- 8 Mayıs 2007
- 6.143
- 6
- Konu Sahibi elaprensess
- #2.181
günaydınn kızlarr azıcık yürüdüm 1,5 km başladım güne kahvaltımı sadece mısır gevreği yicem bugün onunla geçiştiricem öylene bakarız:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sampuanımda var zaten ben normalde dalin kullanıyorum daha dogal bebekler için olunca veee daha saglıklı daha hızlı uzatıyo sacı haberin olsunSoyle yap dilvincim mesela kitap okurken annenin onune gec sacina cam terebentini sursun bi guzel sonra o yarim saat dursun sacinda ve dus al hatta sampuaninin icine de dok daha da yararli olur ..annen yapamazsa sadece sampuaninin icine dok yalniz olcuyu cok kacirma sacin yagli gezersin
Dilvinn yavrum o cok kalorili aman ha 200 vardi sanirsam dikkatli tuket deriim
.
ohhhh maşallah azminizin devamını dilerimmgünaydınn kızlarr azıcık yürüdüm 1,5 km başladım güne kahvaltımı sadece mısır gevreği yicem bugün onunla geçiştiricem öylene bakarız:))
kızlar günaydın, kaç gündür yazamadım, proje yapıyorum evde değildim diyet falan baya yalan oldu, sürekli fast food ve şekerli şeyler yemek zorunda kaldım.
elaprenses detoksun nasıl gidiyor? yalnız bırakmış oldum seni, özür dilerim, ben bugün başlıyorum.
geldim geldiiim. valla çok özür dilerim işler karıştı, dün yapma imkanım olmadı. bugün başlıyorum. light kefirimle yapıcam hatta.
gunaydin arkadaşlar...dun oglum lokal anestezi ile sunnet oldu baya agladi ama bugun iyi gibi.benim diyette gume gitti tabi.dikkat edemedim cok da yorgunum.bu hafta bitmeden firsat bulup spor yapmam gerek
supersin dilaragünaydınn kızlarr azıcık yürüdüm 1,5 km başladım güne kahvaltımı sadece mısır gevreği yicem bugün onunla geçiştiricem öylene bakarız:))
ohhhh maşallah azminizin devamını dilerimm
ebrusum hayirli olsun Allah damatligini gormeyi nasip etson kuzuşunn...:)))
ayyy kiyamam ya agladimi(( neyse iyimisssss opuver yerime...
supersin dilara
inşallah cancagızımmsağolun kızlarr hep beraber başarıcazz
inşallah almazsın güzelimmmyok fistikim onemli degil :)))tabiki projen daha onemlii canim benim
valla fena gitmiyor 2 litre icemedim aksam ustu disardaydim tek kacamak sade dondurma ve cilek oldu... ben az yemeye alistim pek bende cok iyi sonuc vermeye bilir ama olsunn... tadini begendim hemde cok:)) ben yogurtla yaptim biraz kati yaptim.... uzerine nane ve kirmizi toz biber ekerek tukettimm.... 500gr gitmis dunden bu yana :118: detoks mu yoksa ne anlamadim ..daha bisey solemek icin erken genelde haftada bir gun kilolarimizi soyluyoruz ama benim hep 5 verip ertesi 2 ala biliyorummm.. yarin insallah almam
inşallah cancagızımm
kızlar ben cok cok halsizim yerimden kalkasım gelmiyo gribim üstelik yarım kilo almışım ödem mi topladım naptım bilmem ama her yerim agrıyooo:2::2::2:
kızlar benim kotondan aldıgım en sevdigim kabanım vardı small beden üzerime öyle bi oturuyoduki bu kış patıycak sanıyodum bugün giydim dışarı çıkarken biraz bollaşmıiş rahattım giyerken her hangi bi sıkma yoktuuuuu
valla şifa nyetine 4 tane hurma yedm daha yeni bol su içtim üstüne acıkma hissi geldi hurma şifadır insallah faydasını cabuk gösterir ilaç almakta istemiyorum reglımı düzensizleştiriyo hemenn :2:geçmiş olsun canım ödem vardır toplarsın kendini c vitamini al bence vücudun şekle girmiştir tabiki verdiğin 1 kilo bile olsa insan hemen fark ediyo kendindeki değişimi bahar havası çabuk çarpıyo insanı dinlen sen yine devam et diyetine
valla şifa nyetine 4 tane hurma yedm daha yeni bol su içtim üstüne acıkma hissi geldi hurma şifadır insallah faydasını cabuk gösterir ilaç almakta istemiyorum reglımı düzensizleştiriyo hemenn :2:
diyetime devam zaten bırakmam ama spor yapamıyorum bu günlerde misafir gelicek yatılı dersten gelip temizlik yapıyoruz annemle dün kanepenin birini yıkadım makineyle kurudu bugunde düğerini yıkıycam
sen kaç yaşındasın nereden katılıyosun diyetdaşım
oooo maşallahhh kızlarını öp yerimize tamda cimcime oldukları yaslarmışşcanımcım ben 32 yaşındayım 2 kızım var biri 10 biri 5 yaşında istanbulda oturuyorum 13 senelik evliyim
oooo maşallahhh kızlarını öp yerimize tamda cimcime oldukları yaslarmışş
sabah tartıldığımda yarım kilo aldığımı gördüm 3 günde. hep karbonhidrat yediğim ve regl olamadığım için çok şişim. o yüzden çok sinirliydim öğleye kadar şimdi pilates yaptım biraz geçti sinirim. pilates yaparken de sinirliydim, kollarıma falan bakıp iğrenç buluyordum ama zorladım dvdyi bitirmek için, soğumaya geçince biraz rahatladım.
eksik kalan sporlarımı tamamlamaya uğraşıcam dolabımın üstüne programımı asmıştım. fotografını çekip koyarım buraya da.
akşam da annemle yürüyüşe gidicez. ve ben bundan sonra survivor modundayım.
detoksumu yapıyorum bugun, ben değiştirdim baya bi. çünkü bakliyat yemek istemedi canım, zaten şişmişim. yarım litre light kefirin içine 20 çilek 3 salatalık attım blenderdan geçirdim, onu içiyorum. acıkırsam salatalık ve çilek yemek de serbest ama yetiyor şimdilik karışım. yeşil çay ve su içiyorum bir de vitamin alıyorum.
sarkık yerlerime ve selülitlerime bakmamaya çalışıyorum, delircem çünkü.
regl gerginligidir o... meraketme plates yapmakla iyi etmissin.. selulute cok iyi geliyo hareket... bende dun cilek yedim .. bu arda nivea q10 sıkılastirici kullaniyorum fena degil egzersizle iyi gibi masaj yaparak kullana bilirsin masajda cok iyi gelir selulite birde bol su icc.. bu arda karisim az isalimsi gibi ama degil.. ole bisey yapti bende..
napiyorsunuz cinganlar
kacamakmi yapiyorsunuz yoksa:)) benim elektirigim telde sarjim ve netim yoktu giremedimm... detoksa devam o yuzden oglen aksam yazmicam.. detoksta kahve yasak ama suan iciyorum cok yoruldummm
sabahlari mutlaka iciyorum... birde aksam yani iki kere ben cok sevmiyorum..ama icmek lazimmgördüm canım çilek yediğini, diyet için en iyi meyvelerden biri az şekerli. hem de mevsimiyken bol bol yiyelim :)
denicem niveayı duymuştum, pahalı olanlardan daha güzelmiş. aslında düzenli olarak nemlendirici sürüp masaj yapınca da etlerim sıkılaşıyo, biraz da nemlendirici etkisidir.
evett cilek kalorisi cok dusuk birde can erigi almistim bugunde bir kase odan yiycem..salatalik gibi zaten.. nivea fena degil gercekten.. pamuk gibi yapiyo cildi...birde hep yuzumuzu elimizi nemlediriyoriz cildinde vucudunda neme ihtiyaci var...
yeşil çay içmiyor musun?
sabahlari mutlaka iciyorum... birde aksam yani iki kere ben cok sevmiyorum..ama icmek lazimm
napiyorsunuz cinganlar
kacamakmi yapiyorsunuz yoksa:)) benim elektirigim telde sarjim ve netim yoktu giremedimm... detoksa devam o yuzden oglen aksam yazmicam.. detoksta kahve yasak ama suan iciyorum cok yoruldummm