- 14 Eylül 2012
- 5.241
- 1.854
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #2.801
kuzum onu gectim ben tekrar büyük ihtimal moda atölyesinde derse başlıycam ee orda devamlı prova yapıyosun ve belli aralıklar bizim defilemiz oluyo gecen sen en zayıfları bendimm spor yaptıgım içinde fazlasıyla sıkıydımmm kararlıyım öyle olucam annnemde babamda başıma kalkıyo şişmanladım göbeğine bakkkkk senden önce gidiyo diye beni gaza getiriyolar bilerek iyi de oluyooaferin dilvinim biz de seni özledik
hadi bakalım artık havalar ısındı gerçekten ve de gerçekten, bu sefer kaçış yok.
incelmismisinnnn cok iyii
ne yapiyorsun simdi platesmi??
bacaklarini gorsen dayanamazsin bogum bogumm
hayır yanlış ölçtüm herhalde bu sabah daha kalın çıktım ama bugün daha düzgün ölçtüm.
Ayyy çok muyluyummmm bu sabahh
Regl olmama ve bu hafta 2-3 gün baya kaçamak yapmama rağmen kocaman eksiler çıktı tartıda
Geçen hafta kilo: 56.8
Bu hafta: 55.7
Verilen kilo: 1.100
balll yaaa ısırırım ben bu kızııııı yerim yerimmm tüü tüü tüüü maşallah tebareke piş kem gözlere şiiiiiişşşşşbizd senin bacak olculerini girerizcizelgeye:)))
totişi donuk tütülü pembisli evet ela hanim
balll yaaa ısırırım ben bu kızııııı yerim yerimmm tüü tüü tüüü maşallah tebareke piş kem gözlere şiiiiiişşşşş
bizd senin bacak olculerini girerizcizelgeye:)))
totişi donuk tütülü pembisli evet ela hanim
oleeeey 51 cm çıktı bu sabah ölçtüm. 50.5 ölçmüştüm daha önce, bu sabahki daha düzgündü.
elanın totosunu ben de gördüm, ısırırım valla
senin bu hafta cok iyi olman lazim... yeter artik deyip... asil btaaaa... bak istanbulla gidceksin haaa:))))
evet aynen bu hafta birz taktik değiştirmeliyim :) yaaaa tütülü elayı nerde gördünüz bakıyorum bakıyorum ben görmedim gerçi totosu görülmüş ama ben pembiş totoyuda kaçırdım
elanın profil resminde.
Elaaaa gercekten de ole mi ya tartida degismeyebilirim ama goruntu olarak az da olsa bj degisim olabiliyomu vermrsekte yani cunku bn gobegimi n kuculdugunu hissediorum
benim hikayemi ismi : Buyuk degisim)
ayyy tesekkurler appasiii:))) dogum gunuydu o zaman 3 ay onceee....şimdi gördümpembiş kuyruğuda var :)))) maşallah kuzuyaa
Elaaaa gercekten de ole mi ya tartida degismeyebilirim ama goruntu olarak az da olsa bj degisim olabiliyomu vermrsekte yani cunku bn gobegimi n kuculdugunu hissediorum
benim hikayemi ismi : Buyuk degisim)
Sabah yemeden önce tartılmayı unuttum. Az önce tartıldım. 53,7 kg çıktım. Geçen hafta 54,9 kiloydum. Ama sabahtan beri açım. Onun etkisiyle bu kadar eksik görünmüş olabilir. Akşam yiyince o 1 kiloyu geri alırım kesin. >_< Ama şuan için çok mutluyum, değmeyin keyfime. ^^ /***
Hayırlı Cumalar olsun inşaallah.
kimmik hep unutuyosun kis tartilmayi.. ben olsam meraktan catlarim
neyse tebrik ederim canimmm
ayyy tesekkurler appasiii:))) dogum gunuydu o zaman 3 ay onceee....
bubble katiliyorum cok yuruyus yapiyorsun ya..kas kutlen artar.. artigi icin giden yag hissedilmez tartida.. birde ben regli olamadim dedigine takildim.. regli ve oncesi vucut su tutuyoya ondan.. tarti yaniltir seni.. sakinnnn moral bozmadan devammmm et... birakma gibi luksun yok... sakinnn toverim bakkacamak olur ama pes edip birakmak yookkkkk...
yurus yapicakmisin bugun???
cnm belki yağların kasa dönüştüğü için tartıda daha fazla ama görüntüde daha ince olabilirsin