- 9 Aralık 2013
- 2.621
- 448
- Konu Sahibi elaprensess
- #2.141
benim büyük kızım 10 yaşında ufaklığım kızımda 5 yaşında bu sene rahatladım anca kısmetse anasınıfına başlıcak diğeride 5.sınıfa gidicek biraz daha kendime vakit ayırabilcek gibi geliyo inşşallah öyle olur
senin bebişin tam gözleme zamanında canım dikkat et gözün üstünde olsun ama bence misafirin çat kapı gelen gidenin yoksa 15 20 dkk bile yetiyo koşu bandında bence bi işini ertele gün içinde daha sonra yaparım diye şartlan yaparsın dediğim gibi tv aç sonra yürü seyrederken yürümek keyifli bide senin ufaklık eğerki tv izliyosa seviyosa onun sevdiği bişi olduğunda tv aç hem beraber izlemiş olursun kızında yanında olur
ne guzel soyluyorsunn :)) ama malesef benim kiz yerinde hic durmaz tamda yuruyemiyo yani durmayi bilmiyo daha tam kontrollu degil ve surekli yurume istegi var hep ensesindeyim... evi dort donuyoruz dur mak yok. bazen mama sandalyesine koyup pepeeyi aciyorum en fazla 15 dk .. o zamada ya sofra hazirliyorum ya kaldiriyorum.. o hakkimi orda kullaniyorum.... gerisi de fildir fildirr