hedef 50 kilo olmak.. :)))

merhaba kızlar.. benimde tekk sorunumm göbekk.. 60 kiloyumm ve acilenn 50 kiloya ulasmam lazımm lütfen yardım edinn ben göbeğim için goldslim in 3in1 kavitasyon aletini almayı düşünüyorum aranızda kullanan var mıı?? göbeğime çok takıntılıyım :2:

Eki Görüntüle 1083098

☻/
/▌
/ \ "wish me luck.."

iyi bayramlarrrrrrrr

merhaba bize katilabilrsin. burda yediklerimiİ sporlarimizi yontemlerimizi paylasiyoruz cumalari kilo bildirimi yapiyoruzz.. motive oluyoru... o aleti denemedim ben simdilik duz ve yan mekik cekiyorum bazende mekigi bisiklet gibi dizlerime degdirerek yapiyorummm...

gunayydinn dilviinimm gayet iyiyim detoks cok moral verdi.. pirinc lapasini bende denicektim sen yap bakalim.. regl de belki bende yaparim odem icin.. prensesin bayrami bugunnnn:)))
aaa evet 23 nisannn
kızlar pirinç lapası falan yapmadım sinirden yataktan cıkmadım yeni cıktım annemin zoruyla yarın tost 2 hurma birazda fındık yedim 1 kupa neskahve içiyorum şimdi sinirden yiyorum
dersede gitmiycem bugun hiç bişey yappmıycamm..

bugün müsli yiycem 3 öğün. bakalım.

ne oldu ki dilviş bu ne sinir???

moral bozmak yok 200 de fena degil biliyorsun haftada ole veriyorum ben

inşallah ya artık moralim bozulsa da devam etcem zaten hava o kadar sıcak ki çok telaş yaptım.
artık senin kilonun takılması çözüldü bence elacım, bundan sonrası çorap söküğü gibi gelir. ben 52 kilodan 45 e düştüğümde 48 kiloda takılmıştım. ama hiç bırakmadım diyeti, sonra bi anda geri kalanlar gitmişti.

ne oldu ki dilviş bu ne sinir???
heryer karıştı abla bende evde oturcam bugun ev işi yapıcam sonra giidip yatıcam
benim ananem 11 yıldır falan hasta felç geçirdi şimdi dedem kanser heryer gergin ben gidiyim manisaya diyorum yok kabul etmiyolar ordakilerde galesiz
şirkette işler karıştı kartım bloke oldu bir sürü tantana arkadasımın kına gecesi oldu gidemedim dedemi ögrenince bu sefer ben galesiz umursamaz oldum daha neler neler ya bide arkamdan konuşuyolar adım gibi eminim

bak sende diyorsun birakmamak lazimm.. devam et tabi evet havalar isinmaya basladi bir an once kilolardan kurtulmak lazim.. evet kirildi 4 kilo da bir takiliyom ben sira 59 da galiba

slm kızlar herkes devam ediyor vee yeni yeni katılanlar görüyorum herkes hoş gelmiş yaa kızlar regl oldum ve iştahım hiç yok midem hiç bişi almıyor aa karnımda aç nasıl bi duygudur bu yaa yemek için kendimi zorluyorum resmen

gecmis olsunnnn anecine ve dedene(( Allah sifa versinnnnnn canim benimmm... hallolmuyomu kart problemin?? .. kimm konusursa konussun bosver dilvinn gercek doslar konusmaz onlarda hayatta bir iki kez karsina cikar ...yaniiihayattaki digerleri hep konusur daha cok karilasirsin onlarala ... cunku onlar daha fazladir hayatimizda... bos ver de... zamanla o kadar cok ortam degistiriyo ki insan sonra diyorki ne takmisim beee... geldi gecti

Son düzenleme:
Merhabaa,
Benide aranıza alır mısınız? Şuan kilom 56.300.
Bende 50 kilo olmak istiyorum
hos geldinnn cumalari kilo bildirim gunumuz.. basladin mi peki diyete

betiskom gelmis hos gelmisss nasilsinn ???

ya abla konuşssun umurumda degil ama bişey yokmuş gibi gelip benden bişey için yardım istiyolar sonra aman dilvinim canım dilvinim
şirkette sorun varmış abla hesabımıza girmişlerdii dava actık bakalım bugün sonuclanacak baya para aktarmışlar kendi hesaplarına ve cok profesyonel yapmışlar
bide canımı yakıyo abla ben ne ananeme ne dedeme doyabildim ve şimdide yanlarında olamıyorum gurbet cok zorrr

hos geldinnn cumalari kilo bildirim gunumuz.. basladin mi peki diyete

Teşekkürlerr
Evet başladım geçtiğimiz p.tesi, yediklerime dikkat ederek diyet yapıyorum belli bir listem yok.
57.7 den 56.3 e düştüm p.tesiden beri.
Jillian michaels 30 day shread yapıyorum spor olarak, birde aralarda vakit bulursam yürüyüş yapıyorum. Şimdilik böyle.
Sizin uyduğunuz bir diyet listesi var mı?

Allah annene cokkk uzun omur versin dilvinnnn.. guzel dedene de oyle.... hangimiz doya biliriz ki... kotu dusunceleride sil aklindan.. ben annemi 23 yasinda kaybettim.. ne universteden mezunulugumu gordu ne evliligimi nede kizimi(( annecigin cok mu hasta duzeldimiii??

jillian yapman cok iyi yaaaa cok okudum resimlere baktim cok degisim oluyo insanlarda.. herkez kendi kafasina gore takiliyo.. arada bilgiler paylasiyooo... birbirimizi motive ediyoruzzzz

jillian yapman cok iyi yaaaa cok okudum resimlere baktim cok degisim oluyo insanlarda.. herkez kendi kafasina gore takiliyo.. arada bilgiler paylasiyooo... birbirimizi motive ediyoruzzzz

çok iyi jillian yaa circuit şeklinde çalıştırdığından çok akıcı çok hızlı geçiyo.
5. günüm heryerimden 1 cm inceldim bile şimdiden
fotolarımı çekmiştim bitince burdada paylaşırım

anneannem 11 yıldır hasta sadece yemeğini yer dolaşır yemek yapamaz iş yapamaz dedem bakıyodu işte dedemde hastalandı
gurbet cok zor ben sadece 1 bayram gününü hatırlarım oda küçüktüm annenemle gezmiştik beni sevmişti sonra annenem hastalandı
senede 5 gün görüyorum sadece teyzelerimi kuzenlerimi anneannemi dedemi o yüzden cok özlüyorum

bende jillian teyzeyi yapmıştım geçen sene baya sıkılaşmıştım ama gülünce her yerime agrı saplanıyodu yorgunluktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…