- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 34
- Konu Sahibi kremsokola
grupta kimse kalmamisti. oysa ki cupcake hemen yanibasimdaydi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaş 22 daha ne evlendim ne çocuk doğurdum en azından o zamana kadar istediğim bi vücutta olayım diyorum. Etrafımda görüyorum okulda nasıl güzel fit kızlar özeniyorum ne yapayım pörtlüyor göbeğim falan benim yakıştırmıyorum üstüme dar giyemiyorum hiç hep bol şeyler giyiyorumBen de olcturmek istiyorum ama hiç öyle kaliteli ölçüm yapan bi yere de rastlamadim. Sadece gobegindeyse süper valla. Benim göbek, bel, bacak ohoo yağ bidonu gibiyim.
Boylarımiz aynı ama benim hedefim 55
47nin hayalini bile kurmadım
Teşekkürler efendim karşılık verdiğiniz için
Ama zorlarim seni haberin ola, kolay lokma değilimdir
ben de aynen coluk cocuksuz bu ne hal diye kendime kiziyorum. olcak olcak, diyet spor yapiyoruz o kadar. biz zayiflamicaz da kim zayiflicak:)Yaş 22 daha ne evlendim ne çocuk doğurdum en azından o zamana kadar istediğim bi vücutta olayım diyorum. Etrafımda görüyorum okulda nasıl güzel fit kızlar özeniyorum ne yapayım pörtlüyor göbeğim falan benim yakıştırmıyorum üstüme dar giyemiyorum hiç hep bol şeyler giyiyorum
Senin ne kadar vardı kilo? :)ben de aynen coluk cocuksuz bu ne hal diye kendime kiziyorum. olcak olcak, diyet spor yapiyoruz o kadar. biz zayiflamicaz da kim zayiflicak:)
su an 62-63 kilo civariyim, hedef 58. cok bisey yok ama gitmiyo iste lanet yaglar:))Senin ne kadar vardı kilo? :)
Ben de aynı 3.5-4 kg civarı. Göbek çevresinde hep yağlar direk iniveriyor sanki karnım kilo verince :)su an 62-63 kilo civariyim, hedef 58. cok bisey yok ama gitmiyo iste lanet yaglar:))
Yettim az kaldi 30 mesaj fln var zeytinyagi guzel evet ben de banmayi seviorum buarada
Ayni ben nerde ayak kokulu bi peynir var ben bayilirim. Kucukbas da candir, et kokarmi arkadas yaaa. Zaten dunya saglik orgutu kirmizi et kanser yapio demis cok bozuldum bu ise. Bunlar hep vegan lobisinin isleriiiiihahahaha kokusmus peynir:)) peynirin sevmedigim cinsi yok zaten de kokanlari daha bi seviyorum sanki. keci peynirine de bayilirim ya
Denemelisin bence ama cok da ileriye gitme, cupcakeler ole hemen Teslim olan kizlari sevmezlercupcake "gelsene, burasi cok guzel" dedi. "ben senin bildigin kizlardan degilim" dedim. ama bi yanim suphe icinde
Ben bittim tam 30 sayfa 300 mesaj okudum. Yarım saatten fazla sürdü herhalde aklında iseYettim az kaldi 30 mesaj fln var zeytinyagi guzel evet ben de banmayi seviorum buarada
Bak sen onlara. Et kadar sağlıklı bişe var mı kız.Ayni ben nerde ayak kokulu bi peynir var ben bayilirim. Kucukbas da candir, et kokarmi arkadas yaaa. Zaten dunya saglik orgutu kirmizi et kanser yapio demis cok bozuldum bu ise. Bunlar hep vegan lobisinin isleriiiii
Bizim vucut yapimiz benzio sanki yan durdugundan tam anlamadim ama , en cok sorun nerde seninBen de aynı 3.5-4 kg civarı. Göbek çevresinde hep yağlar direk iniveriyor sanki karnım kilo verince :)
Bak bu benim 56 kilo halim
Şuan sağdakinden 1-2 kg daha azım :)
Ohh bitti koleracim sen nie uyumadin ya , uyudun da yeni mi uyandin yoksa. Baktim yoksun yine kaynatiosun sanmistimVerano_porteno bi ikimiz kaldık bunlar muhabbet ede ede kepenkleri kapatıp gitmişler galiba. Ben de erken yattım dün uyumamıştım bütün muhabbeti kaçırmışım