hedef 50 kilo olmak.. :)))

bende bayılırım, beşamel soslu yemeklerede bayılırım walla bi şekilde kendimi kandıramazsam makarnayla bi defada yenecek kadar yapabilirim en küçük borcama yapar bir dilim yer gerisini eşime yediririrm :)))

benim vermem gereken 12 kilom var daha((( ole kacamaklar yapamiyorumm... yaz gelmek uzere.. ve hala tombisimmm.. finsui nin gunlugunde 71 dim..kasim di sanirim o zaman 9 kilo vermisim 5 ayda (((( offff 50 ne zaman olucam benn... kacamakta yapmamaya calisiyorumm...
dun bir yerde okudum uykusuzluk duzenli uyumamak kilo vermeyi engelliyomus..sanirim benim sorunum o....

çook haklısın uyku çok önemli bende fark ettim ben hafta içi 06:25 te falan kalkıyorum hafta sonu ise 09:00 falan oluyor çok geç yatmadıysam ve her sabah tartılıyorum yaa hafta sonu daha zayıf çıkıyorum ve vücudumda şişlik falan olmuyor ama hafta içi uyandığımda bi şişlik oluyor onuda yüzüklerimden fark ettim gece yatarken yüzüklerimi çıkarırırm sabah takarım uyku kilo vermede ve ödem atma açısından çok önemli

evet bu kiloya hiç düşmediysen önce korumaya çalışmak en mantıklısı, çok iyi düşünmüşsün canım.

bende lazanya yapraklari aldimm carsamba misafirim gelecek gorumcem ve cocuklari... onlara yapmak icin bayilirim lazanyaya ama yemeyi dusunmuyorumm... insallah ta yemem

ben olsam yarım dilim yerdim yanında boool salatayla. kafana takılır, sen pişiriceksin bi de yemeği.

Gunaydin kizlar kahvaltida bi simit salata domates ve peynir yedim simit cokmu agir olmustur yaa

benim hikayemi ismi : Buyuk degisim )

Canim kilo vermede en iyi sey yuruyus bn bunu cok ii biliorum artik. Sabah ve aksam 1 saat yuruyus yaparsan kacamaklarin bilr olsa o kilolar gidio ben bi ayda 12 kilo verdigimi biliorum yuruyusle ama alet calisma sadece yuruyus vucudunda neresi yumusak yumusaksa o kilolar hizli gider dedi dr bana

evet bta yaa benim her sabah ellerim sisiyo yuzugum parmagima oturuyo resmen dun iki de yattim kizim o zamana kadar salladimm.. 3 e kadarda esim 4 te birdaha kalktim.. boluk porcuk uyuyorum

ben olsam yarım dilim yerdim yanında boool salatayla. kafana takılır, sen pişiriceksin bi de yemeği.[/QUOTE]
aklimda kalacagina midemde kalsin dimi ) belki tadina bakarimm... gunaydin bu arda camambercimmm
Gunaydin kizlar kahvaltida bi simit salata domates ve peynir yedim simit cokmu agir olmustur yaa

bend sabah bazen simit yerim cok oldugunu dusunmiyorummm...

evet yuruyus le destekleseydim bu kadar az kilo vermezdim.. ama zamanim yok ki((keske yuruye bilsem ama bu hafta carsamba haric cok sıki egzersiz yapicam her firsatta... sen kilonu bildirmedinnnn..???

camamber pirinc lapasi igrenc az once yedim.. salatayla daha sonrakini ogunu yogurtla denicem bakalim o nasil olacak..ayran detoksu daha iyimis ya tadi guzeldi yapmasida zevkli...tussuzda olsa gidiyodu bu zor gitti haa

oFİS ORTAMINDA NASIL KİLO VERCEM BEN

merhaba hareketsiz oldugun icin mi diyorsunn?? eger oyleyse aksamlari kendine uygun egzersizler yada yuruyus yapa bilirsin.. ogle yemeklerini diyorsan... evden. kepekli sandovic vb seyler hazirlaya bilirsin .. yada is yerindeki yemekten kucuk porsiyonlar tek cesit almak gibi alternatifletr uretebilirsin.. insan isteyince oluyo.. herseyi yapa bilir..

Son düzenleme:
evett simdi lapayi yogurtla yedim nane ve pul biber doktum ustune gayet guzel oldu.. kahve yasak herhalde ama simdi bir incirle bir kahve iciyorumm...,

Son düzenleme:
Mrb hanimlar iki gundur bu sitedeyim ve hala kendime duzgun paylasimlar yapabilecegim bi yer bulamadim araniza katila bilirmiyim umarim aradimi bulurum burda benim istedigim elestiriyi seven diyet arkadaslari istiyorum ay cokmu sey istiyorum ne

Mrb hanimlar iki gundur bu sitedeyim ve hala kendime duzgun paylasimlar yapabilecegim bi yer bulamadim araniza katila bilirmiyim umarim aradimi bulurum burda benim istedigim elestiriyi seven diyet arkadaslari istiyorum ay cokmu sey istiyorum ne

hosgeldinn umarim burda aradigini bulursunnn.. diyet yapiyormusun? basladin mi??yasin kac? kilon kac? peki kac olmak istiyorsun?? gibi sorularla boğsam seni ayip etmem umarim

aklimda kalacagina midemde kalsin dimi ) belki tadina bakarimm... gunaydin bu arda camambercimmm

bend sabah bazen simit yerim cok oldugunu dusunmiyorummm...

evet yuruyus le destekleseydim bu kadar az kilo vermezdim.. ama zamanim yok ki((keske yuruye bilsem ama bu hafta carsamba haric cok sıki egzersiz yapicam her firsatta... sen kilonu bildirmedinnnn..???[/QUOTE]

88 suan ya tik yok neden ole anlamadim

88 suan ya tik yok neden ole anlamadim

benim hikayemi ismi : Buyuk degisim )[/QUOTE]

hizli birsekilde verdin yaa.. ilk bes kiloyu.. durmasi normalll.. tam gaz devam et... gerisi gelecek merak etmee....

hosgeldinn umarim burda aradigini bulursunnn.. diyet yapiyormusun? basladin mi??yasin kac? kilon kac? peki kac olmak istiyorsun?? gibi sorularla boğsam seni ayip etmem umarim

Ne bogmasi bunu istiyorum zaten basliyim simdi
Evet yapiyorum dun basladim
24 yasindayim
75 kiloyum
Sinir yok suan sadece 50 leri gorsem yeter 59 bile olur yani
İkide bebisim var biri 4 yas biri 9 aylik kizlarim canlarim
Onlarinda yardimiyla zayiflarim ins

işte geldim burdayımm. bende aranıza katılabilir miyim arkadaşlar gerçi benim hedefim 50 degil ama nolur beni de alıınnnn

insallah zayifliyacaksin..hadi bakalim basladiysan cok iyi.. :))) Allah bagislasin kizlarini... Allah uzun saglikli omur versin.. Aminnn...
emziriyormusunn???
bende dogum kilomu vermeye calisiyorum.... baya bi verdim.. 90 kiloydum bir ara.. sonra 85 le basladim diyete birakmayada hic niyetim yok ... insallah sende vericeksinn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…