- 2 Nisan 2014
- 271
- 34
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #2.101
Hayirli ugurlu olsun canim yeni tartin insallahh hep sana minik minik sayilar gosterirr 😊😊 arzum da cok iyi tefal de iyi yapmissin almakla ..7 senelik yine azmis simdi sana bizim tarti kac senelik soyluyorum 😄😄 tam 21 seneliktiiya benim tarti yedi senelikti her Allahin gunu ustundeyimmbu aralar arada gosteriyo arada gostermiyodu.. gecen pilini degistirdim yine ayni.. baktim netten ya tefal ya arzum begeniyolar acikcasi kafam katisti ama tefal yoktu.. ellerinde tesir urunu vardi bende arzum aldim.. dunden beri bakiyorum magzalara bunu aldim gitti .. bende hep merak ederdim dogrumu olcuyo diye.. 7 senelik tarti sonucta..
olsun canim bazen ben cok hizli yazip yolluyorum o kadar cok duzeltme yapiyorum ki sonra
Bende telefondan giriyorum milyon tane yanlisim oluyo arada da farketmiyorum 🙊🙊
Nasil kilo aldin lunamooncum ve kac kilo aldin :) eski halimize donucez hepimizzz 💃💃ayyy iyi oldu bu :) eski halime dönmek istiyorum yine
Evett beraber vereliim ☺☺Hosbulduk axillaryartery! ^^
Aaa beraber verelim o zaman ne güzel. ^^/****
Dukan diyetini hiç denemedim ama Dukan Karatay'a göre daha zor değil mi ya? Evre evre... Karatay'da doyana kadar yiyorum, bu da bana yetiyor. :)
Tatlıyi ben de severim ama ben Karatay'da tatlı konusunda çok problem yaşamıyorum. Mesela genelde herkes çay içerken zorlanır, bocalar. Ben kendimi bildim bileli çayı şekersiz içerim. Bazen arada bir bitter çikolata yiyorum, tatlı ihtiyacımi karşılıyor. :) Benim asıl zorlandığım konu ekmek ve börek gibi hamur işlerini yiyememek... Ahhh... T.T Beyaz ekmeğe bayılırım!!!Ama sağlıklı değil, ne yazık ki.
Boyum 1,63 m. Yaşım 23.
Dukan zor hakkaten herseyin yagsizini lightoni yemek zorundasin disardayken anam agliyo valla tek yiyebildigimiz tavuk izgara oluyor ben kirmizi et seven biri degilim o yuzden o sansim da yok ..karatay kesinlikle bu anlamda daha kolay ..tatli olarak belki karatayda soyle yapabilirim ben subatta diyetisyene gitmistim bana kuru kayisinin arasina ceviz koy ye demisti valla tum tatli ihtiyacimi kesiyodu tadida cok guzeldi 😄 karataya baslarsam yine tesellim o olur ama bu seferde cok fazla yiyebilirim diye korkuyorum valla
Cayi sekersiz icmen cok iyi gunde 5 bardak icsen her birine 2 kup dekerden 40 kalori ohoo direkt 200 kalori giriyo vucuda cok fazla cidden ..ben de 3 4 senedir sekersiz iciyorum cok da severim kendisini
Aa nasil bi lise canim o merak ettim😊ben özel egitim görüyorum tatlım lise okumuyorum
cidden en güzel yas 18 zaman dursun bee9:
153 yeterinde kısa bence uzun topuklu giymem abla 4 parmak kadar
derslerdenn
ders olmayınca enerjiğim ben yaa hele film izleyince
Evet ya ben bu yasimdan memnunum daha buyumesem iyi olur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.