hedef 50 kilo olmak.. :)))

kızlar bugün kilo vermişim biraz. geçen haftaki kilo bildiriminin 200 gr altına düşmüşüm ve sanırım bugün regl olucam artık inşallah. cumaya 47li rakamları görebilirim belki.
bir de dün şunu fark ettim, yaz mevsimi bu kadar yakın olmasaydı kilo vermeden de sıkılaşacak vücut tipim var. etlerim sarkık benim ama sporla iyice sıkılaşmak için 4-5 ay gerekir en az. bir de yanaklarım şişman onlar da sporla zayıflamıyor malesef

mayısa kadarki menülerimi belirledim bu arada. survivor mayısa kadar :)

bugün yiyeceklerim:
sabah: 1 yumurta
öğlen: yarım oyulmuş kabak içine light beyaz peynir ve dereotu fırında pişirilmiş
akşam: öğlenin aynısı

bu arada bugün hayatımda ilk defa terapiste gidicem, biraz heyecanlıyım. bakalım nasıl bi şey?

valla camambercimmm. bende mayisi cok sıkı tutmayi dusunuyorum.... insallah bir engel cikmaz... bir iki gunlugune misafirim gelecek mayista.. bir o zaman aksar..
terapiste nefen gidiyorsun..

kız iyiki yapmadın bugun bende acele cıktım evden ceyrek tost yaptım yanımada bi tane ücgen pernir alıp cıktım müsait oldugun bi gün yapalım ikimizz
gunaydin kizlar
kahvaltim:
1 incir
1 kayisi
1 dilim kepek ekmegi
3 dilim domates
biraz beyaz peynir
biraz maydonoz
simdi yesil cayima devam ediyorum
ohhh afiyet olsun yaglarına düşman olup yaksınlarrr
bende ne yedigimi axille yazdım zaten şimdi türk kahvemi içiyorum deyse ayılamıycam

valla camambercimmm. bende mayisi cok sıkı tutmayi dusunuyorum.... insallah bir engel cikmaz... bir iki gunlugune misafirim gelecek mayista.. bir o zaman aksar..
terapiste nefen gidiyorsun..

inşallah canım, zaten havalar da ısınacağı için bol bol salata sebze yaparsın misafirlerine, meze türü şeyler, sen onlardan yersin bi şey olmaz diyetine yine de.
yurt dışında okuyordum, şimdi geri dönsem mi dönmesem mi karar veremiyorum, her şeyi erteliyorum çok stres oluyorum o yüzden bi denicem bakalım. yoga falan da yaptırıyomuş bu terapist bana ne dicek merak ediyorum.

bende bu spora başıcam şimdi baktım yapılmıcak gibi değil gayet iyi görünüyo heleki şu deniz tatil işi dedin bittin hakikat göbeğim bacağım bıngıldıyoooo

kızlar yürüyüşten döndüm az önce, çok iyi geldi. bikaç hafta gidicem böyle akşamları, herkes yürüyo zaten baya zevkli. annemle yürüdük 173 kalori yaktım :)

süper yürüyüşlere devam canım yanında biri olunca daha zevlki oluyo

afiyet olsun süper gidiyosunn canım

maşallahh gayet güzel devamm canımm afiyet olsun:)

gunaydin kizlar
kahvaltim:
1 incir
1 kayisi
1 dilim kepek ekmegi
3 dilim domates
biraz beyaz peynir
biraz maydonoz
simdi yesil cayima devam ediyorum

afiyet olsun canım

merhaba kızlarr 2 gündür yoktum giremedim
büyük kızımın gösterisi vardır dün onun peşindeydim birde keyfide yoktu hastaydı dünden beri bugün doktora götürdüm anca biraz rahatladım
benim diyetim tabiki devam ediyo kaçamak yapmadım bakalım cuma günü ne olur sonucum bende merakla bekliyorum birde adet dönemime 1 hafta var yada yok şiş hissediyorum kendimi göğüslerde dolgunluk başladı :2:
sabah kahvaltımı sadece mısır gevreğinden yana kullandım şimdi yeşil çayımı içicem

anladimm valla yurt disinda okumanin zorluklarini bilmiyorum nedesem yalan olur.. ama cogu kisiye gorede cok buyuk avantajin var... gelecegini dusunmen gerekiyor... bir kac sene sıkinti cekeceksinn.. tabi durumunu bilmiyorumm.. hangi bolum okuyosun

bu arada dilvinn dilara nasilsiniz kizlar

sabah 8.00
bugun bende acele cıktım evden ceyrek tost yaptım yanımada bi tane ücgen pernir alıp cıktım
bi ara türk kahvesi içtim ama ne araa hatırlamıyorum:44:
13.30
1 küçük porsiyon meyveli dondurma
1 şişe balsa (en sevdiğim gazoz tekrar piyasa cıkarda almam mııı)

akşam salata yogurtla geçiştiririm ve 3-4 tane hurmaa yerim

sağol canım süperr şimdi 4 km yürüyüşümü yaptım 3 kaşık taze fasulye yoğurt kızlarıma makarna yapmıştım 1 çatal şişmeyim diye aldım

kızlar salata ve yogurtla akşam yemeğimi tamam ladım fakat 5 lokma köy ekmeği ve bi kaç kaşık yemek yedim fazladan o kadar

canım hoşgeldin topiğimizee
benim en yakınlarım pizza ve hamburger köfte falandı simitlerde simit yaptı bedendee

walla topiğin hızına yetişemiyorum hergün yeni üyeler geliyor malum sıcaklar başladı yaz kapının eşiğinde kilo verme derdi telaşıda arttı :)

yarın kilo bildirimi var heyecanlıyım bakalım herkes ne durumda yarın kaç kg çıkıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…