- 14 Eylül 2012
- 5.241
- 1.854
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #2.561
kızlar nasılsınız kusura bakmayın muhtemelen bi kaç gün giremeyecegim ama çokkk çokk dikkat edip sporumu yapıcam bildirim günüde veririm kesin bildirimimi
bu aralar hastaneye gidip geliyorum kardeşimin yarın ve salı günü lise sınavı TEOG var bzim zamanımızın SBS'si dua edin güzel bi lise kazansın
sonra manisaya gidicem derken hiç mi hiç halim kalıycak daha şimdiden pert olmuş durumdayım :18:
kendinize çok iyi bakın hakkınızı helal edin yolcunun halini Allah bilir ölürüm kalırım
fit günler dilerim KK'nın çıtırlarııı
sakın kaçamak yapmayınnnn
dilvincim geçmiş olsun allah yardımcınız olsun sinavi inşallah cok iyi gecer. yola cikarken herkeste boyle bir olum korkusu olur ama allah hayırlı uzun ömürler versinkızlar nasılsınız kusura bakmayın muhtemelen bi kaç gün giremeyecegim ama çokkk çokk dikkat edip sporumu yapıcam bildirim günüde veririm kesin bildirimimi
bu aralar hastaneye gidip geliyorum kardeşimin yarın ve salı günü lise sınavı TEOG var bzim zamanımızın SBS'si dua edin güzel bi lise kazansın
sonra manisaya gidicem derken hiç mi hiç halim kalıycak daha şimdiden pert olmuş durumdayım :18:
kendinize çok iyi bakın hakkınızı helal edin yolcunun halini Allah bilir ölürüm kalırım
kızlar nasılsınız kusura bakmayın muhtemelen bi kaç gün giremeyecegim ama çokkk çokk dikkat edip sporumu yapıcam bildirim günüde veririm kesin bildirimimi
Selam kızlar
Tam gaz başlıyorum yeni haftaya yarın! Sizler neler yapıyorsunuz bakalım, okuyamadım tüm yazdıklarınızı sayfalar yine uçmuş, ama sanırım dilvin hastaymış, geçmiş olsun dilvincim
Bugün yediklerim:
Sabah: 1 dilim peynir, 1 dilim tam tahıllı ekmek
Ara: 4 kuru kayısı
Öğlen: Haşlanmış tavuk, fırında mantar
Ara: 10 badem
Akşam: 1 haşlanmış yumurta
Toplam 590 kalori
Selam kızlar
Tam gaz başlıyorum yeni haftaya yarın! Sizler neler yapıyorsunuz bakalım, okuyamadım tüm yazdıklarınızı sayfalar yine uçmuş, ama sanırım dilvin hastaymış, geçmiş olsun dilvincim
Bugün yediklerim:
Sabah: 1 dilim peynir, 1 dilim tam tahıllı ekmek
Ara: 4 kuru kayısı
Öğlen: Haşlanmış tavuk, fırında mantar
Ara: 10 badem
Akşam: 1 haşlanmış yumurta
Toplam 590 kalori
kızlar ben bugün yedim baya, kaju, tost falan. bilerek yedim bi de kendimi tutamayarak değil. o yüzden pişman değilim.
detoksumu 5 günlük yapmaya karar verdim. yarın sabah tartılcam, muhtemelen kilo almış uyanıcam, baya kilo gitmiş gibi durucak o yüzden. (yatmadan bi form çayı içiyim yine de.)
detoks şöyle olucak:
sabah: çiğ ot (maydonoz, dereotu, semizotu ne olursa), istenirse domates salatalık, 1 yumurta, 2 ceviz, 5 badem + multivitamin
gün içinde: yarım litre kefir içine 20 çilek, 3 salatalık ve nane karıştırılıp içilecek. artı olarak balık yağı ve ginseng.
haydi bismillah.
masallah sanabu kadar spor az kalori valla korkmaya basladim ben.. 59 dan sonra Zor gececek benim icin galiba..simdiden zorlaniyorumm... o zaman nasil olur bilmiyorum...seni boyle gordukce... cok iyi gidiyorsunnnn...
haydi bakalimmm camamberim bende basliyorummm...pirinc lapasina..2 gunluk.. haydi banada bismillahh))
bugun oglen kepekli grisini peynir domatesle gecistirdim.. aksam 2 kepce manti yedim (sadece haslama ) yogurt ve nane doktum ..yag ve sos koymadim.. birde baya bir cilek ve erik yedimm..
dilara detoks yapiyodu dun ne olduki acabaaa????
gunaydiiinnnnn kizlar
gunaaaaydin bebis! cok guzel bir hafta olur insallah. hava yine kapali burda.
Günaydınnnn, herkese mutlu haftalar
Dün kayınvalide yemekleriyle baya bi kaçırdım. Detaya girmeyeyim topa tutarsınız beniCumaya kadar sıkı bir toparlama moduna geçiyorum.
Sabah aceleden kepek ekmeğine beyaz peynirli tost yedim. Akşam yağmur yağmazsa yürüyüş yapacağım.
günaydın kızlar
herkese iyi haftalar bol kalorisiz günler olsun kızlar walla hızınıza yetişemiyorum elimden geldiğince ı-okuyup takip etmeye çalışıyorum ama cevap vermem çok zor gözüküyor anca okuyorum :)) hafta sonu iyi geçti c.tesi 1 avuç içi fındık yedim kaçamak sayılmaz çünkü kendi isteğimle yedim. ama pazar günü bi tane mini magnum kaçamağım oldu öğle saatlerinde yedim bu haftadan hiiiç ümitli değilim hatta + ya çıkmaktan korkuyorum çünkü ilk defa tartıda 51 li rakamları görüyorum en son lise 2 deyken 51 kilo falandım :))) bu hafta kilo sabitlemeye çalışıcam
gunaydin btacimmumarim guzel bir hafta olur ve hic kilo almazsin.. bence vermeye basladin sen... spor yapmaya calis bu hafta... hem sabitlersin kilonu
aynen dediğin gibi bu hafta bisiklete binmeye çalışıcam geçen hafta hiç spor yapmamıştım ama reglden dolayı hiç bişi yiyemiyordum midem çok fenaydı onun etkisiyle verdim ve bence sudan falan gitti bu hafta bakalım dikkat edip bisiklet sürücem
not: bu kadınlar kulübü sayfasının arka planında çok leziz kıymalı fırın makarnamı yoksa lazanyamı çözemedim bi yemek resmi var acayip canım çekti geçen hafta full açtım yaaaa
bende lazanya yapraklari aldimm carsamba misafirim gelecek gorumcem ve cocuklari... onlara yapmak icin bayilirim lazanyaya ama yemeyi dusunmuyorumm... insallah ta yemem