hedef 50 kilo olmak.. :)))

Elacığım teşekkür ederim aynen dediğin gibi toparladım 😃😃 şimdi kaldığım yerden devam etme zamanı tatile Temmuz ayında gideceğim eğer saçmalamaZsam tekrar o vakte kadar bu tempoyla veririm şu 8 kiloyu gibime geliyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Camamber tam beni anlatmışsın... Ben de istediği kiloya gelmeden hayatı erteleyenlerdenim aylardır saçlarımı bile boyatmadım kimselerle görüşmüyorum işe gitmesem spor salonuna gitmesem insan içine çıkacağım bile yok. Bugün saçlarımı boyatmaya karar verdim her kiloyla güzelim 3 günlük dünya yarın ne olacağı belli mi?? Tamam kilo vermeye çalışayım ama kendimi de bu kadar cezalandırmanın ne alemi var değil mi?? Yazdıkların için çok teşekkür ederim burası motive olmak için harika biryer sayenizde valla 😀😀😀 hepiniz süpersiniz!!!!!

Camamber tam beni anlatmışsın... Ben de istediği kiloya gelmeden hayatı erteleyenlerdenim aylardır saçlarımı bile boyatmadım kimselerle görüşmüyorum işe gitmesem spor salonuna gitmesem insan içine çıkacağım bile yok. Bugün saçlarımı boyatmaya karar verdim her kiloyla güzelim 3 günlük dünya yarın ne olacağı belli mi?? Tamam kilo vermeye çalışayım ama kendimi de bu kadar cezalandırmanın ne alemi var değil mi?? Yazdıkların için çok teşekkür ederim burası motive olmak için harika biryer sayenizde valla 😀😀😀 hepiniz süpersiniz!!!!!

teşekkür ederim, çok sevindim gerçekten, tüylerim diken diken oldu sen saçlarımı boyatmaya karar verdim diyince... yani, aynen öyle.
bütün sorunları kilonun başına atıp onlarla yüzleşmekten kaçıyoruz, kaçtıkça içten içe stresimiz artıyor daha da çok yiyoruz. oooh bütün suçları üstüne atabileceğimiz yağlarımız giderek artıyor maşallah!
kafamızı öyle bir programlamışız ki bunu değiştirmek zaman alıcak, hemen başaramayız. bugün saçını boyatırsın, yarın başka bir şeyden kaytarmak istersin ama bir fireden bir şey olmaz, yoluna devam edersin.
bu kafa yapısında olunca zaten 3 kilo fazlan da olsa 30 kilo fazlan da olsa aynı şeyleri hissediyorsun asıl kötü olan o. mesela benim 3 kilom kaldı ama burda 90-100 kiloda olanların günlüklerini okuyunca onları anlayabiliyorum. çok acayip insan beyni :KK52:

kizlar napiyorsunuz ben askam yemegimi yedim disarda sezar salata ve ayran.. oglen erik ve kepekli grisiniletle gecti.. bugun biraz almisim sanirim regli oluyocam...

Son düzenleme:
kizlar napiyorsunuz ben askam yemegimi yedim disarda sezar salata ve ayran.. oglen erik ve kepekli grisiniletle gecti.. bugun biraz almisim sanirim regli oluyocam...

dün akşam da o yüzden çok yemişsindir zaten, gider o şişlik.

benim bugün yediklerim:
sabah: 1 yumurta
öğlen: 1kabağı zeytinyağında rendeleyip soteledim, 2-3 kaşık da dünden kalan domatesli patlıcan mezesini karıştırdım + 2 kaşık yoğurt
akşam: 1 tabak kavrulmuş patates + 2-3 kaşık yoğurt + 3 tane gün kurusu

birazdan da gezmeye çıkıcam, belki küçük bi şey içerim ama yanında çerez falan yemicem.

dün akşam da o yüzden çok yemişsindir zaten, gider o şişlik.

benim bugün yediklerim:
sabah: 1 yumurta
öğlen: 1kabağı zeytinyağında rendeleyip soteledim, 2-3 kaşık da dünden kalan domatesli patlıcan mezesini karıştırdım + 2 kaşık yoğurt
akşam: 1 tabak kavrulmuş patates + 2-3 kaşık yoğurt + 3 tane gün kurusu

birazdan da gezmeye çıkıcam, belki küçük bi şey içerim ama yanında çerez falan yemicem.

gezdim geldim birazdaha kilo almisim... kesin regli olucamm:)) neyse moral bozmayim.. git guzelce eglennnn:KK9: iyi gezmeler:KK3: benim dunden beri atistirasim var...jelibonsu tarzi eglenceli seyler yemek istegi uzun zamandir olmamisti bende:KK1: simdi kahve iciyorum sutlu tatlandiricili bastiyo bakalimm:KK1:

Son düzenleme:
Bayanlar dün tartılma günüydü ama evde değildim dolayisiyla tartilamadim.bugun tartildim ve 57.7 kiloyu.kilo almisim ama uzulmuyorum cunku cok abarttim bu hafta bu kadardan daha fazla bekliyodum :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Bayanlar dün tartılma günüydü ama evde değildim dolayisiyla tartilamadim.bugun tartildim ve 57.7 kiloyu.kilo almisim ama uzulmuyorum cunku cok abarttim bu hafta bu kadardan daha fazla bekliyodum :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

uzulme zeynepcim zaten diyordun.. birde fazlasini bekliyormussun... neyse daha dikkatli olursun.. yarindan sonra:)))

iyi akşamlar herkesee :KK3:

Bugün yediklerim;
Sabah: 1 dilim tam buğday ekmeği, beyaz peynir, domates, salatalık, biber, zeytin
Öğlen: çorba ve salata
Akşam: çorba ve zeytinyağlı taze fasulye
Çayın yanındada 2 tane diyet bisküvi :KK1:

Bugün saatlerce dolaşıp nişan alışverişi yaptıkk bacaklarım pert olmasına rağmen jillianı ihmal etmeyerek az önce sporumuda yaptım :KK15:

iyi akşamlar herkesee :KK3:

Bugün yediklerim;
Sabah: 1 dilim tam buğday ekmeği, beyaz peynir, domates, salatalık, biber, zeytin
Öğlen: çorba ve salata
Akşam: çorba ve zeytinyağlı taze fasulye
Çayın yanındada 2 tane diyet bisküvi :KK1:

Bugün saatlerce dolaşıp nişan alışverişi yaptıkk bacaklarım pert olmasına rağmen jillianı ihmal etmeyerek az önce sporumuda yaptım :KK15:

valla supersinn bubble:KK9:

gunaydin herkeze:KK3:
kahvaltim:
1 haslanmis yumurta
1 kepek ekmegi
1 zeytin
4 dilim domates
4 dilim salatalik
1 yesil biber
1 ince dilim salam
az beyaz peynir
1 fincan tarcinli karanfilli yesil cay
simdide bir incir bir fincan kahve

gezdim geldim birazdaha kilo almisim... kesin regli olucamm:)) neyse moral bozmayim.. git guzelce eglennnn:KK9: iyi gezmeler:KK3: benim dunden beri atistirasim var...jelibonsu tarzi eglenceli seyler yemek istegi uzun zamandir olmamisti bende:KK1: simdi kahve iciyorum sutlu tatlandiricili bastiyo bakalimm:KK1:

ayni sey bana gecen hafta olmustu ela, ki ben jelibon hic sevmem. bi suru jelibon yemistim cok garip ya.
ben de dun azicik sarap ictim bi de salatalik havuc yedim.

ayni sey bana gecen hafta olmustu ela, ki ben jelibon hic sevmem. bi suru jelibon yemistim cok garip ya.
ben de dun azicik sarap ictim bi de salatalik havuc yedim.

benimde aklima hic gelmezdi hadi cikolata olsa neyse:KK1: ama hic kacamak yapmadim sıktim kendimi zaten regl olucam.. birde tartida fazla cikiyorummm...
eglenmeyemi gittiniz ne guzelll...:)))
bende sarap cok severim..
yarin 2 gunlugune detoks yapicam.. carsamba bir gunlugune misafirim gelecek yatili.. hem adet oncesi hemde 2 gun acik sıkiyim kendimi...

Günaydınnn mutlu pazarlarr.. :KK3:
Bende regl olacağım tartıda hiç bir oynama yok veremiyorum şuan. Bugün kayınvalidemin evine ailemle ilk kez gideceğiz kesin bisürü börekler çörekler yapmıştır azda olsa kaçamak yapacağım gibi şimdiden :KK1: Yarın p.tesi hafta içi toparlarım artık..

benimde aklima hic gelmezdi hadi cikolata olsa neyse:KK1: ama hic kacamak yapmadim sıktim kendimi zaten regl olucam.. birde tartida fazla cikiyorummm...
eglenmeyemi gittiniz ne guzelll...:)))
bende sarap cok severim..
yarin 2 gunlugune detoks yapicam.. carsamba bir gunlugune misafirim gelecek yatili.. hem adet oncesi hemde 2 gun acik sıkiyim kendimi...

hııı ama oturduk sadece ya hava soğuktu, zaten hava soğuk olmasa gitmezdim heralde, kat kat giyinip gittim:KK9:
ptesi salı çarş ben de detoks yapıcami destek olurum sana bebek.

Günaydınnn mutlu pazarlarr.. :KK3:
Bende regl olacağım tartıda hiç bir oynama yok veremiyorum şuan. Bugün kayınvalidemin evine ailemle ilk kez gideceğiz kesin bisürü börekler çörekler yapmıştır azda olsa kaçamak yapacağım gibi şimdiden :KK1: Yarın p.tesi hafta içi toparlarım artık..
cok fazla kacirma bubble dugun oncesi dikkat ediyorum de... yerim ama fazla yemiyim dersin... cok kacirmamaya bak
hııı ama oturduk sadece ya hava soğuktu, zaten hava soğuk olmasa gitmezdim heralde, kat kat giyinip gittim:KK9:
ptesi salı çarş ben de detoks yapıcami destek olurum sana bebek.

tamam destek olalimmmm birbirimize.. fistikim.:KK16: pazartesi ve sali yapicam pirinc lapasi salata bugunde light yogurt alicam... 2 gun saglam egzersiz yapip yazarim buraya.. bu hafta kilo veremem galiba..bu hafta hem ilk defa cok verdim.. hemde regli oncesi durur herhalde en azindan almayayim
kat kat niye giyindin... :KK1: eminim fistik gibisindir cok kilon yok... seni rahatsiz eden kilocuklarida hallediyoruz zatennn...

cok fazla kacirma bubble dugun oncesi dikkat ediyorum de... yerim ama fazla yemiyim dersin... cok kacirmamaya bak

tamam destek olalimmmm birbirimize.. fistikim.:KK16: pazartesi ve sali yapicam pirinc lapasi salata bugunde light yogurt alicam... 2 gun saglam egzersiz yapip yazarim buraya.. bu hafta kilo veremem galiba..bu hafta hem ilk defa cok verdim.. hemde regli oncesi durur herhalde en azindan almayayim
kat kat niye giyindin... :KK1: eminim fistik gibisindir cok kilon yok... seni rahatsiz eden kilocuklarida hallediyoruz zatennn...

ya üst tarafım çok ince altım kalın, üste kat kat giyince dengeleniyo:KK9: ama artık parka yürüyüşe gittiğimizde o aletlerden yapıyorum, kendimi kaldırdım dün 15 kere, bugün omuzlarım genişlemiş gibi hissediyorum :KK23:
tamam ben de bugün kefir ve çilek alıcam. evet çok da kasma, almaman yeterli olur. bir de misafir geldiğinde fazla kaçırmaman için motive ederiz seni, ama bence cuma günü eksik çıkıcaksın yine de...
Aynen elacım öyle diyerek az yiyeceğim artık. Ne detoksu bu ayran detoksumu bende size katılayım

aynen ela ayran detoksu yaptı baya gitti durgunluğu. ben de kendime uyarlıyorum kefirle falan, şeyda coşkun detoksu ve ayran detoksu karışımı gibi bi şey.
araştır bikaç tane detoks kendine en uyanını seç derim. önemli olan motive olarak yapmak, sevmediğin şeyler olursa başka şeyler yemek istiyo insan.
hafif bi mercimek çorbası yapıp bütün gün onu içsen bile detoks bence.

X