- 2 Nisan 2014
- 271
- 34
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #2.321
Ne guzel anneanne o oylee 😌😌 cok tatliymis acaba onun yaninda mi kalsanbence oyle karsi cikilcak kadar da zayiflik istemiyorsun ki kendi bilen birisin 😊 az once baktim gunlugune 163 boya 55 kilodasin 50 olsan acayip fit olursun onun alti tabiki zararli ama sen onu istemiyorsun ki :/
Ahaha cok hossun ya bence de oyle yap saclar daima kurtaricimizdir 😄😄
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aaa, bak, o da bir seçenek. Zaten cok sık giderim anneanneme, bazen de kalırım. Bu kalmalarimi arttirayim en iyisi. ^^
Evet, aynen coooook zayif olmak istemiyorum zaten. Sağlık önceliğim. ☆
biraz iyi oldu ama yine de huzursuz.ben 28 yaşındayım. evlilik nasip meselesi.allah hayırlı insan çıkarsın karsina inşallah.Nasil simdi durumu ?
20 yasinda ogrenciyim daha cook var gibi gorunuyor evlenmeme
Hosbuldukk :) yasiniz kacti
kızzz sorma bugün lapamı yapamadımm yarın benle yapsana müsaitsen hem tartı günü öncesi iyi olurJillian teyze olduruyor resmen26 dk ama birde bana sor o yuzden her turlu 50 dklik callan teyzemi tek gecerim
Aminn tek dilegim bu ..hayirlisi olsun da ben beklerim diyorum hep cok tesekkur ederim iyi dilekleriniz icinbiraz iyi oldu ama yine de huzursuz.ben 28 yaşındayım. evlilik nasip meselesi.allah hayırlı insan çıkarsın karsina inşallah.
Yarin tumm gun okuldayim yakızzz sorma bugün lapamı yapamadımm yarın benle yapsana müsaitsen hem tartı günü öncesi iyi olur
evet ben eskilerin dedigi gibi köpek bogmuşa dönüyorum
gunaydin kizlar
kahvaltim:
1 incir
1 kayisi
1 dilim kepek ekmegi
3 dilim domates
biraz beyaz peynir
biraz maydonoz
simdi yesil cayima devam ediyorum
Gunaydiiin 💋
Afiyet olsun ablacim cok guzel kahvaltin 😊😊
anliyorum btacimm.. bir migde ilaci bir de agri kesici all aksammm ilik bir banyo yap yat simdi istemisin bilmiyorum ama...
Ogleni ne zaman yemistinn ?
Sabah ve oglen cok guzel ara da ekmek miktari azsa yine cok guzel 😊
2 gunde 700 gram ebrusum.. ben ki bu aralar haftada 300 felan veren....gayet iyi benceee))
2 gunde cok guzel gitmis 👏
Krem surunce ise yariyorsa ben de baslayim ela abla valla iyi soyledin bende de bir dolu var basenlerim harita metod defteri gibi
Netten aldigindan ablacim iyi gelirse bende alayim ..dermoroller ne hic bilmiyorum :/ callaneticsi de oneririm sıkilasma adina cok iyi beni 19 gunde baya baya toparlamisti birde gobek hareketi var onu yaparken kadin bu hareket gogsu sıkılastirir diyor arti gobek de baya duzlesiyor
2 haftada 11 kilo arti emzirirken 5 kilo cok guzel gitmis ama hamilelikten korktum yine de 😕😕
malesef mesai ye gelmem gerekmişti tatil yapamadım ama saat 16:00 da çıktım direk yatıp dinlendim kendimi sıcak tuttum yaa soğuk soğuk terliyorum resmen kadın olmaktan nefret ettim resmen yaaa nedir bu arkadaş her ay aynı işkence, hamile kal, çocuk doğur, formunu korumya çalış, bakımlı ol, evini çekip çevir aaaa ne çok derdimiz var bizim isyanlardayım resmen
hosgeldinnMerhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum. 58 kiloyum 1,60 boyundayım ve 50 kilo olmak istiyorum
evett btacim aynen oyle... cok zorr heleki ataerkil bir toplumdayiz.. dahada zor isimiz.. ama yidede hayata guzellikleri hep kadinlar veriyooo..
hosgeldinnmavisimm
benim de bacaklarım çatladı kilo alıp vermekten. dermoroller nasıl, azalttı mı çatlaklarını ?
evett btacim aynen oyle... cok zorr heleki ataerkil bir toplumdayiz.. dahada zor isimiz.. ama yidede hayata guzellikleri hep kadinlar veriyooo..
hosgeldinnmavisimm
benim de bacaklarım çatladı kilo alıp vermekten. dermoroller nasıl, azalttı mı çatlaklarını ?