hedef 50 kilo olmak.. :)))

kızlar bugün bana ilham geldi ben artık diyet yapmıyorum, daha çok spor yapıp yediklerime dikkat edicem sadece.
ama burdayım yine, hem spor motivasyonu kazanmak hem de size moral vermek içüün. artık daha çok ölçülerime dikkat edicem.
yeni günlük açıcam sanırım yine maymun iştahlı olarak. hacıyatmazdan kum saatine dönüşüm :KK55:

Selam kızlar nasılsınız :KK3:

Bugün yedilerimi yazacağım kızlar ama bir kaçamağım oldu maalesef :KK43: Bu yüzden akşam yemeği yemeyeceğim.

Sabah: 1 dilim peynir, 1 dilim tam tahıl ekmeği, Arada: 7-8 leblebi, Öğlen: 1 kase sebze çorbası, 1 tabak domatesli makarna, sonra çayla 2 adet şekerli kurabiye :KK43: Bu yüzden akşam öğünü yok. Toplam 900 kalori.

Elacım senin şu detoks nasıl bir şeydi? Cumaya kadar detoksu yapayım diyorum 2 gün... Ayran detoksuydu yanılmıyorsam, yağsız yoğurtla yapılıyordu filan. Ben onu normal yoğurtla yapsam olur mu? Bir de o kaseyle içiliyor sanırım, sıcak mı içiliyor çorba gibi yoksa soğuk mu? Bir de bende nohut ve yeşil mercimek yok... Sana zahmet bana o detoksu bir anlatır mısın canım?

Selam kızlar nasılsınız :KK3:

Bugün yedilerimi yazacağım kızlar ama bir kaçamağım oldu maalesef :KK43: Bu yüzden akşam yemeği yemeyeceğim.

Sabah: 1 dilim peynir, 1 dilim tam tahıl ekmeği, Arada: 7-8 leblebi, Öğlen: 1 kase sebze çorbası, 1 tabak domatesli makarna, sonra çayla 2 adet şekerli kurabiye :KK43: Bu yüzden akşam öğünü yok. Toplam 900 kalori.

Elacım senin şu detoks nasıl bir şeydi? Cumaya kadar detoksu yapayım diyorum 2 gün... Ayran detoksuydu yanılmıyorsam, yağsız yoğurtla yapılıyordu filan. Ben onu normal yoğurtla yapsam olur mu? Bir de o kaseyle içiliyor sanırım, sıcak mı içiliyor çorba gibi yoksa soğuk mu? Bir de bende nohut ve yeşil mercimek yok... Sana zahmet bana o detoksu bir anlatır mısın canım?

soguk iciliyo birde hergun yeni hazirlaniyo cacik gibi tadi guzel brn nane ve kirmizi pul biber ektim tuz sakin koyma
alintidir:
2 GÜNLÜK AYRAN DETOKSU YALNIZCA YAĞDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR
1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı:
... 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
hün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin....
2 lıtre yagsız ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.
yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...
kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.karışım yeniden yapılıcak...ıdrarınızdan yagların cıktığını goreceksınız

Yaaaaaa aglamakkk istiyoruuuum beeeen ;((((

Hersey yolundaydi bugunn amaaa saat 6 ya kadaaar ;(

Sirketle gittik yemege hemde balik yemeye.. bitane normal ekmek yedim mecburen balik olunca icecek olarak kola ictim normalinden :KK43:((( salata falan ama balik yetti snrada acaip sistimm ve yuruyus yapamadim bugun dogal olarakk ; ((
Offffff yaaaaaaaa offff

benim hikayemi ismi : Buyuk degisim :KK66:)

Yaaaaaa aglamakkk istiyoruuuum beeeen ;((((

Hersey yolundaydi bugunn amaaa saat 6 ya kadaaar ;(

Sirketle gittik yemege hemde balik yemeye.. bitane normal ekmek yedim mecburen balik olunca icecek olarak kola ictim normalinden :KK43:((( salata falan ama balik yetti snrada acaip sistimm ve yuruyus yapamadim bugun dogal olarakk ; ((
Offffff yaaaaaaaa offff

:KK22: cola mi ictin afferin sana birde ekmek:KK57: salata ve balik guzelmis ama cola ve ekmele bozmusun isi:KK31::106:
neyse bu seferlik olsun pismanmissin yarin telafi et:KK66:) her kacamagimiz bizi hedefledigimiz zamandan uzak tutar... yeni olusturdum bu sozu:KK9:

:KK22: cola mi ictin afferin sana birde ekmek:KK57: salata ve balik guzelmis ama cola ve ekmele bozmusun isi:KK31::106:
neyse bu seferlik olsun pismanmissin yarin telafi et:KK66:) her kacamagimiz bizi hedefledigimiz zamandan uzak tutar... yeni olusturdum bu sozu:KK9:

Teşekkür ederimmmm kuzum cok dogru diyosunnn yarinn aksama ekmek yook :))))))

Gunaydinnnnnn guzelleeeerrrr.... gunumuz aydin olsun insallahhhh... :)
Kalktim ilik suyumu iciorum :KK66:
Hadi kalkinnn hadiii hadiiii :)))))

kahvatim:
1 incir 1 kayisi
bir tatli kasigi keten tohumu
1 dilim tam tahilli ekmek
biraz light beyaz peynir
1 fincan kahve

Günaydın arkadaşlar, herkese merhaba ara sıra benzer topiklere girdim ama devamı gelmedi. Bu sefer inşallah devamı mutlu sonla gelecek.

Geçen cuma tartıldığımda ipin ucunun kaçtığını nihayet anladım.

Pazar günü normal kahvaltımı yaptım öğle yemeğinden itibaren kontrole başladım. Diyet demiyorum kontrol kelimesi daha motive ediyor:)

Pazar kilom: 56 idi. (Kahvaltıdan hemen sonra tartılmıştım)

3 gündür iyi gidiyorum hiç bozmadım. Kalori sayımı yaparak kilo vermek amacım.

Sabahları 7 de nesfitle kahvaltı yapıyorum. Az önce de 1 bardak(kupa) tek şekerli çay içtim. (Çayı hayatta şekersiz içemiyorum ancak tek şeker)..

Burda daha fazla motive olurum umarım.

günaydın kızlarrr bugün anlamış bulunuyorum geçen hafta verdiğim 1,3 kg sudan gitmiş ve midemin kötü olmasından dolayı 1 hafta hiç bişey yiyemediğim için öyle bir sonuçla karşılaştım çünkü gerisin geriye geldi kilom yine 53 kiloyum sıkıntı yok devam 1 kilo daha verdikten sonra kendimi kilo sabitlemeye ve incelmeye odaklıyıcam ebru şallı nın skiin jeans dvd sini araştırıyorum uygulayanların yorumlarını takip ediyorum yapanlar 1 haftada 2-3 cm inceldim falan yazmış bulamadığım tek bilgi hangi aletlere ihtiyacımın olacağı ona göre önce malzemelerimi tamamlıyıp sonra dvd yi alıcam :)

Günaydın arkadaşlar, herkese merhaba ara sıra benzer topiklere girdim ama devamı gelmedi. Bu sefer inşallah devamı mutlu sonla gelecek.

Geçen cuma tartıldığımda ipin ucunun kaçtığını nihayet anladım.

Pazar günü normal kahvaltımı yaptım öğle yemeğinden itibaren kontrole başladım. Diyet demiyorum kontrol kelimesi daha motive ediyor:)

Pazar kilom: 56 idi. (Kahvaltıdan hemen sonra tartılmıştım)

3 gündür iyi gidiyorum hiç bozmadım. Kalori sayımı yaparak kilo vermek amacım.

Sabahları 7 de nesfitle kahvaltı yapıyorum. Az önce de 1 bardak(kupa) tek şekerli çay içtim. (Çayı hayatta şekersiz içemiyorum ancak tek şeker)..

Burda daha fazla motive olurum umarım.
gunaydi umarim ardaigini burda bulursennn.. hosgeldin:KK71: guzel bir baslangic yapmissinnn:KK66:)) devamini getirmek senin elindee... bozmak yok tam gaz devammm.. yaza az kaldiiiii:112:
günaydın kızlarrr bugün anlamış bulunuyorum geçen hafta verdiğim 1,3 kg sudan gitmiş ve midemin kötü olmasından dolayı 1 hafta hiç bişey yiyemediğim için öyle bir sonuçla karşılaştım çünkü gerisin geriye geldi kilom yine 53 kiloyum sıkıntı yok devam 1 kilo daha verdikten sonra kendimi kilo sabitlemeye ve incelmeye odaklıyıcam ebru şallı nın skiin jeans dvd sini araştırıyorum uygulayanların yorumlarını takip ediyorum yapanlar 1 haftada 2-3 cm inceldim falan yazmış bulamadığım tek bilgi hangi aletlere ihtiyacımın olacağı ona göre önce malzemelerimi tamamlıyıp sonra dvd yi alıcam :)

neyse btacim 53 te kotu bir rakam degil.. 19 mayisa gitcektin dimi o zamana kadar cok guzel toparlaya bilirsin... beni de kilo artisim varr.. arada zorlanmalar olacak tabi.. yilmadan devam ettigimizde sonucu muhakkaki alicaz canimm:KK16:

X