- 2 Nisan 2014
- 271
- 34
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #2.081
Olsun canim hic bozma moralini o kadarciktan bisey olmaz ☺ tam gaz diyete devamm😊 bu arada benimki de fakirden yag kas olcen umarim dogru tartiyodur 😫kizlar tarti aldim kendimeeeee :))))
kilom 3 gm fazla cikiyo.. oteki tartima gore(( arzumun yag kas olcenden
Anlamadim valla canim birde yeni kalkmistim safligima denk gelmis 🙈hooop tutummmhosgeldin basladin mi diyete
buy buyuklugunde yani telden hizlica yaziyorum o yuzden
Eveet tabiki lunamooncum olur mu ptesi baslicam demekovv hemen mi giriyorum diyete
Olsun canim hic bozma moralini o kadarciktan bisey olmaz ☺ tam gaz diyete devamm�� bu arada benimki de fakirden tine yag kas olcen umarim dogru tartiyodur ��
Anlamadim valla canim birde yeni kalkmistim safligima denk gelmis ��
Eveet tabiki lunamooncum olur mu ptesi baslicam demek
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Olsun canim hic bozma moralini o kadarciktan bisey olmaz ☺ tam gaz diyete devamm😊 bu arada benimki de fakirden yag kas olcen umarim dogru tartiyodur 😫
Anlamadim valla canim birde yeni kalkmistim safligima denk gelmis 🙈
bu bi işaret olmalıgirdim gitti diyete Allahtan çok yemedim bugün
Evett cok yememissin aksam yemeginde sebze yersen ohh mis gibi oluur1100 1200 kalori ile kapatirsin gunu 😊😊
Hosgeldin kimmiik bende dun geldim buraya ayni sekilde ayri bir gunlugum de var :) kilolarimiz benzer sayilir boyun yasin kac ☺ bende dukan yapiyorum gecen yaz basladim ama sonra birakip delii gibi yedimm 🙈 sonuc +8 kilo 😯
Karataya da goz kirpiyorum ya guzel duruyo ama tatlidan vazgecmek cok zoorr dukanda yine tatlandiriciyla tatli yapiyorum da karatayda yasakk 😕
😊😫😫😕
200 çektim birazda yan hareketler yaptım 5 dakika falan film izlerken yine duramadım 2 saat tepindim yatakta kim amuda kalkarak film izlemekten zevk alır ?
ben özel egitim görüyorum tatlım lise okumuyorumOooo duur 😄😄 basladin suanda diyettesin ve 50 olcaksiiin💪💪
Ohh lise yeni bitiyor o zamann 💃 aslinda en guzel senemdi benim 18 yasindayken 3 sene gecti ama sanki coook uzun sure onceymis gibi
Aa konya guzeldir tatlim niye oyle diyosun 😄
Bosver sevgili demek dert demek
Benimde oyle muthis bi gecmisim yok o konuda hatta cok cekingenim
153 yeterinde kısa bence uzun topuklu giymem abla 4 parmak kadardilviin okadarda kısa degilsin be.. topuklu ayakkabi ben hic giyemem dugun vs olmadigi surece.... ya da cok rahat olacak.... ancaa...
derslerdenndilvincim sen bu kadar enerjiyle nasil kilolu kalmissin anlamadım
kizlar bir gun girmiyorum sayfalar ucuyor valla.nasilsiniz bakalim?
sen nasilsinn ebrusum.. ben kendi adima diyim gayet iyiyimazicik ta yorgun disardaydik alisveris o buydu derken
ben özel egitim görüyorum tatlım lise okumuyorum
cidden en güzel yas 18 zaman dursun bee9:
153 yeterinde kısa bence uzun topuklu giymem abla 4 parmak kadar
derslerdenn
ders olmayınca enerjiğim ben yaa hele film izleyince
iyi iste elacim idare eder oglum gunduzleri uyumuyor kac gundur bi enerji patlaması var yeni uyudu.ben de helak oldum yarin da sunnet ettirecegiz bakalim oyüzden pek spor yapamadim.
sagol canim. cok sukur birgecmis olsun oğluşuna ebrucumm.. damatliginida gor insallah:)))) bir sorun yok dimi? kendi isteginizlemi sunnet???
sagol canim. cok sukur bir
sorun yok.yasina degmeden ve iyice ayaklanmadan yaptiralim dedik.hem küçükken daha cabuk iyilesiyormus.
ohhh iyi:))) kirkbirkere massallahiyi dusunmussunuz.. genel anesteziylemi olacak ??
evet ailemle kalıyorum bazen ben şehir dışına gidiyorum bazen onlar gidiyo o zaman ögrenci evinde oluyorum oda cok cok nadirdilvincim yasin genç olunca bir de tek derdin ders olunca tabi enerjiksin.benim bugun hic enerjim kalmadı oglusumdan. bu arada sen konyada ailenle mi kaliyorsun pek anlayamadim
canlar aile talebine ve yaşa göre bizde özel hastanede yaptırdık kardeşimi tam narkoz vermişlerdi 6 yaşındaydı galiba biraz ayılmıştı öyle eve getirmişler ama hiç ayakta duramıyodu bak aklıma geldi ne günlerdivalla canim ben de tam bilmiyorum esim randevu almış ama sanirim tam narkoz veriyorlarmis.yarin tecrube edecegiz inşallah.