- 2 Nisan 2014
- 271
- 34
- Konu Sahibi elaprensess
- #2.321
callaneticsi bir bakimm.. krem surmek hamilelikte ise yariyo.. tabi genetik kotuyse sursende catliyomus.... catladiktan sonra zor bende iste careler ariyorum catlak kremi aldim netten daha gelmedi denemedim .. dermoraller de igneli bir rolon dusun.. cilde kanal aciyosun ignelerle mikro kanallar .. kucuk kanatmadan vucutta bu kanallari cilt zarar gordu diye kolejen yolluyo o bolgeye... yaptiktan sonra c vitamini ve e vitamini serumu kirip suruyorum .. bole bisey iste valla enson carem bu ve gelecek olan krem.. hamilelikte cok kilo almasaydim catlamazdim kesin vucut napsin dimi sen kilo almamaya bak o zaman kakao yagi kullan ben sonradan okudum burt's Bees mama bee nin kakao kremi var neyse hamile oldugunda dusunursunnn bosver
Degisik bir yontemmis ilerde cok sorun edersem catlaklarimi artik son care yaptirabilirim ..burda okudugum kadariyla catladiktan sonra o izin gecmesi de cok cok zormus valla azalsa da olur takipteyim ben eger bisey ogrenip yaparsam haberdarbederim 😊😊
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Degisik bir yontemmis ilerde cok sorun edersem catlaklarimi artik son care yaptirabilirim ..burda okudugum kadariyla catladiktan sonra o izin gecmesi de cok cok zormus valla azalsa da olur takipteyim ben eger bisey ogrenip yaparsam haberdarbederim 😊😊
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.