hedef 50 kilo olmak.. :)))

3 tane badem salatalık yedim. Kalorisi en az yiyeceklerden sadece 11 kalori. Ayrıca cildi de güzelleştiriyor:)

Okuldaki arkadaşlar bana neden kilo veriyorsun gayet iyisin diyorlar. Biri hariç destekçi değiller Yalnız ben kararlıyım 5. günüm oldu ve düzenimi bozmadan aynen devam edeceğim. 19 Mayıs ta tartılacağım diyordum ama yarın sabah tartılırım sanırım.

Gunaydin kizlae moral 0... gecen hafta 88 di bu hafta 88.500 ve hala hastalanamdim bide bn kahvaltidan snra tartildim. Ama gene de niye veremiorum anlamaiorum yaaa offffffff

benim hikayemi ismi : Buyuk degisim )

hafta içi eve 19:00 varıyorum sonra sofra hazırla yemek ye topla makineyi doldur derken 20:00 oluyor ertesi güne yemek yoksa yemek yap falan derken saat 21:00 oluyor sonrasındada ne yapacaksın zaten 23:00 de yatıyorum biraz otutuyorum eşimle tv falan izliyoruz haftada 3-4 gün 1 saat bisiklete biniyorum zaten yatma vaktide geliyor hafta içi anca evi derli toplu tutabiliyorum temizliği hep c.tesi günü yapıyorum bazen diyorum cuma akşamından yapsam o zamanda eşim mızmızlanıyor cuma akşamları keyif yapıyoruz film falan izliyip atıştırma falan yapıyoruz ( ben diyette olduğum için anca meyve, yeşil çay , yada çok az kuru yemişle eşlik ediyorum)

hayır abla burda ders veren kurumlar var bende stilistlik modelistlik egitimi aldım 2 yıl 2. yıl sonunda diplomamı aldım
benim asıl işim dediğin gibi yazılım uzmanlığı ve SEM bölümü derslerim güzel olunca izin alıp gidiyorum bu yıl devam edicektim fakat dersler zorlayınca bırakmıştım sonavladan sonra rahatlayınca tekrar izin alıp gitme şansım oldu sınavım başarılı geçinceee
kardeşimin sınavıda güzel geçmiş bi hukuk bölümü istiyo bi veteriner hekimlik istiyo karar degisio hep

ole zaman kaybi diye dusunme... mutlaka olacakti bole aksakliklar... 9 haftada... 53.0 ten asagi duseceksin bak gor bu hafta zaten sen demiyomuydun 53 kilit noktan..

aynen 53 kilit bundan 5 yıl önce kendimi paraladım ama 52 olamamıştım o yüzden diyorum 53 ün altına ineyimde gerisini o zaman düşünürüm :)

kilo bildirimi yaparsan senide listeye ekliyim canimmm.. sana afiyet olsunnn..

Canım pazar günü kahvaltı sonrası 56 idim. Başlangıç 55,5 olsun:) Yarın sabah tartılırım. Listeye ekle hem kayıpları görmek motive eder.

1 hafta zaman kaybı oldu diyelim neyse çokta önemsemiyorum bu hafta 53 ün altına ineyimde

Bence zaman kaybı değil, kilo az oldukça vermesi de zor oluyor. Yalnız ne yediklerini bilmiyorum ama aynı şeyler yememeye çalış. Vücudunu şaşırt:)

aynı şeyleri yemiyorum sabahlarım genelde aynı oluyor işe gittiğim için sabah süt ve haşlanmış yumurta yiyip çıkıyorum bazende 2 yemek kaşığı yulaf ezmesi 2-3 kuru kayısı ve sütten müzli yapıyorum sabah kahvaltımın dışında menülerim değişiyor öğlen iş yerimde yiyorum akşam evde kendi pişirdiğim yemekleri walla ne yemek pişirsem derdi gerçekten çok sıkıntılıymış:)

Oldukça yoğun geçiyor günün, aslında bir nevi spor da sayılır. Ben öğlen evde oluyorum akşama kadar ev işlerimi hallediyorum. Kızım var 2,5 yaşında o epey yoruyor. Bazn de tembellik yapıyorum doğrusu..

Gunaydin kizlae moral 0... gecen hafta 88 di bu hafta 88.500 ve hala hastalanamdim bide bn kahvaltidan snra tartildim. Ama gene de niye veremiorum anlamaiorum yaaa offffffff

Daha önce diyetisyene gittin mi bilmiyorum, hala kilo veremiyorsan bir uzamana danışmalısın bence

regl olacaksinnnn uzulme normall tartida vermiyor gibi gozuke bilirsin canimmm
heee anladimm simdi cok iyi ozaman... insallah derslerin hep boyle guzel gider dilvinim:))) kardesinde kazanir imsallah Allah yardimcisi olsunnnnn
aynen 53 kilit bundan 5 yıl önce kendimi paraladım ama 52 olamamıştım o yüzden diyorum 53 ün altına ineyimde gerisini o zaman düşünürüm :)
kilonunda hafizasi varmis bta ole okumustum.. surekli kaldigi yerde durmak istiyomusss.. inatla kiracagindan eminimmmmmm...

tamam ekleyeyim yarinnn))

Son düzenleme:

kesinlikle haklısın hafızası var namusuzun ben maksimum 57 kilo olmuştum bu kış 57 kiloya kadar çıktı ve orda kaldım maxsimumum ve minimumum sabitliyor hafızasında

aferin dilvinim biz de seni özledik
hadi bakalım artık havalar ısındı gerçekten ve de gerçekten, bu sefer kaçış yok.

elacım ben bundan sonra tartılmasam olur mu? bacak ölçülerimden gitmek istiyorum 21 gün.

kahvaltidan sonra tartilinirmi kiss
yarin bidaha tartil onu not edelimm

Kızlar şimdilik hoşçakalın, dersim var birazdan. Burayı gerçekten sevdim , umarım sağlıklı şekilde hedefimize ulaşırız...

bizd senin bacak olculerini gireriz cizelgeye:)))
amin ablam sagoll
o resimdeki Ela mııı ?

totişi donuk tütülü pembisli evet ela hanim

kesinlikle haklısın hafızası var namusuzun ben maksimum 57 kilo olmuştum bu kış 57 kiloya kadar çıktı ve orda kaldım maxsimumum ve minimumum sabitliyor hafızasında

senin bu hafta cok iyi olman lazim... yeter artik deyip... asil btaaaa... bak istanbulla gidceksin haaa:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…