- 14 Eylül 2012
- 5.241
- 1.854
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #2.461
şimdi yapmaya gidiyorum sen yedin mii nasılMesela 2 yk alip tencereye koy ustune onu gecene kadar su koy ben bakiyorum suyunu cekince tadina diri mi diye diriyse biraz daha su koyuyorum ..yalniz ben lapa da olsa cok severimgenelde herkes demir tadi aliyomus ben almadim 2 yk koydugunda sana 3 4 yk olarak cikar haslaninca irilesiyo
Seyda coskun sabah 2 yk+ 1 elma ve tarcin oglen ve aksam ayni sekilde vermis ama ben sanirsam 2 yk degilde 3 4 yk yerimbirde elma degil de visne cilek erik yada yenidunya ile tuketirim detoksumuz hayirli olsun😊
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sağol canım birde ben bu ayran detosuna bulgur yerine buğday yapsam nasıl olurr:44:
tesekkur ederimm camamberimevet detok ise yaradi aslinda 2 gun oce 100 gr daha eksikti.. bugune kadar birazdaha veririm diyordum hem vermemisim hemde 100 gr daha cikti.. olsun insallahhhh hizlanirrr
masllahhhh: nazar: cok iyi ya btacimmmmmm
super vermissin dilara ayran detoksu sende ise yaraya bilir dilara yuruyuslerle desteklersen zaten super vermissinnn
gunaydinnn bubbleuzulme benimde 500 700 fazla ciktigim zamanlar oldu.. demki bu hafta daha sıki sarilcaz kacamak sansimiz yok yazz geliyooooo
dilviincimm birazdaha dikkat et bu haftaa 100 gramda iyi hic vermemekten iyi almaktanda iyidirrgecen hafta 57.6
bu hafta 57.5
fark -0,100 gram :120:
Günaydın kızlar
Maaşallh sayfa almış başını gitmiş ben çok fena grip oldum hiç bakma fırsatım olmadı sayfalar uçmuş resmen birde birsürü yeni katılanlar olmuş şenlik havasında olmuş süper olmuş :)
benim kiloda pek bi değişim yok gibi çünkü geçen hafta baya bi almıştım :)
geçen hafta 53.8
bu hafta 53.3
tesekkur ederimm camamberimevet detok ise yaradi aslinda 2 gun oce 100 gr daha eksikti.. bugune kadar birazdaha veririm diyordum hem vermemisim hemde 100 gr daha cikti.. olsun insallahhhh hizlanirrr
masllahhhh: nazar: cok iyi ya btacimmmmmm
super vermissin dilara ayran detoksu sende ise yaraya bilir dilara yuruyuslerle desteklersen zaten super vermissinnn
gunaydinnn bubbleuzulme benimde 500 700 fazla ciktigim zamanlar oldu.. demki bu hafta daha sıki sarilcaz kacamak sansimiz yok yazz geliyooooo
bunun icin sporun yaninda diyette yapmalisin 18 gun az sen tam kac olmak istiyorsun
ebrusum oglusun nasil oldu?? iyimi ?? opu ver minak oglunu benim icinn
ben dogum kontrol hapi kullanmistim evlendigim ilk sene benim rahmimde incelme yapmisti doktor biraktirmisti.. bence doktora gitsin o verirse kullansin...
bu hafta cok ev işi yaptım haret ettim acıkcasııdilviincimm birazdaha dikkat et bu haftaa 100 gramda iyi hic vermemekten iyi almaktanda iyidirr
bir iki hafta durmasi ve verememen normall canim uzulmee.. bu hafta sıki tut bakalimmmbu hafta cok ev işi yaptım haret ettim acıkcasıı
elacim oğlum iyi cok sukur ama cok nazli bacagi surekli havada.yerine operim tabi. dediğin gibi tabi ki once doktora gitmek sart.dogum kontrol hapi rastgele kullanilacak birsey degil.
kizlarin cenesi dusuk valla. ama ne güzel enerjiler fazla tabi.
merhaba kizlar sabah tartildim gec kaldim bugun yazamadim yine misafir telasim var.gecen hafta 54.8 bu hafta 54.3 500 gr vermisim.bu hafta herkes cok iyi kilolar vermis cok hirslandim bu hafta.kilo veren herkesi tebrik ediyorum harikasiniz.
bu hafta cok ev işi yaptım haret ettim acıkcasıı
Dilvinnn yapamadim bugun detoksu annem kofte yapmis gorunce dayanamadim ama yarin kesiiin yapiyorum 🙈🙈
Acil cikmam gerek evden aksam gelince uzunca bakicam sayfaya
Gecen hafta : 57.500
Bu hafta : 56.1
💃💃tartida havalara uctuum
Dilvinnn yapamadim bugun detoksu annem kofte yapmis gorunce dayanamadim ama yarin kesiiin yapiyorum 🙈🙈
kızz bizde de köfte varrrr bugünn bende akşam köfte mi yesem sabah ögle ve ara ögün detoks akşam köftee ?Dilvinnn yapamadim bugun detoksu annem kofte yapmis gorunce dayanamadim ama yarin kesiiin yapiyorum 🙈🙈