-
- Konu Sahibi elaprensess
- #2.301
hayır canım callenetics cok farklı bişey bundan
hee gecen acıldı dediler de ben dns ayarlarını degiştirdim ondan giriyorum
Canlarım nasılsınız
Bugün yediklerim: Sabah 1 dilim peynir 1 dilim tam tahıllı ekmek, öğlen haşlanmış tavuk ve yarım kase yoğurt, arada yarım elma, akşam da yağsız salata ve 1 haşlanmış yumurta. Toplam 540 kalori. + bir saat 15 dk spor yaptım
masallah esra toparlamaya baslamissin yine...adalara tam gaz cuff cufff
teşekkür ederiz evet artik erkek oldu.sen evli misin bu aralar giremedim okuyamadim da yazıları.gec de olsa hosgeldin diyeyim.Anladim ablacim peki ilk diyetin miydi
Cok zordu valla kimmik o kadar takintikiydim ki dayandim yine de
Soyle hatirliyorum ; mayis ayinda lahana diyeti yaptim 5 gun ama regl donemimdeydim 48 geldim tartida sonra o diyette hic kacamak yapmamistim baya herseye saldirdim birde yasadigim sehirde kermesler cok olurdu her kermese gidip yedim geldimama bu 4 gun surdu yine topladim yontemim kalori hesabina dayaliydi gunluk 600 700 kalori aliyordum herseyden yiyordum ama su sekilde mesela borekciye gidiyorduk ben simit alip simitin yarisini, pizzaciya gidince salata , okulda sinitzel dürumu oglen 12den 15e kadar ders aralarinda yeri geliyo cikolata falan da tuketiyodum hic kati degildim ama cok cok azdi ..
Boyle 4 kilo gitti 44 oldum daha sonrasi cok kotuydu iste gunluk bazen 400 kalori aldigim oluyordu cok az yiyodum ve midem cok kuculmustu tek istedigim zayiflamakti..tabiki su faktor de cok etkiliydi ; lise sonda olumune ders calisiyodum canim tıp istiyordum surekli olarak oturuyodum ama beyin yakiyodu demek ki ..yazinda gireceek miyim giremeyecek miyim stresi derken iyice etkili oldu eridim ama cokkk sagliksiz simdi o zamanlar toplamda yedigim yemegi 1 ogunde yiyorum nerdeyse 😄😄
Saclarim cok uzun dalin temizlemez sanirim birde dokulme problemim var baya wellmax kullaniyorum iyi geldi o 😊ama aklimda yazin hatta hizla uzasin diye kullanabilirim 😊 aa onu bilmiyorum iste tuyleri cogaltabilir ama icmiyoruz ki ya da baska yerimize surmuyoruz ki oralara nasil etkili olur bilemedim ben farketmedim acikcasi
Cok gecmis olsun hayirli ugurlu olsun yakisikliya tam erkek oldu artik 😊😊
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bence bozma direk karisimi yap.. sen ilk gunun daha iyi sonuc alirsin.. begenmesen ikinci gunu devam etmesin gercekten nohut ve mercimek baskin degil tat olarak
Klasik anne babalar ..tamam iyiligimizi istiyolar belki ama biz kendimizi nasik mutlu hissediyorsak odur yine de kesinlikle karisiyorlar biliyorum bana da aynisini yapmislardi ..Aman aman öyle olma bir daha. Sağlıklı, sıhhatli istediğimiz kilolara gelelim en güzeli bu.
Ben aslında geçen yazın sonlarında başlamıştım Karatay'a. Sanırım 15 gün sürmüştü. Guzel gidiyordu aslinda, 4 kilo kadar vermistim. Ama ailem cok baskı yaptılar birakmam icin. Bizimkiler balik etten hoslanirlar, sagolsunlar. Sozlerini dinlemedim ilk basta ama artik her sofraya oturusumuzda kalkana kadar Karatay muhabbeti donmeye, yok efendim ekmek yemeyince ölen kisilerin haberleri bile anlatilmaya başlandı. Artik tak etti canıma tamam dedim bıraktım, ekmekleri yedim yine bile inanmadilar, artik neredeyse sofrada sirf ekmek yer oldum inansinlar diye... Neyse boylece saglikli beslenme de hayallere karismis oldu. Sonra yine arada baslama kararlari aldim ama bir turlu tam olarak olmadi. En son gecen hafta Carsamba gunu basladim. Ve arada kacamaklarim olsa da istikrarli bir sekilde ilerliyorum. Cok fazla ailecek sofrada yememeye calisiyorum. Onlardan once yemis oluyorum. Ama ailecek sofradaki bereketten, hos muhabbetten mahrum olmayayim diye de yanlarinda ayni yere otursam da yedim diyip daha yemiyorum. Suan icin babam sanirim diyete basladigimi farketmedi henuz, annem biliyor ama bir sey demedi cok şükür. Ama her an yine ayni seyleri yasama riskim buyuk. Insaallah devam edebilirim. Bu 1 hafta icinde ise 2,1 kilo verdim. ^^
2 gunde cok guzel gitmis 👏👏gunaydinnn. kizlar
nasilsiniz bakalim detoksla iki gunde 700 gr verdim.. bugun ara vericem bugun yapmiyorum ...
Oo ben de baharatli seviyorum ama limonlusunu merak ettim denicem bi ara 😊😊bende cokm seviyorum tadını hele bol yeşillikli ve limonlu yapınca baharatlı falan daha ne mis gibi diyett
kızlar bütün gece kitap okumaya dalmışım hiç oyun oynamayan ben bütün gece bi kitap okudum bi oyun oynadım uykum varrrr
Krem surunce ise yariyorsa ben de baslayim ela abla valla iyi soyledin bende de bir dolu var basenlerim harita metod defteri gibiaynen oleyim axilla( malesef caylagim oldu karnimda degil ama surekli krem surmustum ama akil edip basenletime surmedim salak kafam
orda catlagim var.. netten catlak kremi aldim gelecek bakalim birde dermoroller yapiyorum bilrmisin bilmiyorum ama...sarkma goguslerimde birazda karnimda oldu.. ama galiba mekikle hallediyorummm birazda sıkılastirici ile... baya duzelmeye basladi.. goguslerime de yarim sinav cekiyorum.. 101 dogum yaptim.. bende odem coktu dagumdan sonra 11 kilo verdim 2 haftada 90 kilo oldum.. emzirirkende 5 kilo verdim.. yani 85 le diyete basladimmm
Canlarım nasılsınız
Bugün yediklerim: Sabah 1 dilim peynir 1 dilim tam tahıllı ekmek, öğlen haşlanmış tavuk ve yarım kase yoğurt, arada yarım elma, akşam da yağsız salata ve 1 haşlanmış yumurta. Toplam 540 kalori. + bir saat 15 dk spor yaptım
acıkcası callenetiics güzel bi egzersiz ama üşeniyorum
yarım saat içinde cok güzel sıkılaştırııcı hareketler yaptırıyo jillian michels teyzemiz
https://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8
Canimm iyiyim sen nasilsiin 😙😙
Cok guzel bir menu yine bu hafta senden bekliyorum 1.ligi ya da ela abladan
Sana birsey sorcam simdi yediklerimi yazcam kalori hesabini iyi biliyorsun benimki kac ediyor toplamda bi el atar misin
Kızlarr bugun cok uyudum asiri uyudum birde cok duzensiz yedim ondan bundan
Sabah
Mantarli maydonozlu yagsiz 1 yumurta
4 siyah zeytin , 1.5 dilim yagsiz peynir
3 tatli kasigi sekersiz recel
Ara
7 erik
4 form misir patlagi
Ara
Milupa muzlu yogurt(40 kalori)
Aksam
Yagsiz , nar eksili ,bol salata
4 adet yagsiz tavada mantar
40 kalorilik meyve kurusu
100 gr light yogurt (50 kalori)
Sabah
Mantarli maydonozlu yagsiz 1 yumurta (100 kalori)
4 siyah zeytin (32 kalori) , 1.5 dilim yagsiz peynir (50 gram olduğunu varsayıyorum, 65 kalori)
3 tatli kasigi sekersiz recel (45 kalori)
Ara
7 erik (56 kalori)
4 form misir patlagi (100 kalori)
Ara
Milupa muzlu yogurt(40 kalori)
Aksam
Yagsiz , nar eksili ,bol salata (50 kalori)
4 adet yagsiz tavada mantar (10 kalori)
40 kalorilik meyve kurusu (40 kalori)
100 gr light yogurt (50 kalori)
Toplam 588 kalori
(Canım istersen sana kalori hesabı yaptığım siteyi özel mesaj olarak atayım mı? Her şeyin kalorisi yazıyor orada.)
bugün yediklerim:
sabah: 5 kaşık müsli+ light süt
ara: çok tahıllı ekmekle peynir yedim, yemicektim aslında ama o ekmeği çok seviyorum.
öğlen: 4-5 kaşık sebzeli makarna, 2 köfte, yağsız salata
akşam da bi şey yemedim arada ekmek yedim diye hırs yaptım. hem de dolma yapmıştı annem.
teşekkür ederiz evet artik erkek oldu.sen evli misin bu aralar giremedim okuyamadim da yazıları.gec de olsa hosgeldin diyeyim.
Klasik anne babalar ..tamam iyiligimizi istiyolar belki ama biz kendimizi nasik mutlu hissediyorsak odur yine de kesinlikle karisiyorlar biliyorum bana da aynisini yapmislardi ..
Kimmikcim biraz kilo ver yine annenlerden baski gormeye baslayacaksin bence annene anne ben diyeti biraktim boyle iyiyim de biraz kandirmis olucaksin ama ilerde yine engel olmalarindansa daha iyi ..hatta bazen konusurken bugun bi pizza yedim harikaydi birlikte de yiyelim bi gun diyerek diyet yapmadigini da pekistir zayifladin derlerse sana bu sefer de stresten sanirim derslerden diyebilirsin aklima bunlar geldi :/
elacim ne yaptin detoksu? yaptiysan sonuc nasıl?
kızlar yürüyüşten döndüm az önce, çok iyi geldi. bikaç hafta gidicem böyle akşamları, herkes yürüyo zaten baya zevkli. annemle yürüdük 173 kalori yaktım :)
Hahaha, evet iyi fikir gerçekten söylediklerin. ^^
Ama sanırım ben bu sefer böyle idare edeceğime inanıyorum. Çünkü annem gercekten zayiflamami sorun etmiyor. Hele ki anneannem tam benim kafamda diyebilirim. Kac yasinda olmasina ragmen cok süslü biridir, masaallah. Kremler elinden düşmez, her yedigine dikkat eder. Babamlar bana karsi ciktiginda, o bana inaniyordu. ♡ Babam ve babaannem ise tam zitti, ne yazik ki.
Kilo verdiğim şuan henüz anlasilmiyor ama ilerde daha fazla verecek olursam eğer, evde babamın yanında daha bol şeyler giyerek zayifligimi ortmeye calisabilirim belki. Tabi yanaklarımdan anlarsa o başka, ona çarem yokAaaa dur bakayım sanırım ona da bir çare buldum, saçlarımı kullanabilir miyim acaba ahahaha (^____^)