- 9 Aralık 2013
- 2.621
- 448
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #2.641
ay eloş bugün 5 kere falan günaydın demişiz birbirimizesana pirinç lapası yaramadı, benim de aptal detoksum beni strese soktu heralde 4.000 kalori almışımdır :26:
yarın tekrar başlıyorum pufff
Merhaba arkadaslar ben gulsum kilo vermeye calisiyorum ama pekte basarili olamiyorum bana yardim ederminiz 1.50 boyundayim 74 kiloydum ama kilo vericem diye kilo aldim suan 80 oldum napabilirim yardimci olurmisunuz
Kızlar hafif ve sağlıklı diyet yemekleri konusu altında yemekler paylaşıyorum sizde paylaşımda bulunmak ister misiniz?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ayy olemi olmuss hic farkinda degilimben pirinci 3 ogun yedimm.. light yogurtla ole guzel odu.. son aksamda kepekli cubuk grisini ve biraz light peynir yedim yani lapayi pek bozmadim sabah karar vericem bensanirim yarin regli olurum cunku cumadan beri 900 e yakin bir artis var sabah ne olur bilemiyorumm..lapadan sonra.. eger verirsem yarinda devam...
hayrolla neden stres oldun kizz
4000 kcal. toverim bak naptinnnn kiii
findik fistik falan yedim onlar cok kalorili...
hadi bakalim o zaman insallah sabah guzel sonuclar alirsin
sen beni bosver..neden stres oldunn???
ay valla salakliktan ya, pilates topunu falan cikardim dvd yi actim tvde. sonra 1.5 saat pilates gozumu korkuttu, birazcik badem yiyim enerjim artsin dedim, en son dizi izlerken cevizle peynir yerken hatirliyorum kendimi hahahaha
sen yii cerezleri... disari cikarken gorurum seni kat kat giyinmeni sanslisin bi hafta yagmurlu.. bu hafta yirttin....yanee...
not: umarim yeterince acik konusmusumdur
hiiiiiiiii ! parkta yuruyuse giderken tayt giyiyorum aksam yuruyuste lop lop kicimi gorunce zaten mutsuz oldum. yarin hem detoks hem pilates hem yuruyus sana soz.
parkta bi tane zayif uzun kiz vardi sinir oldum, sen neyine yuruyon be! ben ne guzel teyzelerle yuruyodum rahat rahat hoffff
Kizlaaar bu arada ben betul :)))) 24 yasindayim bnden büyük ablalarim da vardir kizlar diorum ama yaşınızı bilmiorum ak bakmayin :)) sizi tanidigima cook memnunum ya iyiki burasi var ♥♥
benim hikayemi ismi : Buyuk degisim)
Baslayacam ama nerden baslamam gerektigini bilmiyorum ilk once nerden basliyim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlaar sonunda adam akıllı diyete başladımdün başladığımda 59.6 idim bu sabah ise 58.9 yani 700 gr vermişim ama pek sevinemiyorum bizim tartı arada kafayı yiyor inanamadım açıkcası ha bu arada jıllıan yapmaya başladım level 1 olmasına rağmen çook zorluyor ya bu beni.hayatımın en zor 27 dakikasını geçirdim açıkcası tabi ara vererek yaptım 3-4 kez kadar yani bunu aralıksız yapanlara saygım sonsuzdur hafif bel ve kol ağrılarıma rağmen şimdi kalkıp tekrar yapabilirim benim şu doğum gününe 12 gün kaldı bakalım neler yapıcaz o güne kadar kendime hedef belirledim daha hırslanıyor ınsan boyle.. hadi hepinize kolay gelsiiin
tamamdır.. ınsallah yarın yaparbilirim ya şu kol ve ben ağrıları olmasa neyse neyse cuma gününe bomba gibi hazırlanacağım bakkjillan yapman cok iyi hadi bakalommm guzel baslamissin cuma ne olcak bakalimmm:)))). 59. 6 yi yaz bir yere cuma sole bunu bana birde yeni kilonu olurmu
hemen yarin kendime uygun diyet yapmaya basla sana sunu ye bununu yeme diyemem cunku herkesin kendi yeme sekli aliskanligi tat vs... var artik ne yiyip yemeicemizi biliyoruz dimi ...onlari kes (seker hamur isi gazli icecek tatli tuz vs)
ben kendime alis veris yapiyorum kepekli ekmek grisini felan aliyorum.. (acikinca kepekli grisini ile bastirip kacamaklarimi onluyorumm) sadece karli davran seni motive eden yazilara resimlere baka bilirsin... motive olmak icin.. vee sana uygun bir egzersize basla yuruyus olabilir bak arkadas jillian yapmis onu yapa bilirsin plates olabilir nette cok. egzersiz vat birinden basla....