- 27 Nisan 2014
- 284
- 218
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #2.601
basliga bakmaya gerek yok.. herkez kac kilo olmak istiyorsa katila bilir onemli olan birbirimizi motive etmemiz.. bu arada hos geldinnnn))
Ewet kizlar sartlar nehoşbuldummm teşekkür ederim. şimdi ne yapmamız gerek ne zaman tartılıyoruz grubun şartları nedir :)
ben 26 yaşındayım 169 boyum 81,5 kiloyumkemikli bir yapım var o yüzden 50 olsam suratıma bakılmaz benim hedefim65-70 kg arası
Ewet kizlar sartlar ne
ole kati sartlarimiz yok birbirimize moral veriyoruz... uyarilarda bulunuyoruz.. isteyen ogunlerini yaziyo buraya ..sporlarini onerilerini... kacamaklarini... kilo bildirim gunlerimiz cuma...
62 kilosum 55 olsam yeter ama şu boğazı tutamıyorum. Belki burda biraz gaza gelirim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
o zaman hayırlı ugurlu olsun :) bugün moral bozuklugundan yedim ama akşam 1 saat yürüyüş yapıp telafi ederim .
hosgeldin datlummnickini sevdim insallah gelirsin gaza basladinmi diyete yada baslicakmisin
hosgeldin datlummnickini sevdim insallah gelirsin gaza basladinmi diyete yada baslicakmisin
Başladım sayılmaz sadece biraz porsiyon azalttım. Gece yemeyi kestim. Abur cubur azalttım. O kadar. Diyete başlamak için neyi bekliyorum bilmiyorum:)
ole kati sartlarimiz yok birbirimize moral veriyoruz... uyarilarda bulunuyoruz.. isteyen ogunlerini yaziyo buraya ..sporlarini onerilerini... kacamaklarini... kilo bildirim gunlerimiz cuma...
ahh ahh zaten can sıkıntısı moral bozuklugu degil mi bayanlara kilo yapan
yazin gelmesini bekliyorsundur..dolapta kendine kiyafet bulamadigin ani bekliyosundur.. birilerinin sana biraz kilo mu aldin demesini.. yada cok begendigin kiyafetin sadece kucuk beden kaldigini ogrendigin anio yuzden hemen baslamalisinnn
ne yapiyorsak kendimize yapiyoruz sonra hopp basa don tekrar basla oluyo hep ... ve boylece kisir donguye giriyoruz.. oyuzden bahanelere sıginmayip bir an once.. baslamak lazimm ve kararli olamak lazimmmm...
ohhh odulunde varmis bundan iyi sebep mi olurr... valla bana esim ole birsey dese simdiye coktan vermistimAhhh biliyorum hepsini, bu göbek beni öyle rahatsız ediyor ki. Eşimle iddiaya bile girdik şu belini incelt sana istediğin arabayı alcam diyor(yapamayacağımı bildiğinden rahat:)) bende hala hareket yok(
aynen öyle ya . bir ara baya kilo verdim sonra moral bozuklugundan yemege sarıldım şimdi o kilomdan 11 kg fazlayım. neyse inşallah burda hep beraber başaracagız
Ben de aranıza katılmak istiyorum arkadaşlar.
Yaklaşık iki aydır spor ve dikkat etmeyle (emziriyorum diyet yapamıyorum)
60,5'dan 55,5'ğa düştüm.İlk hedefim 50 olmak.
Umarım burada hep birlikte kilolarımızı verebiliriz.
ohhh odulunde varmis bundan iyi sebep mi olurr... valla bana esim ole birsey dese simdiye coktan vermistim
insallah basaricaz canim... benim birakmaya hic niyetim yok... kararliyim... basa donmek tekrar ayni seyleri yasamak istemiyorummm...
Yavrular sizi kilo vermeye iknaa eden sey neydiKizlar bana ilham veren olayi anlatiyim iki gun once surviver i izliyordum orada yarismacilarin kilolarini tarttilar ve bayada vermislerdi sadece az yediler ama aksama kadar yattilar. Arti odullerdede baya tukettiler zaten oraya gelenlerin cogu zayifti ama genede iyi vermislerdi gelelim bana bende dedimki eee aksama kadar elli ogun yiyom ee yemiyim bak adamlar iki aydir ac (gonulluler takimi) ama hala canlilar olmediler bende olmem yemiycem dedim ve yapicam gercekten ordakiler gibi tutucam ordaymisim yada mayenmardaymisim suriyedeymisim afrikadaymisim ve bu dunyada gece ac yatmak zorunda olan tum insanlarin yanindaymisim gibi ve dun boyle yaptim aksam yemeginde ispanak ve makarna yapmistim yemedim iki kasik ispanak vre yogurt aldim bu kadar dedim kendime onca insan aclikla savasirken bu bile sana cok dedim ve inanin ruhen doydum ve gururla girdim yatagima. Ve inaniyorum bu dusuncemi devam ettirirsem bu kilolardan eser kalmaz bende
Sizler neden basladiniz diyete