- 18 Temmuz 2008
- 1.460
- 239
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #2.341
kızlar bugün kilo vermişim biraz. geçen haftaki kilo bildiriminin 200 gr altına düşmüşüm ve sanırım bugün regl olucam artık inşallah. cumaya 47li rakamları görebilirim belki.
bir de dün şunu fark ettim, yaz mevsimi bu kadar yakın olmasaydı kilo vermeden de sıkılaşacak vücut tipim var. etlerim sarkık benim ama sporla iyice sıkılaşmak için 4-5 ay gerekir en az. bir de yanaklarım şişman onlar da sporla zayıflamıyor malesef
mayısa kadarki menülerimi belirledim bu arada. survivor mayısa kadar :)
bugün yiyeceklerim:
sabah: 1 yumurta
öğlen: yarım oyulmuş kabak içine light beyaz peynir ve dereotu fırında pişirilmiş
akşam: öğlenin aynısı
bu arada bugün hayatımda ilk defa terapiste gidicem, biraz heyecanlıyım. bakalım nasıl bi şey?
kız iyiki yapmadın bugun bende acele cıktım evden ceyrek tost yaptım yanımada bi tane ücgen pernir alıp cıktımAminn tek dilegim bu ..hayirlisi olsun da ben beklerim diyorum hep cok tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin
Yarin tumm gun okuldayim ya( yoksa yapardim guzel de olurdu gerci diyette kendime makarna pirinc ekmek seker un yok dedim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ohhh afiyet olsun yaglarına düşman olup yaksınlarrrgunaydin kizlar
kahvaltim:
1 incir
1 kayisi
1 dilim kepek ekmegi
3 dilim domates
biraz beyaz peynir
biraz maydonoz
simdi yesil cayima devam ediyorum
valla camambercimmm. bende mayisi cok sıkı tutmayi dusunuyorum.... insallah bir engel cikmaz... bir iki gunlugune misafirim gelecek mayista.. bir o zaman aksar..
terapiste nefen gidiyorsun..
Yaz geliyooo bikiniyle denize koşarkennn bıngıl bıngıl sallanacak gevşek bacaklarını ve göbeğini düşünn(tabi varsa)
Birde sımsıkı girmek var yaza.. hala vakit varr bikini sezonuna kadar.
Hadi başla birlikte yapalım, jillian topiği iyice sesssizleşti zaten
kızlar yürüyüşten döndüm az önce, çok iyi geldi. bikaç hafta gidicem böyle akşamları, herkes yürüyo zaten baya zevkli. annemle yürüdük 173 kalori yaktım :)
Kızlarr bugun cok uyudum asiri uyudum birde cok duzensiz yedim ondan bundan
Sabah
Mantarli maydonozlu yagsiz 1 yumurta
4 siyah zeytin , 1.5 dilim yagsiz peynir
3 tatli kasigi sekersiz recel
Ara
7 erik
4 form misir patlagi
Ara
Milupa muzlu yogurt(40 kalori)
Aksam
Yagsiz , nar eksili ,bol salata
4 adet yagsiz tavada mantar
40 kalorilik meyve kurusu
100 gr light yogurt (50 kalori)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sabah
Mantarli maydonozlu yagsiz 1 yumurta (100 kalori)
4 siyah zeytin (32 kalori) , 1.5 dilim yagsiz peynir (50 gram olduğunu varsayıyorum, 65 kalori)
3 tatli kasigi sekersiz recel (45 kalori)
Ara
7 erik (56 kalori)
4 form misir patlagi (100 kalori)
Ara
Milupa muzlu yogurt(40 kalori)
Aksam
Yagsiz , nar eksili ,bol salata (50 kalori)
4 adet yagsiz tavada mantar (10 kalori)
40 kalorilik meyve kurusu (40 kalori)
100 gr light yogurt (50 kalori)
Toplam 588 kalori
(Canım istersen sana kalori hesabı yaptığım siteyi özel mesaj olarak atayım mı? Her şeyin kalorisi yazıyor orada.)
gunaydin kizlar
kahvaltim:
1 incir
1 kayisi
1 dilim kepek ekmegi
3 dilim domates
biraz beyaz peynir
biraz maydonoz
simdi yesil cayima devam ediyorum
inşallah canım, zaten havalar da ısınacağı için bol bol salata sebze yaparsın misafirlerine, meze türü şeyler, sen onlardan yersin bi şey olmaz diyetine yine de.
yurt dışında okuyordum, şimdi geri dönsem mi dönmesem mi karar veremiyorum, her şeyi erteliyorum çok stres oluyorum o yüzden bi denicem bakalım. yoga falan da yaptırıyomuş bu terapist bana ne dicek merak ediyorum.
bi ara türk kahvesi içtim ama ne araa hatırlamıyorum:44:sabah 8.00
bugun bende acele cıktım evden ceyrek tost yaptım yanımada bi tane ücgen pernir alıp cıktım
valla süper yorgunum ablaa tabi uykusuz oluncada huysuzumbu arada dilvinn dilara nasilsiniz kizlar
anladimm valla yurt disinda okumanin zorluklarini bilmiyorum nedesem yalan olur.. ama cogu kisiye gorede cok buyuk avantajin var... gelecegini dusunmen gerekiyor... bir kac sene sıkinti cekeceksinn.. tabi durumunu bilmiyorumm.. hangi bolum okuyosun
bu arada dilvinn dilara nasilsiniz kizlar
valla süper yorgunum ablaa tabi uykusuz oluncada huysuzum
yatmadan 100 mekik 100 yan hareket yaptım heryerim agrıyoo
birazdan sınava giricem
sağol canım süperr şimdi 4 km yürüyüşümü yaptım 3 kaşık taze fasulye yoğurt kızlarıma makarna yapmıştım 1 çatal şişmeyim diye aldım
Slmmm kizlarrrr bende sizdenim artik yeni uyeyim araniza katildim.d
benim hikayemi ismi : Buyuk degisim)
kızlar salata ve yogurtla akşam yemeğimi tamam ladım fakat 5 lokma köy ekmeği ve bi kaç kaşık yemek yedim fazladan o kadar
canım hoşgeldin topiğimizeeCanim gayet iyi bnce. Dusun diyet yapmadan once kac ekmek yiyoduk simdi 5 lokma dioruz bence superrrrr
benim hikayemi ismi : Buyuk degisim)
canım hoşgeldin topiğimizee
benim en yakınlarım pizza ve hamburger köfte falandı simitlerde simit yaptı bedendee