- 9 Aralık 2013
- 2.621
- 448
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #2.701
evett bir kahve daha iciyorum.. tatlandiricili kizimi uyuttum suan aksama hazirlik yapicam ufaktan ufaktan aksam salata ve kofte hazirlicam kendime lazanyayi yemeyi dusunmuyorum.. cunku bu hafta tartida cok iyi degilim ayni kilomu yaza bilsem yeter cunku artistayimm((
Kahveye bnde dayanamiorum canim kahve ve sigara ikisi bi arada cok ii gidio napimmmm((
Bu arada suan kahvalti yapiorum
Salata domates
Biraz penir
5 zeytin
2dlm ince kepek ekmegi
benim hikayemi ismi : Buyuk degisim)
Merhaba arkadaşlar, diyete tam başlamDım yediklerimi azaltarak Alıştırıyorum kendimi, uygun bir liste hazırlayarak başlayacağım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
gunaydi umarim ardaigini burda bulursennn.. hosgeldinguzel bir baslangic yapmissinnn )) devamini getirmek senin elindee... bozmak yok tam gaz devammm.. yaza az kaldiiiii:112:
neyse btacim 53 te kotu bir rakam degil.. 19 mayisa gitcektin dimi o zamana kadar cok guzel toparlaya bilirsin... beni de kilo artisim varr.. arada zorlanmalar olacak tabi.. yilmadan devam ettigimizde sonucu muhakkaki alicaz canimm
gunaydi umarim ardaigini burda bulursennn.. hosgeldinguzel bir baslangic yapmissinnn )) devamini getirmek senin elindee... bozmak yok tam gaz devammm.. yaza az kaldiiiii:112:
neyse btacim 53 te kotu bir rakam degil.. 19 mayisa gitcektin dimi o zamana kadar cok guzel toparlaya bilirsin... beni de kilo artisim varr.. arada zorlanmalar olacak tabi.. yilmadan devam ettigimizde sonucu muhakkaki alicaz canimm
Teşekkür ederim canım hoşbulduk. Yok bu sefer kesin kararlıyım eski halime döneceğim inşallah.
Bu arada 1 çay ve 3 tane kremalı bisküvi kaçamağım oldu ama öğleden sonra evdeyim, temizlik işiyle nötrlerim sanırım..
Benim hedef 19 Mayıs'a kadar 53 Kilo olabilmek. Sonrasında da 13 Haziran a kadar 50 kilo.
Evlendiğimde 48 kiloydum, doğum sonrası 53 e kadar gerilemiştim ama bu sene yılbaşından sonra atıştırmalıklar yüzünden 56 olmuşum.
3 gündür 850-950 kalorisi arasında dengeliyorum yediklerimi, hareketlerimi.
spor+pilatesle devam ediyorum ben
yediklerimede dikkat etmeye çalışıyorum henüz bir değişim yok
Günde en az 8 bardak su içmezsen yağdan kilo veremezsin dedi hoca
Suyuda hiç sevmiyorum zorlamaya devam.
sende detoks yapmıştın ondan birden gitti boşuna demiyorlar hızlı verince hızlı alırsın diye :))))))))
soguk iciliyo birde hergun yeni hazirlaniyo cacik gibi tadi guzel brn nane ve kirmizi pul biber ektim tuz sakin koyma
alintidir:
2 GÜNLÜK AYRAN DETOKSU YALNIZCA YAĞDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR
1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı:
... 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
hün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin....
2 lıtre yagsız ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.
yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...
kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.karışım yeniden yapılıcak...ıdrarınızdan yagların cıktığını goreceksınız
tam gaz devam mutlaka degisecektir:118: bu arda suyu bir sekilde icmeye calis
evet tadi guzell mercimek ve nohut koydun muElacım çok teşekkür ederim ben bugün bunu yaptım tadı gerçekten güzelmişKarnımı da doyuruyor umarım verebilirim. Benim tuhaf bir şekilde bir hafta önce biten reglm dün tekrar başladı zaten kısa sürmüştü... Onun ödemini de atmış olur hem.
Zorlucam artık
Ben bu topikdeki desteği çok sevdim yaçok hoşsunuz
Bu arada Elaprenses o detoxu deniyomusun sen ?
Havalar ısınsın bende denemek istiyorum
Güzel bir tarif
evet tadi guzell mercimek ve nohut koydun mu
ben denedim.. 700 gr verdim 2 gunde.. ama ben zaten az yiyorum kilomda durdu zorlaniyo artik...ne zaman bilmiyorum bir daha denicem...
Zorlucam artık
Ben bu topikdeki desteği çok sevdim yaçok hoşsunuz
Bu arada Elaprenses o detoxu deniyomusun sen ?
Havalar ısınsın bende denemek istiyorum
Güzel bir tarif
Topiğimiz çok tatlıdır daha da seveceksinben verdiğim kiloyu tamamen bu topic sayesinde verdim
daha hareketliydi burası yalnız, böyle biraz üzülüyorum bakınca