hedef 50 kilo olmak.. :)))

günaydınn kızlarr azıcık yürüdüm 1,5 km başladım güne kahvaltımı sadece mısır gevreği yicem bugün onunla geçiştiricem öylene bakarız:))

sampuanımda var zaten ben normalde dalin kullanıyorum daha dogal bebekler için olunca veee daha saglıklı daha hızlı uzatıyo sacı haberin olsun
zeytinyaglı bi sampuanada aktarımın dedigi kadar kattım arada yapıyorum ama benim korkum su herkes cam terebentin vucuttaki tuyleri cogaltırmışş
annem benim sacımı gül suyuyla tarar örer bide yag sürmezzzz
salep benim aslında günde 1 tane içmem lazım üzerine saglık benim bagırsaklarda parazit var

geldim geldiiim. valla çok özür dilerim işler karıştı, dün yapma imkanım olmadı. bugün başlıyorum. light kefirimle yapıcam hatta.

yok fistikim onemli degil :)))tabiki projen daha onemlii canim benim
valla fena gitmiyor 2 litre icemedim aksam ustu disardaydim tek kacamak sade dondurma ve cilek oldu... ben az yemeye alistim pek bende cok iyi sonuc vermeye bilir ama olsunn... tadini begendim hemde cok:)) ben yogurtla yaptim biraz kati yaptim.... uzerine nane ve kirmizi toz biber ekerek tukettimm.... 500gr gitmis dunden bu yana :118: detoks mu yoksa ne anlamadim ..daha bisey solemek icin erken genelde haftada bir gun kilolarimizi soyluyoruz ama benim hep 5 verip ertesi 2 ala biliyorummm.. yarin insallah almam

gunaydin arkadaşlar...dun oglum lokal anestezi ile sunnet oldu baya agladi ama bugun iyi gibi.benim diyette gume gitti tabi.dikkat edemedim cok da yorgunum.bu hafta bitmeden firsat bulup spor yapmam gerek

ebrusum hayirli olsun Allah damatligini gormeyi nasip etson kuzuşunn...:)))
ayyy kiyamam ya agladimi(( neyse iyimisssss opuver yerime...

günaydınn kızlarr azıcık yürüdüm 1,5 km başladım güne kahvaltımı sadece mısır gevreği yicem bugün onunla geçiştiricem öylene bakarız:))
supersin dilara

Son düzenleme:
sağolun kızlarr hep beraber başarıcazz
inşallah cancagızımm
kızlar ben cok cok halsizim yerimden kalkasım gelmiyo gribim üstelik yarım kilo almışım ödem mi topladım naptım bilmem ama her yerim agrıyooo:2::2::2:
kızlar benim kotondan aldıgım en sevdigim kabanım vardı small beden üzerime öyle bi oturuyoduki bu kış patıycak sanıyodum bugün giydim dışarı çıkarken biraz bollaşmıiş rahattım giyerken her hangi bi sıkma yoktuuuuu

inşallah almazsın güzelimmm

geçmiş olsun canım ödem vardır toplarsın kendini c vitamini al bence vücudun şekle girmiştir tabiki verdiğin 1 kilo bile olsa insan hemen fark ediyo kendindeki değişimi bahar havası çabuk çarpıyo insanı dinlen sen yine devam et diyetine

valla şifa nyetine 4 tane hurma yedm daha yeni bol su içtim üstüne acıkma hissi geldi hurma şifadır insallah faydasını cabuk gösterir ilaç almakta istemiyorum reglımı düzensizleştiriyo hemenn :2:
diyetime devam zaten bırakmam ama spor yapamıyorum bu günlerde misafir gelicek yatılı dersten gelip temizlik yapıyoruz annemle dün kanepenin birini yıkadım makineyle kurudu bugunde düğerini yıkıycam

sen kaç yaşındasın nereden katılıyosun diyetdaşım

canımcım ben 32 yaşındayım 2 kızım var biri 10 biri 5 yaşında istanbulda oturuyorum 13 senelik evliyim

napiyorsunuz cinganlar
kacamakmi yapiyorsunuz yoksa:)) benim elektirigim telde sarjim ve netim yoktu giremedimm... detoksa devam o yuzden oglen aksam yazmicam.. detoksta kahve yasak ama suan iciyorum cok yoruldummm

Son düzenleme:
sabah tartıldığımda yarım kilo aldığımı gördüm 3 günde. hep karbonhidrat yediğim ve regl olamadığım için çok şişim. o yüzden çok sinirliydim öğleye kadar şimdi pilates yaptım biraz geçti sinirim. pilates yaparken de sinirliydim, kollarıma falan bakıp iğrenç buluyordum ama zorladım dvdyi bitirmek için, soğumaya geçince biraz rahatladım.
eksik kalan sporlarımı tamamlamaya uğraşıcam dolabımın üstüne programımı asmıştım. fotografını çekip koyarım buraya da.

akşam da annemle yürüyüşe gidicez. ve ben bundan sonra survivor modundayım.

detoksumu yapıyorum bugun, ben değiştirdim baya bi. çünkü bakliyat yemek istemedi canım, zaten şişmişim. yarım litre light kefirin içine 20 çilek 3 salatalık attım blenderdan geçirdim, onu içiyorum. acıkırsam salatalık ve çilek yemek de serbest ama yetiyor şimdilik karışım. yeşil çay ve su içiyorum bir de vitamin alıyorum.

sarkık yerlerime ve selülitlerime bakmamaya çalışıyorum, delircem çünkü.

regl gerginligidir o... meraketme plates yapmakla iyi etmissin.. selulute cok iyi geliyo hareket... bende dun cilek yedim .. bu arda nivea q10 sıkılastirici kullaniyorum fena degil egzersizle iyi gibi masaj yaparak kullana bilirsin masajda cok iyi gelir selulite birde bol su icc.. bu arda karisim az isalimsi gibi ama degil.. ole bisey yapti bende..

gördüm canım çilek yediğini, diyet için en iyi meyvelerden biri az şekerli. hem de mevsimiyken bol bol yiyelim :)
denicem niveayı duymuştum, pahalı olanlardan daha güzelmiş. aslında düzenli olarak nemlendirici sürüp masaj yapınca da etlerim sıkılaşıyo, biraz da nemlendirici etkisidir.

napiyorsunuz cinganlar
kacamakmi yapiyorsunuz yoksa:)) benim elektirigim telde sarjim ve netim yoktu giremedimm... detoksa devam o yuzden oglen aksam yazmicam.. detoksta kahve yasak ama suan iciyorum cok yoruldummm

yeşil çay içmiyor musun?

sabahlari mutlaka iciyorum... birde aksam yani iki kere ben cok sevmiyorum..ama icmek lazimm

sabahlari mutlaka iciyorum... birde aksam yani iki kere ben cok sevmiyorum..ama icmek lazimm

başka bitki çayları da içebilirsin su yerine. havalar ısınmaya başladı, meyve çayları da soğuk soğuk iyi gider.
aaa bi de şey, suyun içine bikaç tane çilek ya da salatalık dilimi at, bikaç saat buzdolabında beklet, tadı mükemmel oluyo.

napiyorsunuz cinganlar

Ela abla moralim çok kötüü benim şu 2 günde yaptığım kaçamak değil..sanki kilo almaya çalıyorum.Memleketten misafir geldi.yemicem diyorum olmaz diyolar.ne kilon var ne diyeti.gerek mi var.. sizde bize gelince biz yemicez diyolar dedim tamam biraz yiyimde kırılmasınlar.yedim ama yedikçe duramadım .yemekler şerbetli tatlılar çerezlerr yedim de yedim.biraz önce eczaneye gittim dedim tartilayim bi sonuç 59.2 ya 2 günde bu kadar almam mümkün mü yoksa evdeki tartıda mı problem var ? Gerçi göbeğimden falan aldım gibi duruyo ama 2 kilo da fazla ya .offf off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…