hedef 50 kilo olmak.. :)))

Hayirli ugurlu olsun canim yeni tartin insallahh hep sana minik minik sayilar gosterirr 😊😊 arzum da cok iyi tefal de iyi yapmissin almakla ..7 senelik yine azmis simdi sana bizim tarti kac senelik soyluyorum 😄😄 tam 21 seneliktii ama garibim sadece 2 kilo eksik tartiyordu neyseki degistirdim bu sene surekli ustundeyim artik

Bende telefondan giriyorum milyon tane yanlisim oluyo arada da farketmiyorum 🙊🙊
ayyy iyi oldu bu :) eski halime dönmek istiyorum yine
Nasil kilo aldin lunamooncum ve kac kilo aldin :) eski halimize donucez hepimizzz 💃💃
Evett beraber vereliim ☺☺
Dukan zor hakkaten herseyin yagsizini lightoni yemek zorundasin disardayken anam agliyo valla tek yiyebildigimiz tavuk izgara oluyor ben kirmizi et seven biri degilim o yuzden o sansim da yok ..karatay kesinlikle bu anlamda daha kolay ..tatli olarak belki karatayda soyle yapabilirim ben subatta diyetisyene gitmistim bana kuru kayisinin arasina ceviz koy ye demisti valla tum tatli ihtiyacimi kesiyodu tadida cok guzeldi 😄 karataya baslarsam yine tesellim o olur ama bu seferde cok fazla yiyebilirim diye korkuyorum valla ama dukanda eger evdeysen ac kalma ihtimalin yokk izinli seyleri sinirsiz yeme hakkin var bu super ama doyuyosun yiyemiyosun

Cayi sekersiz icmen cok iyi gunde 5 bardak icsen her birine 2 kup dekerden 40 kalori ohoo direkt 200 kalori giriyo vucuda cok fazla cidden ..ben de 3 4 senedir sekersiz iciyorum cok da severim kendisini iste canim ekmek ve pogaca dedin mi o da dukanda var yulaf kepegi tuketiyoruz o da bildigin un gibi bisey o yuzden ekmek kek pancake krep pogaca yapabiliyoruz 😊 ha tadi cok cok mukemmel degil ama yine de guzel oluyo
Aa nasil bi lise canim o merak ettim😊
Evet ya ben bu yasimdan memnunum daha buyumesem iyi olur ama soyle bisey var minyonuz ya kucuk gosteriyorum ben baya baya eminim sende de bu problem vardir 😕😕

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

dilvincim biz de ozelde yaptiracagiz ama tam narkoz konusunda endiseliyim lokal anestezi mi yaptirsam acaba.kardesin ayakta duramadiysa bizimki ne olur bilemiyorum.
sen de haklisin herkesin derdi ayri tabi.annelik cok guzel bi duygu.rabbim hic haketmesek bile inşallah bu yuzden bizleri cennetine koyar.

SEM Search Engine Marketing Google Uluslararası reklam uzamanı ve Network Engineer yazılım mühendisi olucam inşallah tatlım daha asistanım yurtdışı destekli egitim görüyorum
şimdiki modumuz;
hep 18 olamaz mıyım ?
zaman duramaz mı ?
hiç mi ?
peki teşekkürler ^_^
bende minyonum galiba hatta bana atiyenin ikizi diyolar ki ben hiç kendimi benzetemiyorum
valla benim kardeşim gece anca kendine gelmişti belkide akşam hatırlamıyorum ama uzmanına yaptırırsanız bişey olmazz biz güvendiğimiz bikaç tane uzmanlar tarafından yapıldı çünkü hiç bişeye benzemez sünnet ciddii bişey..
ama eger lokal yaptırırsan farkında olur herşeyin yani kansırması zor olabilir kaç yaşında bilmem ama karar sizin kardeşim ayıldıgında gülerek anlatıyodu hemşireyle konuşurken her yer karardı hatırlamıyorum bişey diyodu

Uuuuuuuu, Dukan gerçekten cok ilgincmis, yani gercekten cok ilginc poğaça, börek, ooooohhhh /***

Evet, doğal yollardan tatlı olarak dersen zaten dediğin gibi Karatay'da sabah kahvaltısında yemek şartıyla kuru incir ya da kuru kayısının arasina süt kaymağı sürerek ve bir de yarim cevizle harika bir tatli yapılabilir. Ve mesela şu adreste Karatay'a uygun benim de denedigim birkac tatlı olmuştu: http://cloudpage.co/tatlilar-meyveler Ben burdan kurabiye tarifini de denemistim, cok güzel olmustu. *_*

Evet, ben de şekersiz çayın tadını çok seviyorum. :) Ama kalori hesabı hiç yapmak istemiyorum. Hatta bugün ilk defa yaptım dün yediklerimin hesabini, felaket bir sonuç çıktı. Karatay'da bildiğin gibi esas olan glisemik indeksi düşük olan şeyleri tüketmemiz, kesinlikle kalori hesabı yapmıyoruz. Çünkü düşük glisemik indeksi olan bazı şeyler yüksek kaloriye sahip olabilir ama bu yanlış bir şey yediğimizi göstermez Karatay'a göre ve kilo da verebiliriz.

Ay ne guzel bolummus oyle ismi de baya afilli geldi
Aa saclarin kivircik mii 😊 cok severim kivircik sacii

Kizlarr menumu fotografli paylasayim dedim :)
Sabah
1 yumurta peynir
Ara
Yogurt , 1.5 yk yulaf kepegi ve tatlandirici

Aksam
2 izgara kofte
Izgara tavuk gogsu
Tursu ve aci sos
Cok grc kalktigim icin boyle oldu
15 dk yurudum 15 dk disardaki aletlerle biseyler yaptim bisiklet cevirdim

selamm kızlarr günümü kısa özet geçeyim
sabah kahvaltım
1 tane sigara böreği
3 çatal peynir
3 zeytin
salatalık
1 tane haşlanmış yumurta
2 çay kaşığı reçel 1 büyük fincan şekersiz çay

öğün arası yapmadım akşam yemeğim diyelim dışardaydım gün boyu gezdik

bunları saat 17,30 yedim
1 tane ıslak döner yedim
1 tane çiğ köfte dürüm ayran

saat 18,30 da 1 türk kahvesi içtim
saat 20,30 da küçük bir kase çerez kuru üzüm daha çok yedim

şimdide kendime tabi bugün bukadar azıtınca ceza verdim koşu bandına çıktım 3 km yürüdüm

bende 3 gram yazmisim benim hatam:))
vallaha superrrrrsin 3 km yurumussun

valla buldum yolunu banyomdaydı benim koşu bandım canım istemiyodu koşu bandımın yönünü değiştim çamaşır makineme doğru makinenin üstünede leptopu koydum canlı tv açtım tv seyrettim hem yürüdüm böylesi daha iyiymiş sanırım sıkılmıcam bundan sonra

Son düzenleme:
sen benden cok yasican..ben de yazacaktim vaz gectim.. ailecenek zayifsiniz herhalde diye
Babam artik yasdan dolayi hafif gobeklendi ama annem 160 boyunda 50 kilo bir hatun zayif ya ben halalarima cekmisim 165 boyunda 80 90 kilo civarindalar metabolizmam falan hep o taraf cok korkuyorum elacim ya ilerde oyle olmaktan

Evett pogaca borek hakkaten super oluyo ama ben daha yapamadim cunku becerriksizimm

Ohh sut kaymagi ve kuru kayisi kuru incir nasil canim cekti varya suanda 😞 aa bu adresi baya inceleyim cok severim yemek tariflerini cok da yaparim berbat olur oturur yine de yerim
Karatay da net bir sinir olmamasi da beni korkutuyor canim sen ne guzel kendini durdurabiliyosun ben bi oturusta 5 kayisi 5 ceviz hupletirim yine kilo veremem o yuzden cekiniyorum ..
Glisemik indeks olayini da cok mantikli buluyorum ayrica meyvelerin cok da madum oldugunu dusunmuyorum meyve sebze yiyerek kilo verirse bir veteteryan olarak ben verirdim
Karatayi ben bi dusuneyim ya cidden

Son düzenleme:
Dilaracim bu nedir sigara boregii islak doner ustune birde cig kofte
Keske aksam bi tanesini yiyeydin allahtan aksam guzel bi yuruyus yapmissin guzel olmus 😊👏

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…