halledersinnn... bu tempoylaaa...
1 cm incelmek icin kac kilo vermek gerekiyo.. bir beden icin 4 kilo ortalama yaziyo nette...
birde haftada 1 cm incelirmi insan ??
sen arastirmissindir soriyim dedim :KK1: cunku bende artik olcuyorumm

bir lokma su bir lokma bu diye yazdigin menuyu gordum :) eskiye gore iyisin baya ama. burda ceket de diil su an kisa kollu havasi ama sort da giyilir yani. giyen giyer yani :)
hayır burda var öyle sortları caprileri giye fakat ben kapalı oldugum için ceket tarzı giymek zorunda bide ofise gidince öyle yaniii:KK1:
o bir lokmaları gerçekten almak istemiyorum fakat yeni şeyler oluyo mesela akşam kardeşimin sınavı iyi gecmişti ailece keyf yaptık benim sınavlarımda iyi gecince babamla annem hazırlık yapmış dün aldıklarını yiyemedim gece olunca sabah yerim dedim ve sabah yedim işte böyle boncugum:KK16:

Canim hic bisey istemio resmen 1 bardak ilik su yarim dilim kepek ekmegi 3 catal peynir. ..

benim hikayemi ismi : Buyuk degisim :KK66:)

madem evdesin bencede sabahda git.. haziran 20 si...ne halledersinnn... bu tempoylaaa...
1 cm incelmek icin kac kilo vermek gerekiyo.. bir beden icin 4 kilo ortalama yaziyo nette...
birde haftada 1 cm incelirmi insan ??
sen arastirmissindir soriyim dedim :KK1: cunku bende artik olcuyorumm

evet ben de 1 beden için 4-5 kilo diye biliyorum ama neren 1 cm incelsin istiyorsun? bel çevresi için haftada 1 cm olabilir ama bacak vs için daha zor olur bence. bu konuda çok bi fikrim yok açıkçası. benim hedefime ulaşabilmem için bacağımın haftada en az yarım cm incelmesi gerek. ilk haftalar daha hızlı sıkılaşırım bence, sonra zorlaşır. bakalım kendimi denek olarak sunuyorum size. ama günde 2 seans pilates yapıyorum artık.

evet ben de 1 beden için 4-5 kilo diye biliyorum ama neren 1 cm incelsin istiyorsun? bel çevresi için haftada 1 cm olabilir ama bacak vs için daha zor olur bence. bu konuda çok bi fikrim yok açıkçası. benim hedefime ulaşabilmem için bacağımın haftada en az yarım cm incelmesi gerek. ilk haftalar daha hızlı sıkılaşırım bence, sonra zorlaşır. bakalım kendimi denek olarak sunuyorum size. ama günde 2 seans pilates yapıyorum artık.

:KK1: :KK1: tamam sun bize:KK1: ben senin kadar cok tempolu yapamam ama benim kisi 2 ayda degilde 5 ayda olsun napalimm..

kizim oglen uykusu kaydi acik anca yatira bildim simdi.. 100 er daha hareket yapicam:118:
oglen light yogurt ve kepekli gisini yedim..
kahvaltim, 1 haslanmis yumurta ,1 tam tahilli ekmek, biraz beyaz peynir, orta boy domates bir avuc maydonoz ve yesil cayy
aksama da kepekli light yogutlu yagsiz suzme makarna yiycem..
detoks bugun yapamadim malzemeleri haslayamadim neyse misafirim gitsin regl de biter o zamana:KK66:)

kizim oglen uykusu kaydi acik anca yatira bildim simdi.. 100 er daha hareket yapicam:118:
oglen light yogurt ve kepekli gisini yedim..
kahvaltim, 1 haslanmis yumurta ,1 tam tahilli ekmek, biraz beyaz peynir, orta boy domates bir avuc maydonoz ve yesil cayy
aksama da kepekli light yogutlu yagsiz suzme makarna yiycem..
detoks bugun yapamadim malzemeleri haslayamadim neyse misafirim gitsin regl de biter o zamana:KK66:)

cok guzel gecmis gunun ela basgan :) ben artik diyet yapamiyorum normal yiyorum. bi de bole sporla deniyim bakalim.
misafiri ne zaman gidiyo?

Süpersinn maşallahh :nazar::nazar::nazar:

Teşekkür ederim sen de harikasın, çok güzel vermişsin :)))

Ne güzel incelmissin, tebrik ederim. Kilonda da hedefine ulasmissin, hatta daha da altina inmissi bile. Insaallah biz de o gunleri gorururuz. Ne yapıyorsun spor olarak?

Merhaba canım, ben haftada 3 veya bazen 4 gün spor salonuna gidiyorum. Yani bir gün gidip bir gün gitmiyorum hep günaşırı. Orada önce 10 dakika bisikletle ısındıktan sonra yer hareketleri yapıyorum işte mekik filan, karın hareketleri bacak kalça bel kol hareketleri. O hareketler toplam 30 dakika filan sürüyor. Ondan sonra da kardiyo yapıyorum çünkü yer hareketleri ancak sıkılaştırır, yağ yakmak için kardiyo gerekli. Kardiyom toplam 50-55 dakika sürüyor, 6dakika eliptik, 15 dakika bisiklet, 35 dakika da hızlı yürüyüş (3dk 6km/sa, 3dk 6,5km/sa, 3dk 7km/sa hızında sürekli dönüşümlü 35dk boyunca) yapıyorum. Toplam aşağı yukarı bir buçuk saat sürüyor tamamı :))

esra ve ela bende ölçüyorum öncedende dediğim gibi üst bacağım kalçalarımdan şikayetçi olduğum için oralara yoğunlaşıyorum :))

ela kilon benden fazla olabilir ama üst bacakta benden 1 cm incesin :)

benim üst bacak bikini altım 58 cm ve kalça 96,5 cm 1 ayda 3,5 cm incelmişim :)) mayıs ortasında ebru şallı skiin jeans dvd sini almayı planlıyorum 2 beden olmasa bile 1 beden inceltsin yeterli :))

1 ayda 3,5 cm harikasııııın :KK9:

woowww buyulendim resmen:KK1: valla bende spora asilcam.... esracimm cok guzel vermissinnn bu haftaa:KK9: cokk sevindimmmmm:KK16:

yarin detoks yapicam bir gunlugune evde esim olmicak pazara kadar pazarda misafirim gelicek... oyuzden yarin kendimi sıkıya alicam bu arda esra cok piss gaza geldim su olcme isinde.. :KK1: ben hic olcmemistim.. 100 daha hareket yaptimmm:KK66:) aksamda yapicam ohh misss:KK16:

Süpersinn maşallahh :nazar::nazar::nazar:

Çok teşekkür ederim elacımm gaza gelmene çok çok sevindim :KK16: ben de gaza geldim gerçekten. Şimdi annemlerin evindeyim. Kahvaltıda peynir, haşlanmış yumurta, domates, zeytin ve kepek ekmeği yedim. Arada elma, öğlen yoğurt yedim. Akşam balık ızgara yapacağız. Bir de acıkırsam portakal yerim annemin tüm ısrarlarına rağmen kararlıyım başka şey yemeyeceğim :KK9:

Son düzenleme:
X