- 30 Haziran 2011
- 1.808
- 34
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #2.621
hosgeldinn aramiza
Ödül varda zayıflamakla bitmiyor, oldukça ince olAcak, sıkı olacak. 2 çocuk doğurdum benim göbeği düşün bide hamur gibi. O yüzden yormuyorum bende kendimi:)) ama bende başlıyorum artık, madem burayı takip ediyorum yapcaz artık diyet
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım sana tavsiyem eliptik bisiklet kullan.Ben de epey işe yaradı bisiklet.
Yapamıyorsan leslie ile evde yürüyüş yapabilirsin.
Benim de 2 tane miniğim var hatta biri daha yeni 6 aylık oldu.
Sporla gerçekten o göbeğin gittiğini göreceksin.
evet bu kiloya hiç düşmediysen önce korumaya çalışmak en mantıklısı, çok iyi düşünmüşsün canım.
ben olsam yarım dilim yerdim yanında boool salatayla. kafana takılır, sen pişiriceksin bi de yemeği.
Canım sana tavsiyem eliptik bisiklet kullan.Ben de epey işe yaradı bisiklet.
Yapamıyorsan leslie ile evde yürüyüş yapabilirsin.
Benim de 2 tane miniğim var hatta biri daha yeni 6 aylık oldu.
Sporla gerçekten o göbeğin gittiğini göreceksin.
Kizlar nerdesiniz ne yorum var ne cevap
Yavrular sizi kilo vermeye iknaa eden sey neydi
evett buraya her hafta kilo yazicam diye panikliyorum daha tesvik edici oluyoHoşbuldum canım.Bazen insana bıkkınlık geldiği oluyor o zaman buradaki
günlükleri okuyorum.Gerçekten insanı gaza getiriyor.Biz de birbirimize destek olarak
vereceğiz bu kiloları.
Kizlar nerdesiniz ne yorum var ne cevap
oFİS ORTAMINDA NASIL KİLO VERCEM BEN
88 suan ya tik yok neden ole anlamadim
benim hikayemi ismi : Buyuk degisim)
Kizlaaar kacamak yaptimm yaa napim ofisteyim bisey bulamadim. Bole hazir ciger oluo ya onu yedim bide salata ama kesinlikle ekmek yemedim onu yedigim icin de aksam yemegi uemeyi dusunmuoum saat 2 de yedim zaten. Bu arada 3 litreyi tamamladim sukurler olsun saatte 4 kere tuvalete ciktim dusunun yani. Su su su candir ♥♥♥♥♥♥♥
He bide simdi yuyurek eve gtcem yarim saat falan suruo.d.d cumayi bekliorum sabirsizlikla.d.d
İyi akşamlar kızlaaar nasılsınız bakalımBugün yine salona gittim bir buçuk saat spor yaptım çok mutluyum çok motiveyim
Bugün yediklerim:
Sabah: 1 dilim peynir, 1 dilim tam tahıllı ekmek
Ara: 4 kuru kayısı
Öğlen: 1 kase sebze çorbası,1 kase yoğurt
Ara: 10 badem
Akşam: 1 haşlanmış yumurta
Her yazanı okuyamadım yine sayfalar almış başını gitmiş ama bir sürü güzel katılmış aramıza, hepiniz hoşgeldiniz kızlar