hedef 50 kilo olmak.. :)))

callaneticsi bir bakimm.. krem surmek hamilelikte ise yariyo.. tabi genetik kotuyse sursende catliyomus.... catladiktan sonra zor bende iste careler ariyorum catlak kremi aldim netten daha gelmedi denemedim .. dermoraller de igneli bir rolon dusun.. cilde kanal aciyosun ignelerle mikro kanallar .. kucuk kanatmadan vucutta bu kanallari cilt zarar gordu diye kolejen yolluyo o bolgeye... yaptiktan sonra c vitamini ve e vitamini serumu kirip suruyorum .. bole bisey iste valla enson carem bu ve gelecek olan krem.. hamilelikte cok kilo almasaydim catlamazdim kesin vucut napsin dimi sen kilo almamaya bak o zaman kakao yagi kullan ben sonradan okudum burt's Bees mama bee nin kakao kremi var neyse hamile oldugunda dusunursunnn bosver

Degisik bir yontemmis ilerde cok sorun edersem catlaklarimi artik son care yaptirabilirim ..burda okudugum kadariyla catladiktan sonra o izin gecmesi de cok cok zormus valla azalsa da olur takipteyim ben eger bisey ogrenip yaparsam haberdarbederim 😊😊

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Degisik bir yontemmis ilerde cok sorun edersem catlaklarimi artik son care yaptirabilirim ..burda okudugum kadariyla catladiktan sonra o izin gecmesi de cok cok zormus valla azalsa da olur takipteyim ben eger bisey ogrenip yaparsam haberdarbederim 😊😊

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE]

ayy cok sevinirimm.. ben sorun ediyorum valla.. madem zayifliyorum.. sarkma gitsin catlaklarda kuculsun diye.. ugrasiyorum.. evet ilginc yontem bende kadinlar kulubunden buldum bu yontemi valla deve pisligi iyi geliyo deseler alip surcem o durumdayim yani:)))

Aaa, bak, o da bir seçenek. Zaten cok sık giderim anneanneme, bazen de kalırım. Bu kalmalarimi arttirayim en iyisi. ^^

Evet, aynen coooook zayif olmak istemiyorum zaten. Sağlık önceliğim. ☆

Aaa, bak, o da bir seçenek. Zaten cok sık giderim anneanneme, bazen de kalırım. Bu kalmalarimi arttirayim en iyisi. ^^

Evet, aynen coooook zayif olmak istemiyorum zaten. Sağlık önceliğim. ☆

Ona da guzel olur sana da yararli olur 😊😊

Her zaman saglik onemli tabiki 😊

Nasil simdi durumu ?
20 yasinda ogrenciyim daha cook var gibi gorunuyor evlenmeme
Hosbuldukk :) yasiniz kacti

biraz iyi oldu ama yine de huzursuz.ben 28 yaşındayım. evlilik nasip meselesi.allah hayırlı insan çıkarsın karsina inşallah.

Jillian teyze olduruyor resmen 26 dk ama birde bana sor o yuzden her turlu 50 dklik callan teyzemi tek gecerim

kızzz sorma bugün lapamı yapamadımm yarın benle yapsana müsaitsen hem tartı günü öncesi iyi olur
evet ben eskilerin dedigi gibi köpek bogmuşa dönüyorum

biraz iyi oldu ama yine de huzursuz.ben 28 yaşındayım. evlilik nasip meselesi.allah hayırlı insan çıkarsın karsina inşallah.
Aminn tek dilegim bu ..hayirlisi olsun da ben beklerim diyorum hep cok tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin
kızzz sorma bugün lapamı yapamadımm yarın benle yapsana müsaitsen hem tartı günü öncesi iyi olur
evet ben eskilerin dedigi gibi köpek bogmuşa dönüyorum
Yarin tumm gun okuldayim ya ( yoksa yapardim guzel de olurdu gerci diyette kendime makarna pirinc ekmek seker un yok dedim

gunaydin kizlar
kahvaltim:
1 incir
1 kayisi
1 dilim kepek ekmegi
3 dilim domates
biraz beyaz peynir
biraz maydonoz
simdi yesil cayima devam ediyorum

Bugun 6ya kadar disardayim 😢😢
Tabibi diyete devam iyi seyler yicem 😊 gorusuruz 😙😙

anliyorum btacimm.. bir migde ilaci bir de agri kesici all aksammm ilik bir banyo yap yat simdi istemisin bilmiyorum ama...

malesef mesai ye gelmem gerekmişti tatil yapamadım ama saat 16:00 da çıktım direk yatıp dinlendim kendimi sıcak tuttum yaa soğuk soğuk terliyorum resmen kadın olmaktan nefret ettim resmen yaaa nedir bu arkadaş her ay aynı işkence, hamile kal, çocuk doğur, formunu korumya çalış, bakımlı ol, evini çekip çevir aaaa ne çok derdimiz var bizim isyanlardayım resmen

Günaydın kızlarrr sabah 1 bardak süt ile bi topkek yedim midem kahvaltılıkları almadı reglden dolayı tatlı bişiler yeme ihtiyacı duydum sabah sabah bişi olmaz dedim attık ağzıma tüm gün eğitimde olacağım yarın tartı günü inş. herkes - leri görür kalorisiz günler diliyorum hepinize

Merhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum. 58 kiloyum 1,60 boyundayım ve 50 kilo olmak istiyorum

callaneticsi bir bakimm.. krem surmek hamilelikte ise yariyo.. tabi genetik kotuyse sursende catliyomus.... catladiktan sonra zor bende iste careler ariyorum catlak kremi aldim netten daha gelmedi denemedim .. dermoraller de igneli bir rolon dusun.. cilde kanal aciyosun ignelerle mikro kanallar .. kucuk kanatmadan vucutta bu kanallari cilt zarar gordu diye kolejen yolluyo o bolgeye... yaptiktan sonra c vitamini ve e vitamini serumu kirip suruyorum .. bole bisey iste valla enson carem bu ve gelecek olan krem.. hamilelikte cok kilo almasaydim catlamazdim kesin vucut napsin dimi sen kilo almamaya bak o zaman kakao yagi kullan ben sonradan okudum burt's Bees mama bee nin kakao kremi var neyse hamile oldugunda dusunursunnn bosver

ohhh ne guzel yurumussun artik havalar cok iyi aksamlari yuruyus cok guzel olur..[/QUOTE]

benim de bacaklarım çatladı kilo alıp vermekten. dermoroller nasıl, azalttı mı çatlaklarını ?

evett btacim aynen oyle... cok zorr heleki ataerkil bir toplumdayiz.. dahada zor isimiz.. ama yidede hayata guzellikleri hep kadinlar veriyooo..

Merhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum. 58 kiloyum 1,60 boyundayım ve 50 kilo olmak istiyorum
hosgeldinn mavisimm

benim de bacaklarım çatladı kilo alıp vermekten. dermoroller nasıl, azalttı mı çatlaklarını ?[/QUOTE]

valla 3. ayin icindeyim. 3 aydan sonra etkisini gorursunuz diyo.. 3 ay ve 9 ay arasi etkisini gosteriyomus... valla baska sansim yok camamberim duzenli deniyorum bakalim..daralma var gibi... birde krem sparis verdim.. yapmadigim zaman araligindada onu surecegim

valla 3. ayin icindeyim. 3 aydan sonra etkisini gorursunuz diyo.. 3 ay ve 9 ay arasi etkisini gosteriyomus... valla baska sansim yok camamberim duzenli deniyorum bakalim..daralma var gibi... birde krem sparis verdim.. yapmadigim zaman araligindada onu surecegim[/QUOTE]

hoşbuldumm :)

hoşbuldumm :)[/QUOTE]

cok fazla kilon yok) kararli olursan hemen halledersi... basladin mi diyete?? yasin kac ??? evlimisin bekarmi?? sorulari bta ve dilvin sorar bu sefer ben soriyim

valla 3. ayin icindeyim. 3 aydan sonra etkisini gorursunuz diyo.. 3 ay ve 9 ay arasi etkisini gosteriyomus... valla baska sansim yok camamberim duzenli deniyorum bakalim..daralma var gibi... birde krem sparis verdim.. yapmadigim zaman araligindada onu surecegim[/QUOTE]

teşekkürler canım cevabın için. ben de deniycem, belki merkezlerinde yaptırırım. ama kilo verdikten ve yeme düzenimi oturttukan sonra yapmam daha mantıklı olacak sanırım. çünkü benimkiler şişmanlayıp şişmanlayıp zayıflamaktan oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…