- 9 Aralık 2013
- 2.621
- 448
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #2.061
hoşgeldin axill
benim boyunda 153 155 sanıyodum 153 cıktı
Elaprensess
Hosbulduk. ^^
seninde kilonu kaydediyimi kimmik..
Evet, lutfen. Az once tartildim 56 kilo ciktim. Sanki 1,3 kg vermisim gibi duruyor 5 gunde ama dun aksam pek bir sey yememistim ve suan da karnım kaziniyor, kesin yemekten sonra alirim yine bir yarim kilo ya da 1 kilo, duruma göre.
56 diye kaydediyorum o zaman
Tamam, öyle olsun. :)
18 yaşında öğrenciyim hiç sevgilim olmadı derslerle takılıyoruz ya bizzzAy ben hakkaten hicbir sey soylemeden pat diye dalmisim
20 yasindayiim ogrenciyim bekarim sevgilim de yok 😅
Istanbuldan katiliyorum yarismaci arkadaslara basarilar dilerim
Senin yasin kac canim tanimak isterim 😊😊
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
3. tekil kişi adıyla konuştum farkındayım çok tuhaf olduudilviince konusmaya basladin yine
salatasi guzel disarda tek altarnatifmm.. ya poca simit ayran ya salata
çok sinir ya bugün topukluyla yürümekten bacaklarım agrıdıı babamın yanında kısacık kalıyorum mecbur topuklu giyince eşitleniyoruz deyse koluna giremiyorum tuhaf oluyobende ayni sekilde.. 1.63 saniyodim yillardir.. diyete baslamadan once olctu esim 1.61 cikti.. belkide yaslandimmcekmistir boyumm
Hosgeldin kimmiik bende dun geldim buraya ayni sekilde ayri bir gunlugum de var :) kilolarimiz benzer sayilir boyun yasin kac ☺ bende dukan yapiyorum gecen yaz basladim ama sonra birakip delii gibi yedimm 🙈 sonuc +8 kilo 😯Merhaba, ben de araniza katilmak istesem, n'olur acaba? ^^
Karatay diyeti yapıyorum. Gecen yaz baslamistim aslinda ama sonra biraktim. Bu hafta Carsamba gunu sil bastan basladim tekrar Karatay'a.
Carsamba gunu tartildigimda kilom 57.3tu. Aslinda 53 tu hedefim ama bu başlığı görünce 50 olsam hic de fena degil diye dusundum. Bir de gunlugum var. Oraya öğün öğün neler yedigimi yaziyorum, bazen de dertlesiyorum kendi kendime. ♡♡
Eger kabul ederseniz buraya da her hafta kac kilo oldugumu yazmak istiyorum. Sanirim cuma gunleri yaziliyormus kilolar. Önümüzdeki cuma görüşürüz o zaman insaallah. Arada ugrarim, bir merhabalasiriz yine. ^^
Gunaydiiin caniim 😊 ben 15.00 gibi uyandim da 😫😫gunaydinn kizlarrr
Yaslaninca da iyice cekecekbende ayni sekilde.. 1.63 saniyodim yillardir.. diyete baslamadan once olctu esim 1.61 cikti.. belkide yaslandimmcekmistir boyumm
kahvaltim:
1 dilim kepek ekmegi
1 zeytin
3 dilim domates
3 parmak buy. kasar
kib.kut. buy.beyaz peynir
yesil cay
suan kahve iciyorum sutlu 2 kayisi kurusu ile..
Oooo duur 😄😄 basladin suanda diyettesin ve 50 olcaksiiin💪💪beni de 50 kilo yapın, olmadı 55 de yeter bi elimden tutun yahu düşüyorummmmmmmmmmmmm
Ohh lise yeni bitiyor o zamann 💃 aslinda en guzel senemdi benim 18 yasindayken 3 sene gecti ama sanki coook uzun sure onceymis gibi18 yaşında öğrenciyim hiç sevgilim olmadı derslerle takılıyoruz ya bizzz
malesef konyadan katılıyorum
başka soru varsa alıyım cağnım
3. tekil kişi adıyla konuştum farkındayım çok tuhaf olduu
çok sinir ya bugün topukluyla yürümekten bacaklarım agrıdıı babamın yanında kısacık kalıyorum mecbur topuklu giyince eşitleniyoruz deyse koluna giremiyorum tuhaf oluyo
Oooo duur 😄😄 basladin suanda diyettesin ve 50 olcaksiiin💪💪.
hooop tutummmbeni de 50 kilo yapın, olmadı 55 de yeter bi elimden tutun yahu düşüyorummmmmmmmmmmmm
buy buyuklugunde yani telden hizlica yaziyorum o yuzdenHosgeldin kimmiik bende dun geldim buraya ayni sekilde ayri bir gunlugum de var :) kilolarimiz benzer sayilir boyun yasin kac ☺ bende dukan yapiyorum gecen yaz basladim ama sonra birakip delii gibi yedimm 🙈 sonuc +8 kilo 😯
Karataya da goz kirpiyorum ya guzel duruyo ama tatlidan vazgecmek cok zoorr dukanda yine tatlandiriciyla tatli yapiyorum da karatayda yasakk 😕
Gunaydiiin caniim 😊 ben 15.00 gibi uyandim da 😫😫
Tamamdirr haydi bismillah☺
Yaslaninca da iyice cekecek145 ile kapatirim heralde omrumu
Buy ne ela anlamadim onuama pazar kahvaltin cok guzel olmus bozmamissin valla
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hooop tutummmhosgeldin basladin mi diyete
buy buyuklugunde yani telden hizlica yaziyorum o yuzden
hoşbuldum, aslında başlamadım galiba bilemedim şimdi
sanırım şu ana kadar 900 kalori aldım gün içinde :) akşam yemeği yemedim henüz:) yemeyimde en iyisi
en guzel zaman simdidir.... eger karliysan.. bir an once baslamalisin... aksam hafif birseyler yersin. kac kilosun suan