- 5 Mart 2016
- 1.847
- 4.386
- 63
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #1.581
benimde yağım bitmişİyi fikir bende tereyağlı yapayım
İyi fikir bende tereyağlı yapayım
Kızlar ben de geldim spora kalkıyorum. Ha gayretbenimde yağım bitmişneysee şimdilikk böyle idare edelimm bakalımm kahveminde son demii yarın bi alışverişee çıkmam lazımmm o da tam bi işkencee sakıncalı reyonlar var
ayy iyi hatırlattın canımm tekrar paylaşayım ben etiketleyiiipKızlar kilolarınıkremsokola yı alıntılanacak yapın. Çünkü çok karışmış. Hesap olayı da ilk sayfada varmış. Bakmadım da gerçi bi bakıyım.
kremsokola
Ptesi 55
Cuma 54
Bu ptesi 55
Yani sabit sıfır point
Benim çevremde karatay yapan yok. Şeker orucuna başlıyorum yarın 21 gün değil de 20 gün yapicam. 21. Gün memlekete yola cikicaz çünkü Adıyaman'dan Çanakkale'ye arabayla, zor olur yani yollarda diyet.Kız kardeşimle 1 aylık kacamaksız karataya girdik.yanında az da olsa sporda yaparsam 69 olurum sanırım.
Haklısın cnm dıyetı de sporuda duzenlı yapmalıyız ki sonuçlar güzel olsun.sonucta yaptığımız herşey bizi etkılıyor
Canım bağırsak problemi olunca cidden zor kilo veriliyor. Benim hızlı kilo vermemdeki diğer etken de günde iki kez wc çıkıyor olmam. Onu da dogadanin kayısılı form çayına borçluyum. Ben de 5 gün falan yapamadığım zamanlar oluyordu, haliyle kilo da ya yavaşlıyor ya da veremiyordum. Acı çehre falan da yuttum tek seferde iki tane falan ama yine bana mısın dememişti. Bi dene iatersen bahsettiğim çayı. Ben de kk dan çok okumuştum onu, öyle aldım.
Haklısın canım çok karışmış, ben de unuttum.Kızlar kilolarınıkremsokola yı alıntılanacak yapın. Çünkü çok karışmış. Hesap olayı da ilk sayfada varmış. Bakmadım da gerçi bi bakıyım.
kremsokola
Ptesi 55
Cuma 54
Bu ptesi 55
Yani sabit sıfır point
2 kilo verdin kolay mı? Bence puan sistemi çok güzel oldu kızlar. Ama ben kafamı duvarlara vurcam yaHaklısın canım çok karışmış, ben de unuttum.
Ptesi 64.7
Ptesi 62.7
Fark 31
Spordan +3
Toplam puan 34
(Fark çok çıktı gibi geldi, yanlış hesaplamış da olabilirim.)
kremsokola
Senin kilon az, zor olacak senin için. Bolca Sabra ihtiyacın var. Senin kilonda olsam ayda iki kiloya razıyım.2 kilo verdin kolay mı? Bence puan sistemi çok güzel oldu kızlar. Ama ben kafamı duvarlara vurcam ya
Lazım olanları al çık ,hıc bakma öbür reyonlarabenimde yağım bitmişneysee şimdilikk böyle idare edelimm bakalımm kahveminde son demii yarın bi alışverişee çıkmam lazımmm o da tam bi işkencee sakıncalı reyonlar var
bol kalorı yakmalar cnmKızlar ben de geldim spora kalkıyorum. Ha gayret
tekrar yazayım o zamanKızlar kilolarınıkremsokola yı alıntılanacak yapın. Çünkü çok karışmış. Hesap olayı da ilk sayfada varmış. Bakmadım da gerçi bi bakıyım.
kremsokola
Ptesi 55
Cuma 54
Bu ptesi 55
Yani sabit sıfır point
Uzun yol gıttıgımde en az 1 kılo eksik çıkarım hep.yorgunluk kılo vardırıyor sanırım banaBenim çevremde karatay yapan yok. Şeker orucuna başlıyorum yarın 21 gün değil de 20 gün yapicam. 21. Gün memlekete yola cikicaz çünkü Adıyaman'dan Çanakkale'ye arabayla, zor olur yani yollarda diyet.
Bana eşlik eder misin? Beraber yapalım mı?
bızde dünkü pikniğin fotolarını koyduk yanı koymuş bırılerı.benı uzun zamandır görmeyenler bu senmısın dedıHalfeti gezisinin fotolarını face e koydum. Zayıfladığım yönünde msjlar aldım, çok sevindim halbuki en son 61.5 görmüştüm ama şimdi 62.7 yim. Bir haftalık spor bile çok farketti, farkediyorum, farkediliyorum. Bu da çok güzel bi duygu. Sporu dünkü kadar yapamasam da artık 500-1000 puan arası yapmaya çalışicam günlük ve gariptir ki bugün hiç enkaz halinde falan kalkmadim. Demek ki vücudumun böyle spora ihtiyacı varmış. Kızlar spora abanin
Ben de yolda çok ödem tutarımbol kalorı yakmalar cnm
tekrar yazayım o zaman
Uzun yol gıttıgımde en az 1 kılo eksik çıkarım hep.yorgunluk kılo vardırıyor sanırım bana
bızde dünkü pikniğin fotolarını koyduk yanı koymuş bırılerı.benı uzun zamandır görmeyenler bu senmısın dedı
Bu 8-9 kılo vermiş halım dedıgımde şok yaşadılar
57 nerde 75 nerde demı amarakamlar yer degıştırmış
Onuda içiyorum canım aldım kaysıı kurusuda yiyorum gece bol acı biberli yoğurt yiyorumCanım bağırsak problemi olunca cidden zor kilo veriliyor. Benim hızlı kilo vermemdeki diğer etken de günde iki kez wc çıkıyor olmam. Onu da dogadanin kayısılı form çayına borçluyum. Ben de 5 gün falan yapamadığım zamanlar oluyordu, haliyle kilo da ya yavaşlıyor ya da veremiyordum. Acı çehre falan da yuttum tek seferde iki tane falan ama yine bana mısın dememişti. Bi dene iatersen bahsettiğim çayı. Ben de kk dan çok okumuştum onu, öyle aldım.
Hakkaten 1.4 gayet iyi bi rakam bi haftada, daha ne istiyorsun arkadasim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?