- 22 Nisan 2014
- 78
- 1
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #2.761
Teşekkürler canım. Ben de yoğurt kürü diye bir şey öğrendim. Bunu 3 ana öğünümüzden önce tüketiyormuşuz. Metabolizmayı hızlandırıyor ve yapanların yorumlarına göre gerçekten faydası oluyormuş, haftada 800gr-1kg arasında verenler olmuş genelde. Karışımın tarifi:
Yarım kase yoğurt (2-3 yemek kaşığı)
1 çay kaşığı toz zencefil
1 çay kaşığı zerdeçal
1 çay kaşığı tarçın
Mantığı vücut ısısını artırarak metabolizmayı hızlandırmak aslında. Malzemeleri bulabilirsem haftaya denemeyi düşünüyorum. Her yemekten önce yarım kase yoğurt yendiği için bir miktar da iştah kapatıyor. En güzel tarafı da öğünden önce yenmesi, yani yiyeceğimiz şey değişmiyor. Uygulaması kolay olduğu için beğendim. 1 haftadan uzun yapmamak gerekiyormuş bu arada, ara vermek gerekiyormuş.
seninde kandilin mubarek olsun betulcumKIzlar slm... :)
Bugun is yerinde cok yogundum bi turlu yazma firsati bulamadim..
Bu arada kandiliniz mubarek olsunnn canlar..
Anca oturdum yazabiliorum size duami okudum zayiflamak icin bol bol dua ettim insllah kabul olur
Bugün ilik suyumu ictim 2 dlm kepek ekmegi zeytin peynir slata domates standart kahvaltimi yaptim.. öğlen de aynilarini yedim 3 litre suyu tamamladim aksam salata yaptim ekmek yada yemek yemedgim icin bi tane tadelle yedim kucuklerinden bu aralar cok tatli istio cnm meyveyle pek aram yok cunku.s
Havalar cok soguk ve yağmurlu boldugu icin cikamadim yuruyuse ama is cikisi yarım saat yuruyebildim birazda islandim tabi ama olsunnnn.d.d
Optum siziiii:)))
benim hikayemi ismi : Buyuk degisim)
Selam herkese yazılardan çok etkilendim ben de geldim :) bu formülü ben de yeni duydum arkadaşımdan için için ateş basıyor dedi oturuduğun yerden metabolizmanın çalıştığını hissediyorsun dedi ben de hafta sonu ayran detoksu yapıp haftaya da bu formülü deneyeceğim :)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Denenmiş mi acaba? Kefiri bulacak yerim yok marketlerdekine pek itibar etmiyorum. Yine de teşekkürler canım paylaşım için..
Denenmiş bir formül bu canım.Hatta normalde de kullanmaya devam eden birini gördüm ince yapıya sahip ben yıllardır yapıyorum dedi.Sürekli yaparsan kilo almıyormuşsun bir daha.marketteki kefirlerden başka kefir yok piyasada ne yazık ki.Belki bazı mandralardan doğalını temin edebilirsin.
Zerdeçal hiç tatmadım, zencefil de balla karıştırıp yeriz özellikle kışın. Takipteyim canım tadını ve faydasını bildirirsen denerim ben de..
Bu arada kandilimiz mübarek olsun arkadaşlar. Rabbim herkesin hayır dualarını kabul etsin. İyi akşamlar ...
sagol canımcım çok özledim siziii vallaaadilvincim geçmiş olsun allah yardımcınız olsun sinavi inşallah cok iyi gecer. yola cikarken herkeste boyle bir olum korkusu olur ama allah hayırlı uzun ömürler versin
camamberim ne kadar doğru söyledin valla agzına saglıkgeçmiş olsun dilvincim, kardeşine de başarılar. değiştirip duruyolar şu sınavları zaten sanki padişahlarmış gibi, çok sinir oluyorum. bir sürü çocuğun psikolojisi mahvoldu resmen.
sagol canımcım çok özledim siziii vallaaa
camamberim ne kadar doğru söyledin valla agzına saglık
cocukların psikolojini bi görsen okula gidip..
çok özledim kız siziii
cidden 2 öğün yedim 4 gün felan ara öğün yapmak zorunda kaldım cok cok azalttım yemeğimi cidden kararlıyım bu sefer
dün 4 saat yürüdüm hazır izinliyken
Günaydın arkadaşlar, hayırlı cumalar..
Sabah 07.00 da nesfitli kahvaltı yaptım. 08.10 da tek şekerli kupa çay. Saat 10 da 2 salatalık yiyeceğim.
Öğlen 13.00 da az zeytinyağlı taze fasulye (1 porsiyon), yarım porsiyon bulgur pilavı, 50 gr normal yoğurt.
2 saat sonra yine salatalık ve meyve olarak nektarin. Akşam 18.00 da nesfit.
Tüm bunlar 830 kalori ediyor. Bunun yanında mopla temizlik yapacağım, 1 saat mop temizliği 100 kalori yaktırıyor. Toplam 730 a düşüyorum.
Ancak akşam kız kıza ev gezmesindeyiz. Malum çayın yanına az bişey yicem.
elaprensess günaydın canım, daha önceden daha aktifmiş burası. Şimdi sanırım çok yoğun değil ya da ben denk gelemiyorum.
Hedefine ulaşan var mı? Senin durum nasıl canım? Maksat sohbet olsun biraz vakit bulmuşken yazayım dedim.
regl durumundayım şişim bilindiği gibidilvincim hosgeldinn tatli bıdıkkim
naptin bakiyim iyimisin????
Günaydın kızlarrr :))
dün evdeydim izin yaptım ama evde boş durmadım c.tesi günkü haftalık temizliğimi dünden yaptım bitirdim sadece bu akşam çamaşırlarım var onları makineye atıp yıkıcam hafta sonu rahatım :))
kilo bildirimine gelince geçen haftayı yaşanmış saymazsakregl sancısı , mide bulantısından dolayı 1 hafta hiç bişey yiyememe ( günlük kalori toplamım 500 falan oluyordu oda enerjim gün içinde çok düşünce çikolata yiyordum onun kalorisi ) , biraz moral bozukluğu ile beraber geçen hafta 52 kiloyu görmüştüm hatta cuma altına bile inmiştim ama bende ne renk kalmıştı ne derman bu hafta 53,0 kg çıktım geçen haftaki tüm buhranlardan sonra bu hafta kaldığım yere geri döndüm
evet daha once yogundu burasi :)) bazen bende katila bilirmiyim diyip bir kac gun yazip giden cok oluyo..sanirim kararli degiller ondan... hedefine ulasan aslinda yeni sayilir topik 9 haftadir var..iki bucuk ay yani.. baska arkadaslarda vardi 3 hafta bildirim yapmiyonca sildim mecburen.. esracim ve btacim hedefine yaklasti cok az kadi.. ebruda cok istikrarli en iyi gidenlerden bu ara girmiyor ama (( yani gayet iyi gidiyor burasi..
ben bu aralar yani bir kac ay diyim baya yavasladim canim.. cok kilo verdim.. o yuzden... 85 le baslamistim..
Günaydın kızlarrr :))
dün evdeydim izin yaptım ama evde boş durmadım c.tesi günkü haftalık temizliğimi dünden yaptım bitirdim sadece bu akşam çamaşırlarım var onları makineye atıp yıkıcam hafta sonu rahatım :))
kilo bildirimine gelince geçen haftayı yaşanmış saymazsakregl sancısı , mide bulantısından dolayı 1 hafta hiç bişey yiyememe ( günlük kalori toplamım 500 falan oluyordu oda enerjim gün içinde çok düşünce çikolata yiyordum onun kalorisi ) , biraz moral bozukluğu ile beraber geçen hafta 52 kiloyu görmüştüm hatta cuma altına bile inmiştim ama bende ne renk kalmıştı ne derman bu hafta 53,0 kg çıktım geçen haftaki tüm buhranlardan sonra bu hafta kaldığım yere geri döndüm
valla dilvincim ben pek senin okulundan bisey anlamiyom ozel oluncaregl durumundayım şişim bilindiği gibi
kilom 57.5 çıktı adetim normaldir heralde
napıyım 1 tane sınavım bitti o ne sınavdı 2 saat 40 dakika ömrümden ömür gittiii onun haricinde cok iyiyim geçtim onun heyecanı var
bomba şeyler oldu ilk önce şunu diyimmm ben moda atölyeme tekrar dönebilirim derslerim böyle giderseeee
kim bilir yine bi defilede boy gösterirrim o yüzden tam gaz Dilvin dedim zayıfla bi an önceeeeee
günaydın kızlar kilom bugün 55,7
H.içi iş yapmak her ne kadar zor olsa da h.sonunu düşününce insan mutlu oluyor. Ben de genelde h.içi yaparım ki h.sonu gezeyim. Kilon da gayet iyi canım. Benim ilk hedefimdeki kilodasın. Az kalmış aynen devam vermeye..
Anladım canım, benim de daha önce girdiklerimde aynısı olmuştu. Ya ben takibi bırakmak zorunda kaldım, ya da topikten kaynaklandı. Hep beraber hedefimize ulaşacağız inşallah. Ben salatalık aramı değerlendireyim :) 1 saat daha müsaitim. Görüşürüz şimdilik..
neyse canim... moral bozuklugun felan da vardi regli vardi..derken olacak okadar btacimmm...
valla dilvincim ben pek senin okulundan bisey anlamaiyom amaozel oluncabilgisayar yazilim gibi biseydi simdi moda atolyesi kafam karisti... secmeli dersinmi???? insallah derslerin guzel gider ve atolyeye tekrar donersinn fistikim
kardesinin sinavi nasil gecti ???
gunaydin citir anne