- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #1.301
Saol canim ya o senin 10 numaraligin , ellerine saglik. Ama spor birinciligini sana kaptiramam kus bakma. Arkadaslik baska is baska
hahhaaayt vallahi yemem icmem spor yaparim veranooo:))
Yanlış olmasın sporda yerim hepinizi2 gunun var beybi suan zaten kolera onde sanirim sessiz sessiz geldi arkadan.
kuzum ona eliptik gibi bi puan verebiliriz dedik de ilk sayfaya yazmadim sadece.Hani benim kürek çekme puanım
oyle olmasi lazim canimVerano_porteno 5-8 nisan arası mıydı?
Kürek çekme kol çalışması değil mi canım? Öyleyse o bölgesel hareketler olarak sayılabilir. Verano da öyle demişti sankiVerano_porteno
90 dakika hızlı tempolu yürüyüş 225
6 dakika kardiyo 30
Ağırlık 45 dakika 157.5
Bölgesel 100 tane 60 puan
Kürek çekme ???
472.5 + kürek çekme puanı
Hayır sırt karın kol bacak hepsi bir arada ve bölgesel gibi set şeklinde değil metre ve süre cinsinden oluyorKürek çekme kol çalışması değil mi canım? Öyleyse o bölgesel hareketler olarak sayılabilir. Verano da öyle demişti sanki
bi cesit kardio aslinda kurekKürek çekme kol çalışması değil mi canım? Öyleyse o bölgesel hareketler olarak sayılabilir. Verano da öyle demişti sanki
Aynen eliptik ile aynı puan olması adil oldu :)bi cesit kardio aslinda kurek
Ben cuma geldim ya pazartesi kilo versem de puan alamıcam dimi canımbi cesit kardio aslinda kurek
Evet cnm dun bildirmeye basladiniz die o sekilde yaptim.Verano_porteno 5-8 nisan arası mıydı?
yoo cuma bildirdigin kilo uzerinden hesaplayabilirsin canim puanini. yani az olur digerlerine gore ama hic olmamasindan iyidirBen cuma geldim ya pazartesi kilo versem de puan alamıcam dimi canım
allahim spor icin beni motive edin diyodun, bi motive oldun tam oldun canimVerano_porteno perşembe de 175 yaptım. Toplam 475.
Tam yaziodum ben de , walla bi etiyopya restoranina geldik. Menuyu anlamaya calisorum 10 dkdirNapiyosunVerano_porteno :)
Darbe fln yapicaksan beni de al yanina en kotu hep ikinci olurum. Bu ne arkadas bi yazdilar 400 puanlar fln , 3 puan icin birbirimize gircez yakindaguncel spor puanlarini goren kremsokola spor odulunu kaldirmaya ve diktatorluk rejimine gecmeye karar vermek uzereydi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?