- 23 Ağustos 2011
- 182
- 1
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #2.541
Camamber tam beni anlatmışsın... Ben de istediği kiloya gelmeden hayatı erteleyenlerdenim aylardır saçlarımı bile boyatmadım kimselerle görüşmüyorum işe gitmesem spor salonuna gitmesem insan içine çıkacağım bile yok. Bugün saçlarımı boyatmaya karar verdim her kiloyla güzelim 3 günlük dünya yarın ne olacağı belli mi?? Tamam kilo vermeye çalışayım ama kendimi de bu kadar cezalandırmanın ne alemi var değil mi?? Yazdıkların için çok teşekkür ederim burası motive olmak için harika biryer sayenizde valla 😀😀😀 hepiniz süpersiniz!!!!!
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kizlar napiyorsunuz ben askam yemegimi yedim disarda sezar salata ve ayran.. oglen erik ve kepekli grisiniletle gecti.. bugun biraz almisim sanirim regli oluyocam...
dün akşam da o yüzden çok yemişsindir zaten, gider o şişlik.
benim bugün yediklerim:
sabah: 1 yumurta
öğlen: 1kabağı zeytinyağında rendeleyip soteledim, 2-3 kaşık da dünden kalan domatesli patlıcan mezesini karıştırdım + 2 kaşık yoğurt
akşam: 1 tabak kavrulmuş patates + 2-3 kaşık yoğurt + 3 tane gün kurusu
birazdan da gezmeye çıkıcam, belki küçük bi şey içerim ama yanında çerez falan yemicem.
Bayanlar dün tartılma günüydü ama evde değildim dolayisiyla tartilamadim.bugun tartildim ve 57.7 kiloyu.kilo almisim ama uzulmuyorum cunku cok abarttim bu hafta bu kadardan daha fazla bekliyodum :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
uzulme zeynepcim zaten diyordun.. birde fazlasini bekliyormussun... neyse daha dikkatli olursun.. yarindan sonra:)))
iyi akşamlar herkesee
Bugün yediklerim;
Sabah: 1 dilim tam buğday ekmeği, beyaz peynir, domates, salatalık, biber, zeytin
Öğlen: çorba ve salata
Akşam: çorba ve zeytinyağlı taze fasulye
Çayın yanındada 2 tane diyet bisküvi
Bugün saatlerce dolaşıp nişan alışverişi yaptıkk bacaklarım pert olmasına rağmen jillianı ihmal etmeyerek az önce sporumuda yaptım
gezdim geldim birazdaha kilo almisim... kesin regli olucamm:)) neyse moral bozmayim.. git guzelce eglennnniyi gezmeler benim dunden beri atistirasim var...jelibonsu tarzi eglenceli seyler yemek istegi uzun zamandir olmamisti bende simdi kahve iciyorum sutlu tatlandiricili bastiyo bakalimm
ayni sey bana gecen hafta olmustu ela, ki ben jelibon hic sevmem. bi suru jelibon yemistim cok garip ya.
ben de dun azicik sarap ictim bi de salatalik havuc yedim.
benimde aklima hic gelmezdi hadi cikolata olsa neyseama hic kacamak yapmadim sıktim kendimi zaten regl olucam.. birde tartida fazla cikiyorummm...
eglenmeyemi gittiniz ne guzelll...:)))
bende sarap cok severim..
yarin 2 gunlugune detoks yapicam.. carsamba bir gunlugune misafirim gelecek yatili.. hem adet oncesi hemde 2 gun acik sıkiyim kendimi...
cok fazla kacirma bubble dugun oncesi dikkat ediyorum de... yerim ama fazla yemiyim dersin... cok kacirmamaya bakGünaydınnn mutlu pazarlarr..
Bende regl olacağım tartıda hiç bir oynama yok veremiyorum şuan. Bugün kayınvalidemin evine ailemle ilk kez gideceğiz kesin bisürü börekler çörekler yapmıştır azda olsa kaçamak yapacağım gibi şimdidenYarın p.tesi hafta içi toparlarım artık..
hııı ama oturduk sadece ya hava soğuktu, zaten hava soğuk olmasa gitmezdim heralde, kat kat giyinip gittim
ptesi salı çarş ben de detoks yapıcami destek olurum sana bebek.
Aynen elacım öyle diyerek az yiyeceğim artık. Ne detoksu bu ayran detoksumu bende size katılayım
cok fazla kacirma bubble dugun oncesi dikkat ediyorum de... yerim ama fazla yemiyim dersin... cok kacirmamaya bak
tamam destek olalimmmm birbirimize.. fistikim.pazartesi ve sali yapicam pirinc lapasi salata bugunde light yogurt alicam... 2 gun saglam egzersiz yapip yazarim buraya.. bu hafta kilo veremem galiba..bu hafta hem ilk defa cok verdim.. hemde regli oncesi durur herhalde en azindan almayayim
kat kat niye giyindin...eminim fistik gibisindir cok kilon yok... seni rahatsiz eden kilocuklarida hallediyoruz zatennn...
Aynen elacım öyle diyerek az yiyeceğim artık. Ne detoksu bu ayran detoksumu bende size katılayım