hedef 50 kilo olmak.. :)))

tamam canim.. gunlugene baktim zaten insallah gene vereceksinn

ne yesem derken ?? deyoks yapmican mi?

kefirim yok. çıkıp alırsam belki... ama yine detoks gibi bi şey yapıcam. belki gazpacho yaparım. domatesle yapılan spuk çorba, ondan içerim bütün gün. şu anda da çok açım :KK43: akşam yürüyüşüne gitmedim, kendime bir sigara izni veriyorum. onu içip dişerimi fırçalayıp uyumaya çalışcam hoof.

kefirim yok. çıkıp alırsam belki... ama yine detoks gibi bi şey yapıcam. belki gazpacho yaparım. domatesle yapılan spuk çorba, ondan içerim bütün gün. şu anda da çok açım :KK43: akşam yürüyüşüne gitmedim, kendime bir sigara izni veriyorum. onu içip dişerimi fırçalayıp uyumaya çalışcam hoof.

tamam uyu fistikimm :)) iyi geceler bende yaticam basim cok agriyo... sabah guzel bir kahvalti yaparsinn...

Oooo herkes yatmış erkenden...

Bugün yediklerim: Sabah 1 dilim peynir 1 dilim tahıllı ekmek, öğlen 1 kase sebze çorbası yarım kase yoğurt, arada 1 elma, akşam yağsız salata ve bir haşlanmış yumurta. Toplam 570 kalori. + bir buçuk saat spor :118:

Saclarim cok uzun dalin temizlemez sanirim birde dokulme problemim var baya wellmax kullaniyorum iyi geldi o ��ama aklimda yazin hatta hizla uzasin diye kullanabilirim �� aa onu bilmiyorum iste tuyleri cogaltabilir ama icmiyoruz ki ya da baska yerimize surmuyoruz ki oralara nasil etkili olur bilemedim ben farketmedim acikcasi
ya sacımızdan terebentin akarken suyla vucudumuz emiyomuş öyle bişeyle duymuştum korktum açıkcası
benimde uzun saclarım belime 2 parmak var belkide 1
bende temizlemez diyodum ve sacım yaglıydı benim yag oranını düzene soktu ve mis gibi kokuyo anneme sarılırken bebek gibi kokuyosun mis gibi der :KK9:

Son düzenleme:

Bugün yediklerim: Sabah 1 dilim peynir 1 dilim tahıllı ekmek, öğlen 1 kase sebze çorbası yarım kase yoğurt, arada 1 elma, akşam yağsız salata ve bir haşlanmış yumurta. Toplam 570 kalori. + bir buçuk saat spor :118:
ooooo maşallahhh:KK23:
ben yarın pirinç lapası diyeti yapıyorum kızlar ödem atmam lazımmmm

dilvincim o nasıl bir şey?
ödem atıcı diyet olarakta bilinir pirinci yagsız tuzsuz haslıyosun bunu limon ve baharatla ve yesillikle yiyosun 2-3 gün yapılıyo bolca su içiyosun tuz yag seker v.s. kesinlikle yasak..
hatta bi kaç kaşık yogurda izin var
epeyden beri yapmıyorum yine bi bakıcam bilgileri tazelemek lazım

Offf bayağı bir şey yasamissin sen. Ne kadar az o dediğin kaloriler yaaa. Ben geçen gün kalori hesabi yapayım dedim. Günlük ortalama 1300-1500 arasi alıyorum. Zayiflayabilmem içinse 1100 kalori almam lazımmış. Düşün artık. Sen cidden çok degisik zamanlardan geçmişsin. Hiiii 44 kilo ne demek? o_O Heralde en son ortaokuldayken o kilodaydim. ^^
Evet halalarim cok kilolu kimmikcim ve korkuyorum ben de onlara benzicem diye soyle ki bi kuzenim vardi cok zayifti evlendi ve suanda halalarim gibi baya var yani cok uzuluyorum ya :KK43:
kesinlikle saglikli degil 400 500 kalori almak zayifladim bana arkadaslarim 2 boyutlusun artik bile dediler hatta 26 beden pantolon olmuyordu bol geliyordu..
En guzeli 1000 ve 1000 kalori ustu ustu almak ..peki kimmik kac ayda kac kilo verdin bence yediklerinin hepsi saglikli oldugu icin verebiliyosun

Ooo spor harikaa esracim cok begendim menunu de :)
ya sacımızdan terebentin akarken suyla vucudumuz emiyomuş öyle bişeyle duymuştum korktum açıkcası
benimde uzun saclarım belime 2 parmak var belkide 1
bende temizlemez diyodum ve sacım yaglıydı benim yag oranını düzene soktu ve mis gibi kokuyo anneme sarılırken bebek gibi kokuyosun mis gibi der :KK9:
Alla alla dogrudur canim hic yanlis tavsiye vermeyim simdi 😕😕
O zaman ben de dalin alayim bu sampuanimdan sonraa merak ettim tesekkur ederim 😊😙😙
ooooo maşallahhh:KK23:
ben yarın pirinç lapası diyeti yapıyorum kızlar ödem atmam lazımmmm
Aa biliyorum tatlim o diyeti ama sudan gidiyor sadece o kotu 😕 tadini cok sevmiyolar ama ben onun tadini cok seviyorum :KK1:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
axill ilk diyet degil:KK1: benim vucudum kilo almaya cok musait hep dikkat ederim ... en fazla suan ki kilom kadar olurdum diyet yapip 10 kilo 5 kilo farketmez 50 kusurlerde olmayi calisirdim.. birakinca aliyorum hep dikkat etmem gerekiyo hep..amaaa ilk defa bu kadar kilo aldim dogum kilolarim... 40 yakin kilo aldim diyebilirim bir senede... hamileydim sigarayi felanda birakinca...birde biz o zaman doguda kaldik 2 sene hemde ilcede...esimin isi geregi.. okulum vardi hamile olunca ve tayin cikinca onuda biraktim.. birden evde otur disari cikma nasil oldu anlamadim.. yuz kiloyu gordun yani:KK43:(( neyse cok kotuydu alisikta degildim kilo takintisida biriyim.. emzirme bittikten sonra hemen basladim ve hic birakmadim... arada biraktigim oldu tabi bir yere gidersek anca oda 2 3 ayda bir misafirlik ailelere felan onlarda baska memlekette yani hirsliyimdir veririm ama ilk defa bu kadar cok veriyorummm..

Metabolizmasi sansizlardansin ablam benim gibi sen de :KK43: hep dikkat etmek de yorar insani ..insanogluyuz illaki kendimizi saldigimiz zamanlar oluyor ama abla sen iyi dur demissin ve cok guzel vermissin ..sarkma catlak oldu mu verirken ? birde seyi merak ettim emzirirken cok kalori yakiliyormus ya o zaman kilo vermis miydin

Evet halalarim cok kilolu kimmikcim ve korkuyorum ben de onlara benzicem diye soyle ki bi kuzenim vardi cok zayifti evlendi ve suanda halalarim gibi baya var yani cok uzuluyorum ya :KK43:
kesinlikle saglikli degil 400 500 kalori almak zayifladim bana arkadaslarim 2 boyutlusun artik bile dediler hatta 26 beden pantolon olmuyordu bol geliyordu..
En guzeli 1000 ve 1000 kalori ustu ustu almak ..peki kimmik kac ayda kac kilo verdin bence yediklerinin hepsi saglikli oldugu icin verebiliyosun

Aman aman öyle olma bir daha. Sağlıklı, sıhhatli istediğimiz kilolara gelelim en güzeli bu.

Ben aslında geçen yazın sonlarında başlamıştım Karatay'a. Sanırım 15 gün sürmüştü. Guzel gidiyordu aslinda, 4 kilo kadar vermistim. Ama ailem cok baskı yaptılar birakmam icin. Bizimkiler balik etten hoslanirlar, sagolsunlar. Sozlerini dinlemedim ilk basta ama artik her sofraya oturusumuzda kalkana kadar Karatay muhabbeti donmeye, yok efendim ekmek yemeyince ölen kisilerin haberleri bile anlatilmaya başlandı. Artik tak etti canıma tamam dedim bıraktım, ekmekleri yedim yine bile inanmadilar, artik neredeyse sofrada sirf ekmek yer oldum inansinlar diye... Neyse boylece saglikli beslenme de hayallere karismis oldu. Sonra yine arada baslama kararlari aldim ama bir turlu tam olarak olmadi. En son gecen hafta Carsamba gunu basladim. Ve arada kacamaklarim olsa da istikrarli bir sekilde ilerliyorum. Cok fazla ailecek sofrada yememeye calisiyorum. Onlardan once yemis oluyorum. Ama ailecek sofradaki bereketten, hos muhabbetten mahrum olmayayim diye de yanlarinda ayni yere otursam da yedim diyip daha yemiyorum. Suan icin babam sanirim diyete basladigimi farketmedi henuz, annem biliyor ama bir sey demedi cok şükür. Ama her an yine ayni seyleri yasama riskim buyuk. Insaallah devam edebilirim. Bu 1 hafta icinde ise 2,1 kilo verdim. ^^

Son düzenleme:
Alla alla dogrudur canim hic yanlis tavsiye vermeyim simdi 😕😕
O zaman ben de dalin alayim bu sampuanimdan sonraa merak ettim tesekkur ederim 😊😙😙

Aa biliyorum tatlim o diyeti ama sudan gidiyor sadece o kotu 😕 tadini cok sevmiyolar ama ben onun tadini cok seviyorum :KK1:

bende cokm seviyorum tadını hele bol yeşillikli ve limonlu yapınca baharatlı falan daha ne mis gibi diyett:KK34:
kızlar bütün gece kitap okumaya dalmışım hiç oyun oynamayan ben bütün gece bi kitap okudum bi oyun oynadım uykum varrrr:KK53::KK53:

Metabolizmasi sansizlardansin ablam benim gibi sen de :KK43: hep dikkat etmek de yorar insani ..insanogluyuz illaki kendimizi saldigimiz zamanlar oluyor ama abla sen iyi dur demissin ve cok guzel vermissin ..sarkma catlak oldu mu verirken ? birde seyi merak ettim emzirirken cok kalori yakiliyormus ya o zaman kilo vermis miydin

aynen oleyim axilla :KK43:( malesef caylagim oldu karnimda degil ama surekli krem surmustum ama akil edip basenletime surmedim salak kafam:KK1:
orda catlagim var.. netten catlak kremi aldim gelecek bakalim birde dermoroller yapiyorum bilrmisin bilmiyorum ama...sarkma goguslerimde birazda karnimda oldu.. ama galiba mekikle hallediyorummm birazda sıkılastirici ile... baya duzelmeye basladi.. goguslerime de yarim sinav cekiyorum.. 101 dogum yaptim.. bende odem coktu dagumdan sonra 11 kilo verdim 2 haftada 90 kilo oldum.. emzirirkende 5 kilo verdim.. yani 85 le diyete basladimmm

esra çok çok iyi gidiyosun, maşallah, hepimize örneksin resmen:KK16:

X