hedef 50 kilo olmak.. :)))

hayır canım callenetics cok farklı bişey bundan
hee gecen acıldı dediler de ben dns ayarlarını degiştirdim ondan giriyorum

Hmm, anladım.
Yok, hayır youtube hala yasaklı. Ay, yok, ben dns ayarlarını değiştirmek istemiyorum, yasak ne zaman kalkarsa o zaman gireceğim. ^^

masallah esra toparlamaya baslamissin yine... adalara tam gaz cuff cufff

Bugünki bol kaçamaklı menüm:
sabah: peynir, zeytin, domates, 1 dilim kepek ekmeği, biraz bal ve reçel :18:
Öğle: kepek ekmeğine kaşarlı tost ve menemen
Ara: dondurma
Akşam: Ispanak yemeği ve salata

Yarım saat yürüyüş yaptım + birazdan jillian yapacağım

teşekkür ederiz evet artik erkek oldu.sen evli misin bu aralar giremedim okuyamadim da yazıları.gec de olsa hosgeldin diyeyim.

Klasik anne babalar ..tamam iyiligimizi istiyolar belki ama biz kendimizi nasik mutlu hissediyorsak odur yine de kesinlikle karisiyorlar biliyorum bana da aynisini yapmislardi ..
Kimmikcim biraz kilo ver yine annenlerden baski gormeye baslayacaksin bence annene anne ben diyeti biraktim boyle iyiyim de biraz kandirmis olucaksin ama ilerde yine engel olmalarindansa daha iyi ..hatta bazen konusurken bugun bi pizza yedim harikaydi birlikte de yiyelim bi gun diyerek diyet yapmadigini da pekistir zayifladin derlerse sana bu sefer de stresten sanirim derslerden diyebilirsin aklima bunlar geldi :/
gunaydinnn. kizlar
nasilsiniz bakalim detoksla iki gunde 700 gr verdim.. bugun ara vericem bugun yapmiyorum ...
2 gunde cok guzel gitmis 👏👏
Oo ben de baharatli seviyorum ama limonlusunu merak ettim denicem bi ara 😊😊
Krem surunce ise yariyorsa ben de baslayim ela abla valla iyi soyledin bende de bir dolu var basenlerim harita metod defteri gibi
Netten aldigindan ablacim iyi gelirse bende alayim ..dermoroller ne hic bilmiyorum :/ callaneticsi de oneririm sıkilasma adina cok iyi beni 19 gunde baya baya toparlamisti birde gobek hareketi var onu yaparken kadin bu hareket gogsu sıkılastirir diyor arti gobek de baya duzlesiyor
2 haftada 11 kilo arti emzirirken 5 kilo cok guzel gitmis ama hamilelikten korktum yine de 😕😕

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canimm iyiyim sen nasilsiin 😙😙

Cok guzel bir menu yine bu hafta senden bekliyorum 1.ligi ya da ela abladan
Sana birsey sorcam simdi yediklerimi yazcam kalori hesabini iyi biliyorsun benimki kac ediyor toplamda bi el atar misin

kızlar yürüyüşten döndüm az önce, çok iyi geldi. bikaç hafta gidicem böyle akşamları, herkes yürüyo zaten baya zevkli. annemle yürüdük 173 kalori yaktım :)

acıkcası callenetiics güzel bi egzersiz ama üşeniyorum
yarım saat içinde cok güzel sıkılaştırııcı hareketler yaptırıyo jillian michels teyzemiz
https://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8

Jillian teyze olduruyor resmen 26 dk ama birde bana sor o yuzden her turlu 50 dklik callan teyzemi tek gecerim

Tabiki canım, miktarlarıyla beraber yazarsan ben sana hesaplarım :)

Kızlarr bugun cok uyudum asiri uyudum birde cok duzensiz yedim ondan bundan

Sabah
Mantarli maydonozlu yagsiz 1 yumurta
4 siyah zeytin , 1.5 dilim yagsiz peynir
3 tatli kasigi sekersiz recel

Ara
7 erik
4 form misir patlagi

Ara
Milupa muzlu yogurt (40 kalori)

Aksam
Yagsiz , nar eksili ,bol salata
4 adet yagsiz tavada mantar
40 kalorilik meyve kurusu
100 gr light yogurt (50 kalori)

bugün yediklerim:

sabah: 5 kaşık müsli+ light süt
ara: çok tahıllı ekmekle peynir yedim, yemicektim aslında ama o ekmeği çok seviyorum.
öğlen: 4-5 kaşık sebzeli makarna, 2 köfte, yağsız salata

akşam da bi şey yemedim arada ekmek yedim diye hırs yaptım. hem de dolma yapmıştı annem.

Sabah
Mantarli maydonozlu yagsiz 1 yumurta (100 kalori)
4 siyah zeytin (32 kalori) , 1.5 dilim yagsiz peynir (50 gram olduğunu varsayıyorum, 65 kalori)
3 tatli kasigi sekersiz recel (45 kalori)

Ara
7 erik (56 kalori)
4 form misir patlagi (100 kalori)

Ara
Milupa muzlu yogurt (40 kalori)

Aksam
Yagsiz , nar eksili ,bol salata (50 kalori)
4 adet yagsiz tavada mantar (10 kalori)
40 kalorilik meyve kurusu (40 kalori)
100 gr light yogurt (50 kalori)

Toplam 588 kalori

(Canım istersen sana kalori hesabı yaptığım siteyi özel mesaj olarak atayım mı? Her şeyin kalorisi yazıyor orada.)

Allaahh cok sevindimm ben soyle bi 900 1000 bekliyordum cok mutlu oldum suanda sagolasin esracim ya 😙😙
Cok guzel oluur valla 😊😊

Ogleni ne zaman yemistinn ?
Sabah ve oglen cok guzel ara da ekmek miktari azsa yine cok guzel 😊

teşekkür ederiz evet artik erkek oldu.sen evli misin bu aralar giremedim okuyamadim da yazıları.gec de olsa hosgeldin diyeyim.

Nasil simdi durumu ?
20 yasinda ogrenciyim daha cook var gibi gorunuyor evlenmeme
Hosbuldukk :) yasiniz kacti

Hahaha, evet iyi fikir gerçekten söylediklerin. ^^

Ama sanırım ben bu sefer böyle idare edeceğime inanıyorum. Çünkü annem gercekten zayiflamami sorun etmiyor. Hele ki anneannem tam benim kafamda diyebilirim. Kac yasinda olmasina ragmen cok süslü biridir, masaallah. Kremler elinden düşmez, her yedigine dikkat eder. Babamlar bana karsi ciktiginda, o bana inaniyordu. ♡ Babam ve babaannem ise tam zitti, ne yazik ki.

Kilo verdiğim şuan henüz anlasilmiyor ama ilerde daha fazla verecek olursam eğer, evde babamın yanında daha bol şeyler giyerek zayifligimi ortmeye calisabilirim belki. Tabi yanaklarımdan anlarsa o başka, ona çarem yok Aaaa dur bakayım sanırım ona da bir çare buldum, saçlarımı kullanabilir miyim acaba ahahaha (^____^)

elacim ne yaptin detoksu? yaptiysan sonuc nasıl?

2 gunde 700 gram ebrusum.. ben ki bu aralar haftada 300 felan veren....gayet iyi benceee))

2 gunde cok guzel gitmis 👏

Krem surunce ise yariyorsa ben de baslayim ela abla valla iyi soyledin bende de bir dolu var basenlerim harita metod defteri gibi
Netten aldigindan ablacim iyi gelirse bende alayim ..dermoroller ne hic bilmiyorum :/ callaneticsi de oneririm sıkilasma adina cok iyi beni 19 gunde baya baya toparlamisti birde gobek hareketi var onu yaparken kadin bu hareket gogsu sıkılastirir diyor arti gobek de baya duzlesiyor
2 haftada 11 kilo arti emzirirken 5 kilo cok guzel gitmis ama hamilelikten korktum yine de 😕😕

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE]

callaneticsi bir bakimm.. krem surmek hamilelikte ise yariyo.. tabi genetik kotuyse sursende catliyomus.... catladiktan sonra zor bende iste careler ariyorum catlak kremi aldim netten daha gelmedi denemedim .. dermoraller de igneli bir rolon dusun.. cilde kanal aciyosun ignelerle mikro kanallar .. kucuk kanatmadan vucutta bu kanallari cilt zarar gordu diye kolejen yolluyo o bolgeye... yaptiktan sonra c vitamini ve e vitamini serumu kirip suruyorum .. bole bisey iste valla enson carem bu ve gelecek olan krem.. hamilelikte cok kilo almasaydim catlamazdim kesin vucut napsin dimi sen kilo almamaya bak o zaman kakao yagi kullan ben sonradan okudum burt's Bees mama bee nin kakao kremi var neyse hamile oldugunda dusunursunnn bosver
kızlar yürüyüşten döndüm az önce, çok iyi geldi. bikaç hafta gidicem böyle akşamları, herkes yürüyo zaten baya zevkli. annemle yürüdük 173 kalori yaktım :)

ohhh ne guzel yurumussun artik havalar cok iyi aksamlari yuruyus cok guzel olur..

Son düzenleme:

Ne guzel anneanne o oylee 😌😌 cok tatliymis acaba onun yaninda mi kalsan bence oyle karsi cikilcak kadar da zayiflik istemiyorsun ki kendi bilen birisin 😊 az once baktim gunlugune 163 boya 55 kilodasin 50 olsan acayip fit olursun onun alti tabiki zararli ama sen onu istemiyorsun ki :/
Ahaha cok hossun ya bence de oyle yap saclar daima kurtaricimizdir 😄😄

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…