hedef 50 kilo olmak.. :)))

insallah vermissindirr pericik yarin bekliyorummm bildirimini:))))
Slmm kizlarrr daha tartilamadim isten cikinca tartilcam ins.d.d.d

benim hikayemi ismi : Buyuk degisim )
sabah tartilsaydin ya unuttunmu unutuysan yarin sabahi yazalim istersenn???
Sabah tartilmayi unutmusum, ne yazik ki. T.T Kahvalti ettim ama ogle yemegini yemedim. Yarim saat once tartildim. 54,9 kg geldim. Gecen hafta Cuma 56 kg idim. Pek sevindim. ^^

kimmik sanada masallah 1 kilo 100 vermissin sabah tartilaydin belki 100 daha eksik cikardin

Son düzenleme:
insallah vermissindirr pericik yarin bekliyorummm bildirimini:))))

sabah tartilsaydin ya unuttunmu unutuysan yarin sabahi yazalim istersenn???

kimmik sanada masallah 1 kilo 100 vermissin sabah tartilaydin belki 100 daha eksik cikardin

Yarin tartiliorum canim :))

benim hikayemi ismi : Buyuk degisim )

Hmmm, anladım. Evet, güzel olmalı tadı. ^^

Evet, dün öyle apar topar evden çıkınca elime ne geldiyse onu alıp çıktım, ayakkabılarımı bile asansörde bağladım, o derece. >.< Klasik Karatay Kahvaltısı tabii ki olmadi maalesef.

Tereyagi iyidir iyidir. Ne demis Canan hocamız duygulu bir türküsünde; Tereyağı yiye yiye ooooy oooyyy/ Karaciğer küçüldü/ Insulinim azaldı/ Şikayetim kalmadı, oy anam oyyy. ^^

Tereyagindan, etten ve yumurtadan korkmamamiz, meyveden ve tatlidan korkmamiz lazım gerçekten.

Biliyoruz ki, Ketojenik beslenmenin en temel gıdası yağdır. Tabii sağlıklı yağlar, transyaglar değil! Yani zeytinyağ, fındık yağı ve tereyağ gibi ısıya dayanıklı yağlar sağlıklıdır. Aslında ayçiçek yağı da faydalıdır ama ısıtılmış olduğu vakit tamamıyla transyaga, yani zehire dönüşmüş olur, o ayrı. Günde vücuda alınanlarin %65inin yağ, %30unun protein ve %5inin de karbonhidrat olması gerektigi ve vücuda 0 şeker alinmasi gerektiği söyleniyor, Ketojen diyette. Yani 0 tatlı, 0 meyve. Tabii Karatay bu kadar katı değil ama o da ketonun bir çeşidi...

Elacığım benide listeye ekleyebilir misin :26: Sizin güzel kilolarınız yanında kendi dobişkoluğumu görüp motive olayım

Yazmıştımki eklemişsin bile :)) teşekkürler canım

Son düzenleme:
ela ya haftaya kaç gram verirsem çift nazar boncuğu kazanabilirim? valla kompleks yaptım, söyle bi rakam ben ona ulaşıyım, hırslandırdın beni bi nazar boncuğuna kanıyomuşum demek ki

bu arada buranın enerjisi hiç olmadığı kadar güzel geliyor bana, herkes bayağı kilo da vermiş. dilvin de biraz dişini sıksa daha çok kilo vericek de nasıl motive edicem bu kızı bilmiyorum

Elacığım benide listeye ekleyebilir misin :26: Sizin güzel kilolarınız yanında kendi dobişkoluğumu görüp motive olayım

Yazmıştımki eklemişsin bile :)) teşekkürler canım
evet ekledim canim tam herkez solemedigi icin aksam yaziyorim birde kilonun yanindakiler gaza gelin diye yaptim simdiden ozurrr

500 ustu cift nazar boncugu koyuyorum.. fikri olana acigim birde yeni gelenler var tabloyu buyutmem gerkiyo du yavas yavas yaptim aksam tam konrol ettikten sonra paylasirimm...

benimki 500 üstü bu hafta ama şimdilik tek nazar boncuğu kalsın kuşum. haftaya 1 kilo vericem çift nazar boncuğunu kapıcam alnımın akıyla

gazpachoyu biraz değiştirip yapabilirsin. sıvı cacık da var. salatalık, azıcık yoğurt, istersen çiğ kabak da koyabilirsin, biraz da karabiber ve buz.

Bir de böyle bir tarif buldum belki faydalanan olur

Soyulmuş ve doğranmış 1-2 salatalık
1 tutam doğranmış maydonoz
1 avuç dolusu ıspanak ya da kara lahana
2-3 limon suyu
1/4 bardak su (isteğe bağlı)
1 dilim zencefil (isteğe bağlı)

Tüm malzemeleri blender'a atıp yüksek hızda kremsi bir yapı kazanana kadar karıştırın.
İyileştirici etkiyi artırmak için biraz daha limon ekleyebilirsiniz.

bir tarif daha :)))

Sebzeli smoothie:2 orta boy olgun domates, ½ avokado, 6 yaprak marul, ½ salatalık, 2 çorba kaşığı limon suyu ve ½ bardak kırık buzu blenderdan geçirin, nane yaprağı ile süsleyin.

ben de bugün baya yedim, 3 dolma, 1 enginar, 3 dilim cevizli ekmeğe labne sürdüm. sabah da müsli yemiştim.
artık bi şey yemicem. spor da yapmadım, çok motiveydim aslında spor için. akşam yürüyüşe çıkarım da pilates de yapaydım iyiydi, hep birikti yapmam gereken sporlar.

benimki 500 üstü bu hafta ama şimdilik tek nazar boncuğu kalsın kuşum. haftaya 1 kilo vericem çift nazar boncuğunu kapıcam alnımın akıyla

aksam tekrar konrolden sonra yayinlicaktim.. simdilik taslak gibi telden yapilmiyo
haftaya soz sana 2 nazar boncugu ve guzel bir smile yapicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…