hedef 50 kilo olmak.. :)))

dur bakiyim deneyimm

zeynepcim ilaki amissindir...ama eczanede kiyafetle tartilmissindir birde sahah ac karnina degil ya o cok fark eder... yani tam iki kilo degildir o merak etme...

şişkinlik yapmıştır. yarın hafif şeyler yersen 1 kilo falan inersin. biraz da almışsındır tabi eğer çok abarttıysan.

Evet olabilir.bir daha isterse küssünler yemicem

Şunu öğrendim böyle durumlarda yemeyeceğim diyet yapıyorum demekten ziyade yiyorum yaa sabahtan beri kaç tane yedim görmedin mi, daha da yiyeceğim gibi şeyler deyip karambole getirmek çok işe yarıyormuş. Artık ben "yavaş yiyorum ya ama tadı harika biraz daha alacağım" gibi şeyler söylüyorum. Tabi önüne tabakta servis gelirse o başka. O zaman da çaktırmadan mutfağa götürebilirsin ortam kalabalıksa :)) Zeynepcim birkaç günde iki kilo alman için toplamda 16000 kalori alıyor olman lazım fazladan. Bu da 3 güne bölersek 5000 kalori olur. Bir insanın bu kadar kaloriyi 2-3 günde alması çok çok zor, o yüzden 2 kilo almadın emin ol. Elanın da dediği gibi aç karnına tartılmaman ve kıyafetlerle tartılman çok fark eder. Ayrıca tüm eczane tartıları genelde birazcık fazla tartar. Bir ikincisi de camamber'in dediği gibi vücudun o yiyeceklerden su toplamıştır. Bir kaçamaktan sonra onun topladığı suyu atman için 3 gün geçmesi gerek, yani kilo alıp almadığın gerçekte 3 gün sonra belli olur ödemi ancak atar vücut. O yüzden için rahat olsun, aldıysan bile maksimum 500-600 gram almışsındır canım

kızlar öylen saat 13,30 5 tane mercimek köftesi bol kıvırcıklı saat 3 te türk kahvesi yanında 2 tane biskirem şimdide büyük bi kupa yeşil çayımı içtim

bu detoksu çok beğendim, ayran detoksu olmaktan çıktı artık benimki ama bu şekilde 2-3 gün rahat devam ederim.
gün içinde tükettiklerim şöyle: 2 yumurta, yarım litfe light kefir, 3 salatalık, 20 kadar çilek (salatalık ve çilek kefirin içine karışıtırılmış olarak) . yeşil çay ve su, bir de vitamin aldım.

Ben de dahil olmak istiyorum şu an listeye girebiliyor muyuz
tabiki canim girebiliyorsun.. hosgeldin aramiza

bende devam ederim camamber bende begendim yalniz yarin resmi tatil esim evde bir gun ara verecemm
bu orada fotograf cok iyi keske bende bu hatun gibi olsam diyiverip hırslaniyo insan

Anladim ablacim peki ilk diyetin miydi
Cok zordu valla kimmik o kadar takintikiydim ki dayandim yine de
Soyle hatirliyorum ; mayis ayinda lahana diyeti yaptim 5 gun ama regl donemimdeydim 48 geldim tartida sonra o diyette hic kacamak yapmamistim baya herseye saldirdim birde yasadigim sehirde kermesler cok olurdu her kermese gidip yedim geldim ama bu 4 gun surdu yine topladim yontemim kalori hesabina dayaliydi gunluk 600 700 kalori aliyordum herseyden yiyordum ama su sekilde mesela borekciye gidiyorduk ben simit alip simitin yarisini, pizzaciya gidince salata , okulda sinitzel dürumu oglen 12den 15e kadar ders aralarinda yeri geliyo cikolata falan da tuketiyodum hic kati degildim ama cok cok azdi ..
Boyle 4 kilo gitti 44 oldum daha sonrasi cok kotuydu iste gunluk bazen 400 kalori aldigim oluyordu cok az yiyodum ve midem cok kuculmustu tek istedigim zayiflamakti..tabiki su faktor de cok etkiliydi ; lise sonda olumune ders calisiyodum canim tıp istiyordum surekli olarak oturuyodum ama beyin yakiyodu demek ki ..yazinda gireceek miyim giremeyecek miyim stresi derken iyice etkili oldu eridim ama cokkk sagliksiz simdi o zamanlar toplamda yedigim yemegi 1 ogunde yiyorum nerdeyse 😄😄
Saclarim cok uzun dalin temizlemez sanirim birde dokulme problemim var baya wellmax kullaniyorum iyi geldi o 😊ama aklimda yazin hatta hizla uzasin diye kullanabilirim 😊 aa onu bilmiyorum iste tuyleri cogaltabilir ama icmiyoruz ki ya da baska yerimize surmuyoruz ki oralara nasil etkili olur bilemedim ben farketmedim acikcasi
gunaydin arkadaşlar...dun oglum lokal anestezi ile sunnet oldu baya agladi ama bugun iyi gibi.benim diyette gume gitti tabi.dikkat edemedim cok da yorgunum.bu hafta bitmeden firsat bulup spor yapmam gerek
Cok gecmis olsun hayirli ugurlu olsun yakisikliya tam erkek oldu artik 😊😊

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bugun cok giremedim alisveris yaptim cok seviyorum yiyecek alisverisi yapmayi

Kahvaltim : 5 yk yulaf ezmesi , yarim tatli kasigi diyabetik (sekersiz) ahududu receli ,light sut ve donmus visne , 30 gr light kasar

Ara
4 5 adet tam tahilli cips (kizlar migrostan aldim az yagliymis tadi da idare eder )

Aksam
1 izgara kofte , yagsiz , nar eksili bol salata , yarim kirmizi biber , light yogurt , domates salatalik

Ara
Yarim avucdan az meyve kurusu ve 3 erik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1398189889595.jpg
    35,1 KB · Görüntüleme: 34
  • $1398189907177.jpg
    62,6 KB · Görüntüleme: 28

axill ilk diyet degil benim vucudum kilo almaya cok musait hep dikkat ederim ... en fazla suan ki kilom kadar olurdum diyet yapip 10 kilo 5 kilo farketmez 50 kusurlerde olmayi calisirdim.. birakinca aliyorum hep dikkat etmem gerekiyo hep..amaaa ilk defa bu kadar kilo aldim dogum kilolarim... 40 yakin kilo aldim diyebilirim bir senede... hamileydim sigarayi felanda birakinca...birde biz o zaman doguda kaldik 2 sene hemde ilcede...esimin isi geregi.. okulum vardi hamile olunca ve tayin cikinca onuda biraktim.. birden evde otur disari cikma nasil oldu anlamadim.. yuz kiloyu gordun yani(( neyse cok kotuydu alisikta degildim kilo takintisida biriyim.. emzirme bittikten sonra hemen basladim ve hic birakmadim... arada biraktigim oldu tabi bir yere gidersek anca oda 2 3 ayda bir misafirlik ailelere felan onlarda baska memlekette yani hirsliyimdir veririm ama ilk defa bu kadar cok veriyorummm..

Offf bayağı bir şey yasamissin sen. Ne kadar az o dediğin kaloriler yaaa. Ben geçen gün kalori hesabi yapayım dedim. Günlük ortalama 1300-1500 arasi alıyorum. Zayiflayabilmem içinse 1100 kalori almam lazımmış. Düşün artık. Sen cidden çok degisik zamanlardan geçmişsin. Hiiii 44 kilo ne demek? Heralde en son ortaokuldayken o kilodaydim. ^^

ben de katılmak istiyorum aranıza kilom şuan 63, hedefim 50 beni de listeye yazar mısınız?

hosgeldin obsesifimsi kiz simdi listeye yazmiyim istersen cumalari kilo bildirim gununuz... o zaman yazalim kilonu 2 gun kaldi cunku.. diyettemisin basladin mi yani

Son düzenleme:
tabiki canim girebiliyorsun.. hosgeldin aramiza

bende devam ederim camamber bende begendim yalniz yarin resmi tatil esim evde bir gun ara verecemm
bu orada fotograf cok iyi keske bende bu hatun gibi olsam diyiverip hırslaniyo insan

aynen, artık motivasyon fotosu koyucam buraya.
ben de yarın ne yesem diye düşünüyorum, bi yere gitmicem biraz sıkılaşmadan milletle görüşünce hemen bozuyorum diyeti, 3 gün toparlanamıyorum. kendime ambargo koydum.

tamam olurr yok daha baslamadım yarın baslamayı planlıyorum cuma tam tartılıp buraya kılomu yazarım o zaman :)
tamam canim.. gunlugene baktim zaten insallah gene vereceksinn

ne yesem derken ?? deyoks yapmican mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…