- 9 Aralık 2013
- 2.621
- 448
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #2.501
selam kızlarr ayran detoksundayım bugün sabah 1,5 km şimdide 4,5 yürüdüm toplamda 6 km tamamladım
dilvincim ablacim nasilsin okukun nasil gidiyor
hay maşallahhhhBugün bayağı dikkat ettim yediklerime sabah peynirli ekmekli normal bi kahvaltı, öğlen yulaf ezmeli elmalı tarçınlı yoğurt ve çok az omlet, akşamda yarım kase çorba ye 2 kaşık zeytinyağlı fasulye yedim.
5.5 km tempolu 2 km de yavaş olmak üzere toplamda 7.5 km yürüdüm bugün
+ jillian yaptım
Künefenin günahlarını silmeye başladım
ben öyle bi motive oldum ki camamberr bugün bi kız gördüm o kızsa ben neyim ya dedim kız incecikkkela ya haftaya kaç gram verirsem çift nazar boncuğu kazanabilirim?valla kompleks yaptım, söyle bi rakam ben ona ulaşıyım, hırslandırdın beni bi nazar boncuğuna kanıyomuşum demek ki
bu arada buranın enerjisi hiç olmadığı kadar güzel geliyor bana, herkes bayağı kilo da vermiş. dilvin de biraz dişini sıksa daha çok kilo vericek de nasıl motive edicem bu kızı bilmiyorum
Bugün bayağı dikkat ettim yediklerime sabah peynirli ekmekli normal bi kahvaltı, öğlen yulaf ezmeli elmalı tarçınlı yoğurt ve çok az omlet, akşamda yarım kase çorba ye 2 kaşık zeytinyağlı fasulye yedim.
+ jillian yaptım
Merhaba kızlaaar
Çok çok güzel kilolar verilmiş bu hafta, hepinizin adına çok mutlu oldum
Bense yine spordan önce tartıldım ama maalesef 50'nin altına inemedim. Tam olarak 50,0 yani geçen haftaya göre 100 gram gitmiş. Regl dönemindeyim belki ondan belki haftasonu yaptığım kaçamaklardan bilemiyorum ama moralim bozuldu biraz. Gerçi o kaçamaklarla haketmiştim bunu
Bugün yediklerime gelirsek: Sabah 1 dilim peynir 1 dilim tam tahıllı ekmek, öğlen 1 kase mercimek çorbası yarım kase yoğurt, arada 4 kuru kayısı 5 badem, akşam da yağsız salata ve bir haşlanmış yumurta. Toplam 690 kalori, ayrıca bir buçuk saat spor yaptım.
Haftaya en az 500 gram gidecek kesin kararlıyım
hay maşallahhhh
kızlar bugün az yemekten ve az uykudan bitmiş haldeyim tükendim
ssabah 2 kaşık kara kepekli bulguru hasladım 1 elmayı tarcınla yedim
ikindin 16:00
10 köfte (ev yapımı ve küçüktüler parmak kadar)
bikaç lokma köy ekmeği
biraz karışık salata yagsız tuzsuz kendime yapmıştım bizimkilered sevdi kaç gündür çokca yapıyorum
marulu ince ince dogruyorum
domatesleride ince ince dogruyorum üstüne konserve mısır ve tulum peyniri ufalayıp üstüne taze nane kesip koyuyorum en son da şifa niyetine çörek otu serpiyorumm
ben öyle bi motive oldum ki camamberr bugün bi kız gördüm o kızsa ben neyim ya dedim kız incecikkk
sonra teyzem konuştu benimle ben o kadar diyet yapıyorum veremiyorum sen annene cekmişsin annen gibide zayıf ol göster kendini zayıflayınca daha güzelsin demezmiii telefonu direk anneme verip aynaya yapıştımm
gerçekten senin dediklerini ve burdakilerin azmini görünce okuyunca dedim Dilvin kızım yapma bunu kendineee vucüduna haksızlık etmee ve eski resimlerime baktım
bi ara ben küçük bi defilede boy göstermiştim ve cidden zayıfken daha güzelim dedim ve annemde bu aralar devamlı başıma kakıyo ben 2 dogum yaptım sen kızsen benim göbeğimle yarışıyosun diye bide misafir geldi ben eski elbisemi giyince pörtledim bütün gece o küçücük elbisemin içindeee
yani anlıycanızzzzzzzz geri dönüşüm muhteşem olduuuuuu bomba gibi aranıza tekrar katıldım ruhen ve fizikennn hemde tam gazzzzz
Bugün bayağı dikkat ettim yediklerime sabah peynirli ekmekli normal bi kahvaltı, öğlen yulaf ezmeli elmalı tarçınlı yoğurt ve çok az omlet, akşamda yarım kase çorba ye 2 kaşık zeytinyağlı fasulye yedim.
+ jillian yaptım
Merhaba kızlaaar
Bense yine spordan önce tartıldım ama maalesef 50'nin altına inemedim. Tam olarak 50,0 yani geçen haftaya göre 100 gram gitmiş. Regl dönemindeyim belki ondan belki haftasonu yaptığım kaçamaklardan bilemiyorum ama moralim bozuldu biraz. Gerçi o kaçamaklarla haketmiştim bunu
Bugün yediklerime gelirsek: Sabah 1 dilim peynir 1 dilim tam tahıllı ekmek, öğlen 1 kase mercimek çorbası yarım kase yoğurt, arada 4 kuru kayısı 5 badem, akşam da yağsız salata ve bir haşlanmış yumurta. Toplam 690 kalori, ayrıca bir buçuk saat spor yaptım.
bendeki kepekli kara bulgur ve gayetttttt güzel annem normal pilavını yapmıştı yaglı tuzlu falan güzel oluyo sadece hasla ve ye muhteşemmmmmm tek kelimeyleee ben zaten kepeğe bayılıyorum cavdara tahıllara kısacaBen bu kadar az yesem yığılırım yere, tebrikler
Karabuğdayın tadı nasıl?
diyetteyim diye kendimi sıkıyodum sıkıntıdan yiyodum ama nereye kadar dedim kendime ve neden bu kadar salakça bişey yapıyo musum ben yaaasevindim canım çünkü diyet yapıyorum diye boşuna kendini sıkıp üstüne de tatlıları götürüyordun valla. hani haftada bi kere olsa bi şey demicem de zayıflamak istediğini biliyorum motive etmek istiyorum.
bu arada her kadının zayıf hali daha güzeldir, balık etli, şişman kadın çirkindir demiyorum ama balık etliyken de güzel olan bir kadın zayıflayınca taş ötesi oluyor. hem ben zayıfladığımda bizzat yaşadım bu durumu, hem de çevremde zayıflayan insanların daha güzel olduklarını gördüm. havan değişiyor bir kere (bunları kendimi motive etmek için de yazıyorum bu arada) müthiş bir özgüven geliyor.
bugün ben de yedim baya akşam yemicem demiştim ama yemek yedim, 4 tane de eti hoşbeş, azıcık da çikolata yedim. regl olduğum için izin verdim ama haftaya ctesi dürüm yiycektim ödül olarak onu iptal ettim mesela. yarın da hafif şeyler yiycem. bir de 160 kalorilik yürüyüş yaptım.
keşke pilates de yapsaydım, pilates yapmamak için 2 tabak yemek yedim resmen öğlen
bendeki kepekli kara bulgur ve gayetttttt güzel annem normal pilavını yapmıştı yaglı tuzlu falan güzel oluyo sadece hasla ve ye muhteşemmmmmm tek kelimeyleee ben zaten kepeğe bayılıyorum cavdara tahıllara kısaca
vecok tok tutuyo ben bile inanamadım kendime hala acıkmadımmm modundaydım
diyetteyim diye kendimi sıkıyodum sıkıntıdan yiyodum ama nereye kadar dedim kendime ve neden bu kadar salakça bişey yapıyo musum ben yaaa
neysekii topladım kendimiii
haftaya hedef 1 kilo...........
ela ablama dedim bende çift boncuk alcam tağam mııı hıhhh
tabiki bebeğimmmmme süper o zaman sorununu çözdüysen. sadece 1 tane popkek, sadece bir tane kornet dilvin'i gitti, küçük şeyda coşkun dilvin geldi :)
ben de öyle 1 kilo hedefledim spor yapıcam sürekli, bir de 3 günlük detoksum var. haftaya cuma çift boncuklarımızla olucaz
Bende lastik var sadece top ve kucuk top mu almam lazim ? Alirim tabiki 30 40a o zaman sisirmisler orda fiyatiniustteki yorumlari kisaltamadim kusura bakmayin. 160 lira degil ya benim lastigim vardi orta sertlikle o zaten 5 10 lira biseydir, bi de buyuk top aldim 20 kusur lira. kucuk top icin voleybol topu gibi bi sey kullaniyorum. toning ball lari ayaginin alltina koydugunda da tenis topu. agirliklardan hicbir zaman almayi dusunmuyorum, belirgin kas sevmiyorum cunku, yalnizca belki cember alirim.
bir kadin lastik bile alamamis evdeki don lastigini kullaniyomus forumda yazmisti :) oyle azimli olmak lazim, 30-40 liralik temel malzemeler yeterli olur, gozunde buyutme canim.
leslie nin 5 mili bile beni zor terletiyo valla, ben onu hareketsiz kalmiyim diye yapiyorum bazen. bi de basenleri inanilmaz kotu sinirimi bozuyo :)
Coookk guzeel 1.200 gramm masallahhgunaydin kizlar
gecen hafta: 62.8
bu hafta:61.9
900 gram vermisim:)))
pazar gunu tartimi yeni almistim biliyorsunuz.. 300 eksi tartiyodu.. gecen haftaki veriyi degistirmedim. eskide 61.6 ciktimm aslinda bu hafta 1 kilo 200 gram vermisim
Kacamaklara ragmen ne guzel gitmiiis
günaydın kızlarr
bugünkü tartım 51,7 kg
geçen hafta 53,0 kg dı
elacım çok güzel vermişin benimde dünkü tartım 52,0 kg dı bugün 51,7 oldu bilemedim hangisini yazacağımı bugünkünü baz aldım. ortalama 1 - 1,3 kgvermişim üstelik reglim ve bu hafta 1 ülker öikolatalı gofret , 1 canga çikolata , 1 eti meyveli topkek kaçamağım oldu ama ana öğünlerde hiiiiç iştahım yoktu sanırım bunlar o yüzden kilo aldırmadı ayrıca 1 haftadır hiiiiççç spor yapmıyorum.
Dilaracimm cok guzel gitmis masallah bugun butun topicteki bayanlar ne guzel kilo vermiiisselamm günaydın kızlarr
bende geçen hafta başladım tam 1 haftadır diyettyim vve düzenli yürüyüşlerimi yapmaya çalıştım
geçen hafta 63 kiloydum
şimdi tartıldım 61,800 gram bugün ayrıca ayran detosksuna başlıyorum
vede şimdi 1,5 km yürüdüm
Belki odemdir bubble ama buna dur demelisin hic degilse arti olmasin birazcik dikkat et bak dugunun yaklasiyor 😞Gunaydinnnn kizlarr. Yaptığım kaçamaklarin cezası olarak 500 gram almışım ve 56.8 olmuşum((
Tatlim ben bugun yapmadimşimdi yapmaya gidiyorum sen yedin mii nasıl
tarcını nasıl kullancamm ? elmaylamı
Dilvincim bu hafta yediklerini dusun sana dokunan bisey var (eger kacamak yapmadiysan ben bi dondurmani hatirliyorum sadecegecen hafta 57.6
bu hafta 57.5
fark -0,100 gram :120:
Hic verememektense 500 400 veririm daha iyi canim degisim yok deme ayda 2 kilo yaparki harika 😊😊Günaydın kızlar
Maaşallh sayfa almış başını gitmiş ben çok fena grip oldum hiç bakma fırsatım olmadı sayfalar uçmuş resmen birde birsürü yeni katılanlar olmuş şenlik havasında olmuş süper olmuş :)
benim kiloda pek bi değişim yok gibi çünkü geçen hafta baya bi almıştım :)
geçen hafta 53.8
bu hafta 53.3
Tebrik ederim cok guzel vermissin kilo az oldugu icin yavastie hic canini sıkma ama hirslan tabikimerhaba kizlar sabah tartildim gec kaldim bugun yazamadim yine misafir telasim var.gecen hafta 54.8 bu hafta 54.3 500 gr vermisim.bu hafta herkes cok iyi kilolar vermis cok hirslandim bu hafta.kilo veren herkesi tebrik ediyorum harikasiniz.
Cook tesekkur ederim dilaracim bence ben kacamak sonrasi direkt odem topladim o sekilde oldu cunku 5 gun once 57 kiloyu gosteriyodu tarti ama 900 gram bile harika benim icin💃💃sanırım rekor senden geldi bu haftanın en büyük atağı maşallahhh erisinnnnn kilolarrrrr
Valla topic hayirli geldii ela ablaa sagolun cokk buyuk destekcimsiniiz 💋💋 hepimiz cok guzel vermisiz1.400 gram hayy masallah sana tuhhh
1.1 kilo muu supersin kimmiiikkkSabah tartilmayi unutmusum, ne yazik ki. T.T Kahvalti ettim ama ogle yemegini yemedim. Yarim saat once tartildim. 54,9 kg geldim. Gecen hafta Cuma 56 kg idim. Pek sevindim. ^^
Dilviiinn hic goremedim canim ya naptin nettin ne yedin ictinkızz bizde de köfte varrrr bugünn bende akşam köfte mi yesem sabah ögle ve ara ögün detoks akşam köftee ?
Turkuye bayildim harikaymis tereyaglar ooyy ooyHmmm, anladım. Evet, güzel olmalı tadı. ^^
Evet, dün öyle apar topar evden çıkınca elime ne geldiyse onu alıp çıktım, ayakkabılarımı bile asansörde bağladım, o derece. >.< Klasik Karatay Kahvaltısı tabii ki olmadi maalesef.
Tereyagi iyidir iyidir. Ne demis Canan hocamız duygulu bir türküsünde; Tereyağı yiye yiye ooooy oooyyy/ Karaciğer küçüldü/ Insulinim azaldı/ Şikayetim kalmadı, oy anam oyyy. ^^
Tereyagindan, etten ve yumurtadan korkmamamiz, meyveden ve tatlidan korkmamiz lazım gerçekten.
Biliyoruz ki, Ketojenik beslenmenin en temel gıdası yağdır. Tabii sağlıklı yağlar, transyaglar değil! Yani zeytinyağ, fındık yağı ve tereyağ gibi ısıya dayanıklı yağlar sağlıklıdır. Aslında ayçiçek yağı da faydalıdır ama ısıtılmış olduğu vakit tamamıyla transyaga, yani zehire dönüşmüş olur, o ayrı. Günde vücuda alınanlarin %65inin yağ, %30unun protein ve %5inin de karbonhidrat olması gerektigi ve vücuda 0 şeker alinmasi gerektiği söyleniyor, Ketojen diyette. Yani 0 tatlı, 0 meyve. Tabii Karatay bu kadar katı değil ama o da ketonun bir çeşidi...
Ooo etraf kızisiyor haftaya buyuk mucadele varrrbenimde bu hafta çift boncukta gözüm var
Coook guzel olmus 1 hafta boyle gitsen kunefenin gunahi falan kalmaz ustune verirsin deeeBugün bayağı dikkat ettim yediklerime sabah peynirli ekmekli normal bi kahvaltı, öğlen yulaf ezmeli elmalı tarçınlı yoğurt ve çok az omlet, akşamda yarım kase çorba ye 2 kaşık zeytinyağlı fasulye yedim.
+ jillian yaptım
Esracim bence verememe sebebin vucudun kitlik durumuna gecti cunku aldigin kaloriler cook az metabolizmani yavaslatmis olabilirsin bence 1 2 gun normal ye abartmadan ve kacamaksiz hizlanir tekrar ataga gecer vucudunMerhaba kızlaaar
Ohh salatan supperr bende bi ara beyaz peynirli ylversiyonunu yapayimm 😊hay maşallahhhh
bikaç lokma köy ekmeği
biraz karışık salata yagsız tuzsuz kendime yapmıştım bizimkilered sevdi kaç gündür çokca yapıyorum
domatesleride ince ince dogruyorum üstüne konserve mısır ve tulum peyniri ufalayıp üstüne taze nane kesip koyuyorum en son da şifa niyetine çörek otu serpiyorumm
Bu yasta biz boyleyiz ya insanlar nasil citirr bazen kızları kesiyorum da soyle kendime bi kiziyorum :/ben öyle bi motive oldum ki camamberr bugün bi kız gördüm o kızsa ben neyim ya dedim kız incecikkk
sonra teyzem konuştu benimle ben o kadar diyet yapıyorum veremiyorum sen annene cekmişsin annen gibide zayıf ol göster kendini zayıflayınca daha güzelsin demezmiii telefonu direk anneme verip aynaya yapıştımm
gerçekten senin dediklerini ve burdakilerin azmini görünce okuyunca dedim Dilvin kızım yapma bunu kendineee vucüduna haksızlık etmee ve eski resimlerime baktım
bi ara ben küçük bi defilede boy göstermiştim ve cidden zayıfken daha güzelim dedim ve annemde bu aralar devamlı başıma kakıyo ben 2 dogum yaptım sen kızsen benim göbeğimle yarışıyosun diye bide misafir geldi ben eski elbisemi giyince pörtledim bütün gece o küçücük elbisemin içindeee
yani anlıycanızzzzzzzz geri dönüşüm muhteşem olduuuuuu bomba gibi aranıza tekrar katıldım ruhen ve fizikennn hemde tam gazzzzz
Lafa atladim camamber ama bende hep cirkinlestigimi dusunuyorum kendim de cook net gordun bunu :/ ve boyle sizle motive oluyorum insallah vericez kilolari 😊sevindim canım çünkü diyet yapıyorum diye boşuna kendini sıkıp üstüne de tatlıları götürüyordun valla. hani haftada bi kere olsa bi şey demicem de zayıflamak istediğini biliyorum motive etmek istiyorum.
bu arada her kadının zayıf hali daha güzeldir, balık etli, şişman kadın çirkindir demiyorum ama balık etliyken de güzel olan bir kadın zayıflayınca taş ötesi oluyor. hem ben zayıfladığımda bizzat yaşadım bu durumu, hem de çevremde zayıflayan insanların daha güzel olduklarını gördüm. havan değişiyor bir kere (bunları kendimi motive etmek için de yazıyorum bu arada) müthiş bir özgüven geliyor.
bugün ben de yedim baya akşam yemicem demiştim ama yemek yedim, 4 tane de eti hoşbeş, azıcık da çikolata yedim. regl olduğum için izin verdim ama haftaya ctesi dürüm yiycektim ödül olarak onu iptal ettim mesela. yarın da hafif şeyler yiycem. bir de 160 kalorilik yürüyüş yaptım.
keşke pilates de yapsaydım, pilates yapmamak için 2 tabak yemek yedim resmen öğlen
3 dilim ekmek yaninda da pirincli dolma haaaaben de bugün baya yedim, 3 dolma, 1 enginar, 3 dilim cevizli ekmeğe labne sürdüm. sabah da müsli yemiştim.
artık bi şey yemicem. spor da yapmadım, çok motiveydim aslında spor için. akşam yürüyüşe çıkarım da pilates de yapaydım iyiydi, hep birikti yapmam gereken sporlar.
Ooo etraf kızisiyor haftaya buyuk mucadele varrrbenimde bu hafta çift boncukta gözüm var
Coook guzel olmus 1 hafta boyle gitsen kunefenin gunahi falan kalmaz ustune verirsin deeeBugün bayağı dikkat ettim yediklerime sabah peynirli ekmekli normal bi kahvaltı, öğlen yulaf ezmeli elmalı tarçınlı yoğurt ve çok az omlet, akşamda yarım kase çorba ye 2 kaşık zeytinyağlı fasulye yedim.
+ jillian yaptım
Esracim bence verememe sebebin vucudun kitlik durumuna gecti cunku aldigin kaloriler cook az metabolizmani yavaslatmis olabilirsin bence 1 2 gun normal ye abartmadan ve kacamaksiz hizlanir tekrar ataga gecer vucudunMerhaba kızlaaar
Ohh salatan supperr bende bi ara beyaz peynirli ylversiyonunu yapayimm 😊hay maşallahhhh
bikaç lokma köy ekmeği
Bu yasta biz boyleyiz ya insanlar nasil citirr bazen kızları kesiyorum da soyle kendime bi kiziyorum :/ben öyle bi motive oldum ki camamberr bugün bi kız gördüm o kızsa ben neyim ya dedim kız incecikkk
Lafa atladim camamber ama bende hep cirkinlestigimi dusunuyorum kendim de cook net gordun bunu :/ ve boyle sizle motive oluyorum insallah vericez kilolari 😊sevindim canım çünkü diyet yapıyorum diye boşuna kendini sıkıp üstüne de tatlıları götürüyordun valla. hani haftada bi kere olsa bi şey demicem de zayıflamak istediğini biliyorum motive etmek istiyorum.
3 dilim ekmek yaninda da pirincli dolma haaaaben de bugün baya yedim, 3 dolma, 1 enginar, 3 dilim cevizli ekmeğe labne sürdüm. sabah da müsli yemiştim.
artık bi şey yemicem. spor da yapmadım, çok motiveydim aslında spor için. akşam yürüyüşe çıkarım da pilates de yapaydım iyiydi, hep birikti yapmam gereken sporlar.
Bende lastik var sadece top ve kucuk top mu almam lazim ? Alirim tabiki 30 40a o zaman sisirmisler orda fiyatinisimdi ben leslieye basladim dun 2 mile yaptim bugun de yine gidebildigim kadar giderim acayip terletti ve zayiflatir bu beni ebru salli ile de sekle girerim diye dusundum ��
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.