hedef 50 kilo olmak.. :)))

Merhabaaaa sanırım siz başlamışınız ama ben yeni olduğumdan ancak görebildim benimle birlikte zayıflamak isteyen olabilir mi 50 olsam güzel olcam sanki☺️☺️💞😄

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ay ne guzel bolummus oyle ismi de baya afilli geldi
Aa saclarin kivircik mii ?? cok severim kivircik sacii

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ismının afıllıgıne bakma ınsanın dumanını attırıyo ılk zamanlar cok bırakmak ıstedım annem babam ve en sevdıgım hocam destek olmasa sımdı burda sevdıgım meslegı yapamıycaktım
Saclarım dalgalı canım cogu zaman oruyorum (hep annem orer ben bılmem balıksırtı ) acınca kıvır kıvır oluyoo
Senın bolumen ne guzelım

Ayyy övünmek gibi olmasın, ben çok güzel beceririm :B

Anladım, ama bir şekilde aşırıya kaçmamayı öğrenmemiz gerekiyor, çok nadiren olmak şartıyla kaçamak da yaparız belki ama vakti önemli meyve yemenin. Diğer diyetisyenlerin klasik diyetlerinde mesela gece yatmadan önce bir porsiyon meyve ve bisküvi falan diyor ya. Şok!!! Felaket bir şey cidden! Meyvelerin mutlaka faydaları var, çok güzel nimetler ama sınır ve zaman bilmek lazım, ben de bu açıdan çok masum bulmuyorum.

Ama sanırım senin vejeteryanligin az, değil mi? Tavuk yiyorum demiştin sanırım, balıkla aran nasıl?

Hoşgeldin. Ben de çok yeni geldim. Hatta dün :)

haklısın canım ama kendime hakim olamadım allahtan kendime ceza veriyorum böyle zamanlarda bi daha yapmamak için

esra teeşekkür ederim sende çok iyi gidiyorsun

günaydın kızlarr güne yürüyüşle başladım 2 km
şimdi sabah kahvaltımı yapıyorum

1 tane kare tost
peynir salatalık zeytin 1 bardak tek şekerli çay arada halsiz hissettiğimde tek şeker katıyorum çayıma

Son düzenleme:
kızlar günaydın haftasonum berbat geçti moralim çok bozuktu bu sabah tartıldığımda 52 kg çıktım neden eksildi bilmiyorum su mu yağ mı kas mı sanırım kaybettiğim moralim 1 kg ediyormuş. neyse sanırım bu geçici bir durum kendimi toparladığımda vücudumda kendine gelir hepisini öpüyorum iyi haftalar diliyorum

dilara buldugun yonteme bayildimm:)) dun yazamadim kusura bakma minnosum uyandi.. artik daha keyifli olacak yuruslerin ve daha istekli

hosgeldin aramiza
ne oldu btacim( umarim kotu bir sorum degildir(( kilo vermene gelince baya dir duraksiyodun.. atak evresi ola bilir.. umarim sıkintin kalmamistir ..

Son düzenleme:
kahvaltim:
2 gun kurusu kayisi
1 dilim kepek ekmegi
yarim haslanmis yumurta
1 tane zeytin
1 kib. kut. buyuk. beyaz peynir
1 parmak buyuk. kasar
1 dilim domates
bir avuc maydonoz
detoksa basliyorum camamber nerdesin bacimm

Son düzenleme:
ne oldu btacim( umarim kotu bir sorum degildir(( kilo vermene gelince baya dir duraksiyodun.. atak evresi ola bilir.. umarim sıkintin kalmamistir ..[/QUOTE]

yok elacım yaa c.tesi pazar doğru dürüst hiiç bişi yiyip içemedim ondandır vücut su falan kaybetmiştir. canım çok sıkkın bu hafta pek girmem bu moralle diyeti istesemde bozamam canım hiç bişi istemiyor midem almıyor yine sizi ara ara takip etmeye çalışıcam

yaaa aile içi geçimsizlik diyelim uzun zamandır sabrettiğim ve içime attığım küçük şeylerin bi patlamasını yaşadım biraz moralim bozuk

anliyorummm... umarim gercekten kucuk seylerdir.. esinle ilgiliyse.. evliliklerde.. 3 sene ve 5 senede bole sallantilar olabiliyor... daha sonra hersey yoluna giriyor.. baska birseyse .umarim cozulmicek seyler degildir... kendini uzme dicem ama yapmicaksin.... cok yipratmamaya calis.... hayatta olum ve kotu bir hastallik disinda herseyin caresi yada bir diger yolu vardir...

çok doğru söylüyorsun teşşekür ederim ilgilendiğin için ve desteğin için

canım bence hiç bişi kendinden önemli kıymetli değil elbetteki çevrendekileri dinliceksin önemsiceksin ama seni üzen vede sorumsuz damranan kişilerden kendini uzak tutucaksın tabi bazen mümkün olmuyo umarım her neye taktınsa gelip geçicidir bence keyfine bak

evet canım 2 gündür daha istekliyim canım sıkılmıyo istediğim program saatime denk getirdimmi yürüyüşlerimi zaman nasıl geçiyo anlamıyorum

yaa benimde var kosu bandim.. ama hic kullanamiyorumm (.. bebegim 14 aylik yeni yurumeye basladi.. hep pesindeyim.. oglen uyutugimda camasir as makina bosalt yemekle ugras anca islerimi goruyorumn.. biraz egzersiz yaiyorum 15 dakkallik sonra hop uyandi.. aksamdan 21:30 yatar etrafi topla isleri hallet birturlu nasip olmuyo.. birde yatsa tam kesintisiz saat basi emzik veriyorum.. dusunce uyaniyo.. senin minoslar kac yasinda.. insallah azdaha buyudugunde bende binerim

benim büyük kızım 10 yaşında ufaklığım kızımda 5 yaşında bu sene rahatladım anca kısmetse anasınıfına başlıcak diğeride 5.sınıfa gidicek biraz daha kendime vakit ayırabilcek gibi geliyo inşşallah öyle olur
senin bebişin tam gözleme zamanında canım dikkat et gözün üstünde olsun ama bence misafirin çat kapı gelen gidenin yoksa 15 20 dkk bile yetiyo koşu bandında bence bi işini ertele gün içinde daha sonra yaparım diye şartlan yaparsın dediğim gibi tv aç sonra yürü seyrederken yürümek keyifli bide senin ufaklık eğerki tv izliyosa seviyosa onun sevdiği bişi olduğunda tv aç hem beraber izlemiş olursun kızında yanında olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…