- 18 Temmuz 2008
- 1.460
- 239
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #2.221
tamam canim.. gunlugene baktim zaten insallah gene vereceksinn
ne yesem derken ?? deyoks yapmican mi?
kefirim yok. çıkıp alırsam belki... ama yine detoks gibi bi şey yapıcam. belki gazpacho yaparım. domatesle yapılan spuk çorba, ondan içerim bütün gün. şu anda da çok açımakşam yürüyüşüne gitmedim, kendime bir sigara izni veriyorum. onu içip dişerimi fırçalayıp uyumaya çalışcam hoof.
tamam uyu fistikimm :)) iyi geceler bende yaticam basim cok agriyo... sabah guzel bir kahvalti yaparsinn...
ya sacımızdan terebentin akarken suyla vucudumuz emiyomuş öyle bişeyle duymuştum korktum açıkcasıSaclarim cok uzun dalin temizlemez sanirim birde dokulme problemim var baya wellmax kullaniyorum iyi geldi o ��ama aklimda yazin hatta hizla uzasin diye kullanabilirim �� aa onu bilmiyorum iste tuyleri cogaltabilir ama icmiyoruz ki ya da baska yerimize surmuyoruz ki oralara nasil etkili olur bilemedim ben farketmedim acikcasi
ooooo maşallahhhOooo herkes yatmış erkenden...
Bugün yediklerim: Sabah 1 dilim peynir 1 dilim tahıllı ekmek, öğlen 1 kase sebze çorbası yarım kase yoğurt, arada 1 elma, akşam yağsız salata ve bir haşlanmış yumurta. Toplam 570 kalori. + bir buçuk saat spor :118:
ooooo maşallahhh
ben yarın pirinç lapası diyeti yapıyorum kızlar ödem atmam lazımmmm
ödem atıcı diyet olarakta bilinir pirinci yagsız tuzsuz haslıyosun bunu limon ve baharatla ve yesillikle yiyosun 2-3 gün yapılıyo bolca su içiyosun tuz yag seker v.s. kesinlikle yasak..dilvincim o nasıl bir şey?
Evet halalarim cok kilolu kimmikcim ve korkuyorum ben de onlara benzicem diye soyle ki bi kuzenim vardi cok zayifti evlendi ve suanda halalarim gibi baya var yani cok uzuluyorum yaOfff bayağı bir şey yasamissin sen. Ne kadar az o dediğin kaloriler yaaa. Ben geçen gün kalori hesabi yapayım dedim. Günlük ortalama 1300-1500 arasi alıyorum. Zayiflayabilmem içinse 1100 kalori almam lazımmış. Düşün artık. Sen cidden çok degisik zamanlardan geçmişsin. Hiiii 44 kilo ne demek?Heralde en son ortaokuldayken o kilodaydim. ^^
Ooo spor harikaa esracim cok begendim menunu de :)Oooo herkes yatmış erkenden...
Bugün yediklerim: Sabah 1 dilim peynir 1 dilim tahıllı ekmek, öğlen 1 kase sebze çorbası yarım kase yoğurt, arada 1 elma, akşam yağsız salata ve bir haşlanmış yumurta. Toplam 570 kalori. + bir buçuk saat spor :118:
Alla alla dogrudur canim hic yanlis tavsiye vermeyim simdi 😕😕ya sacımızdan terebentin akarken suyla vucudumuz emiyomuş öyle bişeyle duymuştum korktum açıkcası
benimde uzun saclarım belime 2 parmak var belkide 1
bende temizlemez diyodum ve sacım yaglıydı benim yag oranını düzene soktu ve mis gibi kokuyo anneme sarılırken bebek gibi kokuyosun mis gibi der
Aa biliyorum tatlim o diyeti ama sudan gidiyor sadece o kotu 😕 tadini cok sevmiyolar ama ben onun tadini cok seviyorumooooo maşallahhh
ben yarın pirinç lapası diyeti yapıyorum kızlar ödem atmam lazımmmm
axill ilk diyet degilbenim vucudum kilo almaya cok musait hep dikkat ederim ... en fazla suan ki kilom kadar olurdum diyet yapip 10 kilo 5 kilo farketmez 50 kusurlerde olmayi calisirdim.. birakinca aliyorum hep dikkat etmem gerekiyo hep..amaaa ilk defa bu kadar kilo aldim dogum kilolarim... 40 yakin kilo aldim diyebilirim bir senede... hamileydim sigarayi felanda birakinca...birde biz o zaman doguda kaldik 2 sene hemde ilcede...esimin isi geregi.. okulum vardi hamile olunca ve tayin cikinca onuda biraktim.. birden evde otur disari cikma nasil oldu anlamadim.. yuz kiloyu gordun yani (( neyse cok kotuydu alisikta degildim kilo takintisida biriyim.. emzirme bittikten sonra hemen basladim ve hic birakmadim... arada biraktigim oldu tabi bir yere gidersek anca oda 2 3 ayda bir misafirlik ailelere felan onlarda baska memlekette yani hirsliyimdir veririm ama ilk defa bu kadar cok veriyorummm..
Evet halalarim cok kilolu kimmikcim ve korkuyorum ben de onlara benzicem diye soyle ki bi kuzenim vardi cok zayifti evlendi ve suanda halalarim gibi baya var yani cok uzuluyorum ya
kesinlikle saglikli degil 400 500 kalori almak zayifladim bana arkadaslarim 2 boyutlusun artik bile dediler hatta 26 beden pantolon olmuyordu bol geliyordu..
En guzeli 1000 ve 1000 kalori ustu ustu almak ..peki kimmik kac ayda kac kilo verdin bence yediklerinin hepsi saglikli oldugu icin verebiliyosun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende cokm seviyorum tadını hele bol yeşillikli ve limonlu yapınca baharatlı falan daha ne mis gibi diyettAlla alla dogrudur canim hic yanlis tavsiye vermeyim simdi 😕😕
O zaman ben de dalin alayim bu sampuanimdan sonraa merak ettim tesekkur ederim 😊😙😙
Aa biliyorum tatlim o diyeti ama sudan gidiyor sadece o kotu 😕 tadini cok sevmiyolar ama ben onun tadini cok seviyorum
günaydın ablammmmgunaydinnn. kizlar
nasilsiniz bakalim detoksla iki gunde 700 gr verdim.. bugun ara vericem bugun yapmiyorum ...
Metabolizmasi sansizlardansin ablam benim gibi sen dehep dikkat etmek de yorar insani ..insanogluyuz illaki kendimizi saldigimiz zamanlar oluyor ama abla sen iyi dur demissin ve cok guzel vermissin ..sarkma catlak oldu mu verirken ? birde seyi merak ettim emzirirken cok kalori yakiliyormus ya o zaman kilo vermis miydin
günaydın ablammmm
iyiyiz bende bugün pirinc lapası yapıcam sen nasılsın prenses nasıl
gunaydinnn. kizlar
nasilsiniz bakalim detoksla iki gunde 700 gr verdim.. bugun ara vericem bugun yapmiyorum ...
Oooo herkes yatmış erkenden...
günaydııın! maşallah sana, çözdü işte bu detoks duraklamayı. bence yarın da tartıda az çıkıcaksın.
ben 200 gram vermişim çıldırcam valla.