- 14 Eylül 2012
- 5.241
- 1.854
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #2.481
tamam abla öyle yapıcam zaten inşallahhbir iki hafta durmasi ve verememen normall canim uzulmee.. bu hafta sıki tut bakalimmm
selam kızlar,
topic çok şenlikli gidiyor anlaşılan, işlerim çok yoğun maalesef bu aralar, doğru düzgün internete bile giremiyorum. iş çıkışında da dooru spora gidiyorum. hem eve geç dönüyorum hem de dönünce bitkin oluyorum, o yüzden ancak ara ara girip okuyorum yazılanları, cvp veremiyorum. sakin takip etmiyorum sanmayın.
ne güzel herkes kiloları vermiş. darısı başıma, ben henüz tartılamadım, inşallah haftasonu tartılınca hemen yazacağım bende. sanırım biraz verdim gibi çünkü kıyafetlerden falan anlıyorum, ayrıca spor + beslenmeye çok dikkat ettim bu hafta. kaçamak vs. yapmadım. ama arada ufak ufak regl sinyalleri alıyorum, umarım bu durum çok da kötü etkilemez beni.
neyse sonuç olarak kilo veren bütün arkadaşları gönülden tebrik ediyorum, inşallah herkes hedeflerine ulaşabilir. darısı başıma.
tartılınca hemencecik yazacağım buraya.
kocaman öpüldünüz :):)
sabah tartilsaydin ya unuttunmu unutuysan yarin sabahi yazalim istersenn???Slmm kizlarrr daha tartilamadim isten cikinca tartilcam ins.d.d.d
benim hikayemi ismi : Buyuk degisim)
Sabah tartilmayi unutmusum, ne yazik ki. T.T Kahvalti ettim ama ogle yemegini yemedim. Yarim saat once tartildim. 54,9 kg geldim. Gecen hafta Cuma 56 kg idim. Pek sevindim. ^^
kimmik sanada masallah1 kilo 100 vermissin sabah tartilaydin belki 100 daha eksik cikardin
Teşekkür ederim ♡♡♡ Eveeet, keşke unutmasaydim tartilmayi ama tamamen aklimdan cikmis. Ama bu da çok iyi zaten. ^^
Hehehe ^^ inşaallah bu istikrarımı korurum.iyi olazmi superrrsadece merak ettim neyse haftaya ki kilona yansir nasil olsa ))
insallah vermissindirr pericik yarin bekliyorummm bildirimini:))))
sabah tartilsaydin ya unuttunmu unutuysan yarin sabahi yazalim istersenn???
kimmik sanada masallah1 kilo 100 vermissin sabah tartilaydin belki 100 daha eksik cikardin
Yasakti kimmikcim sorma bizde boyle seylerle yapiyoduk ..ben karnibahari sevdigim icin birde kisır gibi olunca baya yedim vicdan azabi da duymadim karnibahar yedim diye
Sabah karatay kahvaltisi olmamis karatayi birak cok azz olmus canim ya :/ aksamla sabah yer degistirse harika olurdu birde bence bol tereyagi kullanma yine de
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet ekledim canim tam herkez solemedigi icin aksam yaziyorim birde kilonun yanindakiler gaza gelin diye yaptim simdiden ozurrrElacığım benide listeye ekleyebilir misin :26: Sizin güzel kilolarınız yanında kendi dobişkoluğumu görüp motive olayım
Yazmıştımki eklemişsin bile :)) teşekkürler canım
ela ya haftaya kaç gram verirsem çift nazar boncuğu kazanabilirim?valla kompleks yaptım, söyle bi rakam ben ona ulaşıyım, hırslandırdın beni bi nazar boncuğuna kanıyomuşum demek ki
bu arada buranın enerjisi hiç olmadığı kadar güzel geliyor bana, herkes bayağı kilo da vermiş. dilvin de biraz dişini sıksa daha çok kilo vericek de nasıl motive edicem bu kızı bilmiyorum
nazli olack tabio kadar olurr... sunnet ziyaretlerimi??
sende cok guzel vermissin kilon azalmasina ragmen cok istikrarli gidiyorsunnn..
evet ekledim canim tam herkez solemedigi icin aksam yaziyorim birde kilonun yanindakiler gaza gelin diye yaptim simdiden ozurrr
500 ustu cift nazar boncugu koyuyorum.. fikri olana acigim birde yeni gelenler var tabloyu buyutmem gerkiyo du yavas yavas yaptim aksam tam konrol ettikten sonra paylasirimm...
Kızlar çiğ sebzelerden yapılan bildiğiniz bir smoothie tarifi var mı?
gazpachoyu biraz değiştirip yapabilirsin. sıvı cacık da var. salatalık, azıcık yoğurt, istersen çiğ kabak da koyabilirsin, biraz da karabiber ve buz.
benimki 500 üstü bu hafta ama şimdilik tek nazar boncuğu kalsın kuşum. haftaya 1 kilo vericem çift nazar boncuğunu kapıcam alnımın akıyla
dilvincim ablacim nasilsin okukun nasil gidiyorkızz bizde de köfte varrrr bugünn bende akşam köfte mi yesem sabah ögle ve ara ögün detoks akşam köftee ?