Hedef 15 Haziran!

kremsokola cupcake'e yaklasti. limonluya benziyordu. limonluysa kremsokola sevmezdi zaten. ama vanilyaliysa gideri vardi. acaba icinde dolgusu var miydi? kremsokolanin akli sorularla doluydu. lab arkadasina sormak olmazdi simdi, ayip olurdu. ama kesin birsey vardi ki kremsokolanin karni acikmisti...

acaba kremsokola cupcake'i alsa yarisini yese, kalanini erkek arkadasina iteleyebilir miydi? erkek arkadasi biraz pisbogazdi dogrusu. her pazartesi sabahi kremsokolayla diyete baslar, aksamustu birakirdi.

kremsokola erkek arkadasinin masasina ugradi ve cupcake'in vanilyali oldugunu ogrendi. oysa ki daha bu sabah erkek arkadasi ona "agir bir diyette" oldugunu soylemisti. oyleyse cupcake'in vanilyali oldugunu nasil bilebilirdi? sokolanin akli cok karismisti

sokola biraz labin icinde dolandi ve kemirebilecegi biseyler arandi. labdaki mini buzdolabinda 1940'lardan kalmis gibi gorunen bi cesit beslenme cantasi, bi kutu kola ve 7-8 tane minik paket tereyagi vardi. kremsokola "acaba kahveme tereyagi mi koysam" diye dusundu. ama blender'i yoktu. icinden "yeterince hizli calkalarsam ayni etkiyi yaratabilir miyim ki" diye gecirdi.

kremsokola'nin gozu bu sefer de masasindaki zavalli bambu bitkisine dondu. dallardan biri zaten kurudu kuruyacak gibiydi. acaba o dali budama zamani gelmis miydi? bambu dali sebzeden sayilir miydi? lif orani nasildi?

Ben de olcturmek istiyorum ama hiç öyle kaliteli ölçüm yapan bi yere de rastlamadim. Sadece gobegindeyse süper valla. Benim göbek, bel, bacak ohoo yağ bidonu gibiyim.

:KK57::KK57::KK57:
Boylarımiz aynı ama benim hedefim 55 :işsiz:

47nin hayalini bile kurmadım :silah:

Teşekkürler efendim karşılık verdiğiniz için:KK19:
Ama zorlarim seni haberin ola, kolay lokma değilimdir:cool:
Yaş 22 daha ne evlendim ne çocuk doğurdum en azından o zamana kadar istediğim bi vücutta olayım diyorum. Etrafımda görüyorum okulda nasıl güzel fit kızlar özeniyorum ne yapayım pörtlüyor göbeğim falan benim yakıştırmıyorum üstüme dar giyemiyorum hiç hep bol şeyler giyiyorum :KK43:

Bugün çok kötü bir menüm vardı vallaha yazmak istemiyorum hiç sağlıksız ama az. Benim bu beslenme şeklim yanlış ama umarım değiştiricem. Bugün 1100 kal civarı aldım. Günde iki öğün yiyorum. Yarından itibaren okulun yemekhanesinde yemeye başlayacağım ev yemekleri. Haftasonları da dikkat edeceğim umarım:KK16:

Yaş 22 daha ne evlendim ne çocuk doğurdum en azından o zamana kadar istediğim bi vücutta olayım diyorum. Etrafımda görüyorum okulda nasıl güzel fit kızlar özeniyorum ne yapayım pörtlüyor göbeğim falan benim yakıştırmıyorum üstüme dar giyemiyorum hiç hep bol şeyler giyiyorum :KK43:
ben de aynen coluk cocuksuz bu ne hal diye kendime kiziyorum. olcak olcak, diyet spor yapiyoruz o kadar. biz zayiflamicaz da kim zayiflicak:)

su an 62-63 kilo civariyim, hedef 58. cok bisey yok ama gitmiyo iste lanet yaglar:))
Ben de aynı 3.5-4 kg civarı. Göbek çevresinde hep yağlar direk iniveriyor sanki karnım kilo verince :)
Bak bu benim 56 kilo halim
Şuan sağdakinden 1-2 kg daha azım :)

Eklentiler

• 6B8D3648-07DA-40AA-876C-98C0BD45EEBC.jpeg
    6B8D3648-07DA-40AA-876C-98C0BD45EEBC.jpeg
    69 KB · Görüntüleme: 38
hahahaha kokusmus peynir:)) peynirin sevmedigim cinsi yok zaten de kokanlari daha bi seviyorum sanki. keci peynirine de bayilirim ya:KK200:
Ayni ben nerde ayak kokulu bi peynir var ben bayilirim. Kucukbas da candir, et kokarmi arkadas yaaa. Zaten dunya saglik orgutu kirmizi et kanser yapio demis cok bozuldum bu ise. Bunlar hep vegan lobisinin isleriiiii

X