hedef 50 kilo olmak.. :)))

kizlar tarti aldim kendimeeeee :))))
kilom 3 gm fazla cikiyo.. oteki tartima gore :KK43:(( arzumun yag kas olcenden:KK9:
Olsun canim hic bozma moralini o kadarciktan bisey olmaz ☺ tam gaz diyete devamm😊 bu arada benimki de fakirden yag kas olcen umarim dogru tartiyodur 😫
hooop tutummm:KK1: hosgeldin basladin mi diyete

buy buyuklugunde yani telden hizlica yaziyorum o yuzden
Anlamadim valla canim birde yeni kalkmistim safligima denk gelmis 🙈
ovv hemen mi giriyorum diyete:KK23:
Eveet tabiki lunamooncum olur mu ptesi baslicam demek :KK53: :KK53:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
dilviin okadarda kısa degilsin be.. topuklu ayakkabi ben hic giyemem dugun vs olmadigi surece.... ya da cok rahat olacak.... ancaa...

Olsun canim hic bozma moralini o kadarciktan bisey olmaz ☺ tam gaz diyete devamm�� bu arada benimki de fakirden tine yag kas olcen umarim dogru tartiyodur ��

Anlamadim valla canim birde yeni kalkmistim safligima denk gelmis ��

Eveet tabiki lunamooncum olur mu ptesi baslicam demek :KK53: :KK53:

bu bi işaret olmalı :KK70: girdim gitti diyete Allahtan çok yemedim bugün :KK1:

Son düzenleme:
Olsun canim hic bozma moralini o kadarciktan bisey olmaz ☺ tam gaz diyete devamm😊 bu arada benimki de fakirden yag kas olcen umarim dogru tartiyodur 😫

Anlamadim valla canim birde yeni kalkmistim safligima denk gelmis 🙈

ya benim tarti yedi senelikti her Allahin gunu ustundeyimm:KK1: bu aralar arada gosteriyo arada gostermiyodu.. gecen pilini degistirdim yine ayni.. baktim netten ya tefal ya arzum begeniyolar acikcasi kafam katisti ama tefal yoktu.. ellerinde tesir urunu vardi bende arzum aldim.. dunden beri bakiyorum magzalara bunu aldim gitti .. bende hep merak ederdim dogrumu olcuyo diye.. 7 senelik tarti sonucta..

olsun canim bazen ben cok hizli yazip yolluyorum o kadar cok duzeltme yapiyorum ki sonra:KK1:

Hosgeldin kimmiik bende dun geldim buraya ayni sekilde ayri bir gunlugum de var :) kilolarimiz benzer sayilir boyun yasin kac ☺ bende dukan yapiyorum gecen yaz basladim ama sonra birakip delii gibi yedimm 🙈 sonuc +8 kilo 😯
Karataya da goz kirpiyorum ya guzel duruyo ama tatlidan vazgecmek cok zoorr dukanda yine tatlandiriciyla tatli yapiyorum da karatayda yasakk 😕

😊😫😫😕

Hosbulduk axillaryartery! ^^
Aaa beraber verelim o zaman ne güzel. ^^/****

Dukan diyetini hiç denemedim ama Dukan Karatay'a göre daha zor değil mi ya? Evre evre... Karatay'da doyana kadar yiyorum, bu da bana yetiyor. :)

Tatlıyi ben de severim ama ben Karatay'da tatlı konusunda çok problem yaşamıyorum. Mesela genelde herkes çay içerken zorlanır, bocalar. Ben kendimi bildim bileli çayı şekersiz içerim. Bazen arada bir bitter çikolata yiyorum, tatlı ihtiyacımi karşılıyor. :) Benim asıl zorlandığım konu ekmek ve börek gibi hamur işlerini yiyememek... Ahhh... T.T Beyaz ekmeğe bayılırım!!! :KK70: Ama sağlıklı değil, ne yazık ki.

Boyum 1,63 m. Yaşım 23.

Oooo duur 😄😄 basladin suanda diyettesin ve 50 olcaksiiin💪💪

Ohh lise yeni bitiyor o zamann 💃 aslinda en guzel senemdi benim 18 yasindayken 3 sene gecti ama sanki coook uzun sure onceymis gibi :KK1:
Aa konya guzeldir tatlim niye oyle diyosun 😄
Bosver sevgili demek dert demek :p
Benimde oyle muthis bi gecmisim yok o konuda hatta cok cekingenim :KK53:

ben özel egitim görüyorum tatlım lise okumuyorum :KK1:
cidden en güzel yas 18 zaman dursun bee :KK70:9:
dilviin okadarda kısa degilsin be.. topuklu ayakkabi ben hic giyemem dugun vs olmadigi surece.... ya da cok rahat olacak.... ancaa...
153 yeterinde kısa bence uzun topuklu giymem abla 4 parmak kadar
dilvincim sen bu kadar enerjiyle nasil kilolu kalmissin anlamadım
derslerdenn :KK50::KK50:
ders olmayınca enerjiğim ben yaa hele film izleyince :KK76:

aksam:
19:15
2 avucici kadar buyuklugunde et.. (yagsiz teflonda) bol salata.. 1 yemek kasigi kadar kori sosu ile...3 tane cilek

sen nasilsinn ebrusum.. ben kendi adima diyim gayet iyiyim:KK1: azicik ta yorgun disardaydik alisveris o buydu derken

iyi iste elacim idare eder oglum gunduzleri uyumuyor kac gundur bi enerji patlaması var yeni uyudu.ben de helak oldum yarin da sunnet ettirecegiz bakalim oyüzden pek spor yapamadim.

ben özel egitim görüyorum tatlım lise okumuyorum :KK1:
cidden en güzel yas 18 zaman dursun bee :KK70:9:

153 yeterinde kısa bence uzun topuklu giymem abla 4 parmak kadar

derslerdenn :KK50::KK50:
ders olmayınca enerjiğim ben yaa hele film izleyince :KK76:

dilvincim yasin genç olunca bir de tek derdin ders olunca tabi enerjiksin.benim bugun hic enerjim kalmadı oglusumdan. bu arada sen konyada ailenle mi kaliyorsun pek anlayamadim

iyi iste elacim idare eder oglum gunduzleri uyumuyor kac gundur bi enerji patlaması var yeni uyudu.ben de helak oldum yarin da sunnet ettirecegiz bakalim oyüzden pek spor yapamadim.

gecmis olsun oğluşuna ebrucumm.. damatliginida gor insallah:)))) bir sorun yok dimi? kendi isteginizlemi sunnet???

dilvincim yasin genç olunca bir de tek derdin ders olunca tabi enerjiksin.benim bugun hic enerjim kalmadı oglusumdan. bu arada sen konyada ailenle mi kaliyorsun pek anlayamadim
evet ailemle kalıyorum bazen ben şehir dışına gidiyorum bazen onlar gidiyo o zaman ögrenci evinde oluyorum oda cok cok nadir
tek derrdim ders degil abla tamam evli degilim onun sorumlulugu yok ama dersler asistan olunca çalışıyorum onların işlerii anlatamam hem zor hem çok şuan tükenmiş haldeyim uyuyup kalkıp ders çalışıcam sonra ütü yapıcam bir sürü birikti sonra kardeşimin teog sınavı bizim zamanımızın sbs'si yani lise secim sınavı var onu çalıştırıyorum bide özel ders veriyorum yabancı dil yani var Allah var o yüzden benimde halim kalmıyo hele bu hafta baya yogunum
bunlar dünya işleri seniinki dünyanın en güzel işi duygusu derdi kesin annem olsa çünkü annelik kutsaldır
"Cennet annelerin ayakları altındadır..." sanırım bu söz herşeyi açıklıyo sen iyi bi evlat yetişrirsen hem bu dünya için hem öbür dünya için yatırım ama ben bu dünya için ...

valla canim ben de tam bilmiyorum esim randevu almış ama sanirim tam narkoz veriyorlarmis.yarin tecrube edecegiz inşallah.
canlar aile talebine ve yaşa göre bizde özel hastanede yaptırdık kardeşimi tam narkoz vermişlerdi 6 yaşındaydı galiba biraz ayılmıştı öyle eve getirmişler ama hiç ayakta duramıyodu bak aklıma geldi ne günlerdi :KK52:
bilgisayardan çizgi filmi açmıştım ablaaa diye kalktığı gibi üzerime düşmüştüüü:KK52:

X