hedef 50 kilo olmak.. :)))

topicte motivasyon artmış, diyet menülerine yorumlar artmış :KK8:
benim de motivasyonum yükseldi, size de bulaştırcam bunu bebekler. ben bugün yazdığım kabaktan sonra doymadım akşam, şimdi biraz salatalıkla bolca peynir yiyorum.
sonunda regl olabildimyihuuuuu. terapisti de çok sevdim bu arada, haftaya için ödevim hayatımda ne değişiklik isterdim diye liste yapıcam :KK9:

yeni gelenler de hoşgelmişler :)

öğlen 2 de falan yedim sanırım.
bu arada senin menünü de beğendim, fazladan alıntı yapmıyım :)
Oo camambercim nadil dayandin saat oglen 2 den aksama kadar 😯😯
Tesekkur ederiim 😊😊
kız iyiki yapmadın bugun bende acele cıktım evden ceyrek tost yaptım yanımada bi tane ücgen pernir alıp cıktım :KK1: müsait oldugun bi gün yapalım ikimizz

ohhh afiyet olsun yaglarına düşman olup yaksınlarrr :KK70:
bende ne yedigimi axille yazdım zaten şimdi türk kahvemi içiyorum deyse ayılamıycam:KK52:
Olur olur bi gun yapalim ya da bak seyda coskunun karabugday elma tdetoksu var onu mu yapsak yada yulaf nar (baska bi meyve de olur ) detoksunu mu yapsak
maşallahh gayet güzel devamm canımm afiyet olsun:):KK8:
Sagolasin canim 😊 spora basliyorum ben dee vallaha bingil bingilim cok fena ya 😔😔
merhaba kızlarr 2 gündür yoktum giremedim:KK17:
büyük kızımın gösterisi vardır dün onun peşindeydim birde keyfide yoktu hastaydı dünden beri bugün doktora götürdüm anca biraz rahatladım
benim diyetim tabiki devam ediyo kaçamak yapmadım bakalım cuma günü ne olur sonucum bende merakla bekliyorum birde adet dönemime 1 hafta var yada yok şiş hissediyorum kendimi göğüslerde dolgunluk başladı :2:
sabah kahvaltımı sadece mısır gevreğinden yana kullandım şimdi yeşil çayımı içicem :emir_bebek:
Cok gecmis olsun nasil simdi ?
Misir gevreklerindense yulaf ezmesi yeseniz daha iyi olur cunku misir gevreklerinin icinde seker var ve GI 'i yulaf ezmesine gire cok daha yuksek :)
bi ara türk kahvesi içtim ama ne araa hatırlamıyorum:44:
13.30
1 küçük porsiyon meyveli dondurma
1 şişe balsa (en sevdiğim gazoz tekrar piyasa cıkarda almam mııı:KK52::KK52::KK52:)

akşam salata yogurtla geçiştiririm ve 3-4 tane hurmaa yerim
Ohh dondurmalar gazozlarrr :KK1: dilvincim bakiyorum cok kilo verdin almaya calisiyosun ha :KK53: :KK53:
Slmmm kizlarrrr bende sizdenim artik yeni uyeyim araniza katildim.d

benim hikayemi ismi : Buyuk degisim :KK66:)

Merhabaa hosgeldin akillim boyun ve kilon kac :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hoşgeldin beta başkannn:KK16:
benim kilo vermemde durdu:KK50:

dilvincim daha yeni başladın tatlı yemeden durmaya, durmamıştır kilo vermen merak etme. bikaç hafta sonra da bi detoks patlatırsın hemen gider o takılma.
elaprenses çok iyi bi örnek.
sen sabret yeter ki, helvaymış dondurmaymış boşver. göbek şeklinde dondurma resmi görmüştüm sana göstericektim de bulamadım şimdi :KK9:

anladimm valla yurt disinda okumanin zorluklarini bilmiyorum nedesem yalan olur.. ama cogu kisiye gorede cok buyuk avantajin var... gelecegini dusunmen gerekiyor... bir kac sene sıkinti cekeceksinn.. tabi durumunu bilmiyorumm.. hangi bolum okuyosun

bu arada dilvinn dilara nasilsiniz kizlar:KK3:

mimarlık canım zaten 3 buçuk sene orda yaşadım.

Kahvalti
Tabakta gorunenler + 3 siyah zeytin (recel sekersiz , tumurta beyazini hic sevmem sarisi da cok cıvık oldu 😔 )

Ara
Form kepekli biskuvi (150 kalori)

Ara
Ceviz , kuru uzum ve kuru kayisi karisimi (163 kalori )

Aksam
Karnibahar kısırı
Marul
2 tatli kasigi recel ve muzlu yogurt(bu ikisini sonradan yedim)

Eklentiler

• $1398354356745.jpg
    $1398354356745.jpg
    42,3 KB · Görüntüleme: 52
Kahvalti
Tabakta gorunenler + 3 siyah zeytin (recel sekersiz , tumurta beyazini hic sevmem sarisi da cok cıvık oldu 😔 )

Ara

Ara

Aksam
Karnibahar kısırı
Marul

çok güzel bir tatlısever menüsü olmuş. ben tuzlu insanıyım, dilvin'e örnek olamıyorum o yüzden ama bu menüyü bi denerdim dilvin'in yerinde olsam.

Merhaba kızlaaaar, topiğimiz ne güzel olmuş herkes gaza gelmiş :nazar:

Bugün yediklerim: Sabah 1 dilim peynir 1 dilim tam tahıl ekmeği, öğlen 1 kase mercimek çorbası yarım kase yoğurt, arada 1 elma, akşam da yağsız salata ve 1 haşlanmış yumurta. Toplam 600 kalori :KK8:

Yarın tartı günüüüüüü :KK52: Kimler heyecanlı, kimler iddialı bakalım??

Bugün yediklerim: Sabah 1 dilim peynir 1 dilim tam tahıl ekmeği, öğlen 1 kase mercimek çorbası yarım kase yoğurt, arada 1 elma, akşam da yağsız salata ve 1 haşlanmış yumurta. Toplam 600 kalori :KK8:

ben 47 yi görebilirim belki inşallah yeaarabbim:18:

Ben! Yeni katildim araniza, o yuzden heyecanlıyım, ama yine de iddialiyim. ^^

Kahvalti

Ara

Ara

Aksam
Karnibahar kısırı
Marul

Aksam menünde gördüm de, karnabahar kısırı nasıl bir sey, nasil yapılıyor? Ilgimi cekti. ^^

dilvincim daha yeni başladın tatlı yemeden durmaya, durmamıştır kilo vermen merak etme. bikaç hafta sonra da bi detoks patlatırsın hemen gider o takılma.
elaprenses çok iyi bi örnek.
sen sabret yeter ki, helvaymış dondurmaymış boşver. göbek şeklinde dondurma resmi görmüştüm sana göstericektim de bulamadım şimdi :KK9:
gözüümün önüne geldi canım görmüş gibi oldum:KK52:
ay bugün de yemişsin zaten dilvin, görmemişim dondurmanı of yani.
cidden bunu annemin zoruyla yedim meyve parçacıklıydı ve şekeri bayaa azaltılmıştııı :KK50:
zaten kahvemde çaylarımda seker kullanmam yani sevmem

Boyun kac camamber? Kilon bayağı azmis, ne güzel. ^^

1.60 1 cm eksik 1 cm fazla olabilir. ben sıkılaşmaya çalışıyorum zaten, bıngıl bıngılım selülitim var, bi de yanaklarım şişman o yüzden bi iki kilo vermek de fena olmaz. asıl amacım spor ve sağlıklı beslenmek ama.

üzülme devam et benimde kaç hafta durmuştu şimdi nasıl açıldım anlatamam 1 haftadır spor yapmıyorum reglim ama veriyorum.
ya asla kendimi koymuyorum ama bu hafta çook misafirimiz var bi yandan erken uyanıyorum 7 bucukta muhakkakk kalkmış olmam gerekiyo ve gece coook cokk geç uyuyorum mecburen ya calışıyorum işim bitse yukardakilerin kavgasından uyuyamıyorum
dersten geliyorum ev işi ikramlıklar bi yandan calışıyorum ve yoruluyorum halim kalmıyo spor yapmaya otobüsten 1-2 durak iniyim diyorum olmuyo fena uuykum oluyo uyuyamadıgımdan bide bu aralar zor zamanlar geciriyorum hemde üşütüyorum karnım çok fena stresten adetim gecikti sinirliyim bi bakıyosun canım bişey istemiyo bi bakıyosun dünyayı yiyesim var ama tutuyorum kendimi salatalıktır meyvedir onları yiyorum olmadı gidip bitki çayı içiyorum suan o kadar yorgunum kii işler birikmiş durumda ama mecburen kalkıp tatlı yapmak zorundayım yarın misafir dolacak ev gecee
ne çok dolmuşummm :KK43::KK43::KK43::KK43:

1.60 1 cm eksik 1 cm fazla olabilir. ben sıkılaşmaya çalışıyorum zaten, bıngıl bıngılım selülitim var, bi de yanaklarım şişman o yüzden bi iki kilo vermek de fena olmaz. asıl amacım spor ve sağlıklı beslenmek ama.

Evet, en önemlisi sağlıklı olmak zaten, tabii 34 beden olunursa hic de fena olmaz hani. ^_~ Insaallah istedigine ulasirsin. ^^

ben 47 yi görebilirim belki inşallah yeaarabbim:18:

İnşallah canım, ben de 50'nin altını görmeyi istiyorum :KK31:

Ben! Yeni katildim araniza, o yuzden heyecanlıyım, ama yine de iddialiyim. ^^

Hadi bakalım, diyete yeni mi başladın? Yeni başladıysan birkaç gün olduysa belki yarın çok düşmemiş olur ama haftaya güzel kilolar gideceğine eminim :KK34:

X