hedef 50 kilo olmak.. :)))

gunaydin kizlar
kahvaltim:
1 incir 1 kayisi
1 tam tahilli ekmek
yarim haslanmis yumurta
1 domates ve 1 ince dilim light peynir
tarcinli karanfili yesil cay

Canim gunaydinnn bugunn super mutlu bigunumuz olsun insallahhh :)
Gerci hava baya soguk ve yagisli ama olsunnnn :)))
Kahvaltin gusel sadece yumurtayi elestirebilirim ekmek varsa yumurta yok
Bu arda kalktim bnde ilik suyumu iciorum suan borazdan ise gtcem optum senii.d

benim hikayemi ismi : Buyuk degisim )

günaydın kızlar nasıl gidiyor ??? dün akşam yemeğinde başıma geleni anlatıyım yemekte taze fasulye , çoban salata, kefir ve zeytinyağlı yaprak sarma vardı ben yarım dilim kepek ekmeğimle bir porsiyondan biraz az taze fasulyemi salata eşliğinde yedim ve kefirimi içtim asıl mühim olan sonrası sarmaların son tabağıydı eşimde çok sever 3-4 sarma yedim ve eşime sen bitir kalmasın dedim oda yedi ama 3-4 taneyi bıraktı daha yiyemicem çok doydum dedi bende kalan 3-4 sarmayı yedim ve bitirdim sonra ne olsun ben bi rahatsız oldum sanki dünyaları yemişim boğazıma kadar tok hissediyorum bir şişkinlik maden suyu falan içtim yoook banamısın demedi ne kadar küçülmüş midem eskiden bundan çok daha fazla yerdim hiç bişi olmazdı bi daha bu kadar yemicem çok rahatsız oldum çoook

hoşgeldim betüüül burası hep gençler grubu oldu ya, 20lerde 30lardayız genelde :)

gunaydin kizlar
kahvaltim:
1 incir 1 kayisi
1 tam tahilli ekmek
yarim haslanmis yumurta
1 domates ve 1 ince dilim light peynir
tarcinli karanfili yesil cay

günaydııın, afiyet olsun

Kizlarrrr simdi ise geldim kahvaltimi yapiorum soyleeee:
1 dlim kepek ekmegi
Salata domates biraz tuz ektim
Peynir ve 3 zeytin
:)

Ya seni cok ii anliorum :) gecen bnmde ole oldu ki bn pilav yada makarna olmadan doydigumu anlamazdim :))) 21. Gunum ve az bisey fazla yiyim mesela 3 dlim ekmek yiyeyim patlarimm o derece

evet super ve mutlu bir gunumuz olur insallah
ben ekmegi sadace sabahlari yiyorum.. aksam bazen oda aksam e de yemek yoksa kahvalti yaparsak... o yuzden yumurtamida ekmekle yiyorum..
aynisi banada oluyo artik az yemeye alismisizz... spor yaptin mi btacim bu hafta kokuyacaktinnn
Hosbuldummm hemde cok hosbuldumm iyiki varsiniz yaaa :))

sende iyiki varsin betulcumm:118:

evet 2 gündür akşamları 1 saat bisiklet çeviriyorum ama yine bağırsak sorunum ortaya çıktı bakalım hayırlısı cumaya + dayım görünen o

evet 2 gündür akşamları 1 saat bisiklet çeviriyorum ama yine bağırsak sorunum ortaya çıktı bakalım hayırlısı cumaya + dayım görünen o

Bisey soylicem bnce + da olmassin bak midede kuculuyo oncesini dusun hic spor yok bol bol ye ic yat ama bole dkkat ettgimiz icin kilo vermesek bile ayni kiloda kaliriz

form cayi felan ic aksam... ben + dayim suan..regli olamadim olursam bugun olmam lazim.. bende firsat bildukca mekik ic bacak calisiyorim ama yogun birsekilde degil... liste yapardim yaptiklarimi yazardim
yazmaya degecek yapmiyorum.. hizlanmam lazimmm

Son düzenleme:

Olur olurr merak etme su ic bol bol :)

neyse bekleyelim ve görelim :)))

en güzeli ya. bende bir ara yazıyodum öyle daha aşka geliyor sanki insan

Suanlik ogle yemegim form biskuvi hmde cikolatalisindan cunku canim tatli istiyoooo

bende kepekli grisini yedim.. su ince paketten 30 gr birazda peynir...
tatli istiyince kayisi yada incir yiyorum ben yada light dondurma
Bugunnn astimm kendimi nasi tatli istio canim varyaaa:))) ama mucadeleye devammm
Yemek falan istemio hic canım o yüzden form urunnden yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…