hedef 50 kilo olmak.. :)))

ne guzel soyluyorsunn :)) ama malesef benim kiz yerinde hic durmaz tamda yuruyemiyo yani durmayi bilmiyo daha tam kontrollu degil ve surekli yurume istegi var hep ensesindeyim... evi dort donuyoruz dur mak yok. bazen mama sandalyesine koyup pepeeyi aciyorum en fazla 15 dk .. o zamada ya sofra hazirliyorum ya kaldiriyorum.. o hakkimi orda kullaniyorum.... gerisi de fildir fildirr

simdi uyuttum 15 egzersiz yapicam.. kosu bandim salonda ses cikariyo kizimda salonda uyuyo..baska odada uyutamiyorum bir saat yada bir bucuk saatlik uykusunda bile 3.4 kere mudahale ediyorum ya sut istiyor ya emzik .. deliksiz uyumaz.. egzersiz daha kolayima gidiyor.. yataginin yaninda yapiyorum uyandimi mudahale ediyorum...

Son düzenleme:
Zormus cidden okudum da az once yazdiklarini ben gelemezdim o tempoya aynisini 2 gun once anneme yaptirdim ve saclarim suanda oyle dalgali desem 😫 super bi tesaduf oldu bu😊😊
Ama orup actiginda her zaman ayni guzellik olmuyo kac kere cok kotu olup okula oyle gittigimi bilirim
Ay ne marifetlisin cok ozeniyorum oyle her yaptigi guzel olanlara😊

Kesinlikle haklisin yazdiklarinda kacamagi sabah ya da oglen yaptigimizda bile farkediyor halbuki ayni yiyecek yani ..diyetisyen bana saat aksam 10a meyve vermisti ki ben 2 3 gibi gec yatarim ama yine de gram oynamamisti tarti en son bi sudan vermistim 1 ayda 1 kilo o da sudan diyetisyenleri tabiki kotulemiyorum ama benim gittigim fiyaskoydu :/

Dukani 2.yapisim ilk temmuz ayinda baslamistim ve temmuz ayina kadar balik tavuk cok cok az yemisligim vardir .temmuzdan bu vakte kadar hayatimda hic yemedigim kadar yedim bu ikisini .tiksiniyor muyum hemde nasil ama zorundayim :/ sebze meyveyle kilo veremiyorum

Gunaydin bta :) moralin ne icin bozuldu bilmiyorum ama kimse bizlerden daha degerli degil lutfen kendini toparlamaya calis 😊
kahvaltim:
2 gun kurusu kayisi
1 dilim kepek ekmegi
yarim haslanmis yumurta
1 tane zeytin
1 kib. kut. buyuk. beyaz peynir
1 parmak buyuk. kasar
1 dilim domates
bir avuc maydonoz
detoksa basliyorum camamber nerdesin bacimm
Ohh super kahvaltiiii elacim afiyet olsun😊😊

Hosgeldiin 😊 boyun ve kilon kac canim
Insallahh 50de oluruz 48de oluruz istedigimiz kilolara geliriz 😊

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

58.9 59 demeye ne elim ne dilim varıyor boyum 163 canım ilk kez bu kadar şiştim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Haftada 2 gün plates e gidiyorm ama ne derece faydalı olucak bilmiyorum :) fitness a da yazılsam mı diyorum

benim sacımı annem hep güzel güzel yapardı gül suyuyla falan şimdi uzatıyorum sende uzatıyo musun

işin zor canım ufaklık seni fır döndürüyo zaten hep hareket halindesin olduğu kadar sıkma canını iki müzik aç iş yaparken kıvır arada benim gibi

işin zor canım ufaklık seni fır döndürüyo zaten hep hareket halindesin olduğu kadar sıkma canını iki müzik aç iş yaparken kıvır arada benim gibi

valla corba karistirirken squat yapiyorum.. azicik yerde kendiliginden oyalansin hemen 30 hareket yapiyorum.. besigini ayagimi koyuyorum oturur pozisyonda . ayagimla sallamaya basladim yani firsat yaratiyorum hemen 50 mekik gun icinde baya hareket oluyo..

58.9 59 demeye ne elim ne dilim varıyor boyum 163 canım ilk kez bu kadar şiştim

Yine senin o boyla oyle nazcim benim 154 boya 57.5 kilo ( cok uzuluyorum bizim elimizde tabiki yine ama bilmiuorum bazen cok diyete sadik motivasyonum tam oluyor bazen de yedikce yiyorum
Haftada 2 gün plates e gidiyorm ama ne derece faydalı olucak bilmiyorum :) fitness a da yazılsam mı diyorum

Hic spor yapmamaktansa iyidir diger gunlerde leslie yaparsin mis gibi olur 😊
benim sacımı annem hep güzel güzel yapardı gül suyuyla falan şimdi uzatıyorum sende uzatıyo musun
Uzat uzat cok seviyorum uzun saci 😊
Benimki uzun belimde ama ince telli ve yagli oldugu icin cok gur durmuyor cam terebentin, cam yagi ve badem yagi suruyorum uzun suredir iyi geliyor toparlandi baya
Allah bagislasin canim ne guzel boyle azimli bir sekilde yapiyorsun 😊 ne kadarlik prenses ? 😊

Kızlar ( benim motivasyona ihtiyacim var dukani birakip karatay mi yapsam diyorum ondan da korkuyorum kitabi falan da elimde yok yontemini de bilmiyorum adamakilli yediklerimi yaziyorum

Sabah
50 gr kadar light peynir
Light yogurt
1 yumurta sarisi

Aksam
3 adet sigara boregi
Dukan krep(1.5yk yulaf kepegi,1 yumurta beyazi, sut)
Cok cok az icine bal surdum

Ve elimde suanda cokomilk var 😔😔 yicem sanirim
Kalori hesabina mi gitsem bu yediklerim toplamda 750 kalori gibi bisey cikolatayi yersem 850 ..
Yada cikolata yerine light sutle kahve mi yapsam

Son düzenleme:

her kafadan bi ses çıkıyo herkez bi diyet öneriyo ama bence vucudunu tanıyosan ne iyi gelip gelmediğini biliyosan onu dene yap bana mesala hamur işi yaramıyo tatlıyı sevmiyorum ama börek ekmek türü şeyler yersem kilom oynamıyo ama onu bırakayım hemen düşerim kilodan bugün gayet çok çok az yemişsin bana göre ben 900 kalori oldum daha akşam yemeğim yok yemeğide düşünmüyorum yoğurt çorba geçiştiricem :2:

Haklisin canim bende biraktim dukani karatayi da yapmicam ben lisedeyken her seyden az az yemistim ve gayet guzel kilo vermistim uzun surmustu vermem ama simdi bakiyorum da kasim araliktan beri vermeye calisiyorum ve her bozup abarttikca kilo aliyorum en iyisi en rahat ettigim sekilde vermek..tesekkur ederim destegin icin😊
öylen bulgur pilavı 2 parça tavuk vede yoğurt yedim

şimdide 2 km yürüyüş yaptım sabahla beraber 4 km oldu
Yuruyuslerin harika olmus 😊😊 bisey sorcam kac dk surdu 2 km yurumen

canım ben koşu bandımın 6,5 ayarında hiç durmadan hızlı tempoda yürüyüş yapıyorum 2 km 20 dakika sürüyo bugün 40 dakkika yürüyüş yaptım ama terliyosun baya bi

Canım buraya gelmişsin yeni görüyorum hoşgeldin çok sevindim :))

Kızlar haftasonu internetim yoktu ve buraya yazamayınca sanki kimseye hesap vermem gerekmiyormuşçasına çok yedim çok kaçamak yaptım, buranın kıymetini anladım

Bugünden itibaren kaldığım yerden devam edeceğim istanbula 3 hafta kaldı o zamana kadar 2 kilo vermiş olacağım söz veriyorum, bana istediğiniz cezayı verebilirsiniz :26:

Son düzenleme:
Allah bagislasin canim ne guzel boyle azimli bir sekilde yapiyorsun 😊 ne kadarlik prenses ? 😊

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE]

14 aylik canim minnosum.. :112:

kizlar ben detoks yapiyorum ...bugun ole gecti.. sadece aksam disari ciktik ve sade dondurma yedimm( birde bir kucuk kase cilek:))
camambeeeerr nerdesin kacakkk
yarin tam uyucam...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…